- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #27.181
kızlar bişey sorucam ya...özel bi konu ama canımı sıkıyo, sizden başkasıyla paylaşamam.29. haftamdayım ben.son bir aydır eşim hiç yaklaşmıyor bana...ilgileniyor, güldürmeye çalışıyor, yani çok şefkatli filan ama cinsel anlamda hiç ilgilenmiyor.karnım baya büyük benim, ondan dolayı istemeyebilir, onu anlarım da, yani öpmüyor bile (o anlamda..yoksa yüzümü gözümü hatta karnımı öpüp duruyo) normalmi sizce...ya da doğumdan sonra geçermiki.....
canını sıkma bence bebişe zarar vermek istemiyodur benim eşim napsın aylardır ilişki yasak ondanmıdır bilmiyorum bu halimle bile iltifatlar sırnaşmalar her gün beni sevdiğini söyler doğumdan sonra ki günlerin hayalini kuruyo yazıııkkkkk
Artık olur bundan sonra, bende de son 3-4 gündür var,yani ara ara oluyo...son dönemece girdik artık, normal bunlar...sen bakma o lüzumsuz aşçıya, herkes bişey söylüyo....
cnm bendede oluyo o hatta öyle bi sancıki hareket edemiyorum ama benimki muhtemelen hep masa başında oturmaktan çünkü evde dinlenip hiç iş yapmazsam geçiyo benimde haftaya rapor almam lazım çalışmak için ama böyle oluncada kafam karıştı galiba gittikçe ağırlaşıyoruz:)
İki çeşit yaptım süsümüzü oylamanıza sunuyorum.Eki Görüntüle 321207 Eki Görüntüle 321206 Eki Görüntüle 321208
1- Hangisi güzel?
2- Renkler çok mu açık olmuş? (Her şey sarılıyken ve çokken daha koyu renk gözüküyor)
kızlar göbek deliği ağrıyan varmı aranızda.benimki bazen ağrıyorda(
cok sağolun arkadaşlarım............
size bir haber vereyimmmmi bende şimdi öğrendim....amcamın kızı dün akşam doğum yapmış tosuncuk bir oğlu olmuş......
bebeğin suyu gelmiş daha zamanı vardı ama 15 gün erken davranmış açılması olmamış sunu cancıylada olmamış mecbur sezo olmuş ve cok tatlıymış......
rabbim bizde hayırlısı ile nasip etsin inşallah....................
arkadaşlar merhaba lütfen bana yardımcı olun ben 28 haftalık gebeyim son 1 haftadır sol kaburga ve altında şiddetli ağrım var. tüm hayatımı etkiliyor. bebek büyüdüğü için diyorlar bir çok gebe arkadaşda 24 haftadan sonra bu ağrılar olmuş. benim gibi ağrısı başlayan başka arkadaşlar varmı.(((
kızlar herkese merhaba,
sabah 8 gibi geçmişi okumaya başladım arada uyuyakalmışım şimdi bitti ve başıma gelenleri yazayım dedim, tatsız haberlerim var bu sefer...
dün kontrol için ama öncelikli olarak mantar için gitmiştim doktora, rutin kontrol zamanım değildi bu yüzdende doktor haftaya muayene edeyim dedi ben bebeği görmek istediğimi söyledim tamam o zaman dedi, iyi kide söylemişim öyle.
boyu kilosu haftamla birebir uyumlu çıktı maşallah falan dedi sonra suyuna bakmaya çıktı ve suyu çok az bunun dedi, öyle baktı böyle baktı yok suyu çok azalmış dedi, sonra kan akışlarına baktı ondada tedirgin oldu ve doppler ultrasona (detaylı dediğimiz) gönderdi,hastanede hafta içi çekilmiyormuş dışarıya yönlendirdi, gitmedende nstye gir dedi ve kan idrar tahlili ver dedi.
nst sonucum iyi çıktı, idrarda çok miktarda lökosit çıktı yani enfeksiyon varmış yine ve kansızlık çıktı,diyetle beraber sıkma meyve suları yasaklanmıştı kırmızı pancar suyunu bıraktım diye oldu galiba,daha önce hiç kansızlık çıkmamıştı, değer aralığını bilmiyorum ama 9 çıkmış dedi,telefonda konuştuk
neyse ultrasona gittim bebeğin tüm gelişimi iyi, kendisi duruşu vs vs herşey iyi, doktorumun korktuğuda olmadı kan akışlarıda güzel çıktı ama suyu gerçekten çok azmış
dün eve geldiğimizden beri yatış pozisyonundayım, pazartesiye kadarda böyle devam edecek, pazartesi kontrole gidicem eğer düzelmemişse ona göre bir rota çizilecek herhalde.
