2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok meraklıyım bugün ben :126: mart 2011 annelerinden ilki ne zaman doğum yapmış diye araştırdım bulabildiğim ilk doğumun tarihi : 30 Ocak bundan öncesi yoktur herhalde, umarım yani :))

hımmm, sabah ki söylediğin çıkıyor yani.. demiştin ya yarın bu azmi bulabilirmiyim kendimde acaba diye:)
bu hafta sonu olmazsa bi daha ki hafta sonu olur canım.. BİMlerde tam buğday ekmeği var, ben ordan alıyorum. hatta halk ekmeklerde de var ve annemler 2 günde bir 5-6 tane alıyorlar.. tüm aile ondan yiyor:)

şu akşam yemeğe ne yapıcam derdi beni sinir edioooooo

bi de beni düşün: akşam yemeğe kocişe ne yapcam, kendime ne yapcam, yarın işe gelirken kendime ne yapcam (çünkü burda çıkan yemeklerde diyete uymuyo patates, pirinç falan)...
bu üçünü hergün düşünüp her akşam yapıyorum
hayatımın %50si işte %45i mutfakta geçiyo..

Çok meraklıyım bugün ben :126: mart 2011 annelerinden ilki ne zaman doğum yapmış diye araştırdım bulabildiğim ilk doğumun tarihi : 30 Ocak bundan öncesi yoktur herhalde, umarım yani :))

kız bebekleri bilmemde benim oğlumda tahmini doğum tarihi 26 nisandı 23 nisanda doğdu bebeeeeem:) bakalım bunda nolcak:))

Bize yakın BIM var aslındaaa bak ordan alıp çıkabilirim eve ama halk ekmeği hiç açık görmedim daha :)) sabah erken çıkıp akşam geç döndüğüm için hep kapalı görüyorum :))

valla dışardan yemekte canım istemediki:)) neyse kahvaltı gibi yapcas bugün:) kocişim herşeyi yer zaten:))))))

kız bebekleri bilmemde benim oğlumda tahmini doğum tarihi 26 nisandı 23 nisanda doğdu bebeeeeem:) bakalım bunda nolcak:))

Erkek bebekleri geç geliyomuş yaa :)) benim arkadaşım 41+3te doğurdu oğlunu :)) biraz daha dursa doğar doğmaz okula başlıycaktı :))
ama kız bebeği olanlarda daha ben 38den sonra duymadım (mutlaka vardır) o yüzden benimkide durmaz gibi geliyo ama hayırlısı ne zamansa o zaman olsun inşallah hepimizinki

ay haklısın yaa .. ayrı ayrı zor valla.neyse az kaldı.doğumdan sonra rahatlarsın inşallah.

inşallah sağlıkla doğsunlarda..

ay haklısın yaa .. ayrı ayrı zor valla.neyse az kaldı.doğumdan sonra rahatlarsın inşallah.

doğumdan sonra hain planlarım var.. kendim ne bulsam yicem :)) eşimi de süte alıştırıp bebiş 5 yaşına gelene kadar ikisini de sadece anne sütüyle beslemek istiyorum :)))))))))

Gözün aydın canım seviindim sıkıntıya sokmayacaksın kendini. Ne kaldı ki zaten şurada.

şu akşam yemeğe ne yapıcam derdi beni sinir edioooooo

ben yapmadım henüz, gün içinde kızımın karnını doyuruyorum kendi karnımı doyuruyorum derken, akşam oluyor yemek telaşı başlıyo.. ama bu akşam çayın yanına bişeyler yapıcam karar verdimde henüz uygulamaya geçemedim:))))

hiç işte dimi ama.. geçen akşamda eşim ne yemek yaptın diyo, bişey yapmadım dedim şakasına, canın sağolsun dedi:) şükürl ki eşlerimiz anlayışlı.

oyyy canım beniiiimmm, çalışanlar hep aynı tatlım malesef.. bende bir zamanlar öyleydim. Allah yardımcınız olsun

yoooo eskidenmiş o, artık kızlar daha geç geliyor.. bak mesela duymadıysan hemencecik bi örnek vereyim:) benim küçük DEFNE hanım 40+5 te dünyaya geldi, oda zorla yakın bi arkadaşımın kızı 40+6 da oda zorla :) alt komşunun gelininin oğlu gününden 15 gün önce :)) nasıl örnekler ama...:44::44::44::44::44:

Kızlar herkese merhaba bu arada ne tatlı dedikodular olmuş bugün görümceler, eltiler , kaynanalar Allah herkese huzur versin evinde inşallah bebişleriyle.
Rüyamda oğluşumu emziriyordum ben dün gece çok tatlıydı zaten çok merak ediyorum iyice sabırsızlanmaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…