2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yapmaaa :)) yandık o zaman.. bi de ıslak mendille popoyu sildikten sonra kağıt havluyla kurulamak da gerekiyomuş ıslak kalmasın diye stok yapalım da odada koycak yer kalmıcak :)) mendil havlu bebek bezi

ayrıca aıslak mendilleri yıkayıp kullanmak gerekiyomuş kızlaaarr

iyi geceler arkadaşlar... çok önce yazmıştım bir kaç kere bu topiğe uzun zamandır yazmıyorum ama sürekli takip edip okuyorum...

ayrıca aıslak mendilleri yıkayıp kullanmak gerekiyomuş kızlaaarr

arkadaşım bu yazdığım ilgimi çekti sahiden ıslak mendili yıkayıpda mı kullancaz?? o zaman niye kremlileri alıyoruz öyleyse?? ilk defa duydumda şaşırdım.. bu arada bende arkadaşların tavsiyesi üzerine unibaby ninkini aldım 3 paket bi arada aldım ama biraz pahalı gb geldi bana nivealar ne kadar?? milupanın paketi geldi dün bana içinde numunesi var fiyatıda uygunsa dener memnun kalırsam niveaya geçerim

bu arada bilginize wenice etiket fiyatının yarısı kampanyası başlamış yüzde 50 indirim var :)) pançodada yüzde 20 30 50 indirimler var...

Bana da birkaç gün önce birisi; aaaa karnın aşağıya inmiş senin doğuma az kalmış gibi sanki dedi,, bende yooo gayet iyi duruyo karnım hep böyleydi zaten deyip gülüp geçtim,,, bizim insanımız boş yorum yapmayı ve doktorluğu çok iyi bilirler :)

nasıl yani yaaaaaaaaaaa.
yıkamak da nereden çıktı, e o zaman analarımız gibi pamuklu bez kullanalım, topluca yıkayalım. Kolaylığı nerde kaldı.

canım bence perim arkadaşımız şaka yaptı
öyle bir şey olurmu yıkanıcaksa suyla ıslattığımız pamuğu kullanmak daha mantıklı

canlarım annelerinize söyleyin veya kendiniz yapın tülbentlikten küçük popo silme bezleri yapsınlar.kaka falan yapınca önce ıslak mendille silin sonra tülbentlik bezi suda ıslatıp küçük popişi iyice silin.az hava alsın.üstün birde popolin sürünce tamammm..oğluşum hiç pişik olmadı benim.

Kızlar ıslak mendilleri yıkayabiliriz. Ama alkollü, ne olduğu belli olmayanları. Ama yeni ıslak havlular var %100pamuk ve sudan olan onları kullanmakta fayda var.

bernaaa canımm smdi gördm msjını 1 bucuk hafta önce benm kızımında kordon vardı boynunda bizde 29 haftayı bitirdik . cok korkmustum uyuyamıyordum tabii dayanamadım 2 gün önce gittim doktora cıkarmıs zilli kordonunu. doktor ne stres yaptın da geldin dedi önemli degil bu haftalarda , dogum zamanı risk dedi. o yuzden sen içini rahat tut okdr hareketli ki bebişlerimiz kurtarıyorlar kordondan kendilerini.

Canim benm bastan beri hep asagida duruyo bebisim cati kemigi varya resmen onun arkasndaydi ultrasondn kaciyodu sanki saklaniyodu oraya ama doktorlr anatomik yapimdan oldunu sorun olmadigini soylediler.kaynanacigmda kolaycik dogurursun benim de oyleydi 5dk da dogururdm diyo esim ilk cocuguyms 5kg 55cm dogmus normal dogum ve dikissiz:) rabbim hepimize bole rahat dogum nasip eylesin :))

Berrnacm kordon dolanmis bebisine gecms olsun. Ben 3 kat dolanik kordonla dogmusum simdi ben dogurcam yani hic korkma bisicik olmaz allahin izniyle

yatmak cok bunaltici bilirim canim, ama az kaldi artik boyle dusun,
insallah kontrolundeen iyi sonuclarla donersin

