2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım oradaki kelebekli modele benziyor benimki de ben tüm malzemelerini (100 tane) 45 liraya aldım el emeği de olsun dedim tabi benim vaktim de var. Ama bu sitedekiler birçok siteye göre güzelmiş.

bu sitedenmi aldın canım
bende almak istiyorum ama nasıl sorunsuz ulaşıyomu filan merak ediyorumm

kuzucuğum ben de senin gibi düşünüyorum, hatta kocaman kocaman pamuk paketleri aldım bile, ama daha pratik naıl yaparım diye araştırırken şunu gördüm, okuyalım belki fikir ediniriz.
Anne Café: Islak Pamuk, Islak Mendile Karşı

bu sitedenmi aldın canım
bende almak istiyorum ama nasıl sorunsuz ulaşıyomu filan merak ediyorumm

Ben Bursa'da bu tarz şeyler satan bir yerden aldım pek internetten alışveriş yapmıyorum. Sen Çanakkale'de yaşıyorsun sanırım orada yok mu toptan satan yerler? Bu arada ben Çanakkaleliyim ama merkez değil.

benim doktorum tam 32 artı 0 da al dedi canım. eğer izne cıkacaksan o tarihte calısamaz raporu alıyorsun bıraz daha calısacaksan 37nci haftaya kadar calısabilir raporu alıyorsun cıkarken de tekrar calısamaz raporu alıyorsun. döndüğünde de calısabilir raporu alıyorsun. Parayı işe döndüğünde alıyorsun, ama şirketin sana maaşını her ay düzenli yatırırsa parayı aldığında şirkete veriyorsun.

Bu fikir de çok mantıklıymış ama o sakladığımız ıslak pamukları nasıl ılık tutcaz oda sıcaklığında kalması yeter mi acaba.. altta bi yorum var.. her alt değiştirmede pamuğu ılık suyla ıslatıp sıkma.. galiba en iyi çözüm bu..

canım çok geçmiş olsun umarım bir sonraki doktor randevunda bol boool artmış olur suyun

kızlar ben oğlumda hep ıslak mendil kullandım
bir kere bile pişik olmadı altını sildikten sonra
chicconun pişik kreminden sürüyordum
birde o zamanlar önüme gelen ıslak medili kullanıyordum
yani sadece dikkat ettiğim alkolsüz olmasyıdı
onun dışında sadece su ve ıslak mendilmi içerir falan hiç dikkat etmiyordum
kızımada kesinlikle ıslak mendil kullanıcam nasıl alıştırırsan öyle gider
çok fazla dikkat edince sanki daha çok aksilikler bizi buluyor

(Ben makyaj temizleme pamuklarından (hani şu düz yuvarlak olanlardan) kullanıyorum. Ayrıca pompalı bir şişeye kaynatılmış soğutulmuş su koydum. 2 damla suyla ıslatıp, siliyorum. Kakayı ise kesinlikle yıkıyorum. Dışarıda saf pamukdan olan yenidoğan ıslak mendillerinden kullanıyorum. Bu şekilde dikkat edince pişik mişik olmuuyyooyuz biz.. :) )

Şu yorum da mantıklı geldi bana ıslak pamuk toplu halde bekledikçe bakteri üretir demiş bir tanesi.

selammmmmmmm cici anneler napıyosunuz bakalım havada kapalı hep pufffffffffff........

bende ıslak mendille devam etmeyi düşünüyorum ve pişik kremi ...her gittiğimiz yere ıslak pamuk taşıyamayız mesela alışveriş mekezsine gittiğimizde akşam yemeği lokanta vs gibi ama sildikten sonra kurulama mantıklı....

Ben de senin gibi düşünüyorum, ilk zamanla unibaby yenidoğan sonra prima, huggies falan kullanırım sanıyorum.

Selam canım rüyamda sizi gördüm denize giriyorduk beraber çok güzeldi deniz de hava da. Güneşliydi bugüne inat. Benim rüyalar coştu bugünlerde hep bebekli bebek olmazsa hamileli rüyalar

Selam canım rüyamda sizi gördüm denize giriyorduk beraber çok güzeldi deniz de hava da. Güneşliydi bugüne inat. Benim rüyalar coştu bugünlerde hep bebekli bebek olmazsa hamileli rüyalar

ohhh ohhh sefamız olsun doğurmuşuzda denizemi gitmişiz .....ay ben sana rüyamı anlatsam kopasın film seti gibi mısır pramitleri mısır tanrıları balıklar falan sanırım bitaraflar acıkta kaldı......

