2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

inanmıyorum bnde hep sağda yatarım ya ( solda uyuyamıyorum hele sırtüstü nefessiz kalıyo gibiyim..sırt üstü yatmakda kan dolaşımını azalttığı için iyi değil diye biliyorum..gerçi zaten geceleri hiç uyuyamıyorum semazenler gibi dönüp duruyorum o ayrıda..kokrtum şimdi sağda yatma olayına :18:

hadi yaaa bizdede doğumlar başlar mı diyosun yavaş yavaş yok daha gelmesinler mümkünse bizim daha hiç bişeyimiz hazır değil bu haftadan sonra hız vericez artık eksik listesi yaptım evde yapılacak değişiklikler var onları yazdım bakalım inş. biter gerçi kıyafetleri hazır oğlumun gerisi önemli değil

Canım teşekkür ederim fikrin için sağol

canım ben battaniye tulumlardan almıştım onu alıcam, hastane çıkışının içinde penye battaniye war onu en alta sererim üstüne de tulum battaniyenin içinde bebişimi koyarım :) polar battaniyeyi de hastaneden çıkarırken sarmak için götürcem, ahan da 1 bavul oldu

Canım korkma ama sola yatmaya çalış... daha iyi beslensin bebişler.. doktora öyle kendimi sağa yatmış buluyorum diyince tabi o zaman yapcak bişey yok ama yatmamaya çalış dedi.. yani sonuçta uyku hali kontrol edemiyoruz

Bizim topikte bir kişi doğursun bence gerisi çorap söküğü gibi gelcek ama ben önce ikizleri bekliyorum (uhde mesela) :)) ikizler doğana kadar acele etmicem ama onlar doğar doğmaz elimizi çabuk tutsak iyi olur aslında 32. haftdan sonra hazır olmak lazım ama yok bizim grup çok tembel daha ununu eleyip eleğini asan yok :)) herkes de bişeyler eksik

Teşekkürler canım abinin oğluna şimdiden sağlıklı güzel bir ömür diliyorum. İnşallah sağlıkla dümyaya gelsin bebiş Umarım bebişinin de iyi haberlerini getirirsin yarın

Canım geçmiş olsun umarım dinlenmeyle geçer pazartesi iyi haberlerle gelirsin.

bi durun arkadaşlar sakin olun biz mart anneleriyiz:) şaka bi yana insan gün yaklaştıkça daha tedirgin oluyo bitaraftan hemen kavuşayım diyorum bitaraftanda korkuyorum.bizde herbişeyi yıkadık ütüledik çanta alamadık :) çanta alana kadar bi tur daha yıkanır bu çamaşırlar.

Maşallah bebeğine annesi

Teşekkür ederim canım

bnm çanta ve kıyafet işlerim bitti ..hastane çantalarını hazırladım geçen hafta kıyafet işlerinide gittim bi seferde hallettm..gerçi hala güzel bişi görünce almaktayım baba isyanlarda ama napiim.. bitek yatak ve bebek arabası fln kaldı sanrım..bu durumda unumu eleyip eleğimi asmış oluyomuyum bilmiyorum ama pek aceleci gördm kndimi

Teşekkürler canım herkes gibi sen de 2. beğendin demek

Kızlar son bi haftadır doymuyorum ben hergün kendimle besleme çantası getiriyorum işe kuru meyve normal meyve fındık ceviz ama kesmiyor artık onlar da beni çok açıımmm bu gidişle çok kilo alıcam yememeye çalışıyorum ama midem kazınıyor yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…