- Konu Sahibi AnneyimBen
-
kızlar kabızlıktan bqhsedilmiş, dr. bana bi şurup verdi, içsem bişey olur mu, bqğırsak tembelliği falan yapar mı?
Canım moralini bozma öyle hemen her bünye farklı hem belki ödem yapmıştır bazen öyle oluyo haliyle daha fazla çıkıyo kilolar...
sağol canım ama 60 kiloydum hamiş olduğumda 30+3 günlüğüz 69 olduk nerdeyse daha 10 hafta var çevremde herkeste son aylarda çok alırsın deyip duruyo eşimlede aramızda boy farkı var kilo aldıkça kendimi beğenmemeye başladım:2: geçici bir dönem olduğunu düşünüp rahatlamaya çalışıyorum
bugüne kadar tam tamına 15 kg almışımben zayıftım önceden eşim kiloluydu şimdi farkı kapatıyoz
dün dr.da 3 hafta öncesine göre 3kg almıs gözüküyordum bugün evde tartıldım 1 kg almısım, dr.a da kızdım bu nasıl tartı insanda morel bırakmıyorsunuz diye:) keyfimm cook yerinde bugün:) simdiye kadar 10kg almıs oldum dr.uma ve internetteki heaplayıcılara göre cok normal cıkıyor
Gebelikte Kilo Alımı - jinekolog jinekoloji tv video kadın sağlığı hastalıkları doğum
bugüne kadar tam tamına 15 kg almışımben zayıftım önceden eşim kiloluydu şimdi farkı kapatıyoz
ne güzel işte:)) benim eşimde günde 3-4 tek sigara içerdi bıraktığından beri göbüşü hafif çıkmaya başladı.. bende gece süt içerken onada veriyorum:) beraber kilo alalım diye:)))))) hemde o çocuk gibi sıcak ve şekerli içer:)))
bende de bi kaç gündür şişkinlik ve gaz sıkıntısı vardı :26::26::26: bugün çok çok rahatım şükürler olsun.. tartıda bile hemen farketti.. 2 gün önce 72 leri gördüm noluyo dedim((( bu sabah 71 geldim çok şükür.
sen çok zayıftın canım, o yüzden normal bence, benim eşim de benle beraber kilo alıyor:) 5 kilo almış:)
ya bu hafta tartıldım yine 57.5 kilo geldimBu arada bende bu gün tartıldım, geçen hafta Çarşamba 57,5 kilo gelmiştim, yine aynıyım, bu hafta kilo almamışım
ya bu hafta tartıldım yine 57.5 kilo geldimiki haftadır aynı şekilde yediğim halde kilo alamıyorum biliyorum bebişim alacağını alıyor, maşaAllah çok hareketli, kıpır kıpır....
halbuki ben bu haftalardan itibaren her hafta 500 gram almak istiyorum... Çünkü benim zaten boyuma göre kilom 57-58 olması lazımken ben 31 haftalık olarak böyleyim.... ya inşaAllah en az 5 kilo daha alırım.... hiç değilse 63 kilo olayım ki, doğumda 7-8 kilo gittiğinde 55-56 kilo kalayım, yoksa ben yine çok zayıf kalacağım.... doğumdan sonra bünyem çok zayıf düşecek, bebeğime yetemeyeceğim diye korkuyorum....
bende bugün itibariyle 13 kg almış bulunmaktayım... çok fazla dimi yaa.... daha 6 haftam var... birde haftada 1 kg alırsam yandımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?