- 7 Ekim 2011
- 2.570
- 26
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #27.201
orda grubumuz yok cnm bireysel çalıştık biraz herkes kendi memleketini ekledi filan :)) mart 2012 anneleri grubu var face de ama bu gruptakilerden oluşmuyo orası..kızlar facebbokta nerdesiniz ben bulamadım sırf burası için sayfa açtım ama bulduğum iki gurupta burası dill
bende gece 1-2 kere uyanıyorum şükür ama ona bile şikayet ediyorum :))) işe gelince çok uykum var filan diyorum iyice nazlı oldum hayırlısıyla izne ayrılsaydım :))Ben de sola yatıyorum öyle kalkıyorum sabah çok şükür ama arada sağ tarafada dönüyorum benim sol kulağım üstün çok yatınca ağrır bazen o yüzden sağa dönüyodum.Sırt üstü yatıncada bi süre sonra tekmelemeye başlıyo ama o zaman uyunmazki((Neyse az kaldı dayancaz biraz daha.Çok şükür şimdilik uyku sorunum yok,hatta geçen akşam eşim nesef alıyomuyum diye dinliyodu Bişey oldu sanmış
slm kızlar geldik bizde oğluşumla raporumuzu yazdı doktor 32 oldun artık die 5 haftada erteletme verdi istediğin zaman bozulabiliomuş sanırım ölçümleri yapıldı, 4 boyutluya girdim ordan da nst ye yoruldum ama bebişim için koşturmak beni mutlu edio.. sonuç hepsi normal 1800 gr olmuş sıpam iri olcak dedi dr bide kafa yukarda bizimkinin benden haberler bu kadar bidaa ne zaman giderim sormadım...
orda grubumuz yok cnm bireysel çalıştık biraz herkes kendi memleketini ekledi filan :)) mart 2012 anneleri grubu var face de ama bu gruptakilerden oluşmuyo orası..
bende gece 1-2 kere uyanıyorum şükür ama ona bile şikayet ediyorum :))) işe gelince çok uykum var filan diyorum iyice nazlı oldum hayırlısıyla izne ayrılsaydım :))
kızlar facebbokta nerdesiniz ben bulamadım sırf burası için sayfa açtım ama bulduğum iki gurupta burası dill
orda grubumuz yok cnm bireysel çalıştık biraz herkes kendi memleketini ekledi filan :)) mart 2012 anneleri grubu var face de ama bu gruptakilerden oluşmuyo orası..
bende gece 1-2 kere uyanıyorum şükür ama ona bile şikayet ediyorum :))) işe gelince çok uykum var filan diyorum iyice nazlı oldum hayırlısıyla izne ayrılsaydım :))[/QU
HIMMM anladım bende araayıp duruyorum öle anladım canım saoll:)
canım normal bence... eşler eğer anlayışlı bir eşse bence seni düşündüğü için böyle davranıyor... düşünsene bide anlayışsız olsaydı... olur olur ne insanlar var. karısı bu haldeyken birşey bekleyenler de oluyor... bence eşinin hali gayet normal... benim eşimde çok anlayışlı bebeği sevip sonra el ele tutuşup yatıyoruz...
İzne ayrılınca dinlenirsin canım,uyursun o zaman.Benim zaten az uyurum en fazla 7saat uyuyabiliyorum.O yüzden pek sorun değil.İzne ne zaman ayrılcaksın?
Ya kızlar yatıp kalkıp neler düşünüyorum aklıma ne geldi...
Şimdi inşallah bebeklerimiz doğacak. ameliyathaneden sonra odaya yanımıza getirecekler... o plastik, şeffaf, tekerlekli yatağın içinde olacak bebek. ben bebeğin altına yatarken ne koyacağım bilmiyorum... annemin ördüğü el örgüsü battaniye canını acıtır. yumuşak battaniye almadım. ama penye battaniye alacaktım bebeği sarmak için şu hastane çıkışının içinden çıkan o yetermi penye battaniye altı için yoksa hastanede vereceklermi bebeğin altına bişey aman şizofren gibi neyi düşünüyorum şimdiden...
Ya kızlar yatıp kalkıp neler düşünüyorum aklıma ne geldi...
Şimdi inşallah bebeklerimiz doğacak. ameliyathaneden sonra odaya yanımıza getirecekler... o plastik, şeffaf, tekerlekli yatağın içinde olacak bebek. ben bebeğin altına yatarken ne koyacağım bilmiyorum... annemin ördüğü el örgüsü battaniye canını acıtır. yumuşak battaniye almadım. ama penye battaniye alacaktım bebeği sarmak için şu hastane çıkışının içinden çıkan o yetermi penye battaniye altı için yoksa hastanede vereceklermi bebeğin altına bişey aman şizofren gibi neyi düşünüyorum şimdiden...
