- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #27.581
arkadaşlar merhaba iki gündür çok kötüyüm bana tavsiyelerde bulunun ne olur dün boğaz ağrısı vardı bugünde burun akıntım var nöbetler şeklinde hapşırık krizlerine giriyorum ıhlamur içiyorum ama burun akıntısı git gide dahada fazlalaştı bebeğe zararlımıdır acaba hapşırırken kendimi sıkmıyorum ama o kadar çok hapşırıyorumki bebeğe bişey olacak diye korkuyorum
canım çok geçmiş olsun burun kanaması gebelilkte normaldir diye biliyorum ama
istersen çok fazlaysa doktorunu ara sor
canım boğazların için ballı süt iyi gelir
çok çok geçmiş olsun
ayy canımcım bende çok tutumluyumdur 40 param olsa hayatta 450 tlye bir ayakkabı almam alamam asla ama işte benim densiz görümcem 20tllik küçüçük biberon çok pahalı bulmuş gözünde. valla kaynanamlar bilmiyorum okadar parayı ne yaparlar bilmem valla bize koklatmıyorlar bari torununa al bişeylerde dünya gözüyle göreyim dimi ama?
berkerdecim aramızda 2 hafta var inan hep diyorum bu haftayı da bitirdi berkerdem, ahhh bi 32. haftaya gelsemde berkerdemcimde 30lu haftalara girse hemen artık. inan çok dua ediyorum sana sağ salim miniğini kucağına alırsın inşaallah. canım senin kanamaların var mı rahimde açılman var mı ? kusura bakma böyle dannnn diye sordum ama bende korkuyorum rahimde açılma olur diye valla diken üstündeyiz eşimle beraber erken doğum olur diye korkuyoruz valla. benim açılmam yok ama ara ara kanamalarım devam ediyor ya . senin bilgin daha çok benden sonuçta tatlım o yüzden sordum seni üzmek istemem asla canım
merhaba canım, benim bebeğimde 23. haftasında kordonu boynuna 2 kez dolanmıştı ama neyseki 1 hafta sonra kordonu boynundan çıkardı meleğim çok sevindirdi bizi.
doktorum korkulacak durum yok yeri bol ve rahat olduğu için çok hareketli olduğundan arada sıra kordon boynuna dolanabilir doğuma son ana kala kordonu boynunda bile olsa biz müdahele ile çıkartabilirizde bazen de kordon dolanmasından dolayı sezeryanda yapabiliyoruz demişti doğuma son ana kadar ki durum her an değişebilir bunlar normal şeyler demişti yani her an her hamilelikte olan şeyler bunlar o yüzden bozma moralini canım yüreğini ferah tut annesi çıkarır yakında kordonu boynundan merak etme üzmez pıtırcığın seniiii
ben de kızımı 40haftasını doldurduktan sonra doğurdum haberin olsunnn hiç erken doğuran yok çevremde..sadece kayınvalidem ilk kızını 8aylık doğurmuş...ben de erken gelmesini istiyorum oğluşumun kova daha iyi bence bir erkek için balık olupta okul hayatı başarılı olan görmedim hiçç balık erkekleri hep alık alık oluyor ama gene de takdiri ilahiii sağlıklı olsun da o bana yeter...
ben de kızımı 40haftasını doldurduktan sonra doğurdum haberin olsunnn hiç erken doğuran yok çevremde..sadece kayınvalidem ilk kızını 8aylık doğurmuş...ben de erken gelmesini istiyorum oğluşumun kova daha iyi bence bir erkek için balık olupta okul hayatı başarılı olan görmedim hiçç balık erkekleri hep alık alık oluyor ama gene de takdiri ilahiii sağlıklı olsun da o bana yeter...
aksine bende balık kim varsa çevremde hepsi zeki insanlar benim babamda balık çokta zeki okumayı okula gitmeden çözmüş matematik mühendisi kendisi..yine balık burcu küçük kaynım orta sonda algılaması çok yüksek dersleride iyi cin gibi maşallah..
Ya bana ne demeli, ben Balık (12 Mart), oğlumun tahmini doğum tarihi de 12 MART
Ben bayan olarak burcumdan memnunum ama erkekte balık nasıl olur bilemiyorum, bu arda balık burcu zekidir, hem duygusal zekaları hem de normal zekaları yeterince yüksektir, yeterince dedim dikkatinizi çekerim, dahi falan olmasalar da yeter hayatlarını sürdürmeye, öenemli olan da o değil mi zaten
Zeki hayırlı merhametli insanlıklı olsunlar yeter
Allah acil şifalar versin cnm..inşallah en kısa zamanda normal düzeninize dönersiniz..iyi akşamlar kızlar,
son zamanlarda uğrayamıorum fazla. eşim rahatsız onunla uğraşıyoruz sürekli hastane ve görüntüleme merkezleri arasında mekik dokuyoruz 4 gündür... midesinden rahatsız. bir sürü röntgen, ultrason, sintigrafi vs çekildi. bir yandan kendim ağırlaştım kasıklarım ağrıyor ayaktayken, zor yürüyorum penguen gibiyim. o halde onun peşinde geziyorum mecburen. bugün de ananemi doktora götürdüm. salı da benm kontrolüm var bakalım.. kısacası yoruldum hastane atmosferinden bu ara. umarım herkes iyidir. görüşmek üzere..
