2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın güzel mart anneleri dün eşimin kuzeni doğum yaptı 28 haftalık şuanda küvezde umarım bişey olmaz çok uğraştılar 3 yıldır tedavi görüyorlar bu bebiş tedavinin dışında oldu süpriz yaptı onlara ama erken geldi malesef dua edin kızlar iyi olsun bebekleri

canım geçmiş olsun... inşallah Allah şifasını verir ve bebiş hayata tutunur...
benim gittiğim hastanenin aylık dergisinde 25 haftalık doğan bir bebeği yaşatmışlardı ve bunu dergiye haber yapmışlar. ümidinizi yitirmeyin. dularınızı eksik etmeyin... bizlere haber verirsin...

herkese merhaba.
nasılsınız? bebisler nasıl? 30 lu haftalara girenleri tebrik ediyorum. gittikçe yaklaşıyoruz. kızlar topigi birkaç gündür arada takip ediyorum uhde yi görmedim. yanılıyor muyum ? girmiyor mu nete acaba alıştık sabah mesajlarına uhde nin .

polly geçmiş olsun canim dr a gitmen iyi olmuş . biraz dinlen gerçi senin durumun farklı küçük bi bebisin var zaten . defnecige kardeşinden soz ederken anlatirsin onu korumak için olduğunu . cook yorma kendini .

bu arada isimleri yazayım demissin . benim kizimdan baslayabilirsin teyzesi. Ekin Deniz olacak. :) :emir_bebek:

merhaba arkadaşlar
ben de bugün 30+4 oldum. dün dr gittim bebeğim 1695 gr olmuş. bir hafta önde gidiyormuş. çok sevindim. çünkü benim erken doğum riskim var. en azından erken doğsada ele gelir en azından. artık son haftalara girdik. herkese tavsiyem artık kendinizi ne olursa olsun yormayın. bebeğinizi erken kucağınıza almak zorunda kalmayın. küçük bebeği büyütmek gerçekten çok zor...

artık yavaş yavaş bebişlerimizin isimlerini düşünmüşüzdür diyerekten ilk sayfamızdaki listeye bebişlerimizin isimlerini eklemek istiyorum.. siz ne dersiniz fıstıklar... eklemeye başlayalımmı yoksa bi süre daha bekleyelimmi???
canım bencede artık isimleri yazalım değiştirenler olursa söylerler artık. Bizim oğlanda Yusuf Selim

mesela ben , SELİN yazabilirsin cnm benimkine Allah izin verirse yüzde yüz ismi hazır

canım çok güzel isim benimde kızım olsaydı ismi Selin olucaktı Yaren Selin düşünmüştüm artık 2 .ye kısmetse

aynen canım ben de hiç şaşırmadım..:)bakalım bir sürpriz yapmazlarsa yüksek olasılık..:8:
Sağlıkla gelsinler de tabi biz de sağlıklı olalım artık ne zaman teşrif ederlerse :9:
çok sağol Güneşcim. doktorda bol bol dinlen ve sıvı al dedi.. eşimde bana laf çarpıyo "duydun dimi doktoru dinlen dedi" diyo:)))) sağolsun sabah ben kahvaltı hazırlarken yatağımızı da toplamış düzenlemiş kendince:) bende hiçbiyerine dokunmadım varsın bugünde böyle olsun :16::16:

Çok sağol IŞILcım, evet canım dün doktorda dedi bol sıvı al diye. zaten diğer mevzuya artık sıcak bakamam heralde:((( :17::17::17::17::17::17:
İnsan mutlu oluyor yardım ettikleri zaman aferin senin kocişe:nazar::nazar::nazar:Eveet canım bol bol dinlen:16:
sağol cnm darısı başına olsun az kaldı ......

Oyoyoyo 30 mu oldunuz siz :nazar::nazar::nazar:Çok az kaldı çok,sağlıkla gelsin kuzucuklar :54:

Herkese günaydın

canım bende 29 da gittim dr bundan sonra 2 haftada bir gel nst bağlanıcaksın dedi ben 32 de gidicem rapor almaya sonrada 2 haftada 1 gidicem

:52::52::52::52: teyzeler çok komikmiş

canım dün buluşmaya gittin dr ayrıntılarını yazmayı unuttun kızın nasıl

son haftalarda kontroller sıklaşıyo riskli bi durum olduğu için değil genel olarak öyle

Allah annesine babasına bağışlasın minik bebeği inş en kısa zamanda toparlar :(

canım devlet hastanesine gidiyorum artık 15 gün önce bakıldı diye gerek yok dedi dr ama kızım kıpır kıpır iyidir heralde

Selam kızlarrr...

Bursalılar resimlere baktım maşallah hepiniz de çok tatlısınız :nazar::nazar: görmek de güzel olduu resimlerinizi sağolunn.. :49:

ozgeengin dün biraz kırgınlık vardı nasıl oldun daha iyisindir inşallah? :nazar:

Ben bugün yine uykusuzummm :)) artık ağrılardan hiç uyunmuyo.. Herkes sırt bel ağrısı çekiyo bende kaburga galiba orası sağ göğsümün altı çok ağrıyo hatta ağrıdan çok acı.. doktor da normal karnın büyüdükçe baskı yapıyo dedi ama gece hiç uyutmuyo :53:

Polly isimleri eklemek iyi fikir yanlarına nazar boncuğu da koy teyzesiiii :52:

Selam kızlarrr...

