• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

:28::28::28::28::28::28::28:kızlarr biberon olarak ne marka aldınız yada tavsiye edeceginiz bir marka var mııı bilgi almak istiyorummmmmmm:28::28::28::28::28::28:

canım ben geçen e-bebek mağazsından 150 ml aldım. satış danışmanı yeni doğan için yeter dedi. çok alternatif var marka olarak malum. ama bu aldığımı çok beğendim... bir özelliğinden bahsetti bilmiyorum başka markalarda bu varmı. diyelim bebek 3-6 aylık oldu başlığını o aya göre değiştirebiliyorsun... resminide ekliyim... markası mamajoo...
$IMG_4482.webp

Ben Dr Browns aldım şimdilik 2 boy.. gaz yapmıyo kullananlar memnundu canım..

İnşallah canımm teşekkür ederim..

canım ben geçen e-bebek mağazsından 150 ml aldım. satış danışmanı yeni doğan için yeter dedi. çok alternatif var marka olarak malum. ama bu aldığımı çok beğendim... bir özelliğinden bahsetti bilmiyorum başka markalarda bu varmı. diyelim bebek 3-6 aylık oldu başlığını o aya göre değiştirebiliyorsun... resminide ekliyim... markası mamajoo...
Eki Görüntüle 301431

Canım ben daha emzik biberon hiç bişey almadım bir sürü çeşit var valla...Ben biberonu doğduktan sonra alıyım diyorum.Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum.

tşk.ederim kızlarrr bakalım şansımıza hangisi çıkacakkkkkk

evet kızlar sonuçları aldım ve şekerim yokmuşşşşşşşşş çok şükür

gözün aydın canım...

Canım ben daha emzik biberon hiç bişey almadım bir sürü çeşit var valla...Ben biberonu doğduktan sonra alıyım diyorum.Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum.

özgecim bende erken diye düşündüm ama bebek için çaylar var. mesela rezene veya gece yatmadan önce rahat uyusun diye böyle milupanın çayları var belki ilk zamanlarda lazım olur diye aldım. sende küçük boy alırsın olmazsa sonuçta ileridede lazım olacak birşey elinin altında olsun...

slm kızlar,kan ilacı kullananlar midenizi kötü yaptımı benim midem mahfoldu ağrıdan kıvrandım..sabah aç karnına alınaması gerekiyo ama alamıcam daha doktoru aradım ulaşamadım.geri arıcaklar bekliyorum gece yatmadanmı alıyosunuz..bu arada tetenozun 2. dozunu yaptırdınızmı..nie bazi doktorlar tek doz bazıları 2 doz yaptırın diyo.benim doktorumda 2 doz yaptır dedi ama.eşimde tutturmuş yaptırma boşver..hayret bişe doktor oldu başıma..normalde bugün 2. dozu vurulmam lazım ama gitmedim henüz..bakalım doktorum arasın bidaha sorcam..

slm kızlar,kan ilacı kullananlar midenizi kötü yaptımı benim midem mahfoldu ağrıdan kıvrandım..sabah aç karnına alınaması gerekiyo ama alamıcam daha doktoru aradım ulaşamadım.geri arıcaklar bekliyorum gece yatmadanmı alıyosunuz..bu arada tetenozun 2. dozunu yaptırdınızmı..nie bazi doktorlar tek doz bazıları 2 doz yaptırın diyo.benim doktorumda 2 doz yaptır dedi ama.eşimde tutturmuş yaptırma boşver..hayret bişe doktor oldu başıma..normalde bugün 2. dozu vurulmam lazım ama gitmedim henüz..bakalım doktorum arasın bidaha sorcam..

tetanoz aşısının 2. yaptırdım ben dr. olacak demişti şayet dr. yaptır dediyse yapılacak canım kaçarı yok yaniii bu eşleri dinleyecek olsak varyaa dr. bile gitmememiz gerekiyorda bakma iştee

slm kızlar,kan ilacı kullananlar midenizi kötü yaptımı benim midem mahfoldu ağrıdan kıvrandım..sabah aç karnına alınaması gerekiyo ama alamıcam daha doktoru aradım ulaşamadım.geri arıcaklar bekliyorum gece yatmadanmı alıyosunuz..bu arada tetenozun 2. dozunu yaptırdınızmı..nie bazi doktorlar tek doz bazıları 2 doz yaptırın diyo.benim doktorumda 2 doz yaptır dedi ama.eşimde tutturmuş yaptırma boşver..hayret bişe doktor oldu başıma..normalde bugün 2. dozu vurulmam lazım ama gitmedim henüz..bakalım doktorum arasın bidaha sorcam..[/QUO
bende de kan ilacı an etki göstermişti.bende ac karınla aldığımda ishal yaptı.doktorumu aradım değistirdim.simdi ferrum fort isimli bir ilaç kullanıyorum.tok karınla veya yemek yerken alınıyor.kan değerimde gayet iyi .bence doktorunla görüş ilacı değistirsin

gözün aydın canım...

özgecim bende erken diye düşündüm ama bebek için çaylar var. mesela rezene veya gece yatmadan önce rahat uyusun diye böyle milupanın çayları var belki ilk zamanlarda lazım olur diye aldım. sende küçük boy alırsın olmazsa sonuçta ileridede lazım olacak birşey elinin altında olsun...

Doğru aslında küçük bişey alınabilir.Bi de bana çekerse zaten çok biberon lazım olur,benim ağzımdan biberon düşmezmez:)))))

Back
X