cnm bnde geçenlerde aynı soruyu sormuştum..bzm haftalarımızdaki annelerde aynı şeyleri yaşamışlar..sanırım yeri daraldığından ve artık doğum pozisyonu aldıklarından ters olduğu için fazla hareket edemiyolar..bnmde genelde uzandığım zmn coşuyo bazen ama ayaktayken eskisi gbi tekmeler atmıyo..mrk etme zaten hergün aynı harekette oluyolar..bnmki 2 gün hareketliyse 2 gün dinleniyo..merhaba güzel mart anneleri umarız keyifler yerindedir
arkadaşlar benim bebişim artık önceki gibi tekmeler atmıyo 29+3 olduk hareket ediyo ama önceden daha sert hareketler yapıyordu sizlerde de böyle olan var mı
bnde bi ara hapşırık krizine yakalanmıştım cnm burnumda akıyodu ama ıhlamur fln geçirmeye çalıştım..hapşırık gelince rahat rahat hapşır bişi olmaz sonuçta elimizden gelen bişi yok..dr.un dediği gbi sıcak şeylerle geçirmeye çalışcan geçer yakında..sn dinlen imkanın varsa..arkadaşlar merhaba iki gündür çok kötüyüm bana tavsiyelerde bulunun ne olur dün boğaz ağrısı vardı bugünde burun akıntım var nöbetler şeklinde hapşırık krizlerine giriyorum ıhlamur içiyorum ama burun akıntısı git gide dahada fazlalaştı bebeğe zararlımıdır acaba hapşırırken kendimi sıkmıyorum ama o kadar çok hapşırıyorumki bebeğe bişey olacak diye korkuyorum
balık burçları düşünceli ve romantik olurlar erkekleri..zekide olurlar..ama kadınlarıda düşünceli ve nazik olmakla beraber aynı zmnda üretken birazda unutkan olabiliyo sanırım..tabi herkes için aynı şey geçerli olmayabilir bn annemden bildiğim kadarıyla ve çevremdeki diğer balıklardan..Ya bana ne demeli, ben Balık (12 Mart), oğlumun tahmini doğum tarihi de 12 MART
Ben bayan olarak burcumdan memnunum ama erkekte balık nasıl olur bilemiyorum, bu arda balık burcu zekidir, hem duygusal zekaları hem de normal zekaları yeterince yüksektir, yeterince dedim dikkatinizi çekerim, dahi falan olmasalar da yeter hayatlarını sürdürmeye, öenemli olan da o değil mi zaten
Zeki hayırlı merhametli insanlıklı olsunlar yeter
Canım artık hayır demeyi öğrencez başka çare yokGünaydın güzel mart anneleri ve bebişleri dün neler kaynatmışsınız kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı
Dün akşam yemekli misafir geldi canım çıktı resmen kızlar kızım da ben yorulduğum için mi ne hiç durmadı servis falan yaparken karnım bi inip çıktı bütün gece de uyumadı pıtıpıtı edip durdu en son sırt üstü yattım sakinleştiama hiç şikayetçi değilim yerim ben onun minicik ellerini ayaklarını o yeter ki sağlıklı olsun oynasın içerde vee bu akşamda misafir var ama ben çok yorgunum arayıp yarın size gelicez deyince gelmeyin de diyemiyor insan ama bi hafta sonum var dinlenmek istiyorum ben yaaa
Günaydın herkese... sinirim bozuk biraz. bugün bi tanıdık dediki oo senin karnın çok aşağıda bebek geliyo bence dedi. ya bebeğim erken dünyaya gelip sağlık sorunumu yaşasın. bunumu istiyorsun diye bağıracaktım. hamile birine böyle şeyler denirmi hemde son aylarda. pesssssss...
cnm bence hata ediyosun senin ve bebeğinin sağlığından daha önemli hiç bişey yok şuanda zaten gelecek insanın bunu düşünüyo olması lazım ben kesinlikle kabul etmezdim....sende etme bundan sonra......Günaydın güzel mart anneleri ve bebişleri dün neler kaynatmışsınız kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı
Dün akşam yemekli misafir geldi canım çıktı resmen kızlar kızım da ben yorulduğum için mi ne hiç durmadı servis falan yaparken karnım bi inip çıktı bütün gece de uyumadı pıtıpıtı edip durdu en son sırt üstü yattım sakinleştiama hiç şikayetçi değilim yerim ben onun minicik ellerini ayaklarını o yeter ki sağlıklı olsun oynasın içerde vee bu akşamda misafir var ama ben çok yorgunum arayıp yarın size gelicez deyince gelmeyin de diyemiyor insan ama bi hafta sonum var dinlenmek istiyorum ben yaaa
Günaydın herkese... sinirim bozuk biraz. bugün bi tanıdık dediki oo senin karnın çok aşağıda bebek geliyo bence dedi. ya bebeğim erken dünyaya gelip sağlık sorunumu yaşasın. bunumu istiyorsun diye bağıracaktım. hamile birine böyle şeyler denirmi hemde son aylarda. pesssssss...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?