Ben de senin gibi düşünüyorum, ilk zamanla unibaby yenidoğan sonra prima, huggies falan kullanırım sanıyorum.

canım benim bir arkadaş aman Allahım nasıl titiz
kesinlikle ıslak mendil sürmedi
hatta pişik kremi bile kullanmadı zeytinyağı sürdü bebeğin poposuna
ama bu kadar titizliğe zavallı bebeğin poposu hiç pişiksiz kalmadı
sanırım birazda alıştırmayla ve cilt yapısıyla alakalı
umudumda dediği gibi her zaman kendi evimizde olamıyoruz
dışarı çıkınca mecbur kullanmak zorunda kalıcaz
bu sefer daha çok dengesi bozulur bebişin

Doğurmamıştık bebekler karnımızdaydı daha Ben her gece bir şeyler görüyorum. Senin rüyalar da bombaymış çok yaratıcısın ay çok güldürdün beni.

kızlar pişik bence idrar asidiylede alakalı bişey bu yüzdeb mümkün olduğunca altını ıslak bırakmamak lazım bebişlerimizin....

Doğurmamıştık bebekler karnımızdaydı daha Ben her gece bir şeyler görüyorum. Senin rüyalar da bombaymış çok yaratıcısın ay çok güldürdün beni.

ay sorma aysencim sabah uyanınca 2 saatlik sinema filmden cıkmış gibi oluyorum.... hamilelikte cok normalmiş kabuslar vs takmayın.....

ay sorma aysencim sabah uyanınca 2 saatlik sinema filmden cıkmış gibi oluyorum.... hamilelikte cok normalmiş kabuslar vs takmayın.....

Benimkiler pek kabus değil eğlenceli güzel bebişli, hamileli rüyalar Allahtan

Bu arada şu pişik konusunda söylediğin doğru ilk zamanlar çok sık çiş yapıyormuş bebekler bekletmemek lazım herkes kendince bir yöntem belirleyip kuru tutmalı bebeğin altını

merhaba, birkaç gündür yazamıyordum ben de şimdi geçmişi okuydum bir sürü şeyden bahsedilmiş. ben de uni baby yenidoğan ıslak mendil aldım 12li paket ve onu kullanmayı düşünüyorum açıkçası kurularım da sonra poposunu.
alışverişlerden odalardan bahsedilmiş oda takımı alan kuran arkadaşları da tebrik ediyorum oda da hazır olunca heyecan daha da artıyordur. biz de dün odayı boyattık önümüzdeki h.içi de oda takımımız gelecek bakalım nasıl duracak çok heyecan verici. ama daha eksikler var tabi tül yok halı yok alt açma alamadım.

arkadaşlar penye alt açma seti bulup alan var mı? battaniyeli set? aziz bebenin görmüştüm bir mağazada karar verip alamamştım bir daha da bulamadım. kapitone ya da kışlık kalın var ben penye olsun kumaşı istiyorum pembe de battaniyesi olsun...

günaydın annişlerrr

biz de bugün 32 yi tammamladık çook şükürr

ben kızımın poposunu 1 sene boyunca ıslattığım pamukla sildim sonra bazen suyun altına tutup yıkadım bazen de ıslak mendil kullandım(genelde dışardayken)2.5yaşından sonra zaten tuvaleti öğrettim şimdi 3.5 yaşında oğlumda da öyle yapıcam kısmetse hiç pişik olmadı benim kızım ama asıl mesele neyle temizlerseniz temizleyin kuru tutmak çok önemlii ben bezine 1 kere çiş yapsa değiştirirdim bazı anneler bez şişene kadar bekler mesela...popo kuru olduğu sürece pişik olmaz

teprikler cnm bizimde doğuma 50 gün kaldmış ona baktım şimdi yehu mehu bu arada ewet bazı anneler bekletiyo bez cocuğun altında sallanıyo olsun iyice yapsında diyolarsonra cocuğun altı alev alıyo tabii......

cnm ben hep pnye takım aldım hemde kadife heryerdede satlıyo penye olan kapitoneli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…