- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #27.541
ben yapmadım henüz, gün içinde kızımın karnını doyuruyorum kendi karnımı doyuruyorum derken, akşam oluyor yemek telaşı başlıyo.. ama bu akşam çayın yanına bişeyler yapıcam karar verdimde henüz uygulamaya geçemedim:))))
aynen bende çayın yanına bişiler hazırlıcam.idare etces bugünlük:)
kadın tuhaf ya hevesliyim elbette aldıklarımın hepsini giydiricem dedim boşuna mı aldım yaniiiiivalla bilmem kadın 60dan sonra bebek yapacak herhalde ki bebeğimin kıyafetlerime göz dikti
Kızlar herkese merhaba bu arada ne tatlı dedikodular olmuş bugün görümceler, eltiler , kaynanalar Allah herkese huzur versin evinde inşallah bebişleriyle.
Rüyamda oğluşumu emziriyordum ben dün gece çok tatlıydı zaten çok merak ediyorum iyice sabırsızlanmaya başladım
geç gelsin istiyorum benimki zaten minik biraz daha büyüsün kıyamam kuzuma
Allah iyiliğini versin MELİKEEEEE, akşam akşam coştun yine:))))
yine bi geçen gün!! banyodan çıktım üzerimi giyinirken Defne geldi, benim göğüslere baktı meme meme dedi:)) eşimde ne dese beğenirsin:) yok kızım artık sana da yok, bana da yok :))))
Allah iyiliğini versin MELİKEEEEE, akşam akşam coştun yine:))))
yine bi geçen gün!! banyodan çıktım üzerimi giyinirken Defne geldi, benim göğüslere baktı meme meme dedi:)) eşimde ne dese beğenirsin:) yok kızım artık sana da yok, bana da yok :))))
geçen yılbaşı akşamı annemlerdeyiz, biraz ayaklarım üşüdü.. annemlerin alt ve üst daire boş evi zor ısıtıyorlar.. babam hemen kombinin ayarını yükseltin, kızım üşüme sen dedi.. o an utanmasam ağlıycaktım.. Canım babam benim.
kimsenin kendi annesi-babası gibi olmuyor gerçekten. kaynana kayınbaba mutlaka belli ediyorlar ayrı olduklarını
Rabbim gönlüne göre versin o zaman canım. sen yine de kafana takma.. inan küçük bebek daha çabuk toparlıyo kendini.
Süperr Allah hiç bozmasın,gerçekten şanslıyızben yapmadım henüz, gün içinde kızımın karnını doyuruyorum kendi karnımı doyuruyorum derken, akşam oluyor yemek telaşı başlıyo.. ama bu akşam çayın yanına bişeyler yapıcam karar verdimde henüz uygulamaya geçemedim:))))
hiç işte dimi ama.. geçen akşamda eşim ne yemek yaptın diyo, bişey yapmadım dedim şakasına, canın sağolsun dedi:) şükürl ki eşlerimiz anlayışlı.
oyyy canım beniiiimmm, çalışanlar hep aynı tatlım malesef.. bende bir zamanlar öyleydim. Allah yardımcınız olsun
yoooo eskidenmiş o, artık kızlar daha geç geliyor.. bak mesela duymadıysan hemencecik bi örnek vereyim:) benim küçük DEFNE hanım 40+5 te dünyaya geldi, oda zorlayakın bi arkadaşımın kızı 40+6 da oda zorla :) alt komşunun gelininin oğlu gününden 15 gün önce :)) nasıl örnekler ama...:44::44::44::44::44:
kadın tuhaf ya hevesliyim elbette aldıklarımın hepsini giydiricem dedim boşuna mı aldım yaniiiiivalla bilmem kadın 60dan sonra bebek yapacak herhalde ki bebeğimin kıyafetlerime göz dikti Böyle böyle dövmek lazım onu,takmaa baksana gayet anormal bir kişilik kendisi düşünmeye değmez Kızlar herkese merhaba bu arada ne tatlı dedikodular olmuş bugün görümceler, eltiler , kaynanalar Allah herkese huzur versin evinde inşallah bebişleriyle.
