• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende hıc hazırlık yok kendıme sasırıorum ama ne bıleyım dusununce bı anda hepsı ust uste bınınce zor olck dıyıorum ote taraftan hıc oralı olmuorum:)) Mıllet bnle dalga gecıo cocugn cıplak gezck yerde yatck vs:))) mısal sen ne hazırlıklarda bulndn? ama senın bıde ogln var buda erkek onun esyaları baya ısını gorcktr:)

şu ana kadar ikinci bebeğim için bir iğne almadım.
ama oğlumun hiçbişeyini atmamıştım, kimseye vermemiştim.
hepsini çıkarıp yıkamam ütülememde 1- en fazla 2 günümü alır diye acele etmıyorum.
ama birincisinde bu ayda herşeyim hazırdı hemen hemen.
tecrübedenmi yoksa hevestenmidir bilmem bunda o kadar acele etmıyorum.
alack olduğum sadece hastane çıkışı, göğüs ucu kremi, rezene çayı, şampuanı, bebek sabunu, bebek deterjanı bide banyo filesi.
geri kalan herşeyimiz var.

kendime almam gerek hastane ve evde gerekenleri almadım.

slmlar guzel mart annecıklerı :)
nasılsınız? uzun zamandan berıdır gıremıyorum su 32. haftam gelsın ızıne cıkmayı ıple cekıorum artık :(
son haftama kadar bıle calısırım dıodum ama sımdıden ozellıkle sabahları ve aksamları yorgunluktan oluyorummm,

canım bende günleri iple çekiyorum burda yoğun bi işim yok zaten şimdi yeni eleman var bütün işleri o yapıyo ben kontrol ediyorum ama yol uzun sabahları kalkmak zor bide gece uyuyamadın mı çok normal yorulmamız

şu ana kadar ikinci bebeğim için bir iğne almadım.
ama oğlumun hiçbişeyini atmamıştım, kimseye vermemiştim.
hepsini çıkarıp yıkamam ütülememde 1- en fazla 2 günümü alır diye acele etmıyorum.
ama birincisinde bu ayda herşeyim hazırdı hemen hemen.
tecrübedenmi yoksa hevestenmidir bilmem bunda o kadar acele etmıyorum.
alack olduğum sadece hastane çıkışı, göğüs ucu kremi, rezene çayı, şampuanı, bebek sabunu, bebek deterjanı bide banyo filesi.
geri kalan herşeyimiz var.

kendime almam gerek hastane ve evde gerekenleri almadım.

Bende bısey almıorum almadıgm gıbı bakmıorumda halbukı bu mnk böcegıı okdar cok ıstedımkı:))) ama hakkımı yemıyım gecen battanıye aldım ona elmde bıseylr ordum ama ınsnlr hersylrını tamamldılr nerdyse onlrn yanında ben hcbısey almamıs sayılırım:)) Sen sanslısın oglndn kardesıne gecıcek hepsı almaya hıc gerek yok tabıkı bnm gorumcm kızının butn kulotlu corplrını ogluna gıydırdı pembe oldugu yetmıoms gıbı bıde fırfırlıydılar:))) Nolms yanıı hepımz bı ustumuzn kıyfetlrını gıymedıkmı:) Ama bızm oyle bı avntjmz yk suan o yuzden bastan donatıcaz hee donansın dıye donda aldık ama bıyerde yanls yaptm heralde elm pek bıseylre gtmıo anlamadım:))))

Arkadaşlar,

Bebek şekerinde modele karar veremediyseniz, ya da internetten sipariş vermek isterseniz aşağıdaki sitelerde çok güzel modeller var.

Bebek Şekeri, Bebek Şekeri Modelleri
http://www.cocobonbon.com/

Ayrıca şekerini kendi hazırlayan güzel Mart anneleri için de; bebek şekerleri için yazılacak kart formatı sitelerin adresi var.

