2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canını sıkma bence bebişe zarar vermek istemiyodur benim eşim napsın aylardır ilişki yasak ondanmıdır bilmiyorum bu halimle bile iltifatlar sırnaşmalar her gün beni sevdiğini söyler doğumdan sonra ki günlerin hayalini kuruyo yazıııkkkkk

:) doğumdan sonra acısını çıkarırsınız artık,zaten adam da şimdiden kendini hazırlıyo belliki :)

Artık olur bundan sonra, bende de son 3-4 gündür var,yani ara ara oluyo...son dönemece girdik artık, normal bunlar...sen bakma o lüzumsuz aşçıya, herkes bişey söylüyo....

Tek değilmişim rahatladım biraz kızlar sağolun bende hep masa başındayım kaç hatalık oldun sen canım bende 37 ye kadar çalışmak istiyorum ama dediğin gibi şimdi den ağırlaşıyoruz akşamı iple çekiyorum :)

ellerine sağlık cnm bence 2.
kızlar göbek deliği ağrıyan varmı aranızda.benimki bazen ağrıyorda (

benmde ağrıyor cnm bazen

gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün inşş...

benmde sağ göğüsümün altı acayip bir şekilde ve sırtım ağğrıyor hemde yaklaşlık1 aydır cnm

geçmiş olsun cnm dinlenirsen düzelir canını sıkma

kızlar ağda yaptırıyomusunuz druma sorucam ama çekiniyorum erken doğuma falan sebep olurmu

ben yaptırıyorum cnm diğer türlü olmuyor çok kaşınıyorum

çok geçmiş olsun canım inşallah bidahaki kontrolde dr güzel haberler verir insan üzülüyo yaaa kıyamam bebişine ben neler atlattım bu hamilelikte inşallah az kaldı hayırlısıyla bebişler zamanında gelsinn

canım bende kullanımyodum karınca yağı ama faydasını göremeden bebiş oldu ağdayıda bıraktım korkudan kaldı ama 40 günlük olana kadar yapılması gerekiyomuş heralde bende yeğenime yapmak istedim ama çok geçti artık :)

canım yalancı sancıdır belki seni korkutmalarına izin verme yada seni rahatlatacak kişilerle konuş

bebeğin karındaki pıozisyonunun yatış pozisyonu için bi önemi yoktur değil mi, mesela en son ultrasonda kızımın kafası sol taraftaydı, bu sol tarafa yatmaya engel değildir diye düşünüyorum ama yanılıyo muyum sizce...

bugün tam 31 olduk bizde 3 hafta daha çalışıcaktım normalde 31 ocakta bırakmayı düşünüyorum ama galiba dayanamicam artık gittiği yere kadar diyorum napalım bizmi kurtarcaz patronları :)

Kızlar şu yatış pozisyonu cmtsi günü doktora sordum çünkü ben sağ tarafta rahat ediyorum ve kendimi şartlayıp sola yatsamda gece uyanıp sağda buluyodum kendimi... solu öneriyoruz ve tercih ediyoruz dedi, çok zorlanıyosan sırt üstü yat ama sağa yatma dedi. bebeği besleyen damarların falan üstü oluyo sanırım o yüzden doktorlar da önermedi elimizden geldiği kadar sola yatcaz başka çare yok ben hala uyandığımda sağda oluyorum ama inşallah alışcammm

bugün tam 31 olduk bizde 3 hafta daha çalışıcaktım normalde 31 ocakta bırakmayı düşünüyorum ama galiba dayanamicam artık gittiği yere kadar diyorum napalım bizmi kurtarcaz patronları :)

Canım çok zorlanıyosan izne ayrıl,rahatsız olmaktansa evde dinlenirsin hiç olmazsa bol bol.Ben doğuma kadar çalışmayı düşünüyorum inş.böyle devam ederimde iznimi doğumdan sonra kullanırım.

40 gün hergünmü sürülmesi gerekiyormuş cnm anlamadım

kızlar ağda yaptırıyomusunuz druma sorucam ama çekiniyorum erken doğuma falan sebep olurmu
canım ben yaptırıyodum normalde hatta soruyodum ağdacıma ikizi olana bile yaptım demişti sonra kız işten çıktı elide çok hafifti kuaförüm ağdacı bulamayınca başak bir yere gititm 5 haftalık bebişimle çok canım acıdı özellikler bacaklarımda bende bi daha gitmedim dr sormuştum gidebilirsin demişti ama herkes farklı bişey söylüyo artık doğumdan sonra eskiye dönücez jiletle olmaz şimdi kocalar yanaşmıyoda rahatız
bu arada sana özelden bişey yazmıştım gmrdünmü ?

