• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aman canım sakın çoluk çocuğa bebek verilir mi sakın küserler alınırlar falan düşünme asla öle bişi yapma.. Allah korusun ters tutar bişey olur tazecik kemikleri.. ben asla başkasının bebeğini kucağıma almam alanıda sevmem valla dikkat edin nolur..

Yok canım zaten ben de vermem ama başıma gelicekleri de çok iyi biliyorum.Ben de kimsenin bebğini almadım almamda yazık mincik oluyolar.Valla küserlerse de küssünler gerçi eşimin tarafı biraz çekinir benden diğerlerine davrandıkları gibi davranamazlar ben biraz mesafeliyim onlara karşı önceden önlem aldım:)))Benim eşim bile doğunca ben korkarım hemen elime almaya diyo...

aklın yolu bir kızım alla allaaa:))) mesela bi tülbentle sadece kollarını sarabilirsin çok sıkmadan..daha rahat uyur böylece..ayyy annesinin minik kuşu bi gelsiinndeeeeee...yawrum beniimmmmmmm...ama ayakta sallamak falan yok..alışsın uyumaya kendi kendine..

Kızlar emzirerek uyutun ayakta sallamak sersem yapıyo zaten tecrübe ettim yeğenimde 2 yaşında uykusu gelince anne meme ver azcık uykum geldi diyo herkesede yatağa gidiyom baybay diyo uyuyo mızmızlanma falan yok uykusu gelmediyse zaten uyumıcammmmmm diye söylüyo .

bi sen eksiksin bizde deseydin..sende gel tam olsun..bizde bi 2 var bi 4 var bide 11 var işte..2 ile 4 ü hiç sayma zaten..öbürününde gözünün içine baktımmı anlar o ne dediğimi..

Ayyy tam cadı zaten öyle aşırı kıskanç sırf o yüzden öyle diyo zaten.Teyzesi evlenirken niye sen daha güzel oldun diye satlerce ağladı yani öyle söyliyim.Kıza yapmadığını bırakmadı gelinliği çıkarsın diye.

Yok canım zaten ben de vermem ama başıma gelicekleri de çok iyi biliyorum.Ben de kimsenin bebğini almadım almamda yazık mincik oluyolar.Valla küserlerse de küssünler gerçi eşimin tarafı biraz çekinir benden diğerlerine davrandıkları gibi davranamazlar ben biraz mesafeliyim onlara karşı önceden önlem aldım:)))Benim eşim bile doğunca ben korkarım hemen elime almaya diyo...

hatta bisüre herkes bize küssün:)) ne güzel olurr:))) şöyle biz kendimize gelene kadar bebiş adapte olana kadar herkes küsebilir:))) hiiçç darılmam yani küstüler diee:)))

Kızlar emzirerek uyutun ayakta sallamak sersem yapıyo zaten tecrübe ettim yeğenimde 2 yaşında uykusu gelince anne meme ver azcık uykum geldi diyo herkesede yatağa gidiyom baybay diyo uyuyo mızmızlanma falan yok uykusu gelmediyse zaten uyumıcammmmmm diye söylüyo .

Ayy maşallah valla,inş.bizimkilerde öyle uyur.Zaten öyle bi sallıyolar ki çocuğun beyni sallanıyo yazık.

hatta bisüre herkes bize küssün:)) ne güzel olurr:))) şöyle biz kendimize gelene kadar bebiş adapte olana kadar herkes küsebilir:))) hiiçç darılmam yani küstüler diee:)))

Tavrımızı koyduktan sonra bişey olmaz sanırım.(Diye kendimi avutayım)aman küserlerse de küssünler ne yapıyım.