Tavsiye ederim, bir göz atın derim:3:

bebek şekeri için kart yazıları
Bebek Şekeri Kartları - Hesaplı Bebek Şekeri

Bu kartlrı onlramı yazdırıoruz? anlamadm 50 tanseı ucretsız dıo dıgr 50 ıcın 2 lıra ıstıo ALLAH rızası ıcınmı yapıolr bu ısı:))))) Bende gecn ıntrnette gezınrken bloglrdn bırıne dustum ıkeadn mum almslr oluo ya tealıghtlr onlrı guzelce tullerle sarmslr bıde ustune yazıyla mnk sekıllı seylr yapıstrmıslr cok degısık olms begendım ekstrdn eve gelenlr ıcın yada mevlutunde olabılr:)

teşekkür ederim cnm yaa bir ay oldu beğeneli bekliyeyim başka bir şey bulur muyum dedim ama yok en son buna karar verdim diğerleri hoşuma gitmedi
ay yok iiki başka bişey için bundan vazgecmemişsin cok begendim ben cook:))

merhaba herkese.

bende 2012 mart annesi olacağım allah izin verirse.

satım 5 haziran şu anda 26+3 günlük hamileyim.

22 aylık bir oğlum var 2. şehzadem geliyor.

sizler nasılsınız, hazırlıklar başladımı?

canım hoşgeldin Allah bağışlasın oğullarını sen deneyimli ve bize göre daha deneyimlisin ne güzel valla ben de daha bişeye başalamadım annem yapıyo napıyosa ufak tefeği kıyafeti örgü işleri tamam ama büyük eşya alışverişini yapmadık henüz bir aya kadar yapalım diyoruz ama bakalım gözümde büyüdüğü kadar varmıymış?

Bende hıc hazırlık yok kendıme sasırıorum ama ne bıleyım dusununce bı anda hepsı ust uste bınınce zor olck dıyıorum ote taraftan hıc oralı olmuorum:)) Mıllet bnle dalga gecıo cocugn cıplak gezck yerde yatck vs:))) mısal sen ne hazırlıklarda bulndn? ama senın bıde ogln var buda erkek onun esyaları baya ısını gorcktr:)

ahh bacııım bende aynı durumdayım gecen gün bekar kız kardesim bile sen ne biçim annesin yaa insan cocuguna böle mi hazırlanır diye ama napiim hep biraz daha büyüsün daha bi heyecanla yapim diye bekledim bi de annem okadar cok sey aldı ördü hazırladı ki bana bişi kalmadı bide bi başladımmı furamam gerekli gereksiz doldururum ben en iisi mantıklı mantıklı bekliim dedim:)) sadece büyük ihtiyacları kaldı beşik dolap anakucağı araba gibi falan anladıgım kadarıyla sende de durum böle tabiki de alıcaz ve biz böle bi cıkcaz bi günde halledip gelicez gibi geliyo bana o yüzden azcık daha bekleyebiliriz takma kafana:)

Bende bısey almıorum almadıgm gıbı bakmıorumda halbukı bu mnk böcegıı okdar cok ıstedımkı:))) ama hakkımı yemıyım gecen battanıye aldım ona elmde bıseylr ordum ama ınsnlr hersylrını tamamldılr nerdyse onlrn yanında ben hcbısey almamıs sayılırım:)) Sen sanslısın oglndn kardesıne gecıcek hepsı almaya hıc gerek yok tabıkı bnm gorumcm kızının butn kulotlu corplrını ogluna gıydırdı pembe oldugu yetmıoms gıbı bıde fırfırlıydılar:))) Nolms yanıı hepımz bı ustumuzn kıyfetlrını gıymedıkmı:) Ama bızm oyle bı avntjmz yk suan o yuzden bastan donatıcaz hee donansın dıye donda aldık ama bıyerde yanls yaptm heralde elm pek bıseylre gtmıo anlamadım:))))

yoo kızım olmuş olsaydı herşeyi pembiş pembiş almayı planlıyordum ama oğluşum olcak inşallah.
olsun canım daha var vaktimiz alırız bi günlük işi var kıyaftleri nerden alacağına karar ver bi günde alır 2 gündede yıkar ütülersin.
eczaneden alınacaklarında listesini yap ver eşinin eline alsın.
markettende bebek bezini küvetini falan alırsın
bitti gitti işte.

Arkadaşlar,

Bebek şekerinde modele karar veremediyseniz, ya da internetten sipariş vermek isterseniz aşağıdaki sitelerde çok güzel modeller var.

Bebek Şekeri, Bebek Şekeri Modelleri
http://www.cocobonbon.com/

Ayrıca şekerini kendi hazırlayan güzel Mart anneleri için de; bebek şekerleri için yazılacak kart formatı sitelerin adresi var.

