2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar merhaba iki gündür çok kötüyüm bana tavsiyelerde bulunun ne olur dün boğaz ağrısı vardı bugünde burun akıntım var nöbetler şeklinde hapşırık krizlerine giriyorum ıhlamur içiyorum ama burun akıntısı git gide dahada fazlalaştı bebeğe zararlımıdır acaba hapşırırken kendimi sıkmıyorum ama o kadar çok hapşırıyorumki bebeğe bişey olacak diye korkuyorum

canım çok geçmiş olsun burun kanaması gebelilkte normaldir diye biliyorum ama
istersen çok fazlaysa doktorunu ara sor
canım boğazların için ballı süt iyi gelir
çok çok geçmiş olsun

canım çok geçmiş olsun burun kanaması gebelilkte normaldir diye biliyorum ama
istersen çok fazlaysa doktorunu ara sor
canım boğazların için ballı süt iyi gelir
çok çok geçmiş olsun

canım çok sağol cevabın için burun kanaması değil akıntı yani nezle akıntısı bu doktorumu dün aradım sıcak içeceklerle geçirmeye çalış dedi ateş olursa mutlaka gel dedi bu kadar söylediği ben bebeğimden korkuyorum hapşırırkan doğurucam zanediyorum.:26:

sağol canım inşallah kızım 9 ay dursun karnımda benim 13 haftalıkken yoğun kanamam oldu düşük tehlikesi var dediler iki gün hastanede yattım geçti çok şükür sonra 21 haftalıkken rahimağzında açılma ve yumuşama var dediler ondan sonra hep yattım açıklık 15 kapandı dr bidaha bakmadı sordum ama istitahat etçeksin ve ilişki yasak dedi bidaha bakarlarmı bilmiyorum bende çok merak ediyorum

İçimi ferahlatın biraz Allah razı olsun valla.İnşallah benim bebişim de kurtarır kendini.

İnşallah bizimkiler de bekler sonuna kadar canım zamanında gelirler
balık erkeklerini genellemeyelim, benim eşimde balık ve çok zekidir :)) senin çevredekiler alık diye aa aaaa :))
ben hiç kova erkeği tanımıyorum o yüzden yorum yapamam ama balık kızı çok tanıdığım var karakterleri çok farklı tabi ama ortak yönleri de var.. o yüzden balığı tercih ederim :)
yine de hayırlısı hepimiz için inşallah

aksine bende balık kim varsa çevremde hepsi zeki insanlar benim babamda balık çokta zeki okumayı okula gitmeden çözmüş matematik mühendisi kendisi..yine balık burcu küçük kaynım orta sonda algılaması çok yüksek dersleride iyi cin gibi maşallah..

kaynanalar görümceler eltiler kaptırmışsınız kızlar bugünde eşim bana annem bebek için kapı süsleri bakmış eee dedim ben zaten biyerde baktım beğendim dedim ordan alcam ayrıca sepeti annem yaptırmış zaten dedim..kafasına göre gidiyo bakıyo bak dedik sanki..her zaman aynısını yapar gelinlik alcaz sen nere istersen bak sonunda onun istediği yerden onun istediği gelinlik alındı hiç içime sinmeyen bi gelinlik giydim..halı alcaz perde alcaz benim beğendiklerimi almadı kendi beğendiklerini aldırttı ne etti etti..lafa gelin yokkk o beğensin alsın der icraatta herne hikmetse ben bi türlü beğendimi alamam.bu sefer yemezler çokk arzu ediyosa benim baktığım benim istediğimi alır yoksa naparsa yapar..beni hamileliğimin başında öyle kırdılarki teyzem gelmişti kadını ağlattı ya..yaptıklarını yüzüme vurdu..asla unutmam onun alcağı hiçbişeyide istemiyorum..benimkinin huyuda kimsenin bişeyini beğenmez en güzeli onun beğendiği onun yaptığıdır..oğluna karşı hiç kötü olmak istemez herşeye tamam der ama bügün gelir işine gelmeyen hoşuna gitmeyen bi durum olursa tokat gibi yüzüne vurur yaptını..yaptı işte ne oldu beni kaybetti..kemikleşmiş değişmeyen yobaz düşünceleriyle devam etsin..taş devrinde yaşamaya..ukala laf sokan sürekli her sözüme düşünceme muhalafet olan bi şehsiyet işte..amannnn vitesi attım gidiyom kaptırdım yine ağzım bu konuda açılınca durmaz hiç