Rüyamda oğluşumu emziriyordum ben dün gece çok tatlıydı zaten çok merak ediyorum iyice sabırsızlanmaya başladım
Oyoyoyoyy insan uyanınca çok değişik hissediyor kendisini Allahım sağlıkla kucağımıza alalım annişler de bebişler de sağlıklı olsunlar
öyle gerçekten cnm..dünyanın en iyi insanlarıda olsa neticede anne baba diyoruz ama bi nevi el yani..bnde mesela kndi annemle babamın yanında bi başım ağrıyo desem hemen fırdönerler ne yapsak diye insn kndini çok huzurlu ve güvende hissediyo ama başka yerde öle olmaz aa neden diye sorarlar geçerler kimseyi ilgilendrmez yani snn sorunun..bn görümcemlerdeydim bigün banyo yaptı 3 kişi şofbenli banyoları şofbendede bi sorun varmış o gün yaptıramamışlar.. neyse bunlar girdiler çıktılar girdiler çıktılar..bnde hazrlanmaya başlarken gitmek için birden kalbüm ağzımda atmaya başladı resmen sanki yerinden fırlıcak gibi başım dönüyo ayakta duramıyorum..dedm bn çok kötüyüm bayılcam galiba..kem küm bişiler dendi ama kimse sallamadı ya resmen bni hamileyim bide düşün..tamam severm görümcemlerle eltilerimle aram iyidir ama çok rahatlar hiç umurları değildi sanki çok kalabalıklar bide heralde o yüzden pek sallamıyolar rahat yaşamaya alışmışlar..neyse eşim bni almaya geldi aşağı inerken nasıl indim bilmiyorum kimse biz indirelim bi yardım edelim flnda demedi bn resmen canımla cebelleştim yalpalaya yalpalaya indim aşağı sonra eşimi görünce ağlamaya başladım hmn hastaneye gidelm dedi sonra açık havaya çıkınca düzeldim..meğer zehirlenmişim şofbenden
yoooo eskidenmiş o, artık kızlar daha geç geliyor.. bak mesela duymadıysan hemencecik bi örnek vereyim:) benim küçük DEFNE hanım 40+5 te dünyaya geldi, oda zorlayakın bi arkadaşımın kızı 40+6 da oda zorla :) alt komşunun gelininin oğlu gününden 15 gün önce :)) nasıl örnekler ama...:44::44::44::44::44:
Bak bu örnekleri beğendim ama ben çok sabırsızım benimki de bana çekerse erken gelir :)) geçen gün eşim diyoki geçen sene bugün nişanlıydım ve askerdim, bu sene evliyim ve çocuk bekliyorum.. beni de kendine uydurdun diyo :))) kız da bana çekerse şubat başı gelir valla :)) aman 20sini beklesin de balık olsun lütfen lütfen :))) kova da iyi bi burç ama kaynanam kova......... :))))
nurcan bide bakıyomuşsun kadın enteresan bi şekilde hamile kalmış:)))
ayyyy ne komik olur heee
Ayşen canım inan varya bebiş olunca göğsüne verdiklerinde sanki her zaman emziriyormuşsun gibi bi his geliyo.. öyle güzel kii.. bende özledim bak şimdi:)) bizler sağlıkla doğuralım, onlarda hayırla sağlıkla gelsinler inşallah
Bak bu örnekleri beğendim ama ben çok sabırsızım benimki de bana çekerse erken gelir :)) geçen gün eşim diyoki geçen sene bugün nişanlıydım ve askerdim, bu sene evliyim ve çocuk bekliyorum.. beni de kendine uydurdun diyo :))) kız da bana çekerse şubat başı gelir valla :)) aman 20sini beklesin de balık olsun lütfen lütfen :))) kova da iyi bi burç ama kaynanam kova......... :))))
öyle gerçekten cnm..dünyanın en iyi insanlarıda olsa neticede anne baba diyoruz ama bi nevi el yani..bnde mesela kndi annemle babamın yanında bi başım ağrıyo desem hemen fırdönerler ne yapsak diye insn kndini çok huzurlu ve güvende hissediyo ama başka yerde öle olmaz aa neden diye sorarlar geçerler kimseyi ilgilendrmez yani snn sorunun..bn görümcemlerdeydim bigün banyo yaptı 3 kişi şofbenli banyoları şofbendede bi sorun varmış o gün yaptıramamışlar.. neyse bunlar girdiler çıktılar girdiler çıktılar..bnde hazrlanmaya başlarken gitmek için birden kalbüm ağzımda atmaya başladı resmen sanki yerinden fırlıcak gibi başım dönüyo ayakta duramıyorum..dedm bn çok kötüyüm bayılcam galiba..kem küm bişiler dendi ama kimse sallamadı ya resmen bni hamileyim bide düşün..tamam severm görümcemlerle eltilerimle aram iyidir ama çok rahatlar hiç umurları değildi sanki çok kalabalıklar bide heralde o yüzden pek sallamıyolar rahat yaşamaya alışmışlar..neyse eşim bni almaya geldi aşağı inerken nasıl indim bilmiyorum kimse biz indirelim bi yardım edelim flnda demedi bn resmen canımla cebelleştim yalpalaya yalpalaya indim aşağı sonra eşimi görünce ağlamaya başladım hmn hastaneye gidelm dedi sonra açık havaya çıkınca düzeldim..meğer zehirlenmişim şofbenden
olabilir tabi bnde 8 aylığım..kızlarda var bi hikmet..kız kardeşimdede şöyle bişi oldu bn 7 yaşındaydm annem doğum yapcağı zmn ananemle telde konuşuyolardı annemde "dr.1-2 hafta sonra fln dedi doğum için" deyiverince kardeş özlemiyle yanıp tutuşan bn kndimi yerlere attım ağlayarak saçımı başımı yoldum "hayırrrrrrrrrr yarın olcak işteeee bn yarın istiyorummm..o kdr bekleyememm" hiç unutmuyorum o sahneyi gözümün önünde dün gibi..ertesi gün okuldan geldiğimde ananem "hadi giyin hastaneye gidiyoruz kardeşin doğmuş" dedini ve sevinçten elim ayağımın birbirne geçtiğini hatırlıyorum..Erkek bebekleri geç geliyomuş yaa :)) benim arkadaşım 41+3te doğurdu oğlunu :)) biraz daha dursa doğar doğmaz okula başlıycaktı :))
ama kız bebeği olanlarda daha ben 38den sonra duymadım (mutlaka vardır) o yüzden benimkide durmaz gibi geliyo ama hayırlısı ne zamansa o zaman olsun inşallah hepimizinki
bnde bugün gördüm aynı rüyayı..minnağım kollarımdaydı emmesi için göğsüme tutuyodum ama biraz huysuzlanıyodu beceremiyodu emmeyi..sonra herkes öyle yap böyle yap diye karışıyodu çok kalabalıktı çok sıkıldım yeterbe bnm çocuğum istediğimi yaparm diyodum :26:Kızlar herkese merhaba bu arada ne tatlı dedikodular olmuş bugün görümceler, eltiler , kaynanalar Allah herkese huzur versin evinde inşallah bebişleriyle.
kovalar daha zeki olyomuş özellikle okul hayatında kova bebek=dahi bebek diyolar
benm iki kardeşimde kova burcu ve okul dersleri berbatben çok dua ediyorum kova olmasın balık olsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?