2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende cicişlerini yıkadım bebişimin ve hepsi ütü için bekliyolar beni yıkamak zaten zorlu değil makine güzelce yıkıyoda asması hakkaten çok komikti

doğum raporunu ben aldım ve sat a göre vermedi doktor,, bebişin kilo vs ölçümlerini yaparak verdi,,, cuma günü aldım sata göre 31+4 tü ama raporda 32+4 verdi,, çünkü dr kontrolümdede bir hafta ilerde görünüyordu,,

ıslak mendil olarak bende unıbaby yenidoğanı kullanıcam sonrasında da normal ama alkolsüz ıslak mendillere dönerim büyük ihtimalle ama tülbent bezi kullanmakta çok mantıklı,,,

Pratik alt açma diye bir şey gördüm ben havlu gibi altı muşambalı ince bir şey ama penye battaniyeli görmedim ben hiç. Kapitonelerin battaniyelisini gördüm.

yaaaaa bu arada sorduğum bir soru yine kaynamış gitmiş :2: saç boyatan ya da dr na bunun zararı olup olmadığını soran varmı,, ben önümüzdeki cuma kontrole gidicem o zaman sorucam kendi dr ma,,,

birde ankara da yaşayan arkadaşlar doğum ile ilgili seminer gibi birşeylerden haberiniz olursa birbirimizi bilgilendirelim

cnm ben başlı başına boyatmayı düşünmedim normalde 15 günde bir dip boya yaptırırdım hayatta boyasız gezmezdim ama hamile kaldıktan sonra boyatmayı hiç düşünmedim ama doğumdan sonra rabbim nasip ederse 10.000 bakıma giricem boyatıp kaynak taktırıcam....ama dün kuaförde 9 aylık bir hamile vardı bitkisel boya ile boyattı saçlarını boyayı kendi getirmişti...

Saçımı boyatmadığım için bilemiyorum en doğrusu doktorunun söyleyeceği şeydir bence.

Saçımı boyatmadığım için bilemiyorum en doğrusu doktorunun söyleyeceği şeydir bence.

bende doğumdan sonra düşünüyordum fakat o zamanda boyatmayanlar varmış,, emzirdikleri için,,, internette de bayağı araştırmıştım ve kanıtlanmış birşey olmadığı yazıyordu zarar verip vermeme konusunda,, bakalım dr ne dicek?
aslında çok sorun değil boyatmak ama röfleli saçta hakkaten çok kötü duruyo diplerle

birde kardeşim kuaför, bitkisel boyaların diğerlerinden hiç farkı olmadığını söyledi :2:

hayırlı pazarlar kızlar..umarım herkesin keyfi yerindedir..
cuma günü kontrolüm vardı..güzel geçti..kızım iyiydi şükür..
ve yeğenim katıldı aramıza...annede bebek de çok iyi maşallah..biz gittiğimizde yatıyordu paşamız..çok tatlı bişey..bolca emiyordu annesini..
hepimiz sağlıklıca kucağımıza alırız inşallah yavrularımızı

Gözünüz aydın canım güzel sağlıklı bir ömür geçirsin inşallah ufaklık.

cnm gözünüz aydın ne mutlu size ve onlara biz de öyle güzelce kavuşalım inşallahhh

Ben Bursa'da bu tarz şeyler satan bir yerden aldım pek internetten alışveriş yapmıyorum. Sen Çanakkale'de yaşıyorsun sanırım orada yok mu toptan satan yerler? Bu arada ben Çanakkaleliyim ama merkez değil.

hiç görmedim ama arkadaşım yaptırmış ona sorayıım nerden yaptırmış

Ben Bursa'da bu tarz şeyler satan bir yerden aldım pek internetten alışveriş yapmıyorum. Sen Çanakkale'de yaşıyorsun sanırım orada yok mu toptan satan yerler? Bu arada ben Çanakkaleliyim ama merkez değil.

çanakkalenin neresindensin canım ben merkezde oturuyorum

canım bazı doktorlar sorun olmaz bazıları ise sakınncalı buluyoo
henüz kesin kanıtlanmış bişey değil yani
ben iki doktora gidiyorum ikisinede sordum birisi kesinlikle olmaz bitkisel dahil dedi sabret dedii o doktorum zaten çamaşır suyu vs.. kimyasal temasıda yasaklıyo ve kokusundanda uzak duruyosun bebeğin kıyafetlerini sabunlu suyla yıka asla deterjan vs.. kullanma demişti
diğeri sorun olmaz dedi boyatabilirsin dedi ama ilk 3 ayy o da olmaz demişti

teşekkür ederim bende ikilemde kaldım açıkçasııı, bakalım benim dr ne dicek

birde çanakkaledeymişsin bende bi aksilik olmazsa birkaç ay sonra oraya taşınıcam, sormak istediklerimi sana sorabilirim de mi artık bebiş görmeye de gelirim

tabiki canım buyur

tabiki canım buyur

soracaklarım genel konular aslında,, kaç yıldır ordasın?,, uzun süreli yaşanabilecek yermi sence? kışın gerçekten çok soğuk oluyomu?,, nereler oturmak için ideal yerler,, (toki nin orası ve esenler mah duydum)

birkaç ay önce ramazan bayramında geldim ve inanılmaz kalabalıktı :) ama şehir olarak çok beğendim,, büyük biryer olmaması ve sakin bir şehir olarak görünmesi hoşuma gitti açıkçası..

canım hayırlı uğurlu olsun rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin...

canım fotosu var mı aldığının görebileceğim?
malesef yok cnm ama bir tanesi şu ayı şeklinde olan alt açma varya onun beyazı battaniyesiyle takım birtaneside penye kenarları fistolu beyaz battaniyeside penye ve kapittoneli.....

ay kızlar bu havada beni bir uyku basıyo şimdide uyudum uyandım .........şimdi hazırlanıp yemeğe gidiyorux eşimle gelince görüşürüz....

güzel bi şehir güvenlidirr
toki ve esenler merkeze çok uzaktır ve esenleri tavsiye etmem
uzun süreli yaşanır elbette
sakin bir şehir merkezde bile oturabilirsinn
500 kira parası verdinmi güzel sıfır temiz bir dairede oturabilirsin kordon hariö orda kiralar 1000 lirayı bulur
çok soğuk olmaz deniz olduğundan rüzgarlıdır
ben merkeze yakın oturuyorumm rahat oluyo kordon yürüme mesafesinde
toki esenler çok tenha gece filan zor olurr hemde ufak bi ihtiyacın olsa merkeze inmen gerekirr
esenler güvenli değill
tokide uzak orda oturacağına o paraya şehir içinde otur bebeğini istediğin zaman kordona çıkarıp gezdirirsin arabasıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…