- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #27.241
Valla bize şaka geliyoda yumurta kapıya dayandı yelden :)) bi de bu arkadaşların bebekleri hep kızkızlar pek durmaz diyolar.. daha benim hastane çantam hazır değiiiil hayırlısı olsun yaa işteyken gelirlerse napcaz 1 aylık iznimiz yanıyomuş o zaman kızlardan biri (34te doğum yapan) 32de rapor getirmiş çalışmaya devam etmiş iki hafta sonra doğurunca aktarması yanmış 3 ay izin yapmış :))) bizimde öle olcaksa şimdiden ayrılalım izne o da kafamı karıştırdı 4 ay izin erken gelirse 3 ay mı oluyo nası oluyo :S
Valla bize şaka geliyoda yumurta kapıya dayandı yelden :)) bi de bu arkadaşların bebekleri hep kızkızlar pek durmaz diyolar.. daha benim hastane çantam hazır değiiiil hayırlısı olsun yaa işteyken gelirlerse napcaz 1 aylık iznimiz yanıyomuş o zaman kızlardan biri (34te doğum yapan) 32de rapor getirmiş çalışmaya devam etmiş iki hafta sonra doğurunca aktarması yanmış 3 ay izin yapmış :))) bizimde öle olcaksa şimdiden ayrılalım izne o da kafamı karıştırdı 4 ay izin erken gelirse 3 ay mı oluyo nası oluyo :S
7 şubatta 37. haftaya giriyorum zaten ondan sonra da gelemem diye düşündüm şimdilik 7 şubat olarak planlıyorum, inşallah bi aksilik olmazsa ondan sonra evdeyim... iple çekiyorum Özgeee çok özledim evde olmayı :))
bnm çanta ve kıyafet işlerim bitti..hastane çantalarını hazırladım geçen hafta kıyafet işlerinide gittim bi seferde hallettm..gerçi hala güzel bişi görünce almaktayım baba isyanlarda ama napiim.. bitek yatak ve bebek arabası fln kaldı sanrım..bu durumda unumu eleyip eleğimi asmış oluyomuyum bilmiyorum ama pek aceleci gördm kndimi
Canım artık o iznin yanması olayı yok doğumdan önce kullanamadığın haftalar sonrasına kalıyor. Benim eltim mayısta doğum yaptı özelde çalışıyor 37'ye kadar uzattı çalışmaya devam etti tam izne ayrıldı üç gün sonra bebiş geldi. O da korktu iznim kaldı diye ama bir yasa değişmiş geçen sene (şu torba yasanın içindekilerden sanırım) Sonrasına ekleyip toplam 16 hafta izin yapmış oldu.
İnş.çok ağırlaşmadan izne ayrılmış olursun canım,işe gelmek zor olur zaten iyice...Biraz da evde dinlen bakalım inş.
Teşekkür ederim canımkeçe işine cesaret edemedim bunları yapayım dedim sen kapı süsünü bitirdin mi? Forumun her sayfasını okuyorum ama kaçırmış olabilirim belki de en son maymununu görmüştüm.
sıkma canını iyiye yor herşeyi bence. ben inanıyorum sapasağlam zamanında alıcaksın bebişini kucağına. odasını falan hazırlamıştın diye hatırlıyorum. yat dinlen biraz. birçok şeyi hazırdır kesin.
Yaa benimde doğum parası için muhasebeye rapor vermem gerkiyomuş ama hiç anlamadım şimdi 32.haftada mı rapor alıcam nasıl olucak?Bi de devletten olması gerekiyomuş raporun ben özele gidiyorum sağlık ocağından alsak olmaz mı acaba?Onun dışında iznim falan yanmıycak,doğuma kadar devam ondan sonra 16 hafta izinliyim.
