- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #27.661
Canım oradaki kelebekli modele benziyor benimki de ben tüm malzemelerini (100 tane) 45 liraya aldım el emeği de olsun dedim tabi benim vaktim de var. Ama bu sitedekiler birçok siteye göre güzelmiş.
ben ıslak mendili sadece hastanede kullanmak için aldım sonrasında pamuk ılık su kullanıcam arkadaşım onu yapıyo doktorda onu tavsiye etmiş
ne kaadar doğal olursa olsun kaliteli olursa olsun sonuçta pamuk ılık su gibi olmaz
arkadaşım peteğin üzerine bi kağpta su koyuyo pamukla siliyo
hiç pişiği yok
kreme gerek yok aldım duruyo dedii
diğer arkadaşım kızına hastanede ıslak mendil kullanmış pişik olmuş bebek
her bebeğin teni bir değil ama yinede devamlı kullanamam kıyamam popişineee
arkadaşım bolca pamuk stokla dedii
bu sitedenmi aldın canım
bende almak istiyorum ama nasıl sorunsuz ulaşıyomu filan merak ediyorumm
Günaydın kızlar bişi sorcam aranızda doğum raporu alacak olan var mı yada cevresinde almış olan tam hangi hafta alınıyo para rapor bitince alınıyormuş doğum öncesi ve sonrası 2 rapor mu alıyoruz parayı 16 hafta sonra mı alabiliyoruz bilgisi olupta paylaşabilecek var mı
kuzucuğum ben de senin gibi düşünüyorum, hatta kocaman kocaman pamuk paketleri aldım bile, ama daha pratik naıl yaparım diye araştırırken şunu gördüm, okuyalım belki fikir ediniriz.
Anne Café: Islak Pamuk, Islak Mendile Karşı
teşekkür ederim arkadaşım, bebeğin suyu tehlike sınırına düşmüş, çarşambadan beri yatıyorum pazartesi tekrar kontrol var umarım düzelmiştir yoksa bu böyle gidecek gibi görünüyor, aynı durum gaye'de de var ve onunki hala düzelmedi , erken doğum olacaksada olur artık onun stresini yaşamıyorum ama şu yatmak beni öldürüyor anlatamam yaşadığım sıkıntıyı...
Bu fikir de çok mantıklıymış ama o sakladığımız ıslak pamukları nasıl ılık tutcazoda sıcaklığında kalması yeter mi acaba.. altta bi yorum var.. her alt değiştirmede pamuğu ılık suyla ıslatıp sıkma.. galiba en iyi çözüm bu..
kızlar ben oğlumda hep ıslak mendil kullandım
bir kere bile pişik olmadı altını sildikten sonra
chicconun pişik kreminden sürüyordum
birde o zamanlar önüme gelen ıslak medili kullanıyordum
yani sadece dikkat ettiğim alkolsüz olmasyıdı
onun dışında sadece su ve ıslak mendilmi içerir falan hiç dikkat etmiyordum
kızımada kesinlikle ıslak mendil kullanıcam nasıl alıştırırsan öyle gider
çok fazla dikkat edince sanki daha çok aksilikler bizi buluyor
selammmmmmmm cici anneler napıyosunuz bakalım havada kapalı hep pufffffffffff........
bende ıslak mendille devam etmeyi düşünüyorum ve pişik kremi ...her gittiğimiz yere ıslak pamuk taşıyamayız mesela alışveriş mekezsine gittiğimizde akşam yemeği lokanta vs gibi ama sildikten sonra kurulama mantıklı....
Selam canım rüyamda sizi gördüm denize giriyorduk beraber çok güzeldi deniz de hava da. Güneşliydi bugüne inat. Benim rüyalar coştu bugünlerde hep bebekli bebek olmazsa hamileli rüyalar
Ben de senin gibi düşünüyorum, ilk zamanla unibaby yenidoğan sonra prima, huggies falan kullanırım sanıyorum.
ohhh ohhh sefamız olsundoğurmuşuzda denizemi gitmişiz .....ay ben sana rüyamı anlatsam kopa sın film seti gibi mısır pramitleri mısır tanrıları balıklar falan sanırım bitaraflar acıkta kaldı......
Doğurmamıştık bebekler karnımızdaydı dahaBen her gece bir şeyler görüyorum. Senin rüyalar da bombaymış çok yaratıcısın ay çok güldürdün beni.
ay sorma aysencim sabah uyanınca 2 saatlik sinema filmden cıkmış gibi oluyorum....hamilelikte cok normalmiş kabuslar vs takmayın.....
günaydın annişlerrr
biz de bugün 32 yi tammamladık çook şükürr
ben kızımın poposunu 1 sene boyunca ıslattığım pamukla sildim sonra bazen suyun altına tutup yıkadım bazen de ıslak mendil kullandım(genelde dışardayken)2.5yaşından sonra zaten tuvaleti öğrettim şimdi 3.5 yaşında oğlumda da öyle yapıcam kısmetse hiç pişik olmadı benim kızım ama asıl mesele neyle temizlerseniz temizleyin kuru tutmak çok önemlii ben bezine 1 kere çiş yapsa değiştirirdim bazı anneler bez şişene kadar bekler mesela...popo kuru olduğu sürece pişik olmaz
merhaba, birkaç gündür yazamıyordum ben de şimdi geçmişi okuydum bir sürü şeyden bahsedilmiş. ben de uni baby yenidoğan ıslak mendil aldım 12li paket ve onu kullanmayı düşünüyorum açıkçası kurularım da sonra poposunu.
alışverişlerden odalardan bahsedilmiş oda takımı alan kuran arkadaşları da tebrik ediyorum oda da hazır olunca heyecan daha da artıyordur. biz de dün odayı boyattık önümüzdeki h.içi de oda takımımız gelecek bakalım nasıl duracak çok heyecan verici. ama daha eksikler var tabi tül yok halı yok alt açma alamadım.
arkadaşlar penye alt açma seti bulup alan var mı? battaniyeli set? aziz bebenin görmüştüm bir mağazada karar verip alamamştım bir daha da bulamadım. kapitone ya da kışlık kalın var ben penye olsun kumaşı istiyorum pembe de battaniyesi olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?