7 şubatta 37. haftaya giriyorum zaten ondan sonra da gelemem diye düşündüm şimdilik 7 şubat olarak planlıyorum, inşallah bi aksilik olmazsa ondan sonra evdeyim... iple çekiyorum Özgeee çok özledim evde olmayı :))
o kadar dayanabilirsin inş. bende bu hafta son artık zaten boşboş oturuyorum bütün gün bide sabahları kalkmak gerçekten çok zor ben evde olmak nasıl bişey bilmiyorum onu öğrenicem yeni :)
7 şubatta 37. haftaya giriyorum zaten ondan sonra da gelemem diye düşündüm şimdilik 7 şubat olarak planlıyorum, inşallah bi aksilik olmazsa ondan sonra evdeyim... iple çekiyorum Özgeee çok özledim evde olmayı :))
bana da pek o kadar dayanırım gibi gelmiyo :)) bi de bizim şirkette doğum yapanlarla konuştum bugün kaçıncı hafta doğum yaptınız diye 3 kıza sordum işte cevaplar: 37. hafta / 34. hafta / 32. hafta :))) bende 31. haftadayım merabaaaa :))
kızlar herkese merhaba,
sabah 8 gibi geçmişi okumaya başladım arada uyuyakalmışım şimdi bitti ve başıma gelenleri yazayım dedim, tatsız haberlerim var bu sefer...
dün kontrol için ama öncelikli olarak mantar için gitmiştim doktora, rutin kontrol zamanım değildi bu yüzdende doktor haftaya muayene edeyim dedi ben bebeği görmek istediğimi söyledim tamam o zaman dedi, iyi kide söylemişim öyle.
boyu kilosu haftamla birebir uyumlu çıktı maşallah falan dedi sonra suyuna bakmaya çıktı ve suyu çok az bunun dedi, öyle baktı böyle baktı yok suyu çok azalmış dedi, sonra kan akışlarına baktı ondada tedirgin oldu ve doppler ultrasona (detaylı dediğimiz) gönderdi,hastanede hafta içi çekilmiyormuş dışarıya yönlendirdi, gitmedende nstye gir dedi ve kan idrar tahlili ver dedi.
nst sonucum iyi çıktı, idrarda çok miktarda lökosit çıktı yani enfeksiyon varmış yine ve kansızlık çıktı,diyetle beraber sıkma meyve suları yasaklanmıştı kırmızı pancar suyunu bıraktım diye oldu galiba,daha önce hiç kansızlık çıkmamıştı, değer aralığını bilmiyorum ama 9 çıkmış dedi,telefonda konuştuk
neyse ultrasona gittim bebeğin tüm gelişimi iyi, kendisi duruşu vs vs herşey iyi, doktorumun korktuğuda olmadı kan akışlarıda güzel çıktı ama suyu gerçekten çok azmış
dün eve geldiğimizden beri yatış pozisyonundayım, pazartesiye kadarda böyle devam edecek, pazartesi kontrole gidicem eğer düzelmemişse ona göre bir rota çizilecek herhalde.
neden olur dedim, kesin bir şey söyleyemiyor net bir sebebi yok dedi, ama en önemli nedeni yorgunluk dedi, bende öyle çok yorulan bir tip değilim ev işi falan yaptığım yok, ortalığı toplarım, yemek yaparım oda artık basit şeyler fazla ayakta duramıyorum çünkü birde makineye bulaşık ve çamaşır koyarım.
tuvalet ve yemek yemek dışında kalkmayacaksın dedi, bende yatak odasına kurdum düzeneği, akşamlarıda salona geçiş yaparım...
canım sıkıldı anlayacağınız(((
2 numura cnm çok hoş duruyor
Günaydın güzel anneler
Kuzucuğum ellerine sağlık, bu arada bence de 2.
:))) ne kadar az kalmış olabileceğini bi kez daha görmüş olduk.... ben de 37. haftamı doldurunca izne ayrılayım die düşünüyorum ama bakalım dayanabilecek miyim...
o kocadan 1 adette bizim evde var cnm....
2. numara hangisi anlamadım ama nazar boncuğu üstte takılı olan yani arka fon beyaz olan ....
cok saol cnm bugün kendi dr göstericem sonucu azalttım bende yediklerimi şeker kullanmıyorum ama cnm hep tatlı istiyo.......
Herkese günaydın
arkadaşına kedi ulaşamadığı ciğere mındar dermiş diyorum yani sonuçta bizim yavrumuz kız yada erkek olduğuna Allah karar veriyo bende kız çocuklarını çok seviyorum ama oğlumdan da vazgeçmem dediğin gibi başımın üstünde yeri var pıtırcığımın bana da patronun erkek çocukları yaramaz olur diyo şimdiden daha kucağımıza almadan kehanetlere başlıyolar Allah akıl versin böylelerine
geçmiş olsun canım dikkat et kendine
canım ikiside çok güzel eline sağlık ama 2.si 1 adım önde :)
canım sanada geçmiş olsun dikkat etmemiz lazım çok bu havalarda
Hadi bakalım doktor ve eş sözü dinlene,bol bol yatıla dikkat edile sonra iyileşiverileee:)Dikkat et kendince canım
O da var en azından çaba harcıyorlar,benimki kapıların kapağını tutturamadı kapanmıyorlarrBugün tekrar bakacakmış 1 aya biter bu
2. yani face e eklediğin daha güzel canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?