- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #27.621
Sen ona bakma normal doğum en iyisi inşalah hayırlısıyla doğum yaparsın
anladım cnm medikaldeki hemşireler iyi özellikle doğum bölümü güzel oranın
bence de kimseyi dinlemeyin öyle insanları anlatmaya başladıkları an susturun benceeee yaa yada yanlarından kaçın mort olsunlar ayıp ettiklerini anlasınlarr
Bence de en sagliklisi normal.zorluksa bence her ikisi de ayni zorlukta. Yani yasamadm ikisini de ama arastirmalarimdan bole bi sonuc cikardm tabi tecrubeliler daha ii bilir. Ama saglik acisindan kesinlikle normal diyorum ben. Kendini bilmezleri duymk istemiyorumkızlar geçen gün iki çocuğunuda normal doğuran bir arkadaşımlar konuştum
her iki çocuğunuda hastaneye girdikten 5-10 dakika içinde doğurmuş
10 dakika içinde bebek çıkarılınca dışarıya eşi annesi falan kısa süreli bir şok yaşamış
nasıl daha yeni girdi falan diye :)
ben çok rahat doğuran çok kişiyi duydum bence moral bozan insanları hiç konuşturmamak gerekir
henüz çiçeğime isim bulmakta karar veremeyenler arasındayız eşimle ben.sizden anketime bi tık atmanızı bekliyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...icegimin-ismi-hangisi-olsun.html#post22508396
Bence de en sagliklisi normal.zorluksa bence her ikisi de ayni zorlukta. Yani yasamadm ikisini de ama arastirmalarimdan bole bi sonuc cikardm tabi tecrubeliler daha ii bilir. Ama saglik acisindan kesinlikle normal diyorum ben. Kendini bilmezleri duymk istemiyorum
kızlar bebek şekeri ve kapı süsü için çok hoş modeller buldum fiyatlarıda bayaa uygun
ELİFCE NİKAH ŞEKERİ - BEBEK ŞEKERİ bebek şekeri
ELİFCE NİKAH ŞEKERİ - SEPETLER & KAPI SÜSÜ kapı süsleri
Kizlaaar ne zamandr yazamiyodum ozlemisim walla...densiz insanlardan bahsetmissiniz gecen gun arkadasim deli etti beni.normal dogum yapcam dedim.ay bi anlataya basladi kendi dogumunu resmen psikolojimi alt ust etti !! O gunden beri gorusmuyorum onunla. Bazi insanlar gercekten kime nasil konusacagni bilmiyo.en guzeli uzmanlardan arastirip sagi solu dinlememek sanirim.
Hepinizi opuyorum guzel anneler..en guzeli biz birbirimize destek olalim zira dertlerimiz mutluluklarimiz hep ayni
Günaydın herkese... sinirim bozuk biraz. bugün bi tanıdık dediki oo senin karnın çok aşağıda bebek geliyo bence dedi. ya bebeğim erken dünyaya gelip sağlık sorunumu yaşasın. bunumu istiyorsun diye bağıracaktım. hamile birine böyle şeyler denirmi hemde son aylarda. pesssssss...
Merhaba bizde bugün bebişlerimizi görmeye gittik. Maşallah kiloları ve gelişimleri gayet iyi dedi doktorumuz. 2 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı. Teyzeleri kocaman olmuş bebişlerim.Allahım inşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
Gamzecim ve su azalması problemi yaşayan bütün arkadaşlar, bütün bir hafta yatmak, bol sıvı tüketimi ve armut yemek işe yaramış gibi. Suyum 10cmden 13cme çıkmış. Hala kritik sınırda ama doktor ne yapıyorsan yapmaya devam et dedi.