neden olur dedim, kesin bir şey söyleyemiyor net bir sebebi yok dedi, ama en önemli nedeni yorgunluk dedi, bende öyle çok yorulan bir tip değilim ev işi falan yaptığım yok, ortalığı toplarım, yemek yaparım oda artık basit şeyler fazla ayakta duramıyorum çünkü birde makineye bulaşık ve çamaşır koyarım.
tuvalet ve yemek yemek dışında kalkmayacaksın dedi, bende yatak odasına kurdum düzeneği, akşamlarıda salona geçiş yaparım...
canım sıkıldı anlayacağınız(((
kızlar ağda yaptırıyomusunuz druma sorucam ama çekiniyorum erken doğuma falan sebep olurmu
kızlar herkese merhaba,
sabah 8 gibi geçmişi okumaya başladım arada uyuyakalmışım şimdi bitti ve başıma gelenleri yazayım dedim, tatsız haberlerim var bu sefer...
dün kontrol için ama öncelikli olarak mantar için gitmiştim doktora, rutin kontrol zamanım değildi bu yüzdende doktor haftaya muayene edeyim dedi ben bebeği görmek istediğimi söyledim tamam o zaman dedi, iyi kide söylemişim öyle.
boyu kilosu haftamla birebir uyumlu çıktı maşallah falan dedi sonra suyuna bakmaya çıktı ve suyu çok az bunun dedi, öyle baktı böyle baktı yok suyu çok azalmış dedi, sonra kan akışlarına baktı ondada tedirgin oldu ve doppler ultrasona (detaylı dediğimiz) gönderdi,hastanede hafta içi çekilmiyormuş dışarıya yönlendirdi, gitmedende nstye gir dedi ve kan idrar tahlili ver dedi.
nst sonucum iyi çıktı, idrarda çok miktarda lökosit çıktı yani enfeksiyon varmış yine ve kansızlık çıktı,diyetle beraber sıkma meyve suları yasaklanmıştı kırmızı pancar suyunu bıraktım diye oldu galiba,daha önce hiç kansızlık çıkmamıştı, değer aralığını bilmiyorum ama 9 çıkmış dedi,telefonda konuştuk
neyse ultrasona gittim bebeğin tüm gelişimi iyi, kendisi duruşu vs vs herşey iyi, doktorumun korktuğuda olmadı kan akışlarıda güzel çıktı ama suyu gerçekten çok azmış
dün eve geldiğimizden beri yatış pozisyonundayım, pazartesiye kadarda böyle devam edecek, pazartesi kontrole gidicem eğer düzelmemişse ona göre bir rota çizilecek herhalde.
neden olur dedim, kesin bir şey söyleyemiyor net bir sebebi yok dedi, ama en önemli nedeni yorgunluk dedi, bende öyle çok yorulan bir tip değilim ev işi falan yaptığım yok, ortalığı toplarım, yemek yaparım oda artık basit şeyler fazla ayakta duramıyorum çünkü birde makineye bulaşık ve çamaşır koyarım.
tuvalet ve yemek yemek dışında kalkmayacaksın dedi, bende yatak odasına kurdum düzeneği, akşamlarıda salona geçiş yaparım...
bende bübchen in şampuanını aldım birtek, saç ve vücut için aynı şeyi kullanıcam, onun dışında yağ olarak saf zeytinyağı kullanıcam kızıma bebe yağlarını kullanma niyetinde değilim, pişik önleyici olarakda desitin'in mavi renklisi süper bir krem, pişik olursada diğer renk kullanılıyor , direkt geçiriyormuş tecrübeyle sabit, çok fazla onu süreyim bunu süreyim heryerine farklı birşey kullanayım takıntım yok aaa birde karınca yağı kullanıcam, tüylenmesini önlesin diye bana çekerse yıllar sonra çok çeker kızım önce ufak bir yerde deneme yapıcam allerjik bir durum olacak mı diye , ona göre sürücem. Teyzem kızlarına sürmüştü ve kızlar şuan hayatlarından çok memnun.
