• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese iyi akşamlar...
bebeğin eşyalarını ütüledim bütün gün oturduğum yerden çoğunu ütüledim... iç zıbınları kaldı...
sonuçlarımı almaya gittim sağlık ocağından bu kadar dandik bir aile hekimimiz olamaz. adama soru soruyorsun cevabını evirip çevirim asla alamıyorsun...
kanın düşük dedi, birde trigliserid yüksek dedi. o ne dedim triglesirid işte dedi... neyse netten araştırdım karaciğer yağlanmasıymış...
yarın ablamı benim doktoruma götüreceğim. o arada doktora sonuç kağıdını gösteririm... 3 tüp kan verdik deli oldum...
benimle ilgilenen ebe hemşire yerinde yoktu... sanırım evlere gitmiş...
o olsaydı ilgilenirdi...
neyse benden bu kadarlık... hafta sonu giremeyebilirim. yarın eltim doğum yapacak yanına gidebiliriz. pazartesi görüşmek üzere...
hepiniz Allaha emanet olun...

yeşil mercimekte demir deposuymuş..:49::49::49::49:

arkadaşlar yaa benim derdim zaten bana yetiyor birde nelerle uğraşıyorum yaaa.

---seker testi sonucum 140 tam sınırda.:44::44::44:

---kızımın ilaçlarına başlayalı bugün 3.gün ama hiçbir değişim yok:((
yine kusuyo, yine kusuyo.. hemde öle az buz bişeyde değil..:43::43::43::43::43::43::43:

---üstüne benim hamilelik hormonlarımın coşması :49::49::49::37::37::37::37:

---derken kayınbaba ve kaynana gelecekti banyo ve mutfakta tadilat yapılacak o yüzden, kaynana gelemiyormuş onun yerine eltim atlamış hemen ben gideyim diye.. sanki çok lazım!!! :47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:
1 yaşında bebeği var, benim karnım burnumda Defnemle zor başa çıkıyorum zaten.. neymiş efendim Semra çocuklara baksın ben işe yardım ederim!!! bak bak bakkk sinirlerim hopladı. kaynanaya dedim bana yardım edecek adam lazım, ben 2 çocuğa bu halimle bakamam dedim. hemde ev tadilat halindeyken!! siz düşünün gerisini.
:47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:
bi laf vardı ya; ekmek almaya diye çıkıp bi 30 yıl uzaklaşasım var diye... şimdi onu istiyorummm.. ama bi 2-3 yıl yeter bana:)

Offff daraldım yine:(((

canım ya gerçekten daraltmışlar seni...
hiç kabul etme sen bakıcımısın. kendi kızına bu halde ne şartla bakıyorsun...
şekerin sınırda canım bunada şükür sıkma canını... kocaman öptüm...

maşallah kuzuya pek tatlıymış

maşallah ya nasıl sevinmiş oyuncağını sevsinler onun

maşşallah çok tatlı benim kızımda bu kadar büyücekmiiiiiiiiiiii:49::49:

çok teşekkür ederiz teyzeleri..

BERKERDEM canım dünyaya gelen büyüyo valla. o veya bu şekilde ama illaki büyüyo:) canları sağ olsun, sağlıkları yerinde olsun yeterki.
Rabbim bize de şifa versin. AMİN.

ceylincim çok sevindi gerçekten, öpüp okşuyodu:))

canım ya gerçekten daraltmışlar seni...
hiç kabul etme sen bakıcımısın. kendi kızına bu halde ne şartla bakıyorsun...
şekerin sınırda canım bunada şükür sıkma canını... kocaman öptüm...

çok sağol canım, öyle güzel yazmışsınki.. evet yaa ben bakıcımıyım. bunu kaynanama söyleyim:)) oda gelinine söylesin:))) hu ha ha haaa:)))

burası olmasa herşeye oturur ağlardım.. ama şimdi çok pozitifim. sizlerin başını ağrıtıyorum ama rahatlıyorum ne yapayım kızlar..

iyiki varsınız :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

:nazar::nazar::nazar: maşallah defne hatuna o gamzesini yerim ben ne de güzel gülmüş öyle :16::16::16:

teşekkürler teyzesi:) senin oğluşunda gamzeli bi yakışıklı olur inşallah.
gamzenin sırrı AYVA:)
kızımda da yemiştim, bu hamileliğimde de yedim, yiyorum, hatta yemeyi abartıyorum:)))
kaynanam köyden göndermişti organik:))

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Canım çok tatlısın yahu sen.. Semra iyiki getirmedin Defneyi ben bunu parçalarım çok çirkin çok çok çoook... Nası doğurdun sen bunuuu ne yedin hamileyken bal mı yedin bak bana şeker yasak ona göre :D

oyyyyyyyyyy gülmekten ve sevinçten gözümden yaş geldi kız:)))
evet dediğin gibi benim kızım çoooook çirkin teyzesi.
selen'e de yazdım tatlım, ayva yedim galiba ondan oldu bu çirkinliği:)
senin kızın da inşallah böyle çirkin olur:)))))))):nazar::nazar::nazar:

Kızlar bazen karnım taş gibi oluyor normal mi?

evet canım. eee artık okadar fit olmak yeter sana. bak göbeğin çıkıyo olabilir. ondan sen sert hissediyorsun. banada öyle oluyor. çünkü deri geriliyor ve sert halde oluyor...

