- 9 Mayıs 2011
- 1.903
- 9
- 108
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #23.481
Canımcım sen iyice kolayladın işleri valla benim şu dolap bir gelsin ki o dolap yetmeyecke bana biliyorum ben kesin 2. dolabı da alıcam o zaman yıkamaya başlıcam.
Bizim bebişin odası üst katta olacak çatı katı olduğu için çok az boya gider diye tahmin ediyorum aslında duvar kağıdı da düşünmedim değil ama gücüm kalmadı ,zaten kararsız kazımımBen de 2 kat istiyorum tavan zor bizim duvarlarda problem yok da umarım düzgün yapar.
Bu arada battaniye diince kaç tane almıştın sen? ben çok abarttım battaniye olayını.Bitane uğur böcüklü var ,bitane kadife bitane ,benim ördüğüm bitane ,peluşlu bitane ,düz krem kaşmir,bitane de hastane çıkışında var.Yuh bana yuh hep üşüyecek korkusu sardı beni bulduğumu almışım görmemişin bebişi olmuş
güneşcim kolaylamadım aslında odası gelden insan bişey yapamıyo sadece alıyoruz oraya buraya tıkıyoruz işte en azından dedim oda takımı gelene kadar büyük parçaları yıkıyıp sarar kaldırırım...
bizim bitane şu top top yuvarlaklı battaniyeden var...2..kalın battaniye.3kalın aplikeli battaniye....4 ince üzerinde pandalar olan polar bat..
2 adette penye battaniye...1 adet kundak penye battaniye...1 adet kalın ayılı kundak bat...total 8 adet :44:
bu taploya göre sen abartmamışsın
güneşcim kolaylamadım aslında odası gelden insan bişey yapamıyo sadece alıyoruz oraya buraya tıkıyoruz işte en azından dedim oda takımı gelene kadar büyük parçaları yıkıyıp sarar kaldırırım...
bizim bitane şu top top yuvarlaklı battaniyeden var...2..kalın battaniye.3kalın aplikeli battaniye....4 ince üzerinde pandalar olan polar bat..
2 adette penye battaniye...1 adet kundak penye battaniye...1 adet kalın ayılı kundak bat...total 8 adet :44:
bu taploya göre sen abartmamışsın
ben de boyatcam canım odamızı rengini hiç sevmiyorum duvarın.. beyaza boyatacam ama bir türlü iyi bir boyacaı ve boya bulamıyoruz..Ne bu uyuşukluk üstümdeki çözemedim sabahtan beri yat kalk ye iç sonra bi daha cupp yatağa,saçlar cadı gibi olduu
Böcüm aradı boyacı getirecekti evi toplayamadım kiii yaff benn neysee yarın gelecekler,ne kadar boya alınması gerekiyormuş ne marka olackamış ona bakıcaklarmış.Yarın gelecek artık,haftasonu da boya işi hallolursa eşyalarını alabilirizBugün de sürüne sürüne gidip şu Kağana bir bakayım gecelik ve pijama için umarım bulabilirim güzel birşey...Civilimden ben de hiçbirşey almadım Bursadaki mağzasının yerini çözemedim ben Hı bu arada beyaz olan çıtçıtlı body lerini sülemek için doğal keçe alıp süs püs işine de bakim diyorum birde kurdela alıcam.Bunların hepsini ben mi yapıcimmm
güneşcim albendende okadar bende yat kalk yat kalk bende bugün bebeğin battaniyelerini yıkadım ...şimdi astım mis gibide kokuyolar
bu arada oda küçük bir oda ise 2.5 lt boya yetiyo benimki arttı bile...2 ka vurulmasına rağmen zaten bebek odası için diyince onlar veriyolar boyayı...
Kızlar battaniye her zaman lazım olcak, yataren, uyurken taşırken, arabasında, anakucağının altına sermeye, koltukta yanınıza yatırırken altına sermeye vs çok lazım olcak o yüzden fazlasından zarar gelmez. ben de 7 tane var, daha da arttırabilirim rakamı:)
battniye stoğu yapan arkadaşlar elinizde en az 2-3 penye ve 2 kalın battaniye mutlaka olsun.
benim kızımda kullandığım 3 penye 2 kalın battniye var, kalının birini bi kaç kez kullandım, diğerini yıkadığımda. penyeler çok lazım oluyor.
henüz hiç kullanmadığım 1 penye daha onuda bu kızıma kullanırım inşallah. ayrıca 1 tane örgü var, şimdi bi tane daha başladım:))
LİMONLU KEK canım çocuk odası için değil, hiç bir oda için yağlı boyayı önermiyorlar.
kuzum giysilerini neyle yıkıcaz hangi deterjanla
sağol pollayanacım... ben geçikiyorum sanki hazılrılıklarda daha ortaada adam aklıllı bir şey yok.odamız bir boyansa dolapları ve yatağıda halledecez inş...ben sizin gibi istediğim zaman dışarı çıkamıyorum çarşı pazar çok özeniyorum size:2::2::2: ne güzel eğlenceli eğlenceli alışverişler yapıyorsunuz..
BERKERDEM cim canım nickinden mi bilmiyorum ama senin oğlun olcak zannediyorum hep...ama kzıın olcakmış inş...bu arada albümdeki fotonu görüdüm... maşallah epey var göbüşün senin de
sağol canım nickime rahmetli melek oğlumun ismini yazdım dedin gibi kızım olacak gördün göbüşte 1 ay önceki resim
cnm giysilerini neyle yıkacaksınız hangi deterjanla
Ben dalinin sıvı deterjanı almayı düşünüyorum, yeni doğum yapan arkadaşlar onu önerdi, granül ya da toz sabunlar var ama makinede yıkayınca kalıntı falan bırakır belki diye sıvı daha mantıklı geldi.
canım ben dalin sıvı sabun kullanıyorum...
bütün çamaşırları yıkadım. çok az birşey kullansan bile köpük içinde oluyor makina. kokusu harika, çokta güzel temizliyor. ayrıca dalin yumuşatıcıda katıyorum...
tavsiye ederim...
canım ben dalin sıvı sabun kullanıyorum...
bütün çamaşırları yıkadım. çok az birşey kullansan bile köpük içinde oluyor makina. kokusu harika, çokta güzel temizliyor. ayrıca dalin yumuşatıcıda katıyorum...
tavsiye ederim...
ben de boyatcam canım odamızı rengini hiç sevmiyorum duvarın.. beyaza boyatacam ama bir türlü iyi bir boyacaı ve boya bulamıyoruz..
kızlar bir şey soracam bebek boyası olunca neye dikkat etmek gerekiyor.yağlı boya falan mı olcak... boyacaılar burda çok fırsatçı geçen hafta boya aldık boyacıdan bbir de işçi eve getirdik dedi ki bu boya olmaz buraya . zaten dillerini bilmiyoruz bir türlü anlaşamıyoruz.. eşim ne var ne yok ne aldıysak geri verdi dükkana..
ayy biz eşimle hiçbir şey bilmiyormuşuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?