- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #27.521
Yok ihtiyaçlar için yarın güyaa hastane çantasını hazırlıcaktım bi de bebeğin giysilerini yıkayıp ütülicektim ama ordan alcaklarım varfile, yumuşatıcı falan filan... diyet için ekmeğim bitti bizim oralarda her markette bulunmuyo çavdar, onu alcaktım falan ama artık bıraktım yarın gideriz beraber arabasız zor oluyo yoruluyorum artık çok yürüyemiyorum
şu akşam yemeğe ne yapıcam derdi beni sinir edioooooo
Çok meraklıyım bugün ben :126: mart 2011 annelerinden ilki ne zaman doğum yapmış diye araştırdım bulabildiğim ilk doğumun tarihi : 30 Ocakbundan öncesi yoktur herhalde, umarım yani :))
hımmm, sabah ki söylediğin çıkıyor yani.. demiştin ya yarın bu azmi bulabilirmiyim kendimde acaba diye:)
bu hafta sonu olmazsa bi daha ki hafta sonu olur canım.. BİMlerde tam buğday ekmeği var, ben ordan alıyorum. hatta halk ekmeklerde de var ve annemler 2 günde bir 5-6 tane alıyorlar.. tüm aile ondan yiyor:)
O zaman yapma sen de
Dün ben yemek yaptım bizimki demez mi dışardan şunu söyleyecektim ben niye yaptın kiDedim milletin eşi yemek yapsın diye gözünün içine bakar ben bu kocaman göbüşle yemek yapmışım daha ne istiosun dimi ama yaf
kız bebekleri bilmemde benim oğlumda tahmini doğum tarihi 26 nisandı 23 nisanda doğdu bebeeeeem:) bakalım bunda nolcak:))
bi de beni düşün: akşam yemeğe kocişe ne yapcam, kendime ne yapcam, yarın işe gelirken kendime ne yapcam (çünkü burda çıkan yemeklerde diyete uymuyo patates, pirinç falan)...
bu üçünü hergün düşünüp her akşam yapıyorum
hayatımın %50si işte %45i mutfakta geçiyo..
Erkek bebekleri geç geliyomuş yaa :)) benim arkadaşım 41+3te doğurdu oğlunu :)) biraz daha dursa doğar doğmaz okula başlıycaktı :))
ama kız bebeği olanlarda daha ben 38den sonra duymadım (mutlaka vardır) o yüzden benimkide durmaz gibi geliyo ama hayırlısı ne zamansa o zaman olsun inşallah hepimizinki
ay haklısın yaa .. ayrı ayrı zor valla.neyse az kaldı.doğumdan sonra rahatlarsın inşallah.
ya cnm sinirim bozuldu yanlış anlamakız bunlar nasıl insan töbe yarabbi biri 3 yaş için badi alır öbürü eşantiyon çorap ister bide 20 tl biberon acok der komedi bunlar varya sana hergün malzeme çıkar bunlardan
ayyy sorma canım hemen hergün malzeme çok onlardan sağolsunlar eksik etmezler hiç, kaynanam geçen hafta bebişin kıyafetlerini yıkadım yiğenim ütüledi bana diyor kızım niye hepsini yıkadım kullanmayacakalrını paketiyle kaldırsaydın diyor banahayyyy allahım sanki bebişimin kıyafetleri bir dünya sanki allahım yarabbim şok geçircektim lafa bak kızım eksiğin var mı diye sormuyor hepsini niye kullanıyorsun yaaaa e be kadın herhalde kullanıcam diye aldım şimdi çok kıskanıyor eşimle beraber gidip herşeyimizi alıyoruz ona sormuyoruz onu götürmüyoruz ya deli oluyor eşimde bende işimize karışılmasına müsade etmeyiz hiç asla. ee be kadın sen üstüne düşüne yap sanane ben kızıma babasıyla beraber baş başa alışveriş yapmak bizi çok mutlu ediyor sana ne batıyor ya diyesim var ama işte neylersin ki canım aşkımın anası saygısızlık etmemeliyim yoksa en başta eşim sonra ben üzülürüm. idare ediyorum işte ayy canım bende malzeme çok anlat anlat bitmezz...
