Selam kızlar,
sonunda şu meşhur havuzlu hana gittik. Sürekli hem internetten hemde dolaşırken pek çok mağazada fiyatlara bakmıştım ama çoğu malesef aklımda kalmıyordu.Zaten fiyatlar çok yakın gibi. Havuzlu handa bebe çeyiz mağazasından tırnak makası, saç fırçası,banyo süngeri, bakım seti,göğüs pedi ve çatlak ilacı, biberon,emzirme önlüğü,burun aspiratörü,yan yatma yastığı,ağız mendili,çorap ve mevlüt seti aldım.Aldıklarımın ehpsinin tek tek fiyatı yazan bir liste verdikleri için hepsini yazabildim ve gelince aldığım fiyatlarla internettekileri karşılaştırınca epeyce bir ucuz olduğunu farkettim.Hepsinde 3-5 lira bide toplu indirimi yaptırıyorsunuz derken totalde 100-150 lira neredeyse dışarıya göre ucuza gelmiş oldu.
Bir üst katından ismini hatırlamıyorum bir 15li bir 5li hastane çıkışı, 3 patikli alt,3 uzun kollu body(3ü 10liraydı,penyeleri harika),2 pijama takımı, bir kalın battaniye,yelek,patik,ayakkabı aldım. Her dükkanda o kadar çok çeşit varki insanın gözü dönüyor. Hepsini açıp,resimlerini çekip paylaşacağım.