- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #27.221
Kızlar şu yatış pozisyonu cmtsi günü doktora sordum çünkü ben sağ tarafta rahat ediyorum ve kendimi şartlayıp sola yatsamda gece uyanıp sağda buluyodum kendimi... solu öneriyoruz ve tercih ediyoruz dedi, çok zorlanıyosan sırt üstü yat ama sağa yatma dedi. bebeği besleyen damarların falan üstü oluyo sanırım o yüzden doktorlar da önermedi elimizden geldiği kadar sola yatcaz başka çare yokben hala uyandığımda sağda oluyorum ama inşallah alışcammm
biz bugün 31 olduk geriye 7 haftamız kaldı...........yehuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu darısı arkadaşlarımın başına
gözün aydın canım...
canım eline sağlık. 2 numara daha süslü beğendim...
bana da pek o kadar dayanırım gibi gelmiyo :)) bi de bizim şirkette doğum yapanlarla konuştum bugün kaçıncı hafta doğum yaptınız diye 3 kıza sordum işte cevaplar: 37. hafta / 34. hafta / 32. hafta :))) bende 31. haftadayım merabaaaa :))
büyümüştür annesi oh ne güzel gör bebeğini ben de 10 gün sonra görücem inşallahh
geçmiş olsun cnm ilerlemeden önlemini al derim
tebriklerrrr
2.si daha güzel cnm
benim acıyor bazen çok gerildiği zaman cildim özellikle çok yemek yeyip göbeğimi şişirdiğimde patlayacak sanıyorum
Ya kızlar yatıp kalkıp neler düşünüyorum aklıma ne geldi...
Şimdi inşallah bebeklerimiz doğacak. ameliyathaneden sonra odaya yanımıza getirecekler... o plastik, şeffaf, tekerlekli yatağın içinde olacak bebek. ben bebeğin altına yatarken ne koyacağım bilmiyorum... annemin ördüğü el örgüsü battaniye canını acıtır. yumuşak battaniye almadım. ama penye battaniye alacaktım bebeği sarmak için şu hastane çıkışının içinden çıkan o yetermi penye battaniye altı için yoksa hastanede vereceklermi bebeğin altına bişey aman şizofren gibi neyi düşünüyorum şimdiden...
inanmıyorum bnde hep sağda yatarım ya( solda uyuyamıyorum hele sırtüstü nefessiz kalıyo gibiyim..sırt üstü yatmakda kan dolaşımını azalttığı için iyi değil diye biliyorum..gerçi zaten geceleri hiç uyuyamıyorum semazenler gibi dönüp duruyorum o ayrıda..kokrtum şimdi sağda yatma olayına :18:
Canım çok güzel olmuşlar,bence 2 numara ama:)))
hadi yaaa bizdede doğumlar başlar mı diyosun yavaş yavaş yok daha gelmesinler mümkünse bizim daha hiç bişeyimiz hazır değil bu haftadan sonra hız vericez artık eksik listesi yaptım evde yapılacak değişiklikler var onları yazdım bakalım inş. biter gerçi kıyafetleri hazır oğlumun gerisi önemli değil
günaydın bayanlar
umutluyum canım gözünüz aydın..Allah analı babalı büyütsün inşallah..
yarın da abimin oğluşu geliyor inşallah biz de heyecanlıyız..sabah çok erken olcak doğum..o yüzden ben gittiğimde inşallah yavruşumuz doğmuş olacak..
güneşcim hazırlıklar hayli bitmiş ne güzel..güle güle kullansın giza hanım
mag sen de tüle kadar halletmişsin maşallah
ayşen 2si de çok güzel maşallah eline sağlık
hugocuk bazı arkadaşlar hakkaten çok patavatsız oluyor..burayı o yüzden çok seviyorum herkes çok hassas ve özenli..senin hazırladığın yemek listesinden ben bile faydalanıyorum..elinden geleni yapıyorsun oğlun için şimdiden, annelik duygusunu sen doğmadan anladın bence
yeğenimi gördükten sonra bizim de yarın kontrolümüz var..inşallah bebişimizin gelişimi iyidir..
herkese güzel bir gün diliyorum
kızlar herkese merhaba,
sabah 8 gibi geçmişi okumaya başladım arada uyuyakalmışım şimdi bitti ve başıma gelenleri yazayım dedim, tatsız haberlerim var bu sefer...
dün kontrol için ama öncelikli olarak mantar için gitmiştim doktora, rutin kontrol zamanım değildi bu yüzdende doktor haftaya muayene edeyim dedi ben bebeği görmek istediğimi söyledim tamam o zaman dedi, iyi kide söylemişim öyle.
boyu kilosu haftamla birebir uyumlu çıktı maşallah falan dedi sonra suyuna bakmaya çıktı ve suyu çok az bunun dedi, öyle baktı böyle baktı yok suyu çok azalmış dedi, sonra kan akışlarına baktı ondada tedirgin oldu ve doppler ultrasona (detaylı dediğimiz) gönderdi,hastanede hafta içi çekilmiyormuş dışarıya yönlendirdi, gitmedende nstye gir dedi ve kan idrar tahlili ver dedi.
