2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kuzum benim bir arkadaşım da doğum yaptı şimdi maşşallah 6 aylık oldu o hiç kullanışlı değil tulumlar dedi ben 2 tane aldım 1 tanede hasatane çıkışından çıktı genelde tek alt tek üst şeklinde aldım alsam mı ki acaba:44:

canım aslında tulum ilk aylarda derli toplu oluyo her tarafı kapalı kucağa alırken falanda rahat olur 1-2 tane al bence bulunsun memnun kalırsan yine alırsın sonra

Miray ismini severim ben de tanıdığım bi Miray vardı o da çok şeker bi kızdı.Aman herkese henüz karar vermedik demek lazım yoksa yorum yapan çok oluyor özellikle büyükler çok fenalar çok.Aaslında cemre de güzelmiş ama takıntın varsa tabi boşver o zaman.

Aynen öle çok söylememek lazım bende sırf bu yorumlar yüzünden söylemekten kaçınıyorum :)) her kafadan bi ses çıkıyo :50:

Miray ismini severim ben de tanıdığım bi Miray vardı o da çok şeker bi kızdı.Aman herkese henüz karar vermedik demek lazım yoksa yorum yapan çok oluyor özellikle büyükler çok fenalar çok.Aaslında cemre de güzelmiş ama takıntın varsa tabi boşver o zaman.

:9:Aynen canım heyecandan ne aldığımı bilememişim ben iyiki Işıl sormuş :9:Yoksa kuzu açıkta kalacakmış:9:
Işıl gördün mü sen msjımı eşin kesin bilir olmadı beni ararsın didim:49:
gördüm cnm buluruz heralde ya sen şuraya net olarak son kez isim ve yeri yazda yanlışlık olmasın .....büyük harflerle yaz...bende neclaya mesaj atarım yarın...bu arada cocuk acıktamı kalcaktı yevrum bnim hiç minnak yoktu senin hada önce eklediklerinde zaten iyi anane almış bizimde annane bieyler aldı ama ne aldı bilmiyorum....
Kuzum benim bir arkadaşım da doğum yaptı şimdi maşşallah 6 aylık oldu o hiç kullanışlı değil tulumlar dedi ben 2 tane aldım 1 tanede hasatane çıkışından çıktı genelde tek alt tek üst şeklinde aldım alsam mı ki acaba:44:

en kullanışlı şey tulum cnm...ilk zamanlar için 0_3 ve 3_6 aylıklardan al sen sonra zaten yaz gelicek genelde kullanışsız diye bebişler cabuk uzuyo uzun süre giyemiyo diye almayın diyolar ....ayaksız olsun derler hep bende ayaksız şeyleri sevmiyorum...

Aaaa vallahi ben arkadaşlarda görüyorum hopp giydirip çıkarıyorlar ama acaba tuvaletini yapar da üstüne çıkar vs diye mi rahat diil diyorlar.Annem ne aldı hiç haberim yok sadece baana alma dedi ama sorarım bakim neler almış.
ay evet ya ben herkese belli değil diyorum ama benim koca hemen yetiştiriyo millete belki değiştiririz diyorum onuda istemiyo yusuf selim kalıcak heralde bizimkinin ismi gerçi anlam olarakta isim olarakta çok beğeniyorum o ayrı ama dedelerimizin ismi ve kocam yusufu çok seviyo onu koymak istiyo bende selimi seviyorum hem kibar hem anlamı çok güzel geliyo bana benim babamda isminin anlamı taşıyo o yüzden heralde banada yakın olması cezbediyo tabiki ama başka düşünülebilirdi hiç istemedi zaten k. valide babanıza sorsaydınız belki arif koyardı dedi yusuf selim daha iyi ariften :1:

Ay arif cidden güzel değil onlar da hiç karışmasınlar yahu,böcümün herhangi bir fikri yok ben ne dersem o olcakmış saolsun karışmıo bakalım ikinci de yorum yapacak mı kendileri:9:

merhaba annelerrr nasılsınızzz bakalımmmm ????

