- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #23.441
günaydın kzlarrr soğuk ve yağışlı bir hafta sonunda nasılsınızzz ???? bizler iyiyiz çünki son iş günüm bugün 2 saat çalışıp iş hayatımız uzun bir süre erteleyecegim huzurluyum mutluyummm bir o kadarda yorgunummmm
valla bizde geçenlerde dr. gittik dönüşte hava karanladı zaten birdee burdakiler ahrazzz dolmuş geliyor hücummm ediyolar ben geçemiyorum eşimde kalıyor doğal olarak geçemiyor kaç tane dolmuşu kaçırdık öylee doldu gitti adamlar en son artık zorda olsa bindim ama yer yok oturacak bizim eve gelmemizde 1 saat sürüyor ayakta nasıl gidecem birde burda bayanın yanına erkek oturmuyor bir tane genç vardı tek başına oturmuş yerde vermiyor valla dikildim başına kalk ordan dedim nereye abla dedii valla sen yer bulursun kendine ben bulamam bu halde kalk ben oturacagım dedim valla kaldırdımm adamı yerinden geçtim oturdumm eşimde yanıma oturdu ne yaptın sen diyor eşim ne yapayım dedim onca saat ayakta bekledimm birde dolmuşta ayakta nasıl gidecem dedimm herkesde duydu onların ayıbıı benim değilkii
Günaydın kızlar herkesler iyidir inş. ben hala gripim içim dışım portakal greyfurt oldu nane limon ıhlamur içmekten fenalık geldi ama yok düzelemiyorum zaten uyuyamıyordum birde üstüne burun tıkanlıklığı ve boğaz ağrısı eklenince iyice zombiye döndümbu gün randevumuz var akşam dokuzda biraz önce akşam olsun istiyorum kızımı çook özledim bir aydır görmüyorum minişimi hemde doktorumdan antibiyotik fln isteyim öksürürken fena kasılıyorum birşeyolacak diye korkuyorum valla:2::2::2::2:
valla canım darısı tüm çalışan bayanların başına olsunnnn dinlenip rahat rahat hamilelik geçirelim inş... evett artık topiğin erkencisi ben omayacagım bakalımmm kim alacak ünvanııı görecegizzzz :26::26::26::26:ohhh çok güzel darısı bizim başımıza artık topiğin erkencisi ünvanını kaptırıcaksın desene
çok hoşsun valla . ben akşamları eve giderken minibüsün merdivenlerinde biniyorum resmen sonra yakında inenler oluyo ama yer veren olmuyo dün gençten adam gördü de yer vermedi yanındaki kız yer verdi sonra ne sinirler yaaa kocaman göbek birazdani resmide koyucam paltoda kapanmıyo yani anlaşılmasa neyse
canım geçmiş olsun tekrar inş. ilaçlar işe yarar insan ilaç içmek istemiyo ama bebişlerimiz daha fazla zarar görmesin diye mecbur içiyoruz inş. çabucak iyileşirsin.
ohhh maşallahhhh göbüş güzell bebişş rahat içinde maşallahhhh
maşallah cnm senin göbüşde büyümüş....
ben gece oynarken kalkıp oturuyorum izliyrum taki o durana kadar...sonra cup ikimizde geri yatıyoruz...
ben bu hafta aldımm bişey olmadı ama dikkatli yaptım rahat edebileceğim pozisyonu bulup yaptımm acımadı sende denersin
benm doktorum ağdayı kesinlikle önermediğini söylemişti cnm. kıl kökleri mikrop kapabilirmiş ve doğuma yakın oradaki deri incelip hassaslaşırmış, normale göre daha çok canın yanabilirmiş ve mikrop kapsa hızlıca yayılabilirmiş kanlanma arttığı için. ben düşünmüyorum bu nedenle. riske girmeye değmez bence
canım eğer dayanabilirsen yap ağda ben ilk ay dr a sorup gitmiştim ağdaya sorun olmaz dedi
BEN ANNE OLMASAYDIM EĞER;
Topuksuz ayakkabılarla da şık olunabileceğini bilmeyecektim.