kizlar benim bücür cok hareketli yahu,

heleki tatli yiyince tutabilene ask olsun:-)

baktim bir gun tik yok bizimkinden 1 cikolata yiyorum,

10 dakikaya basliyo tepinmeye:-)
:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

eski günlerim geldi aklıma...
canım sen yinede fazla tatlıi çikolata yeme...
bebişinede maşallah...

kızkar şekerimm 95 çıktı :)))
demekki tatlıyla kiloyla alakası yokmuş

canım gözün aydın...:nazar:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Eki Görüntüle 304222
MAŞALLAH demeden geçmeyin olurmu teyzeleri..

canım yaaa yerim ben bunu...
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
oyuncağını güle güle kullansın...

günaydın kızlar,nasılsınız bakalım bizde haberler çok kötü dün şeker yüklememizi yaptık sıkı durun 330 .ondan sonra yok dahiliyeci yok diyetisyen dr dr gezdik.deli gibi ağır bi liste verdiler 10 güne kodar düşmezsede inüsiline başlanacakmış , harfiyen uygulicaksın diyo dr da 10 günde 120 ye nasıl düşcek onu anlamadım çok korkuyorum sabah 9 dan önce uyanamayan ben açlıktan 6,30 da gözlerimi açtım o kadar açım yani:) dua edin kızlarda halldeyim şunu.yoksa durum fena

benimde 50likte 175 çıktı. 100lükte ne çıkıcak bilmiyorum:(( inşallah bebişler sağlıklı olsunda diyet yürüyüş ne gerekiyosa yapıcaz..

teşekkürler teyzesi:) senin oğluşunda gamzeli bi yakışıklı olur inşallah.
gamzenin sırrı AYVA:)
kızımda da yemiştim, bu hamileliğimde de yedim, yiyorum, hatta yemeyi abartıyorum:)))
kaynanam köyden göndermişti organik:))

benim kaynanam demişti bende yiyorum ayvaları annem ablamda çok yemiş ama kalçalarında çıkmış gamzeler :52: sağlıklı olsunlar da önce bahtları sonrada kendileri güzel olsun bütün bebişlerin.

DMF cim çok teşekkür ederiz:))
senin oğluşunun da şansı bahtı açık olsun inşallah, yarışmalarda hediye üstüne hediyeler kazansın.
bizim ilk kazandığımız hediye:)

benim kaynanam demişti bende yiyorum ayvaları annem ablamda çok yemiş ama kalçalarında çıkmış gamzeler :52: sağlıklı olsunlar da önce bahtları sonrada kendileri güzel olsun bütün bebişlerin.

AMİİİİİİİİİNNN inşallah.

Son düzenleme:
oyyyyyyyyyy gülmekten ve sevinçten gözümden yaş geldi kız:)))
evet dediğin gibi benim kızım çoooook çirkin teyzesi.
selen'e de yazdım tatlım, ayva yedim galiba ondan oldu bu çirkinliği:)
senin kızın da inşallah böyle çirkin olur:)))))))):nazar::nazar::nazar:

Aminnn canım :)) bende o kadar çok ayva yiyorum ki hergün yiyorum valla inşallah benim kızımda Defne ablası kadar çirkin ve gamzeli oluuuur :nazar::nazar: Hayır çirkinliği yetmiyo gibi Allah bi de gamze vermiş iyice çirkin olmuş.. Semra öldürdün beni valla doğurcam sevcem şimdi kızımı haa dayanamıyorum :))))

kan değerim 10.6 çıktı. okadarda kan ilacı içiyorum. çokmu düşük?
değer 11 den başlıyormuş...

ah kuzum benimm oy tatlıımmm nasıl çirkin bişey bu Allahım nazarlardan saklasın yaa tatlım benim yerim senin o gamzelerini ay gözlerinin içi gülüyo ya maşallahh maşallaahhhhhh...:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
özlem teyzesi çok teşekkür ediyoruz.. ve darısı sana olsun, böylede çirkin olsun:)

Aminnn canım :)) bende o kadar çok ayva yiyorum ki hergün yiyorum valla inşallah benim kızımda Defne ablası kadar çirkin ve gamzeli oluuuur :nazar::nazar: Hayır çirkinliği yetmiyo gibi Allah bi de gamze vermiş iyice çirkin olmuş.. Semra öldürdün beni valla doğurcam sevcem şimdi kızımı haa dayanamıyorum :))))

İnşallah Melikecim Allah gönlünün muradını versin.
tamam tamam bundan sonra yok size resim mesim:):9::9:

sonra Allah muhafaza erken doğum yapmayın, sebep olmak istemem.

hayırlısıyla geçsin şu son aylarımız hepimizin, sağlıkla alalım kucaklarımıza bebişlerimizi.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bugün eşim geç gelicek diye ağırdan alıyorum..

ama yavaştan işe koyulsam iyi olur.. daha yemek yapmadım:):37::37::37:

haydi hepinize hayırlı akşamlar.. kocamaaaaannn öpüldünüz.
:10::10::10::10::10::10::10:

Bende aldım yawrumu gidiyorum kızlar.. Haftasonu malum yoğun olcak kardeşimi sınava götürcemm :)) annem geliyoo falan giremessek pazartesi kesin burdayız ;)
Herkese süper bi haftasonu tatili, sağlıklı mutlu.. İnşallah..

İyi akşamlar iyi tatilllerrr :emir_bebek::emir_bebek::49::49::12::10:

Back
X