isimlerden bahsedilmiş halen karar veremedik bizlerde düşün düşün bu gidişle bebekler isimsiz doğacaklar artık eşim kimliğe ne yazdırırsa o olacak gibi görünüyor

Aynen öle çok söylememek lazım bende sırf bu yorumlar yüzünden söylemekten kaçınıyorum :)) her kafadan bi ses çıkıyo :50:

Evet kuzum biz söylemedik kimselere burası hariç çok beğendiğin ismi aaa ama o öyle yok şöyle diyerek soğutuyorlar insanı :)
canım aslında tulum ilk aylarda derli toplu oluyo her tarafı kapalı kucağa alırken falanda rahat olur 1-2 tane al bence bulunsun memnun kalırsan yine alırsın sonra

gördüm cnm buluruz heralde ya sen şuraya net olarak son kez isim ve yeri yazda yanlışlık olmasın .....büyük harflerle yaz...bende neclaya mesaj atarım yarın...bu arada cocuk acıktamı kalcaktı yevrum bnim hiç minnak yoktu senin hada önce eklediklerinde zaten iyi anane almış bizimde annane bieyler aldı ama ne aldı bilmiyorum....

en kullanışlı şey tulum cnm...ilk zamanlar için 0_3 ve 3_6 aylıklardan al sen sonra zaten yaz gelicek genelde kullanışsız diye bebişler cabuk uzuyo uzun süre giyemiyo diye almayın diyolar ....ayaksız olsun derler hep bende ayaksız şeyleri sevmiyorum...

Aaaa vallahi ben arkadaşlarda görüyorum hopp giydirip çıkarıyorlar ama acaba tuvaletini yapar da üstüne çıkar vs diye mi rahat diil diyorlar.Annem ne aldı hiç haberim yok sadece baana alma dedi ama sorarım bakim neler almış.

Ay arif cidden güzel değil onlar da hiç karışmasınlar yahu,böcümün herhangi bir fikri yok ben ne dersem o olcakmış saolsun karışmıo bakalım ikinci de yorum yapacak mı kendileri:9:

Alayım o zaman ben bikaç tane tulum teşekkürler kızlar

evt ya milleti memnun edicez diye sorucaz sonra beğenmeyip koymasak daha kötü olur arifin anlamı güzel ama kendi güzel değil arife tarif gerekmez diye dalga geçicekler sonra oğlumlar töbe töbe kaynanamın bürokrasi merakı :19:

Alt katta ki komşum geldi az önce gitti, saat beştede eşim geliyor, kalkıp yemek yapayım bari....

Bu arada isimlerden konuşulmuş, bizim nişanlandığımızdan beri isimler belliydi : Kız olursa Feyza, Erkek olursa Mehmet Akif olacak diye... bu yüzden hiç isim sıkıntısı yaşamadık,

Bu arada Bugün Büyük Şair Mehmet Akif Ersoy'un ölüm yıl dönümü, onu Rahmetle anıyoruz:34:

Neyse ben kaçar, Hepinize iyi akşamlar:16::16::16:

Bana ikisini birden göndericez diye mail attılar bakalım yarın gelir heralde.Sen hangisini istedin?

$3e92a519-313a-4edd-bcb5-76e35c95d5ad.webp

bu teyzesi diğerlerinden farklı bu vardı

merhaba isimlerden bahsedilmiş bizde kızımıza koyacağımız isme karar verdik sizede fikir olur belki Nilda koyucaz birde umut istiyorum ben bizim tüp bebek ilk tedaviye başlarken gittiğimiz doktor hiç umut yok uğraşmayın demişti o yüzden istiyorum umut ismini:49::49::49:

yine uyumuşum normalmi bu kadar uyumam herkes uykusuzluktan şikayet ediyor ben yataktan çıkamıyorum...

merhaba isimlerden bahsedilmiş bizde kızımıza koyacağımız isme karar verdik sizede fikir olur belki Nilda koyucaz birde umut istiyorum ben bizim tüp bebek ilk tedaviye başlarken gittiğimiz doktor hiç umut yok uğraşmayın demişti o yüzden istiyorum umut ismini:49::49::49:

Çok güzel bir isim canım.... İsminin anlamı ne? :40:

Back
X