2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar
herkes iyidir umarım. kızlar bizde 28. haftamızı bitirdik çok şükür. yalnız hala bebişime bişe almadık. eşim hala bekle biraz daha, yılbaşı geçsin yok şu olsun diyip oyalıyo ama çatlayacam artık. netten bi site gördüm. civil.com. hatta linki vereyim Civil Bebek ve Çocuk Dünyası - Civilim.com sizlerin çoğu alışveriş yaptı fikir sahibisiniz. bu sitedeki kıyafetler çok mu ucuz yoksa ben fiyat mı bilmiyorum? :)) bide kalitesi hakkında fikri olan var mı. valla eşimden habersiz sipariş vermek istiyorum artııııkkkk.

Son düzenleme:

ben civil den aldım bişeyler evet diğer maazalara göre biraz uygun fiyat kaliteside fena sayılmaz

bu siteyi biliyorum cnm coğu arkadaşımızda biliyor neye baktın acaba kıyafetleremi uygun ama henüz dışarıyı gezmedin sanırım dışarıdada uygun fiyata güzel şeyler var ama marka şeylerle kıyaslıyorsan markalar gereksiz pahalı...

ben civil den aldım bişeyler evet diğer maazalara göre biraz uygun fiyat kaliteside fena sayılmaz
hııım. güle güle kullanın cicilerinizi. kalitesini merak etmiştim çok saol canım

evet güzelim kıyafetlere baktım. hastane çıkışı tulum felan...dışarıyı daha gezmedim gezemedim de dersanede çalışıyorum çok yoğun.eşimde hala bişe aldırtmayınca bakmadım hiç ama netten başka markalardan gördüğüm kadarıyla fiyat bilgim var. onlarla kıyaslayınca bana çok uygun geldi bu marka. yavaş yavaş dışarıya bi göz atıp sonra burdanda bişeler alayım bari. teşekkür ederim tavsiyeler için..

Son düzenleme:

canım fiyatlar normal ama bide mağazayı gezmen lazım çok şirin şeyler var yakınında varsa gizlice bi gez internettekilerden daha güzel şeyler bulursun orda ben geçen hafta gittim yeğenime hediye almaya ama int. olanı mağazada bulamadım gerçi :)

canım gözün aydın artık aşağı doğru gitmeye başladı günler :)

Çok sağol canım, çok heyecanlı:)

Ben alışveriş yaptım canım, çok çabuk getirdiler, kalitesi de süper olmasa da iyi bence. Ürünleri tek tek ambalajlamıyorlar, ordan daha uygun oluyor. Ama nasıl olsa yıkanıcak hepsi, o yüzden almakta bir sakınca yok bence.

Ne bu uyuşukluk üstümdeki çözemedim sabahtan beri yat kalk ye iç sonra bi daha cupp yatağa,saçlar cadı gibi olduu
Böcüm aradı boyacı getirecekti evi toplayamadım kiii yaff benn neysee yarın gelecekler,ne kadar boya alınması gerekiyormuş ne marka olackamış ona bakıcaklarmış.Yarın gelecek artık,haftasonu da boya işi hallolursa eşyalarını alabiliriz Bugün de sürüne sürüne gidip şu Kağana bir bakayım gecelik ve pijama için umarım bulabilirim güzel birşey...Civilimden ben de hiçbirşey almadım Bursadaki mağzasının yerini çözemedim benHı bu arada beyaz olan çıtçıtlı body lerini sülemek için doğal keçe alıp süs püs işine de bakim diyorum birde kurdela alıcam.Bunların hepsini ben mi yapıcimmm

güneşcim albendende okadar bende yat kalk yat kalk bende bugün bebeğin battaniyelerini yıkadım ...şimdi astım mis gibide kokuyolar
bu arada oda küçük bir oda ise 2.5 lt boya yetiyo benimki arttı bile...2 ka vurulmasına rağmen zaten bebek odası için diyince onlar veriyolar boyayı...

cnım bende pijama bakıyorum beğenemiyorum yada pahalı geliyo annemde biri kırmızı olsun diyo ama bulamıyorum o bile ne kadr zor bi işmiş :)

Canımcım sen iyice kolayladın işleri valla benim şu dolap bir gelsin ki o dolap yetmeyecke bana biliyorum ben kesin 2. dolabı da alıcam o zaman yıkamaya başlıcam.
Bizim bebişin odası üst katta olacak çatı katı olduğu için çok az boya gider diye tahmin ediyorum aslında duvar kağıdı da düşünmedim değil ama gücüm kalmadı ,zaten kararsız kazımımBen de 2 kat istiyorum tavan zor bizim duvarlarda problem yok da umarım düzgün yapar.
Bu arada battaniye diince kaç tane almıştın sen? ben çok abarttım battaniye olayını.Bitane uğur böcüklü var ,bitane kadife bitane ,benim ördüğüm bitane ,peluşlu bitane ,düz krem kaşmir,bitane de hastane çıkışında var.Yuh bana yuh hep üşüyecek korkusu sardı beni bulduğumu almışım görmemişin bebişi olmuş

cnım bende pijama bakıyorum beğenemiyorum yada pahalı geliyo annemde biri kırmızı olsun diyo ama bulamıyorum o bile ne kadr zor bi işmiş :)

Zor cidden zor canım,ben de internetten bakındım o kadar sonra çarşıya çıktım ıhh alamadım en son geldim internetten buldum onlar da tekir bekir oldu,şimdi kırmızı pijama pembiş gecelik lazım bana da...Ya al ala bitmio vallahi o kadar çok alışverişi seven ben yoruldum:2:

canım bende krem rengi bi tane alıcam düz ama acaba kullanışlı olurmu çabuk kirlenir mi bilemedim kare şeklinde dışarıda sarmaya istiyorum küçük bişey bizimde bi tane büyük hediye geldi bi tane ben bimden almıştım yerde oynadığı zaman altına sererim artık onu bi tane mavi hediye gelicek düz üstü benekli bi tane penye has.çıkışında olur 1 tane halamız almış ince polar gibi yeter heralde bunlar dimi :) kıyafetten çok battaniye olucak heralde

Oyoyoy içim rahatladı demek ki abartmamışım ben deKrem çok şık duruyor,hatta zara home da vardı birtane onu almadığıma pişman oldum,düz krem bendeki yumuşacık ebebekten almıştım gezmelere giderken kullanıcaz kuzumla.Günlük kullanımı dediğin gibi zor olur çabuk kirlenir ama attalarda şık durur bence

pileo canım bnde civilin mağazasına gittim herşey ucuzdu sebamed şampuanlar bile piyasaya göre çok ucuzdu küvet müvet kalan ıvır zıvırı ordan alıcaz hatta inşallahh eşim uyanırsa bugün toplu alıp çıkıcam

bende mağazada düz krem çok şeker gerçekten yeşil var fıstık yeşil çokfenaydı mavi zaten gelcek başka renk yok ki fiyatıda 25 tl sarar, dinarsu resimliler 20 tl miş onlar biraz yakar dedi satıcı kadın kalitesi düşükmüş

RECOS KUTULU BATTANYE böyle bişeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…