- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #21.281
Ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar,yarın görüşürüz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oda ne anlayıssızmış ya almayalım demişsin işte belli beğenmemişsin ki bu da cok normal ne bencil oluyolar ya illa kendi dedikleri olucak sinir oluyorum bu tiplere hiiiiç canını sıkma güzelim kullanmazsın olur biter ihtiyacı olan birine ver sevabına nerde falan derse sölersin zor durumdalardı bi kac parca esyayla verdim zaten o kız battaniyesiydi pembeli falan dersin benim saf görümcem de böle taşlı pullu payetli seyler alıyo kızıma sanki sahneye cıkıcak cocuk ya ben sinir olurum öle taşa pula bebek o daha yaa veriyorum valla elime geceni begenirlerse veriryorum tabii sonucta hiç kullanılmamıs seyler nolcak benim tarzım diil ama kimisi de bayılıyo işte
olsun özenmiş almış en azından bizde o da yok lafını bile etmiyo bende demiyorum hiçç
kendim gezerek beyenerek alıyorum alah sağsalim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin gerisi boşş
benim görümcem de ben ne alayım diye sordu havlu ve battaniye dedik havlu yerine bornoz bakmış terliği varmı bornozu napsın el kadar bebek takım alsa neyse bornoz alcakmış yok dedim alma biraz büyüyünce alınır o terlik giyicek sanki . battaniye değişik arıyomuş benim için şuan iş görmesi önemli süsünde püsünde değilim yani işe yarar bişey olsun yeter. yok kot pantolon alıcam yahu hiçbişeyden anladıkları yok alsana adam gibi hastane çıkışı küçük kadife tulumlar falan birz büyünce alınacak şeyleri niye şimdiden alıyosun
oda ne anlayıssızmış ya almayalım demişsin işte belli beğenmemişsin ki bu da cok normal ne bencil oluyolar ya illa kendi dedikleri olucak sinir oluyorum bu tiplere hiiiiç canını sıkma güzelim kullanmazsın olur biter ihtiyacı olan birine ver sevabına nerde falan derse sölersin zor durumdalardı bi kac parca esyayla verdim zaten o kız battaniyesiydi pembeli falan dersin benim saf görümcem de böle taşlı pullu payetli seyler alıyo kızıma sanki sahneye cıkıcak cocuk ya ben sinir olurum öle taşa pula bebek o daha yaa veriyorum valla elime geceni begenirlerse veriryorum tabii sonucta hiç kullanılmamıs seyler nolcak benim tarzım diil ama kimisi de bayılıyo işte
benimki de öyle güzelim işte aynı seyleri yapıyo göya iilik yapıyo yaa işimizi görücek seyler alsana seninki yine terlikli bornoz bakıyo benimki gecen gitmiş dansöz kemeri almış şıkır şıkır böle benim belime göre cocuga kundak olur yani okadar büyük şirin mirin de diil hani öle sevine sevine geldi gecenin köründe bakııın ben yegenime ne aldım diye eşimin bi bakışı vardı kadını balkondan atcak sandım yani:))
böylesi daha ii biz evlenirken hiç umurlarında olmadı kınayı çerezi bile kocam gitti aldı sen annesin yanioğlunu evlendiriyosun bi ilgilen eksiği gediği varmı sor parasını yine biz veriririz parasını şimdide para biriktirmiş beşiğin parasını verdi ama inş. lafını falan etmez aynen iade ederim parayı zaten istemiyorum bişey almalarını ama kocam üzülmesin onlarda ilk torun diyorum ama şimdiden kendi çocukları gibi davranıyolar erkek cocuğu o sıcağa çok alıştırma dedi görümcem ya sen bekarsın çocuk kucaklamayı bile bilmiyosun bana annelik öğretiyosun heralde soğukta yatırcaz bebeği sıcağa alışmasın diye geçenlerde bahsettim birde erkek çocuk narin yetişmesin evde çamaşır kurutucakmışım sizde olmasınız bunları konuşacak kimse yok kocama desem küsüyo hemen ama işime karıştırmaz Allahtan![]()
taşlı pullu paletli şeylermi allahım yaa bebeğe önemli olan sağlıklı penye pamuklu şeyler olmasıı ufacık çocukta taşı paletli şeyler hoş durmaz hem bebek kollarını oynatırken filan takılır eline filan allah korusun ayıcıklı filan bebekte hoşta taşlı paletli şeylerdee ne akla hizmet alınır yafff
taşlı pullu paletli şeylermi allahım yaa bebeğe önemli olan sağlıklı penye pamuklu şeyler olmasıı ufacık çocukta taşı paletli şeyler hoş durmaz hem bebek kollarını oynatırken filan takılır eline filan allah korusun ayıcıklı filan bebekte hoşta taşlı paletli şeylerdee ne akla hizmet alınır yafff
neyseki bizimki erkek öyle bişey alamazlar bizimkiler erkek narin yetişmesin derdinde alıştıracaksın oğlanı bunların saçını başını yolacak. en iyisi al sana kibar olmayan çocuk![]()
oldu erkek cocuk diye atalım balkonda büyüsün o zaman sıcaga da alışmaz ooh rahat rahat manyak bunlar valla yaa oldu deseydin astım ediim cocugumu da rahatsız rahatsız büyüsün nasılsa erkek deseydin sinir oluyorum valla yaa benim görümcem de ağlasa da alma kucagına alışssın kendi kendine uyumaya büyümeye dedi niye dedim ilerde cocuk esirgemeye falanmı vercen hayırdır töbe töbe yaa sanane kardesim beebk benim alırım kucagıma hiç de bırakmam istersem alışırsa alışsın bana alışmıcak da napcak cocuk öle sefil sefil garip garip büyütceksem niye doğuruyorum bu kadar sıkıntıyı niye cekiyorum acaba...