Tavsiye ederim, bir göz atın derim:3:

bebek şekeri için kart yazıları
Bebek Şekeri Kartları - Hesaplı Bebek Şekeri

ben netten sipariş vermeyi düşündüm aslnda ama yakından görmeden nasıl olur blmyrm yani o bibloları fln bazen uyduruk olabiliyor, ondan korkuyorum. güvendiğiniz bi site varsa bakabiliirim

Bu kartlrı onlramı yazdırıoruz? anlamadm 50 tanseı ucretsız dıo dıgr 50 ıcın 2 lıra ıstıo ALLAH rızası ıcınmı yapıolr bu ısı:))))) Bende gecn ıntrnette gezınrken bloglrdn bırıne dustum ıkeadn mum almslr oluo ya tealıghtlr onlrı guzelce tullerle sarmslr bıde ustune yazıyla mnk sekıllı seylr yapıstrmıslr cok degısık olms begendım ekstrdn eve gelenlr ıcın yada mevlutunde olabılr:)

Benim arkadaşlarım bu siteden kendileri print alıp yapmışlar.
Güzel olmuş...
Mum da çok güzel fikir.. Mevlüt için olabilir aslında:34:

ay yok iiki başka bişey için bundan vazgecmemişsin cok begendim ben cook:))

canım hoşgeldin Allah bağışlasın oğullarını sen deneyimli ve bize göre daha deneyimlisin ne güzel valla ben de daha bişeye başalamadım annem yapıyo napıyosa ufak tefeği kıyafeti örgü işleri tamam ama büyük eşya alışverişini yapmadık henüz bir aya kadar yapalım diyoruz ama bakalım gözümde büyüdüğü kadar varmıymış?

ahh bacııım bende aynı durumdayım gecen gün bekar kız kardesim bile sen ne biçim annesin yaa insan cocuguna böle mi hazırlanır diye ama napiim hep biraz daha büyüsün daha bi heyecanla yapim diye bekledim bi de annem okadar cok sey aldı ördü hazırladı ki bana bişi kalmadı bide bi başladımmı furamam gerekli gereksiz doldururum ben en iisi mantıklı mantıklı bekliim dedim:)) sadece büyük ihtiyacları kaldı beşik dolap anakucağı araba gibi falan anladıgım kadarıyla sende de durum böle tabiki de alıcaz ve biz böle bi cıkcaz bi günde halledip gelicez gibi geliyo bana o yüzden azcık daha bekleyebiliriz takma kafana:)

Aynen benı cok ıyı ozetledın annem zatn katlettı benı bana dıokı sen buyuunce alırsın kızım:))) ılk torun olcak annem ıcın o yuzden cok heycanlı davranıo saolsun:) odasını kurmk ıcın can atıo ama bende ne bılym mama sandlyesı oyunck vs gıbı daha sonra alınması gerkn seylrı almk ıstemıorum esıme kalsa 5 yasındakı cocugn oynıyacgı oyuncaklrı almk ıstıo:))) hayırlısı olsn artık rıskı neyse onu gorck yavrucak:)))

yoo kızım olmuş olsaydı herşeyi pembiş pembiş almayı planlıyordum ama oğluşum olcak inşallah.
olsun canım daha var vaktimiz alırız bi günlük işi var kıyaftleri nerden alacağına karar ver bi günde alır 2 gündede yıkar ütülersin.
eczaneden alınacaklarında listesini yap ver eşinin eline alsın.
markettende bebek bezini küvetini falan alırsın
bitti gitti işte.

Kız olaydı ıyıydı:))) Ama sımdı oglunada erkek kardes gelms olck oda cok guzel benm 2 kız kardesım daha var abım var 1 tanede oda tek aynı cınsn paylasımı kuskusuz cok daha fazla oluo 3. ye ınsallah dıyelımmı?? :)))))) oyle ote berısı var oglumn cok almak ıstemıorum dogmda hedıyede cok gelck annemde durmdn basımda cocugn gıydıgı harm yedıgı helal abartma dıo lakın boyna bıseyler orup alıo anlamıorum:))) Aslında nıeyt ettkten sonra hepsı 1 haftalk ıs tabıkı su yagmr camr kesılsın ama dısrıya cıkasım gelmıo boyle hüü:(

Benim arkadaşlarım bu siteden kendileri print alıp yapmışlar.
Güzel olmuş...
Mum da çok güzel fikir.. Mevlüt için olabilir aslında:34:

