2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayy pollyanna semracım düşünsene kadın 60sından sonra bana kayın yada görümce doğuruyormuş üstüne bide kuzucuğumun kıyafetlerini istiyormuşşş heheeeee hahaaaaaaaa ne komik yaaaa puhaaaaaaaaaaaaaaaaa

kovalar daha zeki olyomuş özellikle okul hayatında kova bebek=dahi bebek diyolar
Okul hayatlarını bilmiyorum ama kaynanalık hayatlarından endişeliyim ben :)))))
Aminn canım :) benim eşimde balık burcu birazda o yüzden balık kızım olsa fena olmaz ama hayırlısı tabi
canım yaa benimde kardeşimle aramda 8 yaş var o da kız.. şimdiki halinizi de tahmin edebiliyorum o yüzden :) Allah bize onların mutsuzluğunu da göstermesin inşallah..
benm iki kardeşimde kova burcu ve okul dersleri berbat ben çok dua ediyorum kova olmasın balık olsun diye
:)) tamam bende balık o zaman bende balık istiyoruuuum :)

Ben o yüzden olumsuz şeyler yaşayan arkadaşlara başka bir doktora daha görünün diyorum.Çok sevindim canım hadi bakalım gelsin tatlılar uyusun da büyüsün Aden Bey
cok sağol cnm zaten bugün kendi dr gittim ....adencik bu ara pek uyumuyo acız ya günlerdir rejim yapıcaz diye huysuzlaştı oğlum....

Gözün aydın canım seviindim sıkıntıya sokmayacaksın kendini. Ne kaldı ki zaten şurada.

cok sağol cnm benim NO STRES YES YEMEK.....

hahahahah dünde ben biraz göğüs dekolteli bir bluz giydim akşam eşimle yemek yerken gözünün göğsüme kaydını gördüm niye bakıyosun dedim oda amnnnnnnn ne bakıcam sanki faydan var dedi bana.....

MELİKE cim dr ye dedi ama ben yemiycem tatlı felen sen üzülme güzelim....3 günde sizin neler yaşadığınız anladım cok zor Allah sabır versin hamileyken yapılacak bişey değil

Saat 18:55 ben kaçar kızlar eve gidiyim beyim de yok bugün geç gelcek :)) evden devam ederim yazmaya.. şimdilik öpüyorum siziiiii

bende dün eşime az kaldı ateşli gecelerimize döncez dedim oda h.sonu mu dedi garibim yok ben de doğumdan sonra 40ı çıksın kendimi ii hissettiğim ilk anda dedim
eşimde of ulan of askerde bile daha çok görüştük dedi (evliyken eşim askere gitti)

ben de kızımı 40haftasını doldurduktan sonra doğurdum haberin olsunnn hiç erken doğuran yok çevremde..sadece kayınvalidem ilk kızını 8aylık doğurmuş...ben de erken gelmesini istiyorum oğluşumun kova daha iyi bence bir erkek için balık olupta okul hayatı başarılı olan görmedim hiçç balık erkekleri hep alık alık oluyor ama gene de takdiri ilahiii sağlıklı olsun da o bana yeter...

iyi akşamlar kızlar,
son zamanlarda uğrayamıorum fazla. eşim rahatsız onunla uğraşıyoruz sürekli hastane ve görüntüleme merkezleri arasında mekik dokuyoruz 4 gündür... midesinden rahatsız. bir sürü röntgen, ultrason, sintigrafi vs çekildi. bir yandan kendim ağırlaştım kasıklarım ağrıyor ayaktayken, zor yürüyorum penguen gibiyim. o halde onun peşinde geziyorum mecburen. bugün de ananemi doktora götürdüm. salı da benm kontrolüm var bakalım.. kısacası yoruldum hastane atmosferinden bu ara. umarım herkes iyidir. görüşmek üzere..

hahahahah dünde ben biraz göğüs dekolteli bir bluz giydim akşam eşimle yemek yerken gözünün göğsüme kaydını gördüm niye bakıyosun dedim oda amnnnnnnn ne bakıcam sanki faydan var dedi bana.....
he heee enişte de durumdan şikayetçi yani:)) daha çoooooookkk beklerler.. Allah nasip ederde sütümüz bol bol olursa, bol bol da emziririz.
Saat 18:55 ben kaçar kızlar eve gidiyim beyim de yok bugün geç gelcek :)) evden devam ederim yazmaya.. şimdilik öpüyorum siziiiii
hadi iyi akşamlar canım, bende yemek işine giriştim, yazıp kaçıyorum.

ayyyy özlemiş enişte.. yazık adamlara valla.

Haydin bacılar iyi akşamlar cümleten

Merhaba canım... özlettin kendini...
geçmiş olsun eşine ve annene...
bebiş ve sen iyisin ne güzel. kontrolünden hayırlı haberlerle gelirsin inşallah... kendine iyi bak...

geçmiş olsun cnm allah acil şifalar versin

merhaba güzel mart anneleri umarız keyifler yerindedir

arkadaşlar benim bebişim artık önceki gibi tekmeler atmıyo 29+3 olduk hareket ediyo ama önceden daha sert hareketler yapıyordu sizlerde de böyle olan var mı

hafta sonuna daha çok var deseydin...

teşekkürler kızlar. ay kendimle uğraşamıorum derken ananem ve eşimin hastalıkları peş peşe geldi Allah beterinden saklasın. bugün eşim annesinde kalıyor, sintigrafisi çekildi, orada verilen ilaç 24 saat ışıma yoluyla yayıldığı için (radyoaktif bir madde) benm yanıma yaklaşması yasakmış. özlesin beni bir gece bari zaten hastalanınca bebek gibi mızmız oldu neler çekiorum kaç gündür. ben de dinleniim bi gece hiç olmazsa

Merhaba kızlar,
uzun zamandır bu topiği takip edemedim, umarım herkes iyidir.Ben iyiyim şükür, bebeklerim de iyi ..Bebeğimin birinin boynunda kordon dolanık olduğunu gördü bugün dr. Bişey olmaz dedi amaa içim rahat değil..
Boyle bişey yaşayanınız ya da duyanınız var mı?

Geçmiş olsun canım

merhaba canım, benim bebeğimde 23. haftasında kordonu boynuna 2 kez dolanmıştı ama neyseki 1 hafta sonra kordonu boynundan çıkardı meleğim çok sevindirdi bizi.
doktorum korkulacak durum yok yeri bol ve rahat olduğu için çok hareketli olduğundan arada sıra kordon boynuna dolanabilir doğuma son ana kala kordonu boynunda bile olsa biz müdahele ile çıkartabilirizde bazen de kordon dolanmasından dolayı sezeryanda yapabiliyoruz demişti doğuma son ana kadar ki durum her an değişebilir bunlar normal şeyler demişti yani her an her hamilelikte olan şeyler bunlar o yüzden bozma moralini canım yüreğini ferah tut annesi çıkarır yakında kordonu boynundan merak etme üzmez pıtırcığın seniiii

arkadaşlar bugün hastaneye gitmişken doğum fiyatınıda sordum.....

MEDİCAL PARK BURSA SEZERYAN SGK LI 1500 TL BİLGİNİZE EFEM....

hadi gözün aydın canımm raporunuda almışsın darısı başımıza olsun
demek tatlılara devam haa süperrr 300 500 3000 500

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…