2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba herkese...

bende çok uykusuz kalıyorum yaa gündüz uyuyo gece zar zor uyutuyorumm memede uyumak istiyo annemde emziğe alıştır yoksa zorlanırsın diyo kucağımda uyuyo yatağına yatırırken hemen uyanıyoo şuan uykusuzummmm:50::50::50:

ya ewt, geceleri uyumamaları da ayrı dert... bence de emziği dene, faydalı olabilir...biz alıştıramadık ne yazık ki, elini emmeyi tercih ediyo... bu arada seni tekrar burada görmek çok güzel :)

Dün 5 te verdiğim slingo hug siparişini, cumartesi olmasına rağmen bugün 2 de elime ulaştıran, sanal bebek mağazasına ve Hülya hanıma teşekkür ederim.

canım nasıl memnun kaldın mı, ben de mei tai ve slingohug arasında kaldım, ama slingohug biraz daha ağır basıyo gibi... bebek taşıma için tek bi ürün alayım istiyorum... sonradan ergobaby falan almaya gerek kalır mı...

bir de ben de güneş koruyucu işini soracaktım... 30 sbf üzerini kullanmayın, die uyarı biçok uyarı okudum nette,fazla kimyasallarmış... bloglardan birinde trukid die bi ürün gördüm... okuyan, kullanan falan var mı acep....

Bana fikirleriniz varmı ne olur yazın ben gece girip bütün gecmisi okuycam

ah canım ben dertli sen benden dertli bende eşimi işten gelmesini dört gözle gelmesini beklerdim çok özlüyodum şimdi tam tersi hatta keşke evlenmeseydim diyorum bide ikinci bebeği istiyomuş hiçte haketmiyooo senin eşinde iyice abartmış yaa senle en kısa zamanda buluşalım dertleşelim bende çok bunaldımm bide sezeryan yerim geçmek bilmedii :43::43::43::43:

Dün 5 te verdiğim slingo hug siparişini, cumartesi olmasına rağmen bugün 2 de elime ulaştıran, sanal bebek mağazasına ve Hülya hanıma teşekkür ederim.
Canım güle güle kullanın, nasıl memnun kaldın mı, bende alacağım, Gamzenin tavsiye ettiği sanalbebek sitesine baktım ama kararsız kaldım, tavsiye eder misin:44:

Nomalmiş bu zamanlarda canım, bağırsak kasları gelişmediğinden oluyormuş. Çok rahatsız olursa, yarım gliserin fitil verin dedi bize doktor. Biz veriyoruz 3-4 gün yapmayıp çok rahatsız olursa.
ya bizim ki çok şükür günde iki kere yapıyor ama onu yapana kadar canı çıkıyor, kıpkırmızı oluyor oğlum:14::14:

foto nerde????:44:
canım ya foto bir önceki mesajında vardı ama kaldırmış:44:

Onderya ve Berkerdem yazdıklarınızı okudum ve çok üzüldüm, ne olur acele davranmayın, sabredin, benim adliyede staj yaptığım dönemlerde (boşanma dairesinde staj yapıyordum) en çok üzüldüğüm boşanmalar yüzünden analı babalı yetim-öksüz kalan çocuklardı, o dönem öyle psikolojim bozulmuştu ki, evlenmekten korkuyordum, taki NLP Uzmanı hocamın yanında eğitim alıp asistanlık yapmaya başlayana kadar, hiç olmazsa bir uzman eşliğinde sorunlarınızı çözseniz:44::44:

Onderya ve Berkerdem yazdıklarınızı okudum ve çok üzüldüm, ne olur acele davranmayın, sabredin, benim adliyede staj yaptığım dönemlerde (boşanma dairesinde staj yapıyordum) en çok üzüldüğüm boşanmalar yüzünden analı babalı yetim-öksüz kalan çocuklardı, o dönem öyle psikolojim bozulmuştu ki, evlenmekten korkuyordum, taki NLP Uzmanı hocamın yanında eğitim alıp asistanlık yapmaya başlayana kadar, hiç olmazsa bir uzman eşliğinde sorunlarınızı çözseniz:44::44:

canım benim eşimin babası ablası sağ oldukça bizim sorunlar çözülmez eşim onlar için geberiyo ama onlar ben hastanede 15 gün yattım hiç biri gelmedi eve geldim 1 hafta oldu görümcemle kaynatam alt katımda oturuyolar ama hala yanıma gelmediler hadi ben kendimi geçtim kızımı görmeye bile gelmediler halbuki benim salak kocam ablasının çocukları için deli oluyo benim kızım için kimse gebermiyooo ama eşim halada onlara laf kondurmuyo artık bişey demicem onları Allaha havale eetim ama kimseye bişey olmadı olan bana oldu kimseyi takamıycaammm

kızlar bugün kırkımız çıktı banyo yaptık cicilerimizi giydik oohh misler gibi olduk....:nazar::nazar::nazar::nazar:

Eklentiler

• $DSCN52611.webp
    $DSCN52611.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 52
canım çok zor bi durum..geçmişinizi, neden bu hale geldiğinizi bilmeden yorum yapmak da çok doğru değil...ama uzun zamandır böyle demişsin...alıp karşına konuşmayı denedinmi????neden böyle davranıyo ki!!!!!!!! canım duamızdasın ..................

Bana fikirleriniz varmı ne olur yazın ben gece girip bütün gecmisi okuycam

ah canım ben dertli sen benden dertli bende eşimi işten gelmesini dört gözle gelmesini beklerdim çok özlüyodum şimdi tam tersi hatta keşke evlenmeseydim diyorum bide ikinci bebeği istiyomuş hiçte haketmiyooo senin eşinde iyice abartmış yaa senle en kısa zamanda buluşalım dertleşelim bende çok bunaldımm bide sezeryan yerim geçmek bilmedii :43::43::43::43:

canım malesef bizim kültürümüzde en iyi dediğin erkek de ailesinin ağzına bakıyor...mesela benim eşim beni deli gibi sever, eminim buna..hatta tanışma hikayemizi yazmıştım burda, görmüşsündür belki, peşimde yıllarca koştu..ama iş anne- babaya gelince haksız da olsalar toz kondurmaz onlara..gıyabında bile kabul etmez hatalarını..bizimkiler çok uzakta olduğu için bu pek problem olmuyo..ama sizin gibi aynı apartmanda filan otursaydık eminim senin gibi sorun yaşardım ben de...eşine kızmakta haklısın ama seni sevmediğini düşünme..cahillik-düşüncesizlik ettiğini düşün...sen ikinize odaklan, iyi olmaya çalış..öbürleri de varsın gelmesin..daha iyi...

maşallah, ama neden kundaklı, çıplak foto isteriz :) biri bestenin diğeride eşimin şirketten arkadaşının oğlu :)

slm güzel anneler....ya ben bebişe bu ayşe önerin masajını yapıyorum gazı ve kaka yapıyor ama müdahaleye girmez demi..tembelleşmez yani kaka konusunda sonucta bişi sokmuyorum içine sadece karnınan masaj yapıp bacaklarını karnına bastırıyorum.yalnız o esnada kusuyor kesik kesik....birde eşim bebek arabası için erken diyor.dışarı çıkırken artık portbebeye sığmıyor alalım diyorum ama çok küçük diyor ..bebek arabası kullanan var aranızda markaları modelleri kullanışı acısından ne onerirsiniz..okadar çok model varkii zamanım omuyor tek tek incdleyeyim

bebek arabasını yaşına girince mi kullanacakmışsınız ? hergün dışarıdayız biz , dışarıda ana kucağı ile kullanıyorum arabasını, evde diğer daha geniş olan apart ile kullanıyorum.

ben masajdan önce ufonun derecesini artırıp iyice ısıtıyorum odayı..sonrada üst tarafını soyup masaj yapıyorum..iyi geliyo..

bebeğin çook güzel, maşallah..bayıldım

bizde de öyle oluyo..ben şeyi farkettim..benim kokumu alınca direk emmek istiyo, meme gelmezse de ağlıyo..ama başkası aldığında öyle bi beklenti olmadığı için daha sakin durabiliyo

nasıl yani..sağdığın sütü biberonla vererekmi besliyosun??peki gaz artmıyomu öyle

ben medela haberman biberon kullandığımdan hiç gaz olmuyor.

