2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ohhh çok güzel darısı bizim başımıza artık topiğin erkencisi ünvanını kaptırıcaksın desene

çok hoşsun valla . ben akşamları eve giderken minibüsün merdivenlerinde biniyorum resmen sonra yakında inenler oluyo ama yer veren olmuyo dün gençten adam gördü de yer vermedi yanındaki kız yer verdi sonra ne sinirler yaaa kocaman göbek birazdani resmide koyucam paltoda kapanmıyo yani anlaşılmasa neyse

canım geçmiş olsun tekrar inş. ilaçlar işe yarar insan ilaç içmek istemiyo ama bebişlerimiz daha fazla zarar görmesin diye mecbur içiyoruz inş. çabucak iyileşirsin.

ohhh çok güzel darısı bizim başımıza artık topiğin erkencisi ünvanını kaptırıcaksın desene
valla canım darısı tüm çalışan bayanların başına olsunnnn dinlenip rahat rahat hamilelik geçirelim inş... evett artık topiğin erkencisi ben omayacagım bakalımmm kim alacak ünvanııı görecegizzzz :26::26::26::26:

bile bile yer vermiyolar bu kadar duyarsız insanlarımız var işteee ancak başlarına gelince anlayacaklarr sinir oluyor böylelerine bendee

canım geçmiş olsun tekrar inş. ilaçlar işe yarar insan ilaç içmek istemiyo ama bebişlerimiz daha fazla zarar görmesin diye mecbur içiyoruz inş. çabucak iyileşirsin.

Sağol cnm doktorum bir hafta geçmeden ilaç kullanmanı tavsiye etmiyorum diyor ama ben atık çöktüm resmen dediğin gibi bebişe bişey olur diye korkuyorum

ohhh maşallahhhh göbüş güzell bebişş rahat içinde maşallahhhh

tabi canım yeri baya geniş hoplasın zıplasın bütün gün orda benim çok hoşuma gidiyo hareketleri . kocama ne çabuk geçti zaman nerdeyse 2,5 ay kaldı karnımda oynalarına doyamadım daha keşke hiç çıkmasa benden başka kimse sevmese öpmese diyorum tabi adam bana bencilllllll diyo ama öyle son 3 ay bunun keyfini çıkarmak lazım sonra nolur bilmem

maşallah cnm senin göbüşde büyümüş....

ben gece oynarken kalkıp oturuyorum izliyrum taki o durana kadar...sonra cup ikimizde geri yatıyoruz...

bende sırf onu izlemek için uzanıyorum koltuğa açıyorum göbüşü hamilelik zor ama bi o kadar güzel gerçekten bütün herşeye deyiyo gerçekten öyle olmasa anneler çocuklarını bu kdar çok sevemezlerdi

ben bu hafta aldımm bişey olmadı ama dikkatli yaptım rahat edebileceğim pozisyonu bulup yaptımm acımadı sende denersin

canım eğer dayanabilirsen yap ağda ben ilk ay dr a sorup gitmiştim ağdaya sorun olmaz dedi

bende bi deneyeyim çok acırsa yapmam zaten..doktora soramam belkim eşimde geliyo yanımda randevulara onun yanında şeyime ağda yapsam bişe olurmu nası diyim

çok güzel duygulandım yineeee

hakkatten çok çabuk geçtii daha dün gibi herşeyy bazen bende diyorum bir süre daha kalsalar onların hareketleriyle uyumak uyanmak büyük zevk veriyor banada canımm

Bu haftada bitiyor...
yarın giremeyebilirim. sizlere bakayım dedim ama pek kalabalık değil bugün. dedikodu yok...
evi sildim. bulaşığım çoktu akşamdan kaldı. dizi (hayat devam ediyor) olunca iş aklıma gelmedi tembellik ettim...
şimdide oturarak ütü yapacağım sepet doldu. adamın gömlekleri kalmadı artık...

bugün 29 haftamız bitti... 30 giriyoruz... artık tekmeler azaldı kızlar bende... hafta hafta hamilelikte okmuşutum yeri daraldığı için sadece yer değiştirmeleri hissedilir diye. öyle güçlü tekmeler yemiyorum ama ani dönüşleri kolu ayağı çarpması gibi hareketler belli oluyor. hatta dün ters dönmüştü ve iki ayağını birden göğsümün altına doğru vuruyordu... iki ayağını bile hissedebiliyorum...

Eki Görüntüle 309078

teyzeleri işte benim fındığım

canım göbüşün çok güzel büyümüş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…