nst sonucum iyi çıktı, idrarda çok miktarda lökosit çıktı yani enfeksiyon varmış yine ve kansızlık çıktı,diyetle beraber sıkma meyve suları yasaklanmıştı kırmızı pancar suyunu bıraktım diye oldu galiba,daha önce hiç kansızlık çıkmamıştı, değer aralığını bilmiyorum ama 9 çıkmış dedi,telefonda konuştuk
neyse ultrasona gittim bebeğin tüm gelişimi iyi, kendisi duruşu vs vs herşey iyi, doktorumun korktuğuda olmadı kan akışlarıda güzel çıktı ama suyu gerçekten çok azmış
dün eve geldiğimizden beri yatış pozisyonundayım, pazartesiye kadarda böyle devam edecek, pazartesi kontrole gidicem eğer düzelmemişse ona göre bir rota çizilecek herhalde.
neden olur dedim, kesin bir şey söyleyemiyor net bir sebebi yok dedi, ama en önemli nedeni yorgunluk dedi, bende öyle çok yorulan bir tip değilim ev işi falan yaptığım yok, ortalığı toplarım, yemek yaparım oda artık basit şeyler fazla ayakta duramıyorum çünkü birde makineye bulaşık ve çamaşır koyarım.
tuvalet ve yemek yemek dışında kalkmayacaksın dedi, bende yatak odasına kurdum düzeneği, akşamlarıda salona geçiş yaparım...
canım sıkıldı anlayacağınız(((
Bizim topikte bir kişi doğursun bence gerisi çorap söküğü gibi gelcek ama ben önce ikizleri bekliyorum (uhde mesela) :)) ikizler doğana kadar acele etmicem ama onlar doğar doğmaz elimizi çabuk tutsak iyi oluraslında 32. haftdan sonra hazır olmak lazım ama yok bizim grup çok tembel daha ununu eleyip eleğini asan yok :)) herkes de bişeyler eksik
slm kızlar geldik bizde oğluşumla raporumuzu yazdı doktor 32 oldun artık die 5 haftada erteletme verdi istediğin zaman bozulabiliomuş sanırım ölçümleri yapıldı, 4 boyutluya girdim ordan da nst ye yoruldum ama bebişim için koşturmak beni mutlu edio.. sonuç hepsi normal 1800 gr olmuş sıpam iri olcak dedi dr bide kafa yukarda bizimkinin benden haberler bu kadar bidaa ne zaman giderim sormadım...
Ya ben Ankarada oturmuyorum, Ankaraya ailemin yanına geleceğim, hem sınavım, hem kontrolüm, hemde alişveriş olacak, birbirine çakışmasın diye 21 Ocak demiştim, ama sizin için uygun değilse başka günde olabilir, bizim alışveriş işi babama bağlı, o ne zaman müsait olursa alışveriş o zaman olacak, bende elimden geldiğince katılmaya çalışırım..:44:
Canım ben 20 Ocak Cuma geleceğim, 29 Ocak Pazara kadar Ankaradayım inşaAllah... Benim ne zaman müsait olacağım, babamın işlerine bağlı, Çünkü alışverişe beraber çıkacağız:44:
Daha onbeşgün var inşaAllah ortak bir güne ayarlayabiliriz
ay ne güzel yaa, Darısı bize....Rabbim tamamaına erdirsin hepimize
Canım bende ikinciyi beğendim
Canım inşaAllah hayırlı, güzel haberlerle gelirsin, inş hasretin diner diyecem ama dinmiyor ki, tam tersine daha çok artıyor özlemler
canım çok geçmiş olsun, inş hemen atlatırsın
amiiiiiiinRabbim tamamına erdirsin
canım bir kaç gündür benimde öyle, ama arada oluyormuş, yani normalmiş
bu ağrılar bendede var, ama sadece yatağa yatınca oluyor, onun dışında gün içinde yok çok şükür...
canım duamız seninle, inanıyorum ki, bir şey olmayacak ve sende evladını sağlıcakla kucağına alacaksın
canım benim yaaa ben tek değilmişim demek ki, insan hakikaten kimseye soramıyor, ama bebeğe bir şey olacak diye korkuyorlar sanırım:44:
Bizim topikte bir kişi doğursun bence gerisi çorap söküğü gibi gelcek ama ben önce ikizleri bekliyorum (uhde mesela) :)) ikizler doğana kadar acele etmicem ama onlar doğar doğmaz elimizi çabuk tutsak iyi oluraslında 32. haftdan sonra hazır olmak lazım ama yok bizim grup çok tembel daha ununu eleyip eleğini asan yok :)) herkes de bişeyler eksik
bence 2. çok güzel
ellerine sağlık cnm bence 2.
benmde ağrıyor cnm bazen
gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün inşş...
benmde sağ göğüsümün altı acayip bir şekilde ve sırtım ağğrıyor hemde yaklaşlık1 aydır cnm
geçmiş olsun cnm dinlenirsen düzelir canını sıkma
ben yaptırıyorum cnm diğer türlü olmuyor çok kaşınıyorum
canım oh maşallah ne güzel büyümüş bebişin ve en öenmliside bebeğini görmüşsün darısı başımıza...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?