Evet mevlut ıcın olabılr cok guzel yapmıslr onlar abla krdes yapmslar basarılı buldum:)) Bende kendım yapmk ıstıorum dedıgn gıbı prnt et yaz bas gıtsın:))) Sekerlerınıde emnonunden bakck en guzlını yapcm tosunumaaa yer onu anası:))

ben netten sipariş vermeyi düşündüm aslnda ama yakından görmeden nasıl olur blmyrm yani o bibloları fln bazen uyduruk olabiliyor, ondan korkuyorum. güvendiğiniz bi site varsa bakabiliirim

Canım , cocobonbon ile yazışmıştım. Bazıların fiyatlarını merak ettim. Hemen dönüyorlar cevap olarak, çok ilgililer...
İstersen geri göndermek koşulu ile şekersiz beğendiğin modellerin örneklerini iste.. Belki gönderirler...
Benim bir arkadaşım nikah şekerini burdan yaptırmıştı.. Çok güzeller.. Düşün kaç sene oldu ben hala saklıyorum onları:10:

Ben karton kutu şeklinde olanlara bayılıyorum... Hem fiyatları da diğerlerine göre uygun...
:34:

Aynen benı cok ıyı ozetledın annem zatn katlettı benı bana dıokı sen buyuunce alırsın kızım:))) ılk torun olcak annem ıcın o yuzden cok heycanlı davranıo saolsun:) odasını kurmk ıcın can atıo ama bende ne bılym mama sandlyesı oyunck vs gıbı daha sonra alınması gerkn seylrı almk ıstemıorum esıme kalsa 5 yasındakı cocugn oynıyacgı oyuncaklrı almk ıstıo:))) hayırlısı olsn artık rıskı neyse onu gorck yavrucak:)))

Kız olaydı ıyıydı:))) Ama sımdı oglunada erkek kardes gelms olck oda cok guzel benm 2 kız kardesım daha var abım var 1 tanede oda tek aynı cınsn paylasımı kuskusuz cok daha fazla oluo 3. ye ınsallah dıyelımmı?? :)))))) oyle ote berısı var oglumn cok almak ıstemıorum dogmda hedıyede cok gelck annemde durmdn basımda cocugn gıydıgı harm yedıgı helal abartma dıo lakın boyna bıseyler orup alıo anlamıorum:))) Aslında nıeyt ettkten sonra hepsı 1 haftalk ıs tabıkı su yagmr camr kesılsın ama dısrıya cıkasım gelmıo boyle hüü:(

ay sorma annem bana da bişi aldırmıyo sen daha cok alırsın ben bi hevesimi aliim dedi gecen gün ya dedim iice niyetini serdin ortaya:)) aynı ebnim kocam da öle gecen gün gitmiş oyuncak mutfak seti almış çocuga en az 3 yasında oynar düşümn yani ben de bunların arasında amaan naparsanız yapın ben nasılsa cıkcam o alışverişe o zaman canına okucam kredi kartlarının diyip oturuyorum:)

Evet mevlut ıcın olabılr cok guzel yapmıslr onlar abla krdes yapmslar basarılı buldum:)) Bende kendım yapmk ıstıorum dedıgn gıbı prnt et yaz bas gıtsın:))) Sekerlerınıde emnonunden bakck en guzlını yapcm tosunumaaa yer onu anası:))

Aslında en uygunu böyle tabii. Hem de dilediğin gibi yapıyorsun süslemesini, şekerini...

En güzeli onlar için tabii... Ellerine sağlık şimdiden :49:

ay sorma annem bana da bişi aldırmıyo sen daha cok alırsın ben bi hevesimi aliim dedi gecen gün ya dedim iice niyetini serdin ortaya:)) aynı ebnim kocam da öle gecen gün gitmiş oyuncak mutfak seti almış çocuga en az 3 yasında oynar düşümn yani ben de bunların arasında amaan naparsanız yapın ben nasılsa cıkcam o alışverişe o zaman canına okucam kredi kartlarının diyip oturuyorum:)

Yerım onu ben canım annem benm durmadn bıseyler bulup getırıo bana ALLAH onu basımdan eksık etmesın:54: Kocama kalsa gecen tahtadan raylı tren setı alcktı ona artı 3 yas oyuncak:))) Tamm bende bakıorum oyuncak ama aklm kesıo sımdı almamam gerktıgı o onun ayrımını yapmıo:)) dunde dedıkı bı lıste yap alalım ufaktan dedım tmm yapım daaa lıste yapamıorum kaldım boyle ne alcm ben bu mınık pıtırcıga:))

Aslında en uygunu böyle tabii. Hem de dilediğin gibi yapıyorsun süslemesini, şekerini...

