2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım artık o iznin yanması olayı yok doğumdan önce kullanamadığın haftalar sonrasına kalıyor. Benim eltim mayısta doğum yaptı özelde çalışıyor 37'ye kadar uzattı çalışmaya devam etti tam izne ayrıldı üç gün sonra bebiş geldi. O da korktu iznim kaldı diye ama bir yasa değişmiş geçen sene (şu torba yasanın içindekilerden sanırım) Sonrasına ekleyip toplam 16 hafta izin yapmış oldu.

kamuda izin konusu sorun olmuyo, yani tamamını aktarabiliosun ama ben 33. haftaya girdim, daha ne doğum çantası var ortada ne bişi, kızımın eksikleri de çok, panik oldum valla...

İnş.çok ağırlaşmadan izne ayrılmış olursun canım,işe gelmek zor olur zaten iyice...Biraz da evde dinlen bakalım inş.

Yok yok en iyisini sen yapmışsın :)) bizde de yatak oda falan tamam alıncak bişey kalmadı ama yıkama ütüleme ve çantalama işlemleri eksik :))

O zaman süper ne zaman doğurursak doğuralım 16 hafta iznimiz var yani dimi? o zaman ben kesin bekleyebilirsem beklerim ama kız durmazsa yapcak bişi yok :))

Yaa benimde doğum parası için muhasebeye rapor vermem gerkiyomuş ama hiç anlamadım şimdi 32.haftada mı rapor alıcam nasıl olucak?Bi de devletten olması gerekiyomuş raporun ben özele gidiyorum sağlık ocağından alsak olmaz mı acaba?Onun dışında iznim falan yanmıycak,doğuma kadar devam ondan sonra 16 hafta izinliyim.

İnş.çok ağırlaşmadan izne ayrılmış olursun canım,işe gelmek zor olur zaten iyice...Biraz da evde dinlen bakalım inş.

İşallah ağırlaşmam canım yaa şimdiden ufak ufak zorluyo ama bakalım dayanmaya çalışıyorum.. ama baktım olmadı raporun yarısında vazgeçebilirim :))

Canım istediğim renk kalmamıştı yeni aldım biraz uzadı o yüzden çok az kaldı biter bitmez ekliycem.

allahtan hazırlamıştım herşeyi,hastaneye gelenlere vermek için şeker çikolatası kaldı birtek onlarında malzemesini almıştım zaten eminönünden paketlemesi var sadece,bütün herşeyide yıkayıp ütüledim hasta çantamı bile hazırladım ve şu anda diyorum ki iyiki herşey bitmiş, eğer bu durum uzun sürerse çok stres olurdum..

ben şimdi haftaya rapor alcam özelden ama bişi demedi muhasebe özelden alacağımı biliyo, dur bi soruyum bakıyım özelden olunca bişi farkediyo mu

Canım 32'ye girince devlete git (sağlık ocağı olmaz) 37. haftaya kadar çalışabilir raporu al, 37 izne ayrılmış göster 16 hafta izinli sayılacaksın. Bu arada senin hastanenin sgk anlaşması yok mu onların raporu geçiyor ama bildiğim kadarıyla.

O zaman 32.haftada dediğin gibi yapıyım,anlaşması var ben de şaşırdım yanlışlık var heralde.Tekrar sorıyım en iyisi ben yarın.

Ben istesem de yatamıyorum hem içimde dert ama ne yapayım bebişin kafası hep solda o tarafa yatınca ağrı yapıyor kafasını eziyorum diye daha kötü hissediyorum kendimi
İnan ben de doymuyorum Azericim,güya rejim yapacaktıım doktora gidene kadar nerrdeeee

Abinin oğluşu da sağlıklı bir şekilde doğar inşallah ay ne güzel sizin anne babalar peş peşe torun sahibi olacaklar:)
Bu arada bizim de kontorlümüz cmt günüü:)Doğum tarihlerimiz aynı kontroller aynı günlerde ayyy süper:)

merhabalar,,

bende özel hastaneye gidyorum, doktorum kendisi dedi 32 haftada (tam 32 hafta 0 günlük olduğunda) gel rapor yazacağım diye. özel hastane olup sgk anlaşması olması lazım..
diğer türlü çok saçma olur ..

Ben şöyle bişey öğrenmiştim, sola yatınca anatoplar damar ın ustune baskı olmuyor,ve kan akışı daha iyi oluyor, sağa yatınca kan akışı iyi olmadığından annenin vücüdünda ödem miktarı, şislik oranı artıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…