2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar facebbokta nerdesiniz ben bulamadım sırf burası için sayfa açtım ama bulduğum iki gurupta burası dill
orda grubumuz yok cnm bireysel çalıştık biraz herkes kendi memleketini ekledi filan :)) mart 2012 anneleri grubu var face de ama bu gruptakilerden oluşmuyo orası..
bende gece 1-2 kere uyanıyorum şükür ama ona bile şikayet ediyorum :))) işe gelince çok uykum var filan diyorum iyice nazlı oldum hayırlısıyla izne ayrılsaydım :))

canım oh maşallah ne güzel büyümüş bebişin ve en öenmliside bebeğini görmüşsün darısı başımıza...

İzne ayrılınca dinlenirsin canım,uyursun o zaman.Benim zaten az uyurum en fazla 7saat uyuyabiliyorum.O yüzden pek sorun değil.İzne ne zaman ayrılcaksın?

Ya kızlar yatıp kalkıp neler düşünüyorum aklıma ne geldi...

Şimdi inşallah bebeklerimiz doğacak. ameliyathaneden sonra odaya yanımıza getirecekler... o plastik, şeffaf, tekerlekli yatağın içinde olacak bebek. ben bebeğin altına yatarken ne koyacağım bilmiyorum... annemin ördüğü el örgüsü battaniye canını acıtır. yumuşak battaniye almadım. ama penye battaniye alacaktım bebeği sarmak için şu hastane çıkışının içinden çıkan o yetermi penye battaniye altı için yoksa hastanede vereceklermi bebeğin altına bişey aman şizofren gibi neyi düşünüyorum şimdiden...

bizde sarılıp yatıyoruz oğlumuzun tekmelerini dinliyoruz bide benim kocam çok komiktir uykusunda bile öper beni ama sabah hatırlamaz

İzne ayrılınca dinlenirsin canım,uyursun o zaman.Benim zaten az uyurum en fazla 7saat uyuyabiliyorum.O yüzden pek sorun değil.İzne ne zaman ayrılcaksın?

7 şubatta 37. haftaya giriyorum zaten ondan sonra da gelemem diye düşündüm şimdilik 7 şubat olarak planlıyorum, inşallah bi aksilik olmazsa ondan sonra evdeyim... iple çekiyorum Özgeee çok özledim evde olmayı :))

canım polar battaniye al bence bebişe hem mart ayı penye battaniye az olmazmı hastaneden çıkarken sarıp çıkarırsın hemde orda sararsın yumuşacık şimdi kabartma desenli tek renk olanlar var çok şirinler hemde kare şeklinde çok büyükde değil

Kuzum orda verirler bişeyler yine de gidince sor bence, hastane çıkışının içindeki penye battaniye orda yatarken yeter ama zaten çıkarırken kullanmak içinde battaniyemiz filan olcak hava soğuk olcak onu da belki ihtiyaç halinde kullanırız??? öff gerçekten doğumdan çok hastane çantası beni strese sokuyo :))))))

o kadar dayanabilirsin inş. bende bu hafta son artık zaten boşboş oturuyorum bütün gün bide sabahları kalkmak gerçekten çok zor ben evde olmak nasıl bişey bilmiyorum onu öğrenicem yeni :)

o kadar dayanabilirsin inş. bende bu hafta son artık zaten boşboş oturuyorum bütün gün bide sabahları kalkmak gerçekten çok zor ben evde olmak nasıl bişey bilmiyorum onu öğrenicem yeni :)

bana da pek o kadar dayanırım gibi gelmiyo :)) bi de bizim şirkette doğum yapanlarla konuştum bugün kaçıncı hafta doğum yaptınız diye 3 kıza sordum işte cevaplar: 37. hafta / 34. hafta / 32. hafta :))) bende 31. haftadayım merabaaaa :))

:))) ne kadar az kalmış olabileceğini bi kez daha görmüş olduk.... ben de 37. haftamı doldurunca izne ayrılayım die düşünüyorum ama bakalım dayanabilecek miyim...

sıkma canını iyiye yor herşeyi bence. ben inanıyorum sapasağlam zamanında alıcaksın bebişini kucağına. odasını falan hazırlamıştın diye hatırlıyorum. yat dinlen biraz. birçok şeyi hazırdır kesin.

:))) ne kadar az kalmış olabileceğini bi kez daha görmüş olduk.... ben de 37. haftamı doldurunca izne ayrılayım die düşünüyorum ama bakalım dayanabilecek miyim...

Valla bize şaka geliyoda yumurta kapıya dayandı yelden :)) bi de bu arkadaşların bebekleri hep kız kızlar pek durmaz diyolar.. daha benim hastane çantam hazır değiiiil hayırlısı olsun yaa işteyken gelirlerse napcaz 1 aylık iznimiz yanıyomuş o zaman kızlardan biri (34te doğum yapan) 32de rapor getirmiş çalışmaya devam etmiş iki hafta sonra doğurunca aktarması yanmış 3 ay izin yapmış :))) bizimde öle olcaksa şimdiden ayrılalım izne o da kafamı karıştırdı 4 ay izin erken gelirse 3 ay mı oluyo nası oluyo :S

İşte 2 numara o senin beğendiğin beyaz fonda belli olmaz diye 3. resimde onun bordo zeminlisi.

Teşekkür ederim canım fikrin için herkes onu beğendi. Çalışmalara başlayayım bugün ne de olsa 100 tane yapacağız

Ayyy o kapıların ince ayarı oluyor bak onu iyi yapar benimki
Benim de içime 2. si sindi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…