Günaydın kızlar bişi sorcam aranızda doğum raporu alacak olan var mı yada cevresinde almış olan tam hangi hafta alınıyo para rapor bitince alınıyormuş doğum öncesi ve sonrası 2 rapor mu alıyoruz parayı 16 hafta sonra mı alabiliyoruz bilgisi olupta paylaşabilecek var mı

Günaydın güzel mart aneleriiiii

mutlu bi pazarınız olsun inşallah ve haftaya hepimiz güzel başlayalım

ıslak mendil konusunda ilk zamanlar unibaby yenidoğan hariç diğer ıslak mendillerin muslukta yıkanıp kullanılması taraftarıyım. bana annem Defnede minik minik eski çarşaflardan bez hazırlamıştı onları ıslatıp öyle kullanmıştık:) şimdi yine hazırlamaya başladık:))

ilerleyen zamanlarda pişik filan olduğunda doktorlar asla izin vermiyorlar ıslak mendile.. o zaman işte o mendilleri muslukta yıkayıp öyle kullanmıştım.

Son düzenleme:
Günaydın kızlarrr.. Herkese mutlu pazarlar

Sabahtan beri bebişin çamaşırlarıyla uğraşıyorum yıkadım astım ama minik minik o kadar yoruldum kii ühühühüh ne zor işmiş böle minik çamaşırlarla uğraşmak yaa.. doğduktan sonra sürekli böle olcaz dimi daha ütü yapmadım bakalım bi kurusunlar ütü faslı nasıl geçcek acabaa

İnşallah benimki de çıkarır kordununu .Çok sağa sola dönüyoyorum uyuyamadıkça , acaba benim yüzümden mü oldu diye de düşünüyorum..
Doktorum da " dediğime pişman etme, bişey olmaz" dedi .. 2 hafta sonra kontrol var ciğer geliştirici iğne vurucaklar bakalım napıyo benim oğlan :)

Berrnacm kordon dolanmis bebisine gecms olsun. Ben 3 kat dolanik kordonla dogmusum simdi ben dogurcam yani hic korkma bisicik olmaz allahin izniyle

3 kat dolandırdın demek kordununu maşallah:)
Allahım hepimize hayırlı doğumlar, sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.

Al benden de o kadar . 3 e böldüm renklerine göre , daha ilki makinede. Kuruyunca kaç günde ütülerim bilmem artık:) Benimkiler ikiz bide , herşeyden 2-3 tane war

Son düzenleme:
Al benden de o kadar . 3 e böldüm renklerine göre , daha ilki makinede. Kuruyunca kaç günde ütülerim bilmem artık:) Benimkiler ikiz bide , herşeyden 2-3 tane war

Senin işin iki kat o zaman :)) Allah kolaylık versin hepimize canım, bende ütüyü bugün yapıp bitirmek istiyorum ama bakalım kuruduktan sonra ne düşünürüm bilmiyorum ama şu an uzanıp tv izlemekten başka bişey istemiyorum :))

günaydın kızlarr
günaydın diyorumm çünkü ben çok uyuyorum
kedi gibi oldum sıcak yer buldummu kıvrılıyorum
ne tatlı uyuyorumm
ilk 3 ay çok zor geçmişti hep uyku hep uyku ile geçmişti kalkıp yemek yapacak hal yoktu o derece uyuyodum şimdide o kadar olmasada uyku başladı yine

Çok sevindim canım suyunun artmasına inşallah daha da artar da hiç sıkıntı kalmaz.

ben ıslak mendili sadece hastanede kullanmak için aldım sonrasında pamuk ılık su kullanıcam arkadaşım onu yapıyo doktorda onu tavsiye etmiş
ne kaadar doğal olursa olsun kaliteli olursa olsun sonuçta pamuk ılık su gibi olmaz
arkadaşım peteğin üzerine bi kağpta su koyuyo pamukla siliyo
hiç pişiği yok
kreme gerek yok aldım duruyo dedii
diğer arkadaşım kızına hastanede ıslak mendil kullanmış pişik olmuş bebek
her bebeğin teni bir değil ama yinede devamlı kullanamam kıyamam popişineee
arkadaşım bolca pamuk stokla dedii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…