kzlar hasatane gittim geldim raporumu aldım 31 haftalıkta olsanız 32 haftalıkta olsanız raporu 32 haftalık olarak hazırlıyorlar.........farketmiyor.....
birde dr sağlık ocağının verdi tahlil sonucunu gösterdim yok cnm ne şekeri şeker fala yok bu değerlere göre dedi..... ozaman tatlılara devammııııııııııı dedim devam dedi.................
disco disco disco.............300 500 300 500
doğumdan sonra hain planlarım var.. kendim ne bulsam yicem :)) eşimi de süte alıştırıp bebiş 5 yaşına gelene kadar ikisini de sadece anne sütüyle beslemek istiyorum :)))))))))
ya cnm sinirim bozuldu yanlış anlamakız bunlar nasıl insan töbe yarabbi biri 3 yaş için badi alır öbürü eşantiyon çorap ister bide 20 tl biberon acok der komedi bunlar varya sana hergün malzeme çıkar bunlardan
ayyy sorma canım hemen hergün malzeme çok onlardan sağolsunlar eksik etmezler hiç, kaynanam geçen hafta bebişin kıyafetlerini yıkadım yiğenim ütüledi bana diyor kızım niye hepsini yıkadım kullanmayacakalrını paketiyle kaldırsaydın diyor banahayyyy allahım sanki bebişimin kıyafetleri bir dünya sanki allahım yarabbim şok geçircektim lafa bak kızım eksiğin var mı diye sormuyor hepsini niye kullanıyorsun yaaaa e be kadın herhalde kullanıcam diye aldım şimdi çok kıskanıyor eşimle beraber gidip herşeyimizi alıyoruz ona sormuyoruz onu götürmüyoruz ya deli oluyor eşimde bende işimize karışılmasına müsade etmeyiz hiç asla. ee be kadın sen üstüne düşüne yap sanane ben kızıma babasıyla beraber baş başa alışveriş yapmak bizi çok mutlu ediyor sana ne batıyor ya diyesim var ama işte neylersin ki canım aşkımın anası saygısızlık etmemeliyim yoksa en başta eşim sonra ben üzülürüm. idare ediyorum işte ayy canım bende malzeme çok anlat anlat bitmezz...
AHaha süpermiş tam yoluvermelik bir kaynana örneği.Kayınvalideciğim bebiş yapmaya niyetin var da benim kuzunun kıyafetlerine mi göz diktin diceksin onaPaketiyle kaldır diince o geliverdi aklıma
O zaman yapma sen de
Dün ben yemek yaptım bizimki demez mi dışardan şunu söyleyecektim ben niye yaptın kiDedim milletin eşi yemek yapsın diye gözünün içine bakar ben bu kocaman göbüşle yemek yapmışım daha ne istiosun dimi ama yaf
bi de beni düşün: akşam yemeğe kocişe ne yapcam, kendime ne yapcam, yarın işe gelirken kendime ne yapcam (çünkü burda çıkan yemeklerde diyete uymuyo patates, pirinç falan)...
bu üçünü hergün düşünüp her akşam yapıyorum
hayatımın %50si işte %45i mutfakta geçiyo..
Erkek bebekleri geç geliyomuş yaa :)) benim arkadaşım 41+3te doğurdu oğlunu :)) biraz daha dursa doğar doğmaz okula başlıycaktı :))
ama kız bebeği olanlarda daha ben 38den sonra duymadım (mutlaka vardır) o yüzden benimkide durmaz gibi geliyo ama hayırlısı ne zamansa o zaman olsun inşallah hepimizinki
AHaha süpermiş tam yoluvermelik bir kaynana örneği.Kayınvalideciğim bebiş yapmaya niyetin var da benim kuzunun kıyafetlerine mi göz diktin diceksin onaPaketiyle kaldır diince o geliverdi aklıma
kadın tuhaf ya hevesliyim elbette aldıklarımın hepsini giydiricem dedim boşuna mı aldım yaniiiiivalla bilmem kadın 60dan sonra bebek yapacak herhalde ki bebeğimin kıyafetlerime göz dikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?