- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #27.641
Yapmaaa :)) yandık o zaman.. bi de ıslak mendille popoyu sildikten sonra kağıt havluyla kurulamak da gerekiyomuş ıslak kalmasın diyestok yapalım da odada koycak yer kalmıcak :)) mendil havlu bebek bezi
ayrıca aıslak mendilleri yıkayıp kullanmak gerekiyomuş kızlaaarr
ayrıca aıslak mendilleri yıkayıp kullanmak gerekiyomuş kızlaaarr
amannn dün kuaföre gittim bütün kadıınlar diyo doğuma az kaldı heraldeee, dedim hayır daha 7 aylık olmadı.. aaaa diyolar çok aşağıda sanki doğdu doğacak:))) gülüyorum arkadaşlar böyle insanlara gülüp geçin...hiçç takmayın kafanıza.. bende biraz bozuldum bikaç kişi de söleyince ama sonradan takmamam gerektiğini, ağzı olanın konuştuğunu bildiğimi hatırladım :)
nasıl yani yaaaaaaaaaaa.
yıkamak da nereden çıktı, e o zaman analarımız gibi pamuklu bez kullanalım, topluca yıkayalım. Kolaylığı nerde kaldı.
Merhaba kızlar,
uzun zamandır bu topiği takip edemedim, umarım herkes iyidir.Ben iyiyim şükür, bebeklerim de iyi ..Bebeğimin birinin boynunda kordon dolanık olduğunu gördü bugün dr. Bişey olmaz dedi amaa içim rahat değil..
Boyle bişey yaşayanınız ya da duyanınız var mı?
amannn dün kuaföre gittim bütün kadıınlar diyo doğuma az kaldı heraldeee, dedim hayır daha 7 aylık olmadı.. aaaa diyolar çok aşağıda sanki doğdu doğacak:))) gülüyorum arkadaşlar böyle insanlara gülüp geçin...hiçç takmayın kafanıza.. bende biraz bozuldum bikaç kişi de söleyince ama sonradan takmamam gerektiğini, ağzı olanın konuştuğunu bildiğimi hatırladım :)
kızlar merhaba,
3 gündür sırt üstü yatmaktan heryerim ağrımaya başladı kuyruk sokumum başta beni öldürürken sırtım ve bacaklarımda ona eşlik ediyor, çoooookkkk sıkıldım yatmak bana göre birşey değil kendimi çok yetersiz hissediyorum(((
çok mutsuzum çokkkkk((
hamileliğimde ilk kez yaşıyorum bu duyguyu hep çok neşeli olmuştum ama çok sıkıntıda hissediyorum kendimi 2 gündür(((
bernaaa canımm smdi gördm msjını 1 bucuk hafta önce benm kızımında kordon vardı boynunda bizde 29 haftayı bitirdik . cok korkmustum uyuyamıyordum tabii dayanamadım 2 gün önce gittim doktora cıkarmıs zilli kordonunu. doktor ne stres yaptın da geldin dedi önemli degil bu haftalarda , dogum zamanı risk dedi. o yuzden sen içini rahat tut okdr hareketli ki bebişlerimiz kurtarıyorlar kordondan kendilerini.
Berrnacm kordon dolanmis bebisine gecms olsun. Ben 3 kat dolanik kordonla dogmusum simdi ben dogurcam yani hic korkma bisicik olmaz allahin izniyle
Günaydın kızlarrr.. Herkese mutlu pazarlar
Sabahtan beri bebişin çamaşırlarıyla uğraşıyorum yıkadım astım ama minik minik o kadar yoruldum kii ühühühühne zor işmiş böle minik çamaşırlarla uğraşmak yaa.. doğduktan sonra sürekli böle olcaz dimi daha ütü yapmadım bakalım bi kurusunlar ütü faslı nasıl geçcek acabaa
Al benden de o kadar . 3 e böldüm renklerine göre , daha ilki makinede. Kuruyunca kaç günde ütülerim bilmem artık:) Benimkiler ikiz bide , herşeyden 2-3 tane war
Gamzecim ve su azalması problemi yaşayan bütün arkadaşlar, bütün bir hafta yatmak, bol sıvı tüketimi ve armut yemek işe yaramış gibi. Suyum 10cmden 13cme çıkmış. Hala kritik sınırda ama doktor ne yapıyorsan yapmaya devam et dedi.
Bilginizeee
kızlar bebek şekeri ve kapı süsü için çok hoş modeller buldum fiyatlarıda bayaa uygun
ELİFCE NİKAH ŞEKERİ - BEBEK ŞEKERİ bebek şekeri
ELİFCE NİKAH ŞEKERİ - SEPETLER & KAPI SÜSÜ kapı süsleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?