canım yok benim bebişim yan duruyo eğer onu rahatsız ettiysem zaten vuruyo düzeliyorum o yüzden sen bebeğini dinle :)

kızlar facebbokta nerdesiniz ben bulamadım sırf burası için sayfa açtım ama bulduğum iki gurupta burası dill

Ben de sola yatıyorum öyle kalkıyorum sabah çok şükür ama arada sağ tarafada dönüyorum benim sol kulağım üstün çok yatınca ağrır bazen o yüzden sağa dönüyodum.Sırt üstü yatıncada bi süre sonra tekmelemeye başlıyo ama o zaman uyunmazki((Neyse az kaldı dayancaz biraz daha.Çok şükür şimdilik uyku sorunum yok,hatta geçen akşam eşim nesef alıyomuyum diye dinliyoduBişey oldu sanmış

ben hamileliğin başından beri yaptırıyorum, hiçbir problemle karşılaşmadım ve her gittiğimde mutlaka başka hamile müşterilerde oluyor orada, doktorlarımda yapılmaz diye bir uyarıda bulunmadı bana.

cnm çok geçmiş olsun..dr.un dediği gibi bol bol dinlen ve bol su iç..Allahın izniyle bişi olmaz..Rabbim bebişini ve sni korusun..

dediğiniz gibi yapıyorum canım gerçi ben zaten günde 4,5 litre su içiyordum daha ne kadar artırabilirim bilmiyorum :)

kan akışlarına bakıldı dün detaylı ultrasonada girdim çünkü, benden bebeğe giden damarlar, bebeğin kan taşıyan damarları hepsi çok iyi dendi yani suyun azalması için sebep ne bilinmiyor, gaye ile konuştum ondada durum aynı, nedenn olacağına dair netv bilgi yok, nasıl geçeceğine dairde net bilgi yok...

canım benim çok sağol, bi ara bizim evin gündemi içindeydin, eşime diyordum ki kız bir an önce şu haftayı atlatsada içi rahat etse böyle böyle olmuş daha önce vs diye,birçoğunuzu artık öğrendi zaten bursalı olan mı vs diyor :) hepimiz bir an önce sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah...

canım zaten karınca yağı yeni doğan bebeklerde asıl etki ediyormuş, ben 10 senede kullansam çok fazla etkisi olmazmış,o yüzden kızıma karınca yağı bana lazer epilasyon :)

bende normalde 16 ocakta alıcam raporu ama yarın son artık 1 haftada yıllık izin kullanıcam evimizde int yok eşim yarın dondurduğu bağalntıyı bizim eve aktaracak inş. sizden ayrı kalmıcam

bana dr sırt üstü yatma dedi sadece ben sola yatıyorum kendimi sırt üstü yatarken buluyorum sonra sağa dönüyorum sonra yine aynı işlem sola dönüyorum bütün gece böyle bende sağ tarafımda daha rahat ediyorum

canım zaten karınca yağı yeni doğan bebeklerde asıl etki ediyormuş, ben 10 senede kullansam çok fazla etkisi olmazmış,o yüzden kızıma karınca yağı bana lazer epilasyon :)

evt bende bebekten önce epilasyon düşündüm ama kist var diye korktum çocuğa engel olurmu bilemedim doğumdan sonra iyice kafaya koydum yaptırıcam artık ertelemicem her ay ağdaya gitmekte sıkıyo gerçi hafif ellerde çok rahat yatıyosun 15 dk bitiyo :) tertemiz yumuşacık

canım geçmiş olsun suyun azalması dışında kötü bişey yok. kendini üzme. mantar zaten olan bişeydi... kan testi benim hamileliğin en başından beri değerlerim normaldi son seferkinde düşük çıktı... yani olabiliyor. azda olsa sabah pekmez iç canım kan yapsın. suyun azalması içinde bol su ve sıvı tüket dedimi... çünkü hep öle okuyorm. özellikle son aylarda olur diyordu haftalık gebeliklerde. bu yüzden bol su tüketin yazıyordu... inşallah herşey yoluna gider... sen bol bol dinlen. pazartesi günü hayırlı haberlerimni bekliyoruz...

Kızı olanlar denesin bence de işe yararsa süper olur ilerde...Bende evlenmeden önce lazer yaptırdım şimdi rahatım.Bizi lazer paklar bu saatten sonra:)))

canım normal bence... eşler eğer anlayışlı bir eşse bence seni düşündüğü için böyle davranıyor... düşünsene bide anlayışsız olsaydı... olur olur ne insanlar var. karısı bu haldeyken birşey bekleyenler de oluyor... bence eşinin hali gayet normal... benim eşimde çok anlayışlı bebeği sevip sonra el ele tutuşup yatıyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…