• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Masivacım Allah şifa versin anneannene.
Dr a giden arkadaşlar gözünüz aydın biz de bugün gidicez 16'da randevumuz var,yarın da şeker yüklemesi var.

Masiva çok geçmiş olsun inşallah bir an önce sağlığına kavuşur...
Bana gelelim misafirlerin yorgunluğu henüz geçmedi bile,dışarıda yağmur var tam uyku havası benim de bütün gün battaniye altında miskinlik yapasım var:9:
Kuzu maşallah hiç durmuo pıt pıt sürekli hareket halinde:nazar::nazar::nazar:Noktacıktı uzun süredir adı şimdi pıtırcık oldu kendileri,babası da pıtırcık napıosun dio artık:17:Şeyi söylemedim ben size, nabız normalde de yüksek atar malum misafir gelecekti annem de çok yoruldu dedim aşağıdaki balkonu da ben temizliyeyim vileda ile yaptım olmadı elimle sileyim dedim arkasından bir çarpıntı geldi ölüyorum sandım,çok kötüydü çok ...anneme seslenicem sesim çıkmıo gittim salonda kanepeye uzandım annem eşimi çağırdı neyse o gelinceye kadar biraz yavaşladı nabzım .Apar topar gittik doktorumuza bizim kuzu gayet iyiydi yalnız benim nabızın düşmüş hali 120 ydi.Annem çok kızdı zaten yapma diip duruyordu,artık her türlü iş yapmak yasak bendenize.İlaçlara da balıkyağı hapı ile dol bacağımda ağrı vardı birazcık magnezyum ilave etti.
Şimdi iyiyiz dinlendiğimiz sürece şaka maka 6.aydayız ben bile inanamıyorum.Öptük kuzularınızı:54:

canım geçmiş olsun dikkat et kendineee artık bebişler büyüdü normalde bile nefes nefese kalıyoruz birde iş yaparken hiç düşünemiyorum uzun zamandır ben iş güç yapmıyorm vallahi işten eve kendimi zor atıyorum zaten...

canım geçmiş olsun dikkat et kendineee artık bebişler büyüdü normalde bile nefes nefese kalıyoruz birde iş yaparken hiç düşünemiyorum uzun zamandır ben iş güç yapmıyorm vallahi işten eve kendimi zor atıyorum zaten...

Çok tşk ederim canım.Sorma uhdecim bana da pek yaptırmıyorlar ama anneme kıyamadım ,kadıncağız yoruldu diye yavaş yavaş yapıyordum fakat eğilmek çok zor geliyor artık.Çok dikkat edin kendinize:49:

günaydın kızlar...

dün kontrolümüz vardı, bebişimi gördm yine. okadar hareketli ki bu aralar. bazen 2 gün hiç hareket etmio bazen günlerce koşturuyor karnımda.

hastane çantalarından bahsedilmiş ben tekerlekli bavulumu hazırladım, sanırım çok şey aldım yanıma, ama tedbirli olmakta yarar var. ayrıca bebişim için aldığım seyahat çantasını da hazırladım,pişik kremi, ıslak mendil, bez, kağıt havlu vs doldurdum ona da. kendim için 2 takım gecelik sabahlık ve bir takım lohusa pijaması koydum. çorap, patik, makyaj malzemesi, lens solüsyonu, peçete, lizöz, iç çamaşırı, ped, hasta külodu vs bebiş için her ihtimale karşı 2 battaniye,bir penye battaniye, bir hazır kundak, 2 hastane çıkışı seti ve bir pijama takımı aldm.

günaydın kızlar...

dün kontrolümüz vardı, bebişimi gördm yine. okadar hareketli ki bu aralar. bazen 2 gün hiç hareket etmio bazen günlerce koşturuyor karnımda.

hastane çantalarından bahsedilmiş ben tekerlekli bavulumu hazırladım, sanırım çok şey aldım yanıma, ama tedbirli olmakta yarar var. ayrıca bebişim için aldığım seyahat çantasını da hazırladım,pişik kremi, ıslak mendil, bez, kağıt havlu vs doldurdum ona da. kendim için 2 takım gecelik sabahlık ve bir takım lohusa pijaması koydum. çorap, patik, makyaj malzemesi, lens solüsyonu, peçete, lizöz, iç çamaşırı, ped, hasta külodu vs bebiş için her ihtimale karşı 2 battaniye,bir penye battaniye, bir hazır kundak, 2 hastane çıkışı seti ve bir pijama takımı aldm.

canım yaa amma çok şey almışsınn :))
hastane konusunda karar verdinmi
benim bir çok arkadaşım vedat beye gitti çok memnun kaldı
bende yakın zamanda ondan randevu alıcam

Bana gelelim misafirlerin yorgunluğu henüz geçmedi bile,dışarıda yağmur var tam uyku havası benim de bütün gün battaniye altında miskinlik yapasım var:9:
Kuzu maşallah hiç durmuo pıt pıt sürekli hareket halinde:nazar::nazar::nazar:Noktacıktı uzun süredir adı şimdi pıtırcık oldu kendileri,babası da pıtırcık napıosun dio artık:17:Şeyi söylemedim ben size, nabız normalde de yüksek atar malum misafir gelecekti annem de çok yoruldu dedim aşağıdaki balkonu da ben temizliyeyim vileda ile yaptım olmadı elimle sileyim dedim arkasından bir çarpıntı geldi ölüyorum sandım,çok kötüydü çok ...anneme seslenicem sesim çıkmıo gittim salonda kanepeye uzandım annem eşimi çağırdı neyse o gelinceye kadar biraz yavaşladı nabzım .Apar topar gittik doktorumuza bizim kuzu gayet iyiydi yalnız benim nabızın düşmüş hali 120 ydi.Annem çok kızdı zaten yapma diip duruyordu,artık her türlü iş yapmak yasak bendenize.İlaçlara da balıkyağı hapı ile dol bacağımda ağrı vardı birazcık magnezyum ilave etti.
Şimdi iyiyiz dinlendiğimiz sürece şaka maka 6.aydayız ben bile inanamıyorum.Öptük kuzularınızı:54:

canım geçmiş olsun yorma kendini olduğu kadar artık bu saatten sonra kimse iş beklemesin bizden . inanki akşam eve gidiyorum azıcık dinleneyim diye uzanıyorum sonra kalkmaya mecalim kalmıyo dinlenmesem direk mutfağa yemek yapmaya gitsem daha iyi.

Prensesin uykusu çok geçmiş olsun canım,artık dikkat et fazla eğilme.Ben de böyle yazıyorum ama kendim yapmıyorum,şimdilik çok rahatım:nazar:ondan heralde:)

günaydın kızlar...

maşallahhh bebişineee canımmm :nazar::nazar::nazar::nazar: ohh ne güzelll çantada hazırlanmışş darısı bizim başımıza bende halletseydim işlerimi neyseki az kaldı

canım yaa amma çok şey almışsınn :))
hastane konusunda karar verdinmi
benim bir çok arkadaşım vedat beye gitti çok memnun kaldı
bende yakın zamanda ondan randevu alıcam

ben dün vedat beye gittim cnm. ilgili, hoş bir dr. ben beğendim yani. ocakta tekrar gidicem. b u arada gökalp beye de devam edicem. ocak ayında yani ikisine de artık bi dahaki gidişimde kararımı veririm. dün tek aklıma takılan anestezi meselesi oldu. drun doğum sırasındaki kararına bağlıymış. ben epidural istiyorum ama kendi isteğimizle epidural çok maliyetli oluyor. egepolde normal de sezerayn da epiduralle oluyor. bu mesele netleştiğinde son kararımı veririm doğum için.

maşallahhh bebişineee canımmm :nazar::nazar::nazar::nazar: ohh ne güzelll çantada hazırlanmışş darısı bizim başımıza bende halletseydim işlerimi neyseki az kaldı

29. haftama grdm cnm. erken doğum riskim de var. onun için çantamı önceden hazırladım.. şimdi sadece mobilyanın gelmesi ve halı alınması var sırada..

bu arada kızlar bebek mevlütü yapmayı düşünen var mı? bu konuda nasıl hazırlıklar planlıyorsunuz? veya doğum için gelen misafirlere dağıtmak için şeker, çikolata bişiler hazırlığı yapacak olan var mı? ben bebek çikolatamı beğendim. doğumdan bikaç gün önce sipariş edicem. bu hafta sonu da belki vakit bulursam bebek şekeri bakmaya çıkıcam. artık zor yürüyorum zaten. bi an önce hallediyim diorum.

29. haftama grdm cnm. erken doğum riskim de var. onun için çantamı önceden hazırladım.. şimdi sadece mobilyanın gelmesi ve halı alınması var sırada..

bu arada kızlar bebek mevlütü yapmayı düşünen var mı? bu konuda nasıl hazırlıklar planlıyorsunuz? veya doğum için gelen misafirlere dağıtmak için şeker, çikolata bişiler hazırlığı yapacak olan var mı? ben bebek çikolatamı beğendim. doğumdan bikaç gün önce sipariş edicem. bu hafta sonu da belki vakit bulursam bebek şekeri bakmaya çıkıcam. artık zor yürüyorum zaten. bi an önce hallediyim diorum.

tabiiki canım artık zamanı herşeyin hazırlanması için bizim bile hazır olmamız gerekiyor aslında inş. mobilyaları ve halıyıda biran evvel halledersen aklına takılan birşey kalmaz...
ben bebek şekeri yaptırmak istiyorum ama henüz erken diye bekliyorum canım ayrıyetten çikolata falan almayıda düşünmüyorum zaten uzaktayız bizlerede gelecek kişi azdır çok kimse gelmez onun için düşünmüyorumm

canım geçmiş olsun dikkat et kendini yorma..bende geçende temizlik yaparken hızlıca eğilip kalktıp kalbimde bi çarpıntı oldu nefes alamadım..artık hareketlerimiz iyice zorlaşcak..

ya bende mevlüt yapmak istiyorum ama bebek çikolatası konusunda biraz kararsız kaldım hastaneye ve eve gelenlere normal bebek çikolatalarından alayım diyorum mevlüte de şekerini yaptırırım diye aklımdan geçiyo bakalım artık

Günaydın herkese
Bu gün sabahtan izin aldım öğlen gidicem işe :) sohbete katılabiliyorum

Kızlar hem şeker hem çukulata mı yaptırmak lazım ben mevlüt falan yapmıcam pek tanıdık yok çevremizde sadece birini yaptırsam olur heralde diyorum ne dersiniz

Günaydın herkese
Bu gün sabahtan izin aldım öğlen gidicem işe :) sohbete katılabiliyorum

Kızlar hem şeker hem çukulata mı yaptırmak lazım ben mevlüt falan yapmıcam pek tanıdık yok çevremizde sadece birini yaptırsam olur heralde diyorum ne dersiniz

mevlüt yaptırmıcaksan eve gelenler için sadece dediğin gibi birini yaptırsan olr ben bi bebek görmeye gittiğimde sadece çikolata vermişlerdi

Back
X