2012 Mart Anneleri Kaç Kilo ile Hamile Kaldık :))

ben daha 2 aylık hamileyim 2 kilo almışım ya ıvır zıvır falan yesem eyvallah. zaten bulantıdan adam akıllı yiyemiyorum. sırf bulantı ve mide kazınması gitsin diye yiyorum. şimdiden 2 ise 9 aya 20 olur

bende spor için yüzme düşünüyorum. araştırcam bayramdan sonra.

Ben 1 ayda 3 kilo verdim. doktor norma dedi ama korkuyorum bebeğim besinsiz kalmasın.

Ben eve tartı almıyordum moralim bozulacak, iyice şiştim zaten diye...

Ama hamile kaldıktan sonra ilk kez doktorda tartılmıştım 60 kilo idim. dün annemlerde ikinci kez tartıldım veeeee hala çok şükür 60 kiloyum.. Demekki benim bu koca göbek kilodan değilmiş şişkinlik ve bebişten

bende 9+3 üm 65 kilo hamile kaldım,şimdi 67 kiloyum, hiç bulantım olmadı şimdi yanmalarım var. Bu arada göbeğim çıktı ve midemde şiş. Hiç böle tahmin etmiyordum ilk 3 ay hiç bişey belli olmaz diyordum. biraz canım sıkkın bu yüzden, benim göğüslerimde çok şişti zaten büyüklerdi bir beden attı şimdiden...

Ben önceleri o kadar çok ekmek yerdim ki!! 3-4 aydır ekmeği olabildiğince azalttım. hamile kalmadan önce 62yi görmüştüm ben( sonra çabalayarak 60 a düştüm çok şükür. sonuçta ekmeğin, hele ki beyaz ekmeğin ne faydası varki.

ben 55 ile hamile kaldım. acayip çok yediğim ve hiç mide bulantısı ve kusma olmadığı için şimdi 59 kg.yim. endişeliyim kendimden, moralim bozuluyor yedikten sonraaa....:96:

bende 66 kilo ile hamile kaldım 68 kilo olmuuşum 2 kiloyuda 1 ay içinde aldım doktor kızdı her aya 1 kilo çok almışsın dikkat et dedi

ben 50 Kilo ile hamile kaldim ve suan 49 kiloyum 10+5 deyim henüz.
doc. dedi normalmis .... embryo ilk üc ayda annenin rezervelerinden besleniyormus ücüncü aydan sonra bizimde yemek yememiz faydali oluyormus

amaaaaaa eski düsünceyle asla degil bir tabak anneye bir tabak bebege sakin yapmayin....
yapanlari gördümmmm kilolari kaldi veremiyorlar...

kCal degerlerine göre beslenin....

ben bu aralar yeni yemek yemege basladim mide bulantilarim cok fazlaydi ama kusmuyordum sade bulantiyla kaliyordu ins. vücudum yeni düzene cabuk alisir... cok yemek secerim ve herseyi yemem

et yemeklerinin kokularini bile almak istemiyorum igrenioyrum iggghhhh

9-4 haftalığım,

57 kilo ile hamile kaldım,fakat o kadar çok bulantım ve kusmam oldu ki, 51 kiloya kadar düştüm, şu an 51,5 kiloyum...

Hamileliğimin 13+4. günündeyim ve hamileliğimin ilk ayında 69 kg dım şimdi 68 kg dayım. İştahım arttı ve aşırı kilo almaktan korkuyorum bu sebepden meyve ağırlıklı ara öğünlerle beslenmeye çalışıyorum. Tavsiyesi olan var mı ?

81 kilo ile hamile kaldım şuan 14 haftadayım
74 kiloyum bakalım inşaAllah çok kilo almam
1 sene önce: ilk doğumumda 73 le hamile kaldım 85le doğum yaptım

sanki beni tarif etmişsin gibi...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…