2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bu göğüs sıkma nerden çıktı yaa bugün ikinci kez duyuyorum nolur yapmayın erken doğumu tetikliyomuş dokunmayın şu göğüslerinizeeeeeeee
Son iki ayda, ki biz girdik, eşinizin bile göğüslere dokunması çok sakıncalı, göğsün uyarılmaması gerekiyo nolur nolur nolur dikkatttt
gözyaşlarıyla okudum hormonlar tavan yaptı

Bende ağladım okurken

ayyy ciddimisin arkadaşımmm bilmiyordummm
ben de ağrı oluyor sonra sıkınca süt akıyor ağrısı geçiyor
hatta bana kaynanam arada sıkkk damarlar açılır dedi ne kadarrrkulaktan dolma bilgilerle kafamı karıştırdımm
çok sağol uyardığın içinnn
doktora gidince de soracağım zaten

merhaba teyzeler... keyifler yerindedir umarız. biz dün şeker yüklemesi yaptırdık bebişimizi gördük sonuçlarımızı yarın göstercez dr.muza ama internetten baktık sonuçlarımıza 80-122-102 çıkmış birer saat arayla.hemşire arkadaşıma sordum güzel dedi umarım öyledir.

kızlar bişey sorcam malum yerimizi ağdayla alsam bişe olurmu hamişlikten önce alıyodum.şimdide yapsam bişe olurmu acısından felan..

benm doktorum ağdayı kesinlikle önermediğini söylemişti cnm. kıl kökleri mikrop kapabilirmiş ve doğuma yakın oradaki deri incelip hassaslaşırmış, normale göre daha çok canın yanabilirmiş ve mikrop kapsa hızlıca yayılabilirmiş kanlanma arttığı için. ben düşünmüyorum bu nedenle. riske girmeye değmez bence

günaydın kzlarrr soğuk ve yağışlı bir hafta sonunda nasılsınızzz ???? bizler iyiyiz çünki son iş günüm bugün 2 saat çalışıp iş hayatımız uzun bir süre erteleyecegim huzurluyum mutluyummm bir o kadarda yorgunummmm

ayyyy sabah sabahhh durduramadım gözyaşlarımı yahuuu çok güzell hepimizi eksiksiz anlatmış yazannn şuan kıpırdamaları bile beni bu kadar mutlu ederken doğdukları an neler yaşayacagımı düşünemiyorum bile Allahım herkese nasip etsin inş....

günaydınlarr.
uhdecim son iş günün ve Seni bekleyen yepyeni hayatın guzel olsun . bebeklerimizw guzelce vakit ayırmak, guzel iyi olan herşey i öğretmek, ilk öğretmenleri olmak çok zevkli olacaktır . zorluklari olsa da. artık kahvaltıya kalktığınuz vakitler gunaydinini görürüz sen sağlıklı ol ikizlerin sağlıklı olsun iş dünyası bekler

geçen gün minübüste bayılcam telefonda annem aradı yüksek sesle çok kötüyüm hamileyiz ama kimse yer vermiyo dedim anneme yinede yer vermedi
insanlar çok bencil bizde çalışıyoruz

valla bizde geçenlerde dr. gittik dönüşte hava karanladı zaten birdee burdakiler ahrazzz dolmuş geliyor hücummm ediyolar ben geçemiyorum eşimde kalıyor doğal olarak geçemiyor kaç tane dolmuşu kaçırdık öylee doldu gitti adamlar en son artık zorda olsa bindim ama yer yok oturacak bizim eve gelmemizde 1 saat sürüyor ayakta nasıl gidecem birde burda bayanın yanına erkek oturmuyor bir tane genç vardı tek başına oturmuş yerde vermiyor valla dikildim başına kalk ordan dedim nereye abla dedii valla sen yer bulursun kendine ben bulamam bu halde kalk ben oturacagım dedim valla kaldırdımm adamı yerinden geçtim oturdumm eşimde yanıma oturdu ne yaptın sen diyor eşim ne yapayım dedim onca saat ayakta bekledimm birde dolmuşta ayakta nasıl gidecem dedimm herkesde duydu onların ayıbıı benim değilkii

tşk.ederimmm iyi güzel dileklerin için canımmm inan yıllardır çalışıyorum bu ara bana ödül gibi geldi inankii burdaki arkadaşları diyorum ki bende artık öğleye kadar yatacagım kadın programlarının hepsini izleyecegim günlerin hepsine gideceğim pasta böreklerin hepsini yiyecegim istediğim zaman alışverişe çıkabilecegim diyorum kızlarr kıskanıyolarrr onlarda bana öğlen yemeğe gelecekler bakalım dinlenmek hem benim için hemde bebişlerim için çok iyi olacak canımmm

Günaydın kızlar herkesler iyidir inş. ben hala gripim içim dışım portakal greyfurt oldu nane limon ıhlamur içmekten fenalık geldi ama yok düzelemiyorum zaten uyuyamıyordum birde üstüne burun tıkanlıklığı ve boğaz ağrısı eklenince iyice zombiye döndüm bu gün randevumuz var akşam dokuzda biraz önce akşam olsun istiyorum kızımı çook özledim bir aydır görmüyorum minişimi hemde doktorumdan antibiyotik fln isteyim öksürürken fena kasılıyorum birşeyolacak diye korkuyorum valla:2::2::2::2:

Ayyy ne güzel uhdecim gözün aydın şuan benimde ihtiyacım var uzun bir ertelemeye hadi çok uzun olmasa bile 1 hatalık izin verseler keşke ama nerdeee

canım çok çok geçmiş olsunnn git tabiiki hem miniğini gör hemde dr. ilaç falan versinde kendine gelll çok zor grip olmak iyi bilirimmm güzle haberlerle dön emii
Ayyy ne güzel uhdecim gözün aydın şuan benimde ihtiyacım var uzun bir ertelemeye hadi çok uzun olmasa bile 1 hatalık izin verseler keşke ama nerdeee

sağol canımmm inan biz çalışanların değil uzun bir süre 1 gün bile izne ayrılmaları herşeye bedel gibi geliyor inş. sende zamanı geldiğinde ayrılacaksınn bol bol dinlen evinde o zaman miniğinle birliktee

gnydnlarr güzel cmtlerrr bende çantamı hazırlamak için bgn alışverişe gidicem çok heyecanlıyım ama hiç halim yokkkk uykum varrr evimde olmak istiorummm.

uykun varsa başka zamana ertele canım yada biraz daha uyu uykunu all sonraa çıkıp alışveriş edersinnnnnn bu arada çok zevkli oldugunu unutmaaa emiiii

Çok sağol canım benimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…