2012 Mart Anneleri Kaç Kilo ile Hamile Kaldık :))

kızlar kabızlıktan bqhsedilmiş, dr. bana bi şurup verdi, içsem bişey olur mu, bqğırsak tembelliği falan yapar mı?

Canım arada bende de oluyo diye dr şurup verdi banada düzenli içince alışır belki ama ben arada içiyorum.Çünkü pek olmuyo bende kabızlık.Ama iç canım sonra daha çok sorun olur...

Canım moralini bozma öyle hemen her bünye farklı hem belki ödem yapmıştır bazen öyle oluyo haliyle daha fazla çıkıyo kilolar...

sağol canım ama 60 kiloydum hamiş olduğumda 30+3 günlüğüz 69 olduk nerdeyse daha 10 hafta var çevremde herkeste son aylarda çok alırsın deyip duruyo eşimlede aramızda boy farkı var kilo aldıkça kendimi beğenmemeye başladım:2: geçici bir dönem olduğunu düşünüp rahatlamaya çalışıyorum

ALdığın kilo haftana göre gayet normal, boşuna üzülüyorsun.

bugüne kadar tam tamına 15 kg almışım ben zayıftım önceden eşim kiloluydu şimdi farkı kapatıyoz

bugüne kadar tam tamına 15 kg almışım ben zayıftım önceden eşim kiloluydu şimdi farkı kapatıyoz

ne güzel işte:)) benim eşimde günde 3-4 tek sigara içerdi bıraktığından beri göbüşü hafif çıkmaya başladı.. bende gece süt içerken onada veriyorum:) beraber kilo alalım diye:)))))) hemde o çocuk gibi sıcak ve şekerli içer:)))

bende de bi kaç gündür şişkinlik ve gaz sıkıntısı vardı :26::26::26: bugün çok çok rahatım şükürler olsun.. tartıda bile hemen farketti.. 2 gün önce 72 leri gördüm noluyo dedim((( bu sabah 71 geldim çok şükür.

ben 1 kilo fazla almışım bu hesaplayıcıya göre, çok da fazla sayılmaz, iyiymişim yine:) Ben de 11 aldım:) Doktor 15 almamı istiyor, 15 bence de iyi, inşallah fazla almam.

Benim eşimde benim gibi çok zayıftı, evlendiğimizde ben 168 boya 44 kilo, eşim 173 boya 56 kiloydu.... hamileliğimin ilk zamanlarında sabahları ben lavaboya koşunca eşimde banyonun lavabosuna koşardı, bütün iştahı kaçardı birde araya ramazan girince 51 kiloya kadar zayıfladı... şimdi çok şükür 57 kiloya çıktı tekrar....

hamilelikten önce 57kiloydum şimdi 67 oldum taam 10kg ve daha doğuma 1.5ay var kesin 5kg daha alırım ama olsun bebişlerimiz sağlıklı olsunlarda veririz doğumdan sonra inş.

benimki pöfür pöfür içmesine rağmen maşallahı var bide bıraksa düşünemiyorum halini bende 1 gün çıkamadım tuvalete die öldüm ya çok rahatsız oluyo insan..1 kilo farkadiyo ya en az şişkinlik falan olunca..

sen çok zayıftın canım, o yüzden normal bence, benim eşim de benle beraber kilo alıyor:) 5 kilo almış:)

165 boyum 53 kg dum işte zayıftım yani 70 küsürde olmak istemiyorum ama( en fazla 60 da iyi oluyorum ben..benim eşimde azmetti ben şişiyom bu sefer o 3-4 kg verdi..

Bu arada bende bu gün tartıldım, geçen hafta Çarşamba 57,5 kilo gelmiştim, yine aynıyım, bu hafta kilo almamışım
ya bu hafta tartıldım yine 57.5 kilo geldim iki haftadır aynı şekilde yediğim halde kilo alamıyorum biliyorum bebişim alacağını alıyor, maşaAllah çok hareketli, kıpır kıpır....

halbuki ben bu haftalardan itibaren her hafta 500 gram almak istiyorum... Çünkü benim zaten boyuma göre kilom 57-58 olması lazımken ben 31 haftalık olarak böyleyim.... ya inşaAllah en az 5 kilo daha alırım.... hiç değilse 63 kilo olayım ki, doğumda 7-8 kilo gittiğinde 55-56 kilo kalayım, yoksa ben yine çok zayıf kalacağım.... doğumdan sonra bünyem çok zayıf düşecek, bebeğime yetemeyeceğim diye korkuyorum....

bende bugün itibariyle 13 kg almış bulunmaktayım... çok fazla dimi yaa.... daha 6 haftam var... birde haftada 1 kg alırsam yandımmm

Canım sen hiç endişelenme ben de 2 haftadır aynıyım hiç kilo almadım ama daha var en az 5 kilo alırsın.Son ay çok alınıyomuş o zaman istediğin kiloya ulaşırsın merak etme...

bende bugün itibariyle 13 kg almış bulunmaktayım... çok fazla dimi yaa.... daha 6 haftam var... birde haftada 1 kg alırsam yandımmm

Canım öyle düşünme çok değil,ama haftada bir kilo almayabilirsin dikkat edersen.Alsanda doğumdan sonra gider canım.Her bünye farklı belli olmaz,sen sıkma canını...

ben de 55 kg ile hamile kaldım.şuan 71 kiloyum rüyamda görsem inanmazdım ellili kiloların üstüne çıkacağımı :) bebişlerimiz için katlancağız bunlara..bide bünye meselesi bu,bazısı az alıyo bazısı çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…