2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın güzel anneler dün yoğunluktan katılamadım sohbetinize baya kaynatmışsınız ağdalar filan ben lazer yaptırıyordum çok azalmıştı tam kurtuldum derken hamile kaldım ve devam edemedim şimdi yavaş yavaş çıktı tekrar ama çok kötü değil doğuma yakın bir ada yaptık mı tamamdır

kızlar hepinize merhaba,

1 haftadır hiç giremedim sağlığımız gayet iyi koşturmacadan açamıyordum bilgisayarı, eşim iş yemeğinde bende fırsat bu fırsat diyip saatlerdir yaklaşık 250 sayfa okudum :(
birçok kişi odayı almış bizde odasını tamamen bitirdik en son cumartesi perdesi storu geldi, ufak tefek eksikler kaldı bizde gecelik yan yatma yatğı emzirme önlüğü gibi ıvır zıvırlar.

yarın eminönüne gidicem annemle, bebek şekerlerinden almaya, doğuma yakında çikolatasını alıp bir araya getirme işlerini yapıcaz.

bugünde kontrolümüz vardı 4 gündür geceleri sancım oluyordu idrar yolu nedeniyle bugün tahlilde enfeksiyon çıktı yine, antibiyotikler başladı umarım uzun sürmez bu sefer, kızımda çok tatlıydı en merak ettiğim yeri burnu ve yaramaz şey iki eliyle burnunu tutmuştu hiç göremedik birde bize nanik yaptı resmen :) 1160 gr olmuş 35 cm di herşeyi çok iyi dedi (maşallah).

doğum içinde sen ne istiyorsan onu yaparız sürpriz olmaz bizde pek dedi bende normal istiyorum zaten deliler gibi, şimdilik aklıma gelenler bunlar kendinize iyi bakın kızlar, bu kadar ara vermicem bir daha söz :)

gözün aydın cnm iyi haberler duyunca mutlu oldum senin adına doğum olayıda içimi rahatlattı dün gece gene doğum yaptım yaaa

lierac aliim diorum en iisi odur dimi ben vücut kremikullanıodum ama yetersiz geldi demekki

inan canım ben krem falan kullanmadım tek kullandığım saf zeytinyağı olduu maşallahhh hiç çatlağım yok şuann inş. daha sonrada olmazzz... al bakalım belki onun faydası olur canm

du ben sana bi şekil söyleyim:)))
can cana değil yan yana:)))))))))))naynanananayyyy
anladın sen onu

ben gittim neler kaynatmışsınızı şekerim yan yana göbekten yanaşılmıyo ki :) biz 2 hafta önceye kadar iyiydik ama artık zevki kalmamış bu işin bizde heralde kardeş olma yolundayız zatn kocam korkuyo galiba sen şimdi hamilesin yaaaaaa diyen cümleler kuruyo

Bizde de ben istiyorum eşim istemiyo o yüzden topikte buluşmakta fayda var :)) çünkü hiç bi yöntem hoşuma gitmiyo benim pöff :))

oda bi mesele ilaç içemezsin emzirdiğin için ablam spiral taktırdı dr garantisi yok demiş ne saçma garantisi yoksa niye takıyosunuz en iyi ok biz kocişle çok memnunduk karma bi kutu alın deneyin hangisi hoşunuza giderse devam edersiniz bazı herifler istemiyolarmış gerçi ama önyargılı davranmasınlar benim koca memnun kalmıştı

oda bi mesele ilaç içemezsin emzirdiğin için ablam spiral taktırdı dr garantisi yok demiş ne saçma garantisi yoksa niye takıyosunuz en iyi ok biz kocişle çok memnunduk karma bi kutu alın deneyin hangisi hoşunuza giderse devam edersiniz bazı herifler istemiyolarmış gerçi ama önyargılı davranmasınlar benim koca memnun kalmıştı

cnm zaten hiçbir korunma şeklinin garantisi yok ben spiral taktırıcam inşallah

günaydın kızlar amma kaynatilmis. okudum ama cevap verecek fırsatım olmadı ilk trimesterdan beri baş ağrısı yaşamamistim iki gündür agrimaya başladı.
uhdecim ayrılınca rahat rahat hazırlık yaparsın dinlene dinlene mob.ları alıp Hallettin neyseki annenle. erken olması sorun olmaz sanırım evden yazarsın bize ama bu kadar erkenvi olmazsin :)
kızlar ağda konuşulmuş bende hep ağda yapan biri olarak jilete geçip güçlendirmek istemedim. burdaki kuaforlere baktım yaptıkları yerlere ortamına tiksinmeyecegim temiz bi yer buldum sağolsun güzelde aldi. acitmadi kendim alsam bi saat uğraşıyorum ulascam diye daha çok canim yanıyor. temiz bi yer bulduktan Sonra güzellik salonunda yaptırmak zararlı midir ?
bir de kardeşlik konuşulmuş . bize dr umuz haftada 3 serbest dedi kızlar :) extra bi uyarıda bulunmadiktan Sonra devam . son haftalar ve lohusalikta zaten yasak Olcak . ama dr. u yapmayin diyenleri bilemeyeceğim ama göbekten kaynaklı diyenler korkmayın kızlar çok da boslamayin derim.

