- 9 Eylül 2011
- 206
- 188
- 73
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #27.561
Okul hayatlarını bilmiyorum ama kaynanalık hayatlarından endişeliyim ben :)))))kovalar daha zeki olyomuş özellikle okul hayatında kova bebek=dahi bebek diyolar
Aminn canım :) benim eşimde balık burcu birazda o yüzden balık kızım olsa fena olmaz ama hayırlısı tabiayy yok kıızzz şubat başı çok erken, ne kadar içerde kalsa kar:)
eşimde Kova burcu ama kova kadını nasıl olur bilmem.. ben erkekimden memnunum
Allah gönlüne göre versin tatlım benim. Hayırlısı bakalım hepimiz bekleyip görces:)
canım yaa benimde kardeşimle aramda 8 yaş var o da kız.. şimdiki halinizi de tahmin edebiliyorum o yüzden :) Allah bize onların mutsuzluğunu da göstermesin inşallah..olabilir tabi bnde 8 aylığım..kızlarda var bi hikmet..kız kardeşimdede şöyle bişi oldu bn 7 yaşındaydm annem doğum yapcağı zmn ananemle telde konuşuyolardı annemde "dr.1-2 hafta sonra fln dedi doğum için" deyiverince kardeş özlemiyle yanıp tutuşan bn kndimi yerlere attım ağlayarak saçımı başımı yoldum "hayırrrrrrrrrr yarın olcak işteeee bn yarın istiyorummm..o kdr bekleyememm" hiç unutmuyorum o sahneyi gözümün önünde dün gibi..ertesi gün okuldan geldiğimde ananem "hadi giyin hastaneye gidiyoruz kardeşin doğmuş" dedini ve sevinçten elim ayağımın birbirne geçtiğini hatırlıyorum..
:)) tamam bende balık o zaman bende balık istiyoruuuum :)benm iki kardeşimde kova burcu ve okul dersleri berbatben çok dua ediyorum kova olmasın balık olsun diye
cok sağol cnm zaten bugün kendi dr gittim ....adencik bu ara pek uyumuyo acız ya günlerdir rejim yapıcaz diye huysuzlaştı oğlum....Ben o yüzden olumsuz şeyler yaşayan arkadaşlara başka bir doktora daha görünün diyorum.Çok sevindim canım hadi bakalım gelsin tatlılar uyusun da büyüsün Aden Bey
Gözün aydın canım seviindim sıkıntıya sokmayacaksın kendini. Ne kaldı ki zaten şurada.
hahahahahAllah iyiliğini versin MELİKEEEEE, akşam akşam coştun yine:))))
yine bi geçen gün!! banyodan çıktım üzerimi giyinirken Defne geldi, benim göğüslere baktı meme meme dedi:)) eşimde ne dese beğenirsin:) yok kızım artık sana da yok, bana da yok :))))
Bak bu örnekleri beğendim ama ben çok sabırsızım benimki de bana çekerse erken gelir :)) geçen gün eşim diyoki geçen sene bugün nişanlıydım ve askerdim, bu sene evliyim ve çocuk bekliyorum.. beni de kendine uydurdun diyo :))) kız da bana çekerse şubat başı gelir valla :)) aman 20sini beklesin de balık olsun lütfen lütfen :))) kova da iyi bi burç ama kaynanam kova......... :))))
he heee enişte de durumdan şikayetçi yani:)) daha çoooooookkk beklerler.. Allah nasip ederde sütümüz bol bol olursa, bol bol da emziririz.hahahahahdünde ben biraz göğüs dekolteli bir bluz giydim akşam eşimle yemek yerken gözünün göğsüme kaydını gördüm niye bakıyosun dedim oda amnnnnnnn ne bakıcam sanki faydan var dedi bana.....
hadi iyi akşamlar canım, bende yemek işine giriştim, yazıp kaçıyorum.Saat 18:55 ben kaçar kızlar eve gidiyim beyim de yok bugün geç gelcek :)) evden devam ederim yazmaya.. şimdilik öpüyorum siziiiii
bende dün eşime az kaldı ateşli gecelerimize döncez dedim oda h.sonu mu dedi garibim yok ben de doğumdan sonra 40ı çıksın kendimi ii hissettiğim ilk anda dedim
eşimde of ulan of askerde bile daha çok görüştük dedi (evliyken eşim askere gitti)
iyi akşamlar kızlar,
son zamanlarda uğrayamıorum fazla. eşim rahatsız onunla uğraşıyoruz sürekli hastane ve görüntüleme merkezleri arasında mekik dokuyoruz 4 gündür... midesinden rahatsız. bir sürü röntgen, ultrason, sintigrafi vs çekildi. bir yandan kendim ağırlaştım kasıklarım ağrıyor ayaktayken, zor yürüyorum penguen gibiyim. o halde onun peşinde geziyorum mecburen. bugün de ananemi doktora götürdüm. salı da benm kontrolüm var bakalım.. kısacası yoruldum hastane atmosferinden bu ara. umarım herkes iyidir. görüşmek üzere..
bnde bugün gördüm aynı rüyayı..minnağım kollarımdaydı emmesi için göğsüme tutuyodum ama biraz huysuzlanıyodu beceremiyodu emmeyi..sonra herkes öyle yap böyle yap diye karışıyodu çok kalabalıktı çok sıkıldım yeterbe bnm çocuğum istediğimi yaparm diyodum :26:[/QUOTE
Kaygılandıysan bu konuda o yüzden görmüşsündür merak etme annesi nasıl da emecek
iyi akşamlar kızlar,
son zamanlarda uğrayamıorum fazla. eşim rahatsız onunla uğraşıyoruz sürekli hastane ve görüntüleme merkezleri arasında mekik dokuyoruz 4 gündür... midesinden rahatsız. bir sürü röntgen, ultrason, sintigrafi vs çekildi. bir yandan kendim ağırlaştım kasıklarım ağrıyor ayaktayken, zor yürüyorum penguen gibiyim. o halde onun peşinde geziyorum mecburen. bugün de ananemi doktora götürdüm. salı da benm kontrolüm var bakalım.. kısacası yoruldum hastane atmosferinden bu ara. umarım herkes iyidir. görüşmek üzere..
bende dün eşime az kaldı ateşli gecelerimize döncez dedim oda h.sonu mu dedi garibim yok ben de doğumdan sonra 40ı çıksın kendimi ii hissettiğim ilk anda dedim
eşimde of ulan of askerde bile daha çok görüştük dedi (evliyken eşim askere gitti)
hafta sonuna daha çok var deseydin...
iyi akşamlar kızlar,
Merhaba kızlar,
uzun zamandır bu topiği takip edemedim, umarım herkes iyidir.Ben iyiyim şükür, bebeklerim de iyi ..Bebeğimin birinin boynunda kordon dolanık olduğunu gördü bugün dr. Bişey olmaz dedi amaa içim rahat değil..
Boyle bişey yaşayanınız ya da duyanınız var mı?
kzlar hasatane gittim geldim raporumu aldım 31 haftalıkta olsanız 32 haftalıkta olsanız raporu 32 haftalık olarak hazırlıyorlar.........farketmiyor.....
birde dr sağlık ocağının verdi tahlil sonucunu gösterdim yok cnm ne şekeri şeker fala yok bu değerlere göre dedi..... ozaman tatlılara devammııııııııııı dedim devam dedi.................
disco disco disco.............300 500 300 500
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?