2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sen ona bakma normal doğum en iyisi inşalah hayırlısıyla doğum yaparsın

Bence de en sagliklisi normal.zorluksa bence her ikisi de ayni zorlukta. Yani yasamadm ikisini de ama arastirmalarimdan bole bi sonuc cikardm tabi tecrubeliler daha ii bilir. Ama saglik acisindan kesinlikle normal diyorum ben. Kendini bilmezleri duymk istemiyorum

bencede en sağlıklısı normal doğum. ilk gebeliğimde normal doğum yapmayı çok istemiştim nasip olmadı ama sezeryan kötümü bence değil. zaten kimsenin doğumu kimseninkine benzemiyor ne normalde ne sezeryanda her ikisinde de doktorların rolü büyük şimdi ikinci doğumum sezeryan olacak gene korkuyor muyum ilk doğumum kadar endişeli değilim Allah herkeze kolay doğum nasip etsin ama en önemlisi sağlıklıca kurtulalım inşallahhhh

Gamzecim ve su azalması problemi yaşayan bütün arkadaşlar, bütün bir hafta yatmak, bol sıvı tüketimi ve armut yemek işe yaramış gibi. Suyum 10cmden 13cme çıkmış. Hala kritik sınırda ama doktor ne yapıyorsan yapmaya devam et dedi.
Bilginizeee

Merhaba bizde bugün bebişlerimizi görmeye gittik. Maşallah kiloları ve gelişimleri gayet iyi dedi doktorumuz. 2 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı. Teyzeleri kocaman olmuş bebişlerim. Allahım inşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

Kızlar kimse moralinizi bozmasın,, düşünmeden konuşan bir sürü insan var biliyorsunuz,,, normal doğum için birçok olumlu örnek olduğu kadar olumsuz örnekte var tabiiki sezeryanda da aynı şekilde,,, ki benim arkadaşlarımdan da normal doğum yapanlar var, hiç kötü anlatanı duymadım,, hatta aksine doğumları çok rahat olmuş,, bu konuda da içiniz rahat olsun,, geçenlerde de bi ebe arkadaşımla konuştum normal doğumu sordum bana söylediği, sancıyı çekiyosun fakat o sancı çekenlerin hepsi bebeklerini kucaklarına aldıklarında sanki hiç acı çekmemiş gibiler,,, ve herhangi birşey yapmam gereklimi kolay olması için dedim,, sancı gelince büyük tuvaletini yapar gibi ıkınacaksın,, gidince de derin nefes alıp yavaşca vereceksin dedi

ayrıca yok karnın aşağıda,, ya da yok çok kilo almışsın falan filan diyenlerde hakkaten boş konuşanlar,, ki hepimiz doktor kontrolündeyiz o yüzden bunlarıda kulaklarınız duymasın :)

Maşallah maşallahhh ikiz bebişlere inşallah sağlıkla doğsun hepimizin bebişleriiii..,,

kızlar birde saç boyatmayı doktoruna soran ya da saçını boyatan varmı?

canım çok sevindim senden duyacağım haber çok önemliydi benim için, dün akşamdan beri sıkıntı içindeydim psikolojim bozuldu hiç olmazdım böyle,ya düzelmezse daha böyle yatcammı diye düşünüp duruyordum, benim kontrolde pazartesi sabahı 8.40 da umarım düzelme vardır,armut yiyorum bende...

Malkoç_ga canım çok geçmiş olsun, inşaAllah pazartesi olumlu haberlerle gelirsin...

Çilek canım ya maşaAllah bebişlerine Rabbim tamamına erdirsin..

Arkadaşlar dünden beri olan muhabbetlerinize çok güldüm, Rabbimde sizi güldürsün

Bu arada burçlardan bahsedilmiş... Bence burçları hiç genellemeyin... Çünkü burçların neredeyse %75i yükselen ve ay burcu etkisindedir.... Siz istediğiniz kadar, kova-balık yada koç deyin... yükseleni ve ay burcu birde yetiştiği ortamı bebişlerimizin karakterini etkileyecektir

selam kızlarrr

bugün kalan eksikleri de aldık banyo malzemleri küvet falan, kremler mendilller yağlar, emzirme atleti sonunda kavuştum çamaşırlar içinde file ve yumuşatıcı aldım ama çok yoruldum artık yıkama işini yarına bırakıyorum

Ankaralılar özelcanda emzirme atletleri 19tl bi de indirim yapıyo nakit yada tekçekime..

hayırlı olsun cnm güzel günlerde kullanın inşallah sende bebeğinde bugün 4 ay önce 2. bebeğini doğuran arkadaşımın yanına gittim ona sordm hangi ıslak mendili kullanıyorsun ilk doğduğunda ne kullandın dedim kendi cok güzel cocuk yetiştirir
nivea nın ıslak mendillerini önerdi içinde krem olan gece mavisi paketi bundan başka ne kullandıysam memnun kalmadım dedi pişik kremini sordum aklına gelecek bütün markaları aldım ama macır kremi gösterdi bana cok güldüm bune kız dedim mavi bir kutuda fiyatı 5 tlbu bütün markalara bedel bir krem dedi banada alıcak bakalım....

Sağol canım daha iyileri tüm bebişlerimizin olsun inşallah... ben de niveanın atta çantasını aldım içinde ıslak mendili vardı ama bi tanede yedek aldım o kremlisinden nivea bencede en iyisi yaa diğerleri ya çok daha pahalı yada ismini duymadığımız markalarında o yüzden en iyisi bildiğindir dedim aldım :)) Macır kremi neymiş bende ilk defa duydum :)) nası bişey o nerde satılır?? bu bebişlerin tenleri de farklı oluyo bazı arkadaşlarım mesela bebek bezinde prima kullandım iyi geldi diyo bazısı huggies iyi geldi prima alerji yaptı diyo.. artık bizde deneyerek öğrencez hangisinin yaradığını :44:

haklısın cnm deniterek öğrenicez ama ıslak mendilerinin 1 paketi 1 hafta idiyormuş haberin olsun ahahahaha....sen stokla bende öle yapıcam....

amannn dün kuaföre gittim bütün kadıınlar diyo doğuma az kaldı heraldeee, dedim hayır daha 7 aylık olmadı.. aaaa diyolar çok aşağıda sanki doğdu doğacak:))) gülüyorum arkadaşlar böyle insanlara gülüp geçin...hiçç takmayın kafanıza.. bende biraz bozuldum bikaç kişi de söleyince ama sonradan takmamam gerektiğini, ağzı olanın konuştuğunu bildiğimi hatırladım :)

bende niveanın atta çantasını aldım hem ürünler çok kaliteli hem çantası kullanışlı, güle güle kullanın canım...

ha şöööle güzel şeyler paylaşalım kızlar:))

haklısın cnm deniterek öğrenicez ama ıslak mendilerinin 1 paketi 1 hafta idiyormuş haberin olsun ahahahaha....sen stokla bende öle yapıcam....

Yapmaaa :)) yandık o zaman.. bi de ıslak mendille popoyu sildikten sonra kağıt havluyla kurulamak da gerekiyomuş ıslak kalmasın diye stok yapalım da odada koycak yer kalmıcak :)) mendil havlu bebek bezi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…