Hamileliğim esnasında 80'li kilolara kadar çıkıp kendi çapımda ilk defa bir alanda rekorumu kıramayacaktım.
ANNE OLMASAYDIM EĞER;
O küçücük ellerle renkli kartonlardan yapılmış bir kâğıt parçasının bu kadar değerli olabileceğini öğrenemeyecektim.
Kan yapsın diye danadili haşlayıp üzerine yumurta kırıp ağzının tadına da uysun diye çikolatalı pudingle karıştırmak gibi yaratıcılığın sınırlarını zorlayan tarifler keşfedemeyecektim hiç.
Su almak için elimde kumanda ile buzdolabını açtığımda kumandayı buzdolabına koyacak kadar ya da evden çıkarken telsiz telefonu çantama atacak kadar kendimden geçmeyecektim.
Birinin canı yandığında ötekinin bu acıyı hissedebilmesinin sadece ikiz kardeşlerde olduğunu sanacaktım.
ANNE OLMASAYDIM EĞER;
Sabahın köründe gözü kapalı mutfağa kadar gidip, süt ısıtıp yine gözü kapalı dönme yeteneğini kazanamayacaktım.
Üzümün çekirdeklerini tek tek çıkarmak için insanüstü bir uğraşa asla girmeyecektim.
Bir insanın gaz çıkarması beni bu kadar mutlu edemeyecekti.
ANNE OLMASAYDIM EĞER;
Büyüdüğünde arkadaşlarınla birlikte partilerde Süper Anne olarak eğlenmeyi hayal edemeyecektim.
Babanla belki daha az kavga edecek ama sevginin evlat denilen başka bir boyutuna giremeyecektik.
Sevginin böylesine karşılıksız olanını hiç tadamayacaktım.
Telaşsız sevişmenin hayalini kuramayacaktım.
ANNE OLMASAYDIM EĞER;
Annemi bu kadar çok sevdiğimi anlamayacaktım.
Annesinden zorla ayırdılar diye "Uçan Fil Dumbo!" çizgi filminde böğürerek ağlamayacaktım.
Geceleri kesintisiz uyuyacak, hafta sonunda sabahları istediğim saatte kalkacaktım ama uyandığımda yanağıma konmuş minik ellerin sıcaklığı ısıtmayacaktı yüreğimi.
ANNE OLMASAYDIM EĞER;
Çantamda sürekli bisküvi, ıslak mendil, bir adet oyuncak, düşer bir yerin kanar diye ayıcıklı yara bandı taşımayacaktım.
Acıyı geçiren öpücüğün gücüne inanmayacaktım.
38,5 derece ateş beni de yakıp kavurmayacaktı.
ANNE OLMASAYDIM EĞER;
Yağmur sonrası çamurlu sularda zıplamanın keyfine varamayacak, sen bir lokma daha fazla yiyesin diye kalabalığın ortasında kafamda peçete dansı yapmayacaktım.
SEN OLMASAYDIN EĞER; yaşamın karmaşıklığını unutup tekrar basit yaşamayı öğrenemeyecektim.
SEN OLMASAYDIN EĞER; ben asla "anne" olmayacaktım. Bir çocuk doğduğu anda, bir anne doğarmış... Bu lafın doğruluğuna inanmayacaktım...!!!!
tabi canım yeri baya geniş hoplasın zıplasın bütün gün orda benim çok hoşuma gidiyo hareketleri . kocama ne çabuk geçti zaman nerdeyse 2,5 ay kaldı karnımda oynalarına doyamadım daha keşke hiç çıkmasa benden başka kimse sevmese öpmese diyorum tabi adam bana bencilllllll diyo ama öyle son 3 ay bunun keyfini çıkarmak lazım sonra nolur bilmem
cnm çok tatlısın maşallah
sağol cnm dün yazmışsın bizim d.günleri aynıymış sevindirik oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?