Ya bana ne demeli, ben Balık (12 Mart), oğlumun tahmini doğum tarihi de 12 MART
Ben bayan olarak burcumdan memnunum ama erkekte balık nasıl olur bilemiyorum, bu arda balık burcu zekidir, hem duygusal zekaları hem de normal zekaları yeterince yüksektir, yeterince dedim dikkatinizi çekerim, dahi falan olmasalar da yeter hayatlarını sürdürmeye, öenemli olan da o değil mi zaten
Zeki hayırlı merhametli insanlıklı olsunlar yeter

canım valla benim tanıdığım balıklarda hep çok zekiler
hem ne farkeder sağlıklı olsunlar seninde dediğin gibi hayatını güzelce sürdürsünler yeter
bu arada benimki muhtemelen koç olcak inatçı bir kızım olacak sanırım
anneside boğa tokuştururlar boynuzlarını

bende balık burcuyum nacizane zeki pratik anlayışlı inatcı duygusal vicdanlı olduumu düşünüyorum.....ve oluşumda balık olucak ve balık erkekleride cok romantik bayana nasıl davranacaını bilen merhametli ve karizmatiklerdir oyüzden ben burcumuzdan cok memnunum....ayrıca ticaret kafalarıda olukca kuvvetlidir...

Benim babam da balık ben de balığım inşallah oğlum da beklenen doğum tarihinden 4 gün önce doğarsa o da balık olacak. Babam gayet zeki, merhametli, sevecen, iyi yürekli bir adam. Benim de çok duygusal olmam dışında burcumla bir sorunum yok. Genellememek lazım bu burç meselesini.

Yarın sabah 09:40ta kuzumu görmeye gidiyoruz doktor teyzesine,12:30 da etüde dershaneye,akşama da akraba gününee aslında bu günde akrabalardan olmayan bir bendeniz varBursadaki en iyi arkadaşımın akrabaları ve böcümle biz.Sağolsunlar bizi de aileden sayıyorlar artık
Pazar günü de annem geliyor onu alırız terminalden hep beraber yatak bakarız poangı değiştiririz,avize cibinlik vs yetişirse o işleri de hallederiz bakalım.
Bu arada burçlardan pek anlamam benim kardeş kova,ben yay böcüm aslan annem yengeç babamın burcu belli değil mısır kırımında doğduğunu söyler babaannem ailede hiç balık yok du bakalım bizim kuzu nasıl olacakBursalı teyzeleri balıkmış ama ne güzel

Allah acil şifalar versin cnm..inşallah en kısa zamanda normal düzeninize dönersiniz..
merhaba güzel mart anneleri umarız keyifler yerindedir

arkadaşlar benim bebişim artık önceki gibi tekmeler atmıyo 29+3 olduk hareket ediyo ama önceden daha sert hareketler yapıyordu sizlerde de böyle olan var mı
cnm bnde geçenlerde aynı soruyu sormuştum..bzm haftalarımızdaki annelerde aynı şeyleri yaşamışlar..sanırım yeri daraldığından ve artık doğum pozisyonu aldıklarından ters olduğu için fazla hareket edemiyolar..bnmde genelde uzandığım zmn coşuyo bazen ama ayaktayken eskisi gbi tekmeler atmıyo..mrk etme zaten hergün aynı harekette oluyolar..bnmki 2 gün hareketliyse 2 gün dinleniyo..
bnde bi ara hapşırık krizine yakalanmıştım cnm burnumda akıyodu ama ıhlamur fln geçirmeye çalıştım..hapşırık gelince rahat rahat hapşır bişi olmaz sonuçta elimizden gelen bişi yok..dr.un dediği gbi sıcak şeylerle geçirmeye çalışcan geçer yakında..sn dinlen imkanın varsa..
balık burçları düşünceli ve romantik olurlar erkekleri..zekide olurlar..ama kadınlarıda düşünceli ve nazik olmakla beraber aynı zmnda üretken birazda unutkan olabiliyo sanırım..tabi herkes için aynı şey geçerli olmayabilir bn annemden bildiğim kadarıyla ve çevremdeki diğer balıklardan..