Slm kızlar nasılsınız sene sonu yıl başı hepsi birbirne girdi giremiyorum ondan herkes iyidir inş.kızlar dün akşamdan sonra karnımın alt tarafından bıçak saplanıyormuş gibi oluyor oturunca geçiyor ayaktayken olyuor kızım iyi hareket ediyor ondan çok endişelenmedim de az önce yemekte sevgili aşçımız doğum sancısı olabilir deyip korkutuncs bende korktum :26::26:
cnm şimdi aklıma geldi yazma istedim dr kan haplarının ve kan akışının neden önemi var bu kadar demiştim oda bana bebeğe yeterli kan gitmezse suyu azalır sudan karşılamaya çalışır deişti ne yapmak lazım dediğimde bol su içiceksin ve mutlaka sola yatacaksın ve sigaradan uzak durucaksın demişti.....sende mutlaka soluna yat cnm.....bol suya devem
Tek değilmişim rahatladım biraz kızlar sağolun bende hep masa başındayım kaç hatalık oldun sen canım bende 37 ye kadar çalışmak istiyorum ama dediğin gibi şimdi den ağırlaşıyoruz akşamı iple çekiyorum :)
bugün tam 31 olduk bizde 3 hafta daha çalışıcaktım normalde 31 ocakta bırakmayı düşünüyorum ama galiba dayanamicam artık gittiği yere kadar diyorum napalım bizmi kurtarcaz patronları :)
canım bende kullanımyodum karınca yağı ama faydasını göremeden bebiş oldu ağdayıda bıraktım korkudan kaldı ama 40 günlük olana kadar yapılması gerekiyomuş heralde bende yeğenime yapmak istedim ama çok geçti artık :)
canım yalancı sancıdır belki seni korkutmalarına izin verme yada seni rahatlatacak kişilerle konuş
canım ben yaptırıyodum normalde hatta soruyodum ağdacıma ikizi olana bile yaptım demişti sonra kız işten çıktı elide çok hafifti kuaförüm ağdacı bulamayınca başak bir yere gititm 5 haftalık bebişimle çok canım acıdı özellikler bacaklarımda bende bi daha gitmedimkızlar ağda yaptırıyomusunuz druma sorucam ama çekiniyorum erken doğuma falan sebep olurmu
bebeğin karındaki pıozisyonunun yatış pozisyonu için bi önemi yoktur değil mi, mesela en son ultrasonda kızımın kafası sol taraftaydı, bu sol tarafa yatmaya engel değildir diye düşünüyorum ama yanılıyo muyum sizce...
Kızlar şu yatış pozisyonu cmtsi günü doktora sordum çünkü ben sağ tarafta rahat ediyorum ve kendimi şartlayıp sola yatsamda gece uyanıp sağda buluyodum kendimi... solu öneriyoruz ve tercih ediyoruz dedi, çok zorlanıyosan sırt üstü yat ama sağa yatma dedi. bebeği besleyen damarların falan üstü oluyo sanırım o yüzden doktorlar da önermedi elimizden geldiği kadar sola yatcaz başka çare yokben hala uyandığımda sağda oluyorum ama inşallah alışcammm
40 gün hergünmü sürülmesi gerekiyormuş cnm anlamadım
kızlar ağda yaptırıyomusunuz druma sorucam ama çekiniyorum erken doğuma falan sebep olurmu
cnm bana 3 hafta önceki kontrolde suyu biraz azalmış demişlerdi dinlen ve bol su iç dediler ben hatta su işini öyle abarttımki sürekli su tuvalet :) ama geçen haftada yok problem dedi en son salı günü gittim yoo suyu süper dedi.bol dinlen bol su iç cnm hem enfeksiyonunada su iyi gelecektir.
cnm çok geçmiş olsun..dr.un dediği gibi bol bol dinlen ve bol su iç..Allahın izniyle bişi olmaz..Rabbim bebişini ve sni korusun..