kizlarrrr ankaradayim burda olan arkadaslar kalca ultrasonu cektirdinizmi, cektirdiyseniz hangi hastane ve ucreti ne kadar, ??
bu arada ankara cok sicak yahu

canım malesef bizim kültürümüzde en iyi dediğin erkek de ailesinin ağzına bakıyor...mesela benim eşim beni deli gibi sever, eminim buna..hatta tanışma hikayemizi yazmıştım burda, görmüşsündür belki, peşimde yıllarca koştu..ama iş anne- babaya gelince haksız da olsalar toz kondurmaz onlara..gıyabında bile kabul etmez hatalarını..bizimkiler çok uzakta olduğu için bu pek problem olmuyo..ama sizin gibi aynı apartmanda filan otursaydık eminim senin gibi sorun yaşardım ben de...eşine kızmakta haklısın ama seni sevmediğini düşünme..cahillik-düşüncesizlik ettiğini düşün...sen ikinize odaklan, iyi olmaya çalış..öbürleri de varsın gelmesin..daha iyi...

eşimin beni sevdiğine eminim amaa ailesi kıymetli iştee beş para etmezlerr:47::47::47:

canım nasıl memnun kaldın mı, ben de mei tai ve slingohug arasında kaldım, ama slingohug biraz daha ağır basıyo gibi... bebek taşıma için tek bi ürün alayım istiyorum... sonradan ergobaby falan almaya gerek kalır mı...

bir de ben de güneş koruyucu işini soracaktım... 30 sbf üzerini kullanmayın, die uyarı biçok uyarı okudum nette,fazla kimyasallarmış... bloglardan birinde trukid die bi ürün gördüm... okuyan, kullanan falan var mı acep....

2 yaşına kadar kullanılıyormuş, şuan dışarı çıkıp gezmedim tabi ama evde denedim, çok rahat gözüküyor, gezince de ayrıntılı yorum yaparım.

Canım güle güle kullanın, nasıl memnun kaldın mı, bende alacağım, Gamzenin tavsiye ettiği sanalbebek sitesine baktım ama kararsız kaldım, tavsiye eder misin:44:

ya bizim ki çok şükür günde iki kere yapıyor ama onu yapana kadar canı çıkıyor, kıpkırmızı oluyor oğlum:14::14:

Yeldene dediğim gibi yukarıda canım, deneyince ayrıntılı yorum yazarım en kısa zamanda;) Canım günde 2 kere yapıyorsa o kakadan çok gazdan olabilir, alttan gaz çıkarmak içinde ıkınıp kızarıyorlar.

maşallah, ama neden kundaklı, çıplak foto isteriz :) biri bestenin diğeride eşimin şirketten arkadaşının oğlu :)

Bizimki birtek bu kundaklıyken uyudu çıplakken uyanık olduğundan çok fazla çekemedik, vardır mutlaka da Esra Hanım'ın bana gönderdikleri arasında çıplak tek resim yok. Gelince koyarım buraya canım.

kizlarrrr ankaradayim burda olan arkadaslar kalca ultrasonu cektirdinizmi, cektirdiyseniz hangi hastane ve ucreti ne kadar, ??
bu arada ankara cok sicak yahu

ben devlet hastanesinde çektirdim sakın ihmal etmeyin arkadaşlar ben 1 aylıkken çektirdim 2 ay sonra tekrar getir, çıkıklık yok ama gelişim biraz yavaş sanki dedi iple çekiyorum o günü güzel bi haber almak için

kızlar ben zinco damlayı sabah-öğlen-akşam veriyorum 2 gündür..gaz sancısı olmasın diye...ama başka bi topic te şey gördüm, damla vermek bağırsakları tembelleştirebilir, sancısı olmadan vermeyin demişler, kabızlık yapar demişler....ben de olmasın diye veriyodum..ne yapsamki, kessem mi?????????*

bayanlar saçlarım normalin üstünde dökülüyo...sampuanlar denedim kestirdim olmadı..devam ediyo çözüm bilen varmı yazsın kafayı yiyecem....evde bile saçlarım açık gezemiyorum okadar dökülüyo..uzun saçta çok seviyorum.bana yardım edin....

Back
X