Ayyy tam cadı zaten öyle aşırı kıskanç sırf o yüzden öyle diyo zaten.Teyzesi evlenirken niye sen daha güzel oldun diye satlerce ağladı yani öyle söyliyim.Kıza yapmadığını bırakmadı gelinliği çıkarsın diye.

psikolojik sorunları var o çocuğun bence..normal diil yani davranışları..götürseler ya doktora..iice zaman kaybetmeden

Bu bebek görmeler 40ı çıktıktan sonra oluyo dimi ya.. bizde 40 çıkana kadar zaten gidilmez evine sadece annesi falan olur kızın.. sonra bebek görmeye gidilir ama 3-4 aylık olunca.. ben kuzene hala gitmedim kız toparlansın diye.. hastaneye gittik ama evine yaşında gitcem herhalde :) insan çekiniyo ya.. emziriyo falan kız.. aman bebek görme nerden çıktıysa.. büyüyünce görürler yaw :(

Tavrımızı koyduktan sonra bişey olmaz sanırım.(Diye kendimi avutayım)aman küserlerse de küssünler ne yapıyım.

ya ben var yaaa..ellemem bile bebekleriii..hep öyleydimmm..arkadaşım doğum yapmıştı 40ında gittim zorla verdi kucağıma dedim kızım al küçük o daha üstümüzde ne mikrop var nerelere dokunuyoruz..al dedim ben uzaktan severim...kuzenleriminde çocuklarını hiç almadım..5-6 aylık oluyolar sonra alıyorum ben..

psikolojik sorunları var o çocuğun bence..normal diil yani davranışları..götürseler ya doktora..iice zaman kaybetmeden

Hiç umurlarında değil valla görümcem öyle rahattırki.Zaten çocuğu hep annesi büyüttü.Biz bişey diyincede sizinki çok yaramaz olur inş.diyo.Sanki kötülüğü için söylüyoruz ama lafı sokuyo hemen sağolsun.

Hiç umurlarında değil valla görümcem öyle rahattırki.Zaten çocuğu hep annesi büyüttü.Biz bişey diyincede sizinki çok yaramaz olur inş.diyo.Sanki kötülüğü için söylüyoruz ama lafı sokuyo hemen sağolsun.

bence çocuktan çok annesinin psikoloğa gitmesi lazım :)) sonuçta çocuklar anneden ne görürse onu yapıyo..

Bu bebek görmeler 40ı çıktıktan sonra oluyo dimi ya.. bizde 40 çıkana kadar zaten gidilmez evine sadece annesi falan olur kızın.. sonra bebek görmeye gidilir ama 3-4 aylık olunca.. ben kuzene hala gitmedim kız toparlansın diye.. hastaneye gittik ama evine yaşında gitcem herhalde :) insan çekiniyo ya.. emziriyo falan kız.. aman bebek görme nerden çıktıysa.. büyüyünce görürler yaw :(

bizde hemen damlarlar..hastaneyle başlar eve gelirsin sen gelmeden misafir gelir...en uyuz olduğum şey..

Valla canım herkes o kadar düşünceli değil malesef.Sen doğru düşünüyorsun ama öyle düşünmeyende çok var.

ben onun var yaaa..saçını başını yolar veririm eline..eşine demiyomusun ablan ne diyo böyle diye..beddua ediyo resmen yaaa..sende öyle diince itin duası kabul olsa gökten kemik yağardı de dön kıçını olsun bitsin

bizde hemen damlarlar..hastaneyle başlar eve gelirsin sen gelmeden misafir gelir...en uyuz olduğum şey..

Aynı durum biz de var zaten o yüzden bu kadar dert ediyorum.Ben de hiç ellemem yeni doğan bebekleri mikrop falan geçer diye sadece uzaktan bakarım.Bu biraz da anlayışla ilgili,kimisi düşüncesiz oluyo.

sen nasıl bişey düşünüyorsun, mobilyalarınız renkli mi?

canım bizim mobilyalar renkli sade değil her renk halı aslında olur bizim odaya ama ben düz renkli birşeymi alayım yoksa bebek odası için bebekli falan birşeymi alayım ona bile karar veremedim henüz öyle çokda hoşuma giden birişey bulamadım daa bakalım ilerki günlerde belki çıkar karşıma güzel birşeyyy

Back
X