- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #21.941
maşallah kuzuya pek tatlıymış
maşallah ya nasıl sevinmiş oyuncağını sevsinler onun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yeşil mercimekte demir deposuymuş..
arkadaşlar yaa benim derdim zaten bana yetiyor birde nelerle uğraşıyorum yaaa.
---seker testi sonucum 140 tam sınırda.:44::44::44:
---kızımın ilaçlarına başlayalı bugün 3.gün ama hiçbir değişim yok(
yine kusuyo, yine kusuyo.. hemde öle az buz bişeyde değil..
---üstüne benim hamilelik hormonlarımın coşması
---derken kayınbaba ve kaynana gelecekti banyo ve mutfakta tadilat yapılacak o yüzden, kaynana gelemiyormuş onun yerine eltim atlamış hemen ben gideyim diye.. sanki çok lazım!!!
1 yaşında bebeği var, benim karnım burnumda Defnemle zor başa çıkıyorum zaten.. neymiş efendim Semra çocuklara baksın ben işe yardım ederim!!! bak bak bakkk sinirlerim hopladı. kaynanaya dedim bana yardım edecek adam lazım, ben 2 çocuğa bu halimle bakamam dedim. hemde ev tadilat halindeyken!! siz düşünün gerisini.
bi laf vardı ya; ekmek almaya diye çıkıp bi 30 yıl uzaklaşasım var diye... şimdi onu istiyorummm.. ama bi 2-3 yıl yeter bana:)
Offff daraldım yine((
maşallah ya nasıl sevinmiş oyuncağını sevsinler onun
maşşallah çok tatlı benim kızımda bu kadar büyücekmiiiiiiiiiiii![]()
canım ya gerçekten daraltmışlar seni...
hiç kabul etme sen bakıcımısın. kendi kızına bu halde ne şartla bakıyorsun...
şekerin sınırda canım bunada şükür sıkma canını... kocaman öptüm...
maşallah defne hatuna o gamzesini yerim ben ne de güzel gülmüş öyle
![]()
Canım çok tatlısın yahu sen.. Semra iyiki getirmedin Defneyi ben bunu parçalarım çok çirkin çok çok çoook... Nası doğurdun sen bunuuu ne yedin hamileyken bal mı yedin bak bana şeker yasak ona göre
![]()
Kızlar bazen karnım taş gibi oluyor normal mi?
kizlar benim bücür cok hareketli yahu,
heleki tatli yiyince tutabilene ask olsun
baktim bir gun tik yok bizimkinden 1 cikolata yiyorum,
10 dakikaya basliyo tepinmeye
![]()
kızkar şekerimm 95 çıktı :)))
demekki tatlıyla kiloyla alakası yokmuş
günaydın kızlar,nasılsınız bakalım bizde haberler çok kötü dün şeker yüklememizi yaptık sıkı durun 330 .ondan sonra yok dahiliyeci yok diyetisyen dr dr gezdik.deli gibi ağır bi liste verdiler 10 güne kodar düşmezsede inüsiline başlanacakmış , harfiyen uygulicaksın diyo dr da 10 günde 120 ye nasıl düşcek onu anlamadım çok korkuyorum sabah 9 dan önce uyanamayan ben açlıktan 6,30 da gözlerimi açtım o kadar açım yani:) dua edin kızlarda halldeyim şunu.yoksa durum fena
teşekkürler teyzesi:) senin oğluşunda gamzeli bi yakışıklı olur inşallah.
gamzenin sırrı AYVA:)
kızımda da yemiştim, bu hamileliğimde de yedim, yiyorum, hatta yemeyi abartıyorum:)))
kaynanam köyden göndermişti organik:))
benim kaynanam demişti bende yiyorum ayvaları annem ablamda çok yemiş ama kalçalarında çıkmış gamzelersağlıklı olsunlar da önce bahtları sonrada kendileri güzel olsun bütün bebişlerin.
oyyyyyyyyyy gülmekten ve sevinçten gözümden yaş geldi kız:)))
evet dediğin gibi benim kızım çoooook çirkin teyzesi.
selen'e de yazdım tatlım, ayva yedim galiba ondan oldu bu çirkinliği:)
senin kızın da inşallah böyle çirkin olur:))))))))![]()
özlem teyzesi çok teşekkür ediyoruz.. ve darısı sana olsun, böylede çirkin olsun:)ah kuzum benimm oy tatlıımmm nasıl çirkin bişey bu Allahım nazarlardan saklasın yaa tatlım benim yerim senin o gamzelerini ay gözlerinin içi gülüyo ya maşallahh maşallaahhhhhh...![]()
Aminnn canım :)) bende o kadar çok ayva yiyorum ki hergün yiyorum valla inşallah benim kızımda Defne ablası kadar çirkin ve gamzeli oluuuurHayır çirkinliği yetmiyo gibi Allah bi de gamze vermiş iyice çirkin olmuş.. Semra öldürdün beni valla doğurcam sevcem şimdi kızımı haa dayanamıyorum :))))