cnm şimdi aklıma geldi yazma istedim dr kan haplarının ve kan akışının neden önemi var bu kadar demiştim oda bana bebeğe yeterli kan gitmezse suyu azalır sudan karşılamaya çalışır deişti ne yapmak lazım dediğimde bol su içiceksin ve mutlaka sola yatacaksın ve sigaradan uzak durucaksın demişti.....sende mutlaka soluna yat cnm.....bol suya devem
çok geçmiş olsun canım inşallah bidahaki kontrolde dr güzel haberler verir insan üzülüyo yaaa kıyamam bebişine ben neler atlattım bu hamilelikte inşallah az kaldı hayırlısıyla bebişler zamanında gelsinn
canım bende kullanımyodum karınca yağı ama faydasını göremeden bebiş oldu ağdayıda bıraktım korkudan kaldı ama 40 günlük olana kadar yapılması gerekiyomuş heralde bende yeğenime yapmak istedim ama çok geçti artık :)
bende normalde 16 ocakta alıcam raporu ama yarın son artık 1 haftada yıllık izin kullanıcam evimizde int yok eşim yarın dondurduğu bağalntıyı bizim eve aktaracak inş. sizden ayrı kalmıcambugün tam 31 olduk bizde 3 hafta daha çalışıcaktım normalde 31 ocakta bırakmayı düşünüyorum ama galiba dayanamicam artık gittiği yere kadar diyorum napalım bizmi kurtarcaz patronları :)
bana dr sırt üstü yatma dedi sadece ben sola yatıyorum kendimi sırt üstü yatarken buluyorum sonra sağa dönüyorum sonra yine aynı işlem sola dönüyorum bütün gece böyle bende sağ tarafımda daha rahat ediyorumKızlar şu yatış pozisyonu cmtsi günü doktora sordum çünkü ben sağ tarafta rahat ediyorum ve kendimi şartlayıp sola yatsamda gece uyanıp sağda buluyodum kendimi... solu öneriyoruz ve tercih ediyoruz dedi, çok zorlanıyosan sırt üstü yat ama sağa yatma dedi. bebeği besleyen damarların falan üstü oluyo sanırım o yüzden doktorlar da önermedi elimizden geldiği kadar sola yatcaz başka çare yokben hala uyandığımda sağda oluyorum ama inşallah alışcammm
canım zaten karınca yağı yeni doğan bebeklerde asıl etki ediyormuş, ben 10 senede kullansam çok fazla etkisi olmazmış,o yüzden kızıma karınca yağı bana lazer epilasyon :)
kızlar herkese merhaba,
ben hamileliğin başından beri yaptırıyorum, hiçbir problemle karşılaşmadım ve her gittiğimde mutlaka başka hamile müşterilerde oluyor orada, doktorlarımda yapılmaz diye bir uyarıda bulunmadı bana.
dediğiniz gibi yapıyorum canım gerçi ben zaten günde 4,5 litre su içiyordum daha ne kadar artırabilirim bilmiyorum :)
kan akışlarına bakıldı dün detaylı ultrasonada girdim çünkü, benden bebeğe giden damarlar, bebeğin kan taşıyan damarları hepsi çok iyi dendi yani suyun azalması için sebep ne bilinmiyor, gaye ile konuştum ondada durum aynı, nedenn olacağına dair netv bilgi yok, nasıl geçeceğine dairde net bilgi yok...
canım benim çok sağol, bi ara bizim evin gündemi içindeydin, eşime diyordum ki kız bir an önce şu haftayı atlatsada içi rahat etse böyle böyle olmuş daha önce vs diye,birçoğunuzu artık öğrendi zaten bursalı olan mı vs diyor :) hepimiz bir an önce sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah...
canım zaten karınca yağı yeni doğan bebeklerde asıl etki ediyormuş, ben 10 senede kullansam çok fazla etkisi olmazmış,o yüzden kızıma karınca yağı bana lazer epilasyon :)
kızlar bişey sorucam ya...özel bi konu ama canımı sıkıyo, sizden başkasıyla paylaşamam.29. haftamdayım ben.son bir aydır eşim hiç yaklaşmıyor bana...ilgileniyor, güldürmeye çalışıyor, yani çok şefkatli filan ama cinsel anlamda hiç ilgilenmiyor.karnım baya büyük benim, ondan dolayı istemeyebilir, onu anlarım da, yani öpmüyor bile (o anlamda..yoksa yüzümü gözümü hatta karnımı öpüp duruyo) normalmi sizce...ya da doğumdan sonra geçermiki.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?