2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

güneşcim kolaylamadım aslında odası gelden insan bişey yapamıyo sadece alıyoruz oraya buraya tıkıyoruz işte en azından dedim oda takımı gelene kadar büyük parçaları yıkıyıp sarar kaldırırım...
bizim bitane şu top top yuvarlaklı battaniyeden var...2..kalın battaniye.3kalın aplikeli battaniye....4 ince üzerinde pandalar olan polar bat..
2 adette penye battaniye...1 adet kundak penye battaniye...1 adet kalın ayılı kundak bat...total 8 adet :44:
bu taploya göre sen abartmamışsın

oh maşallah battaniye kolleksiyonu yapmışınnnnnn

kuzumm sen ne yaptın
ben 4 tane aldım diye kızıyorum kendime
sen baya baya abrtmışın şekerimm

Kızlar battaniye her zaman lazım olcak, yataren, uyurken taşırken, arabasında, anakucağının altına sermeye, koltukta yanınıza yatırırken altına sermeye vs çok lazım olcak o yüzden fazlasından zarar gelmez. ben de 7 tane var, daha da arttırabilirim rakamı:)

selam kızlar biraz önce dışardan geldim kızıma bir sürü şey aldım eminönüne gidip toplu alıcaktım ama dayanamadım aldım bişeyler böyle gezmek ne eğlenceliymiş
alışveriş yapanlar geceliklere kaç para verdiniz kazık yemiyeyim haftaya da gecelik pijama takım bakcam
bide dönence sizce ışıklı olmasada olurmu ışıksızlar çok uyugun nette ama ışıklılar 150den başlıyo

ben de boyatcam canım odamızı rengini hiç sevmiyorum duvarın.. beyaza boyatacam ama bir türlü iyi bir boyacaı ve boya bulamıyoruz..

kızlar bir şey soracam bebek boyası olunca neye dikkat etmek gerekiyor.yağlı boya falan mı olcak... boyacaılar burda çok fırsatçı geçen hafta boya aldık boyacıdan bbir de işçi eve getirdik dedi ki bu boya olmaz buraya . zaten dillerini bilmiyoruz bir türlü anlaşamıyoruz.. eşim ne var ne yok ne aldıysak geri verdi dükkana..
ayy biz eşimle hiçbir şey bilmiyormuşuz...

cnm giysilerini neyle yıkacaksınız hangi deterjanla

battniye stoğu yapan arkadaşlar elinizde en az 2-3 penye ve 2 kalın battaniye mutlaka olsun.
benim kızımda kullandığım 3 penye 2 kalın battniye var, kalının birini bi kaç kez kullandım, diğerini yıkadığımda. penyeler çok lazım oluyor.
henüz hiç kullanmadığım 1 penye daha onuda bu kızıma kullanırım inşallah. ayrıca 1 tane örgü var, şimdi bi tane daha başladım:))

LİMONLU KEK canım çocuk odası için değil, hiç bir oda için yağlı boyayı önermiyorlar.

kuzum giysilerini neyle yıkıcaz hangi deterjanla

sağol pollayanacım... ben geçikiyorum sanki hazılrılıklarda daha ortaada adam aklıllı bir şey yok.odamız bir boyansa dolapları ve yatağıda halledecez inş...ben sizin gibi istediğim zaman dışarı çıkamıyorum çarşı pazar çok özeniyorum size:2::2::2: ne güzel eğlenceli eğlenceli alışverişler yapıyorsunuz..

BERKERDEM cim canım nickinden mi bilmiyorum ama senin oğlun olcak zannediyorum hep...ama kzıın olcakmış inş ...bu arada albümdeki fotonu görüdüm... maşallah epey var göbüşün senin de

sağol canım nickime rahmetli melek oğlumun ismini yazdım dedin gibi kızım olacak gördün göbüşte 1 ay önceki resim

sağol canım nickime rahmetli melek oğlumun ismini yazdım dedin gibi kızım olacak gördün göbüşte 1 ay önceki resim

canım bilmiyordum kusura bakma eşinin falna adı sanmıştım hatırlatmak istememiştim...

demek bir ay önceki hali buu şimdiki nasılıdr acabaa dediğin kadar var ozaman...

Ben kızım da ilk altı ay sabun tozu kullandım. Otomatik makinelerde kullanılan sabun tozları var ondan alabilirsiniz...

canım ben dalin sıvı sabun kullanıyorum...
bütün çamaşırları yıkadım. çok az birşey kullansan bile köpük içinde oluyor makina. kokusu harika, çokta güzel temizliyor. ayrıca dalin yumuşatıcıda katıyorum...
tavsiye ederim...

Oooo başladın mı, süpersin ben şubatta falan başlarım diyorum yıkmaya, ama senin benden daha az zamanın var:) Ne yaptın renklileri açık renkleri ayırdın mı? 30 da mı yıkadın? Çekme falan oldu mu? Oyuncakları falan bozuldu mu? Bir de yumuşatıcı ilk 6 ay kullanmayın diyorlar ama. Amma soru sordum dimi, çok meraklıyım. Bu arada beşiğin yatağı için bişey yaptın mı canım, ben yorgancıya verip pamuk doldurtayım diyorum.

cnm ben koçtaşa gittim bizim duvarlar saten boya olduğunu söyledim ve bebek odası boyanıcak dedim çalışan arkadaşlar renk kartelasını gösterdi renk seçtim rengi karıştırdılar makinada verdiler...üzerinde bebek elimi ne vardı ...birde yağlı boya sadece kapılarda kullanılır duvara su bazlı silinebilir boya olması gerekiyor zaten bebek doğana kadar havalandırırsın...

kızlar bende dalinin sıvı sabun ve yumuşatıcısını aldım en kısa programa atıyorum önemli olan tekstil artığı ve tozunun gitmesi deterjanıda cok abartmıyorum yarım kapak koyuyorum mis gibi oluyo....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…