Bursalılar resimlere baktım maşallah hepiniz de çok tatlısınız :nazar::nazar: görmek de güzel olduu resimlerinizi sağolunn.. :49:

ozgeengin dün biraz kırgınlık vardı nasıl oldun daha iyisindir inşallah? :nazar:

Ben bugün yine uykusuzummm :)) artık ağrılardan hiç uyunmuyo.. Herkes sırt bel ağrısı çekiyo bende kaburga galiba orası sağ göğsümün altı çok ağrıyo hatta ağrıdan çok acı.. doktor da normal karnın büyüdükçe baskı yapıyo dedi ama gece hiç uyutmuyo :53:

Polly isimleri eklemek iyi fikir yanlarına nazar boncuğu da koy teyzesiiii :52:

Sağol canım iyiyim biraz daha,dün heryerim ağrıyodu şimdi o kadar değil.İnş.ilerlemezde hemen geçer.

merhablar anneler
pollyannacım geçmiş olsun.. inş bir daha olmaz lekelenmemn dkkat et kendne..:nazar:

geçenlerde kasık ağrılarım arttı demiştim.. acile gtik mecbur gece.. korktuğum gibi idrar yolu enfeksiyonu çıktı..:5:
off korktuğum başıma geliyor..antibiyotik verdi acil dr u.. ama kendi dr uma sormadan başlamak istemiyorum.bugün gidecez ilnş.. oysaki hergün o kadar çok su içiyorum ki anlamadım ben bu işi...:19::19::19:

bir de arkadaşlar artık vajinada kasılmamı desem tekme mi desem inannılmaz canımı acıtıyor. sanırm tekme çünkü hareket ettiği sırada bir ağrı giiryor ince ama sinir ozocu bir ağrı.. offf kzıyor bana oğlum sanırm. bazn yemek yemeden nete oturuyorum unutıyırorum adam akıılı yemek yemeyi

boyalamız bitti odamız yavaş yavaş hazırlıyoruz epey almaya başladım artık perde alacam beşik takımı annem gelirken getirecek çilek ten almış. çok beğenmiştim ben... ama ben gene de alacam bir tane daha.. biizim iki beşiğimiz var bir tanesi yatak odamızda olacak küçük beşik o.. diğeri de 130*70 lik büyük beşik o da odasında olacak.. daha masraflar bekliyor bizi

günaydın güzel mart anneleri dün eşimin kuzeni doğum yaptı 28 haftalık şuanda küvezde umarım bişey olmaz çok uğraştılar 3 yıldır tedavi görüyorlar bu bebiş tedavinin dışında oldu süpriz yaptı onlara ama erken geldi malesef dua edin kızlar iyi olsun bebekleri

ah canım benim başıma gelen kuzenin başına gelmiş çok sabırlı olması üzülmemesi lazım sütü kesilmesin küvezde anne sütü ilaçtan daha faydalı bebek başıklığını kazanıyo günde 3 4 kere süt bıraksın bebek 2 kiloyu geçince çıkarıyolar benim bebeğim 1 ay dayanabildi ama 23 haftalıktı ALLAH yardımcısı olsun bol bol dua etsin bende dua etcem

merhablar anneler
pollyannacım geçmiş olsun.. inş bir daha olmaz lekelenmemn dkkat et kendne..:nazar:

geçenlerde kasık ağrılarım arttı demiştim.. acile gtik mecbur gece.. korktuğum gibi idrar yolu enfeksiyonu çıktı..:5:
off korktuğum başıma geliyor..antibiyotik verdi acil dr u.. ama kendi dr uma sormadan başlamak istemiyorum.bugün gidecez ilnş.. oysaki hergün o kadar çok su içiyorum ki anlamadım ben bu işi...:19::19::19:

bir de arkadaşlar artık vajinada kasılmamı desem tekme mi desem inannılmaz canımı acıtıyor. sanırm tekme çünkü hareket ettiği sırada bir ağrı giiryor ince ama sinir ozocu bir ağrı.. offf kzıyor bana oğlum sanırm. bazn yemek yemeden nete oturuyorum unutıyırorum adam akıılı yemek yemeyi

boyalamız bitti odamız yavaş yavaş hazırlıyoruz epey almaya başladım artık perde alacam beşik takımı annem gelirken getirecek çilek ten almış. çok beğenmiştim ben... ama ben gene de alacam bir tane daha.. biizim iki beşiğimiz var bir tanesi yatak odamızda olacak küçük beşik o.. diğeri de 130*70 lik büyük beşik o da odasında olacak.. daha masraflar bekliyor bizi

Geçmiş olsun canım,inş.geçer.Odanız da hayırlı olsun,güzel günlerde kullansın minik:nazar:

Bu gün açılışı ben yapmıştım, şimdi tekrar geldim:8:

Özge canım dün kırgınlığım var demiştin, nasıl olduğunu sormuştum, ama sanırım görmedin:44:

Canım yaa içim bir tuhaf oldu yazını okuyunca, Rabbim şifa versin, bebeişi annesine babasına bağışlasın:50:

:124::124::124:

bugün 30 haftalık olduk kutluyoruz ............cısta cısta cıtsa..........işte beklediğim 30 lar yehuuuu cabucak geçsin de bebeklerimizi kucağımıza alalım......
ne güzel tebrik derim canım , darısı bizlere... hey gidi hey.... daha dün 20leri görsem yarılamış olacam diyordum, şimdi otuzları görmemize az kaldı.... Rabbim tamamına erdirisn hepimize:8::8:

artık yavaş yavaş bebişlerimizin isimlerini düşünmüşüzdür diyerekten ilk sayfamızdaki listeye bebişlerimizin isimlerini eklemek istiyorum.. siz ne dersiniz fıstıklar... eklemeye başlayalımmı yoksa bi süre daha bekleyelimmi???
Olur canım, zaten bir çoğunun neredeyse belli sayılır, bizim oğluşumuzun adı Mehmet Akif:8::8:

Back
X