En güzeli onlar için tabii... Ellerine sağlık şimdiden :49:

Aynen hem vakıt gecer hem manen daha guzl olur hem daha uygn olr olrda olurr hele o nıyetle bı gıdım neler alcm neler ıcımden derya baykal cıkartcam:))))

$mirabonbon_bebek_sekeri_643.webp kızlar bakın bu şekeri çok beğendmmmm

Masiva çok geçmiş olsun inşallah bir an önce sağlığına kavuşur...
Bana gelelim misafirlerin yorgunluğu henüz geçmedi bile,dışarıda yağmur var tam uyku havası benim de bütün gün battaniye altında miskinlik yapasım var:9:
Kuzu maşallah hiç durmuo pıt pıt sürekli hareket halinde:nazar::nazar::nazar:Noktacıktı uzun süredir adı şimdi pıtırcık oldu kendileri,babası da pıtırcık napıosun dio artık:17:Şeyi söylemedim ben size, nabız normalde de yüksek atar malum misafir gelecekti annem de çok yoruldu dedim aşağıdaki balkonu da ben temizliyeyim vileda ile yaptım olmadı elimle sileyim dedim arkasından bir çarpıntı geldi ölüyorum sandım,çok kötüydü çok ...anneme seslenicem sesim çıkmıo gittim salonda kanepeye uzandım annem eşimi çağırdı neyse o gelinceye kadar biraz yavaşladı nabzım .Apar topar gittik doktorumuza bizim kuzu gayet iyiydi yalnız benim nabızın düşmüş hali 120 ydi.Annem çok kızdı zaten yapma diip duruyordu,artık her türlü iş yapmak yasak bendenize.İlaçlara da balıkyağı hapı ile dol bacağımda ağrı vardı birazcık magnezyum ilave etti.
Şimdi iyiyiz dinlendiğimiz sürece şaka maka 6.aydayız ben bile inanamıyorum.Öptük kuzularınızı:54:

cnm cok geçmiş olsun yorma kendini be hiç eğilemiyorum artık yeri eğilerek silmem mümkün değil sende yapma kızçe yorumasın:16:

Eki Görüntüle 302681 kızlarrr bebişleri kız olanlar buna bi baksın çok güzell yaaa bittimm:)
cok güzelmiş cnm erkek için olanı yokmu bunun

merhaba arkadaşlar..
ailecek gidip geldik hastaneye:))

tam ben gittim muayene saatimde doktorun ameliyatı çıkmış acil ona gitti. biraz bekleyelim geç kalırsa başka doktora yönlendirelim dediler tamam dedim. o arada kızım için sıra alıp onu gösterdim doktora. ve malesef kızımda reflü varmış:(( ilaç başladık, 1 ay kullanıp kontrole götürücez.. inşallah düzelir bu sürede. eğer düzelmezse gastroskopi mi ne ondan yapılacakmış (mideye hortum salma)

ordan çıktık, doktorumu sordum gelmemiş beni başka doktora yönlendirdiler, şeker testim yapıldı. saat 15:30 da sonuç almaya gidicez.
arabamızın arka camı düşüyordu eşimde onu yaptırmaya gitti, inşallah yetişir 3:30 a kadar.

kızımdayken bu şekerli sudan midem çok fena olmuştu ama bu kez çok rahattım.
inşallah sonucumda iyi çıkarda iyice rahatlarım

geçmiş olsun cnm rabbim şifasını versin inşallah tez zamanda seninde c-sonuçların güzel çıksın inşallah.

Eki Görüntüle 302761

Kızlar beşik olarakta bunu beğendim sanırım bunu alıcam sizce nasıl

2.side cok güzel cnm iyigünlerde kullanın bende şimdi pijama ve gecelik siparişi vericem nette daha uygun dışarıda gezdim bugün aynı ürünler daha pahalı...ve ben netten daha rahat alışveriş yapıyorum kapıya kadar geliyo

ben bugün 2 tane nevresim takımı daha aldım cotton box birisini netten bulabildim...
$Cotton-Box-Bebek-Nevresim-Takimi-Kardan-Adam__47047161_0.webp bunun fiyatı 25 tl.
diğer ekleyemediğim 15 tl.
toplamda 3 tane nevresim takımımız oldu...

Back
X