ay sorma canım yaa hele bi tanesinin kollarında okadar cok tüy varki bülent ersoy giymedi daha öle bişey yani nasıl bi mantık bilmiyorum ama mantıksızlık olduguna eminim ben...
ayyy süper olur valla benim kızım da halasının sacını basını yolsun yüzünü falan yırtsın istiyorum ben de derim artık aaa benim kızım kucaga alışkın diilki sen kucagına aldın ya kızdı sana ohhhh:))
ben zaten sıcağı severim annesiyle durur oğlum sıcak sıcak dedim . Bize daha bırak ağlasın demediler henüz merak ediyorum onuda dicekler mi
bende onların kucağından hiç durmasın ağlasın istiyorum hep bana kalsın oğluşum çok mu kötüyüm acaba![]()
derler güzelim derler sen yavruna onun kokusuna doyamadıgın için kucagına aldıkca onu sarıp sarmaladıkca amaaan kucaga alışcak bırak bırak kendi halinde yatsın derler sen biraz istemediğini belli etsen aaa biz kac cocuk dogurduk büyük sözü dinle derler ayyyy düşündükce sinirleniyorum kovdurtcaklar evden kendilerini en sonunda
hiç de kötü diilsin güzelim ben de öle gözümden bile kıskanırım gibi geliyo valla bitek babasında durabilir ayy kıyamam doyamam ben yavrumaaa bencillikse bencillik görmemişlikse görmemişlik valla napiim kac kere anne olur insan hayatta yaaa
böylesi daha ii biz evlenirken hiç umurlarında olmadı kınayı çerezi bile kocam gitti aldı sen annesin yanioğlunu evlendiriyosun bi ilgilen eksiği gediği varmı sor parasını yine biz veriririz parasını şimdide para biriktirmiş beşiğin parasını verdi ama inş. lafını falan etmez aynen iade ederim parayı zaten istemiyorum bişey almalarını ama kocam üzülmesin onlarda ilk torun diyorum ama şimdiden kendi çocukları gibi davranıyolar erkek cocuğu o sıcağa çok alıştırma dedi görümcem ya sen bekarsın çocuk kucaklamayı bile bilmiyosun bana annelik öğretiyosun heralde soğukta yatırcaz bebeği sıcağa alışmasın diye geçenlerde bahsettim birde erkek çocuk narin yetişmesin evde çamaşır kurutucakmışım sizde olmasınız bunları konuşacak kimse yok kocama desem küsüyo hemen ama işime karıştırmaz Allahtan![]()
ay sorma canım yaa hele bi tanesinin kollarında okadar cok tüy varki bülent ersoy giymedi daha öle bişey yani nasıl bi mantık bilmiyorum ama mantıksızlık olduguna eminim ben...
ayyy süper olur valla benim kızım da halasının sacını basını yolsun yüzünü falan yırtsın istiyorum ben de derim artık aaa benim kızım kucaga alışkın diilki sen kucagına aldın ya kızdı sana ohhhh:))
evet nuby güzeldir ben kızımda kullanmıştımabimin eşi hem dr. brown hemde nuby biberon aldı.
nuby çok iyi diyor, anne memesi gibiymiş, birde kesinlikle gaz yapmıyormus. yapısı değişik böyle yumuşacık silikon gibi.
bilen varmı?
Tecrübeli anneler daha iyi bilir gerçi ama şu penye battaniyelerden kaç tane aldınız?Lazım oluyo diyolar.bebek kusar kirleniyono sürekli diye.