Bilginizeee
selam kızlarrr
bugün kalan eksikleri de aldık banyo malzemleri küvet falan, kremler mendilller yağlar, emzirme atleti sonunda kavuştumçamaşırlar içinde file ve yumuşatıcı aldım ama çok yoruldum artık yıkama işini yarına bırakıyorum
Ankaralılar özelcanda emzirme atletleri 19tl bi de indirim yapıyo nakit yada tekçekime..
hayırlı olsun cnm güzel günlerde kullanın inşallah sende bebeğinde bugün 4 ay önce 2. bebeğini doğuran arkadaşımın yanına gittim ona sordm hangi ıslak mendili kullanıyorsun ilk doğduğunda ne kullandın dedim kendi cok güzel cocuk yetiştirir
nivea nın ıslak mendillerini önerdi içinde krem olan gece mavisi paketi bundan başka ne kullandıysam memnun kalmadım dedi pişik kremini sordum aklına gelecek bütün markaları aldım ama macır kremi gösterdi bana cok güldümbune kız dedim mavi bir kutuda fiyatı 5 tlbu bütün markalara bedel bir krem dedi banada alıcak bakalım....
Sağol canım daha iyileri tüm bebişlerimizin olsun inşallah... ben de niveanın atta çantasını aldım içinde ıslak mendili vardı ama bi tanede yedek aldım o kremlisinden nivea bencede en iyisi yaa diğerleri ya çok daha pahalı yada ismini duymadığımız markalarında o yüzden en iyisi bildiğindir dedim aldım :)) Macır kremi neymiş bende ilk defa duydum :)) nası bişey o nerde satılır?? bu bebişlerin tenleri de farklı oluyo bazı arkadaşlarım mesela bebek bezinde prima kullandım iyi geldi diyo bazısı huggies iyi geldi prima alerji yaptı diyo.. artık bizde deneyerek öğrencez hangisinin yaradığını :44:
Kızlar kimse moralinizi bozmasın,, düşünmeden konuşan bir sürü insan var biliyorsunuz,,, normal doğum için birçok olumlu örnek olduğu kadar olumsuz örnekte var tabiiki sezeryanda da aynı şekilde,,, ki benim arkadaşlarımdan da normal doğum yapanlar var, hiç kötü anlatanı duymadım,, hatta aksine doğumları çok rahat olmuş,, bu konuda da içiniz rahat olsun,, geçenlerde de bi ebe arkadaşımla konuştum normal doğumu sordum bana söylediği, sancıyı çekiyosun fakat o sancı çekenlerin hepsi bebeklerini kucaklarına aldıklarında sanki hiç acı çekmemiş gibiler,,, ve herhangi birşey yapmam gereklimi kolay olması için dedim,, sancı gelince büyük tuvaletini yapar gibi ıkınacaksın,, gidince de derin nefes alıp yavaşca vereceksin dedi
ayrıca yok karnın aşağıda,, ya da yok çok kilo almışsın falan filan diyenlerde hakkaten boş konuşanlar,, ki hepimiz doktor kontrolündeyiz o yüzden bunlarıda kulaklarınız duymasın :)
Sağol canım daha iyileri tüm bebişlerimizin olsun inşallah... ben de niveanın atta çantasını aldım içinde ıslak mendili vardı ama bi tanede yedek aldım o kremlisinden nivea bencede en iyisi yaa diğerleri ya çok daha pahalı yada ismini duymadığımız markalarında o yüzden en iyisi bildiğindir dedim aldım :)) Macır kremi neymiş bende ilk defa duydum :)) nası bişey o nerde satılır?? bu bebişlerin tenleri de farklı oluyo bazı arkadaşlarım mesela bebek bezinde prima kullandım iyi geldi diyo bazısı huggies iyi geldi prima alerji yaptı diyo.. artık bizde deneyerek öğrencez hangisinin yaradığını :44:
kızlar geçen gün iki çocuğunuda normal doğuran bir arkadaşımlar konuştum
her iki çocuğunuda hastaneye girdikten 5-10 dakika içinde doğurmuş
10 dakika içinde bebek çıkarılınca dışarıya eşi annesi falan kısa süreli bir şok yaşamış
nasıl daha yeni girdi falan diye :)
ben çok rahat doğuran çok kişiyi duydum bence moral bozan insanları hiç konuşturmamak gerekir
haklısın cnm deniterek öğrenicez ama ıslak mendilerinin 1 paketi 1 hafta idiyormuş haberin olsun ahahahaha....sen stokla bende öle yapıcam....
bende niveanın atta çantasını aldım hem ürünler çok kaliteli hem çantası kullanışlı, güle güle kullanın canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?