ay ağda konusu konuşulmuş cok muzdaribim ben bu konudan yaa önceden hep kendim yapardım şu ısıtılanlarla ve cok da rahat ederdim 1 ay öncesine kadar yapıyodum ama şimdi eğilip göremiyorumki yapiim uzadı da napcam bilmiyorum kuaföre gitsem sakıncası olurmuki kızlar yaa mikrop filan kapcam diye korkuyorum önceden gidiyodum cekinmem maşallah arsızımdır ama bebiş için korkuyorum şimdi jilete de geri dönmek istemiyorum ağda sayesinde ne güzel zayıflamıştı benim tüyler tekrar sakallaşmasınlar amaaan ne zormuş bee biz de daha kepenkleri kapatmadık öle olunca böle olmuyo tabii :1::1::1::1:

bu arada pollycim sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün emi demek planların vardı hee:)))

ben döndüm bile çok kötü bi zamana denk geldi kuafördeki kız işten çıktı başkada bulamadılar birini bende başka yere gitmedim sonrada tırstım yani açıkçası ama illa ağdayla almak isteyenler pudra döksünler daha az acıyo çünkü çok terleyen bi bölge kılları çek çek gelmiyo

valla geçmişi okumak hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı, ağdalar halvetler falan :) dün okusaymışım gaza gelirdim belki ben de :)
ağdaya gelince, en son 2 hafta önce kuaförde yaptırdım, normaldekine göre biraz daha acıdı ama dayanılmayacak gibi değildi, hiçbişi göremediğimden jilet falan da kullanamıyorum, zaten çok beceriksizim, kendimi sezeryan yapmış gibi kesip biçebilirim :)

walla herkeste aynı dert, bizde hamile kaldıgımdan beri tık yok:( dr. 12 hafta riskliyim diye elletmedi şimdide korkudan biz ellemiyoruz birbirimize ama ben dewamlı rüya görür oldum:))

4 ve 5. ayda bende rüyalarda görüyodum kocişi hafta 1 yanaşıyodum ama 2 haftadır yaklaşmıyorum belki bu hafta deneme yaparız ne alemdeyiz diye

Günaydın kızlar neler kaynatmışınız bende uzun bir aradan sonra jilete döndüm ama o kaa krem neyin sürdüm kaşıntıdan öldüm ya nerdeyse kocişin tahriş önleyici traş losyonunu bilem sürcektim de adam garipser diye sürmedim ya nasıl bir kaşıntıdır o :53::53: kocişle bizde kardeş sayılırız 15 de bir :17::17: arada kociş isyanlarda oluyor ama bak bak kızım oynadı bilmem ne diyerek hedef şaşırtıyom adamlar bırakıp gitmese iyidir zati hiç kendime bakasım yok eskiden eve geldiğimde o işten dönene kadar makyajımı saçımı neyin baya yapardım şimdi ayıcıklı eşofmanlar pufidik terlikler saçların zaten dip boyası gelmiş hiç makyaj yapcak havamda olmuyo :37::37::37:

günaydın güzel anneler dün yoğunluktan katılamadım sohbetinize baya kaynatmışsınız ağdalar filan ben lazer yaptırıyordum çok azalmıştı tam kurtuldum derken hamile kaldım ve devam edemedim şimdi yavaş yavaş çıktı tekrar ama çok kötü değil doğuma yakın bir ada yaptık mı tamamdır

ahhh bende istiyodum lazere gitmek ama karar veremedim bide biraz daha durumlar düzelsin falan derken bebiş geldi artık bebişten sonra komple yaptırmak istiyorum ama bitiş garantili falan diyolar ucuza onlara güvenemiyorum

:( ya bende lazere gitmiştim tamamlamadan hamile kaldım ama jilet kulanmaktan eski halime geri döndüm 6 seans acım param boşa gittii:((((
günaydınnn kıslarr ve bebişlerrrrriii

günaydın kızlar...ağdadan bahsedilmiş ben ağda bantlarından kullanıyorum özel bölgeye çok rahat pratik oluyor 10dkkda bitiyor işim ama bu markalı olanlar güzel almıyor ben iki yıldır bimdeki pembe ağda bantını kullanıyorum tavsiye ederim

günaydın kızlar amma kaynatilmis. okudum ama cevap verecek fırsatım olmadı ilk trimesterdan beri baş ağrısı yaşamamistim iki gündür agrimaya başladı.
uhdecim ayrılınca rahat rahat hazırlık yaparsın dinlene dinlene mob.ları alıp Hallettin neyseki annenle. erken olması sorun olmaz sanırım evden yazarsın bize ama bu kadar erkenvi olmazsin :)
kızlar ağda konuşulmuş bende hep ağda yapan biri olarak jilete geçip güçlendirmek istemedim. burdaki kuaforlere baktım yaptıkları yerlere ortamına tiksinmeyecegim temiz bi yer buldum sağolsun güzelde aldi. acitmadi kendim alsam bi saat uğraşıyorum ulascam diye daha çok canim yanıyor. temiz bi yer bulduktan Sonra güzellik salonunda yaptırmak zararlı midir ?
bir de kardeşlik konuşulmuş . bize dr umuz haftada 3 serbest dedi kızlar :) extra bi uyarıda bulunmadiktan Sonra devam . son haftalar ve lohusalikta zaten yasak Olcak . ama dr. u yapmayin diyenleri bilemeyeceğim ama göbekten kaynaklı diyenler korkmayın kızlar çok da boslamayin derim.
haklısın canımm bu kadar erken buralarda olmam o zaman yatar dinlenirimmm sonrasında sohbetinize katılırım artık....
ahhh bende istiyodum lazere gitmek ama karar veremedim bide biraz daha durumlar düzelsin falan derken bebiş geldi artık bebişten sonra komple yaptırmak istiyorum ama bitiş garantili falan diyolar ucuza onlara güvenemiyorum

ben yaptırdım tüm vücudumu lazerrr çok dogru bir karar vermişim hamile kalmadan evvel yaptırmaklaaa şimdi ne kılla nede tüyle uğraşıyorum çok rahatım vallaaaa tertemiz oldumm tavsiye ederim sizlerede kızlar mutlaka gitmelisizinnn sonuç süper oluyorrr

Back
X