Günaydın güzel mart anneleri ve bebişleri dün neler kaynatmışsınız kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı

Dün akşam yemekli misafir geldi canım çıktı resmen kızlar kızım da ben yorulduğum için mi ne hiç durmadı servis falan yaparken karnım bi inip çıktı bütün gece de uyumadı pıtıpıtı edip durdu en son sırt üstü yattım sakinleşti ama hiç şikayetçi değilim yerim ben onun minicik ellerini ayaklarını o yeter ki sağlıklı olsun oynasın içerde vee bu akşamda misafir var ama ben çok yorgunum arayıp yarın size gelicez deyince gelmeyin de diyemiyor insan ama bi hafta sonum var dinlenmek istiyorum ben yaaa

[QUOTE=bernysita;

cnm bnde geçenlerde aynı soruyu sormuştum..bzm haftalarımızdaki annelerde aynı şeyleri yaşamışlar..sanırım yeri daraldığından ve artık doğum pozisyonu aldıklarından ters olduğu için fazla hareket edemiyolar..bnmde genelde uzandığım zmn coşuyo bazen ama ayaktayken eskisi gbi tekmeler atmıyo..mrk etme zaten hergün aynı harekette oluyolar..bnmki 2 gün hareketliyse 2 gün dinleniyo..

günaydın güzel anneleeerrrr

bernysita canım çok teşekkür ederim cevap için sağol içimi rahatlattın dr. gitmeme 11gün var daha

Günaydın herkese... sinirim bozuk biraz. bugün bi tanıdık dediki oo senin karnın çok aşağıda bebek geliyo bence dedi. ya bebeğim erken dünyaya gelip sağlık sorunumu yaşasın. bunumu istiyorsun diye bağıracaktım. hamile birine böyle şeyler denirmi hemde son aylarda. pesssssss...

Canım artık hayır demeyi öğrencez başka çare yok insanlar düşüncesiz ama bizim içinde bebeişlerimiz çok önemli...

Takma kafana kuzum böle densizleri.. başkalarının mutsuzluğuyla mutlu olan çok zavallı var.. siniri bozmak yerine onlar için üzül ki hayatta başka şeyden mutlu olamıyolar işte...

cnm bence hata ediyosun senin ve bebeğinin sağlığından daha önemli hiç bişey yok şuanda zaten gelecek insanın bunu düşünüyo olması lazım ben kesinlikle kabul etmezdim....sende etme bundan sonra......

aman cnm takma kafana insanlar ne dediğini bilmiyo benim kendi annem bile acayip acayip konuşuyo beni delirtiyo geçen gün uyuyodum aramış aramış duymadım sonra tekrar aradı açtım gülerek diyoki nerdesin kız yoksa doğurdunmu.....ay dua ede ede helak oluyorum tabi arkasından neyse banyo yapıcam hadi göörüşürüz anne dedim ayyyyyy sizin kuvet cok yüksek düşersin falan dikkat et.......demezmi ya neticede annem ama benim evde bir başıma olduğumu ve kimseden yardım alamıyacağımı biliyo böle söylüycene dua etse ya...............sende kim nedemiş takma cnm senin gönlün huzurluysa dr böle şeyler sölemiyosa kafana takıcak bişey yok....etraf dr olmuş zaten ggeçen kayın validem bebeğin usg resimlerine bakıyo sonra demezmi bunun saçları yok kel olucak ben anladım dedi.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…