O zaman süper ne zaman doğurursak doğuralım 16 hafta iznimiz var yani dimi? o zaman ben kesin bekleyebilirsem beklerim ama kız durmazsa yapcak bişi yok :))
ben şimdi haftaya rapor alcam özelden ama bişi demedi muhasebe özelden alacağımı biliyo, dur bi soruyum bakıyım özelden olunca bişi farkediyo mu
Yaa benimde doğum parası için muhasebeye rapor vermem gerkiyomuş ama hiç anlamadım şimdi 32.haftada mı rapor alıcam nasıl olucak?Bi de devletten olması gerekiyomuş raporun ben özele gidiyorum sağlık ocağından alsak olmaz mı acaba?Onun dışında iznim falan yanmıycak,doğuma kadar devam ondan sonra 16 hafta izinliyim.
İşallah ağırlaşmam canım yaa şimdiden ufak ufak zorluyo ama bakalım dayanmaya çalışıyorum.. ama baktım olmadı raporun yarısında vazgeçebilirim :))
Canım istediğim renk kalmamıştı yeni aldım biraz uzadı o yüzden çok az kaldı biter bitmez ekliycem.
Canım 32'ye girince devlete git (sağlık ocağı olmaz) 37. haftaya kadar çalışabilir raporu al, 37 izne ayrılmış göster 16 hafta izinli sayılacaksın. Bu arada senin hastanenin sgk anlaşması yok mu onların raporu geçiyor ama bildiğim kadarıyla.
Ben istesem de yatamıyorum hem içimde dert ama ne yapayım bebişin kafası hep solda o tarafa yatınca ağrı yapıyor kafasını eziyorum diye daha kötü hissediyorum kendimiinanmıyorum bnde hep sağda yatarım ya( solda uyuyamıyorum hele sırtüstü nefessiz kalıyo gibiyim..sırt üstü yatmakda kan dolaşımını azalttığı için iyi değil diye biliyorum..gerçi zaten geceleri hiç uyuyamıyorum semazenler gibi dönüp duruyorum o ayrıda..kokrtum şimdi sağda yatma olayına :18:
İnan ben de doymuyorum Azericim,güya rejim yapacaktıım doktora gidene kadar nerrdeeeeKızlar son bi haftadır doymuyorum ben hergün kendimle besleme çantası getiriyorum işe kuru meyve normal meyve fındık ceviz ama kesmiyor artık onlar da beni çok açıımmm bu gidişle çok kilo alıcam yememeye çalışıyorum ama midem kazınıyor yaa
günaydın bayanlar
umutluyum canım gözünüz aydın..Allah analı babalı büyütsün inşallah..
yarın da abimin oğluşu geliyor inşallah biz de heyecanlıyız..sabah çok erken olcak doğum..o yüzden ben gittiğimde inşallah yavruşumuz doğmuş olacak..
güneşcim hazırlıklar hayli bitmiş ne güzel..güle güle kullansın giza hanım
mag sen de tüle kadar halletmişsin maşallah
ayşen 2si de çok güzel maşallah eline sağlık
hugocuk bazı arkadaşlar hakkaten çok patavatsız oluyor..burayı o yüzden çok seviyorum herkes çok hassas ve özenli..senin hazırladığın yemek listesinden ben bile faydalanıyorum..elinden geleni yapıyorsun oğlun için şimdiden, annelik duygusunu sen doğmadan anladın bence
yeğenimi gördükten sonra bizim de yarın kontrolümüz var..inşallah bebişimizin gelişimi iyidir..
herkese güzel bir gün diliyorum
Bitir de görelim bakalım
Canım 32'ye girince devlete git (sağlık ocağı olmaz) 37. haftaya kadar çalışabilir raporu al, 37 izne ayrılmış göster 16 hafta izinli sayılacaksın. Bu arada senin hastanenin sgk anlaşması yok mu onların raporu geçiyor ama bildiğim kadarıyla.
Canım korkma ama sola yatmaya çalış... daha iyi beslensin bebişler.. doktora öyle kendimi sağa yatmış buluyorum diyince tabi o zaman yapcak bişey yok ama yatmamaya çalış dedi.. yani sonuçta uyku hali kontrol edemiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?