- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #27.681
Günaydın kızlarrr.. Herkese mutlu pazarlar
Sabahtan beri bebişin çamaşırlarıyla uğraşıyorum yıkadım astım ama minik minik o kadar yoruldum kii ühühühühne zor işmiş böle minik çamaşırlarla uğraşmak yaa.. doğduktan sonra sürekli böle olcaz dimi daha ütü yapmadım bakalım bi kurusunlar ütü faslı nasıl geçcek acabaa
Günaydın kızlar bişi sorcam aranızda doğum raporu alacak olan var mı yada cevresinde almış olan tam hangi hafta alınıyo para rapor bitince alınıyormuş doğum öncesi ve sonrası 2 rapor mu alıyoruz parayı 16 hafta sonra mı alabiliyoruz bilgisi olupta paylaşabilecek var mı
Günaydın güzel mart aneleriiiii
mutlu bi pazarınız olsun inşallah ve haftaya hepimiz güzel başlayalım
ıslak mendil konusunda ilk zamanlar unibaby yenidoğan hariç diğer ıslak mendillerin muslukta yıkanıp kullanılması taraftarıyım. bana annem Defnede minik minik eski çarşaflardan bez hazırlamıştı onları ıslatıp öyle kullanmıştık:) şimdi yine hazırlamaya başladık:))
ilerleyen zamanlarda pişik filan olduğunda doktorlar asla izin vermiyorlar ıslak mendile.. o zaman işte o mendilleri muslukta yıkayıp öyle kullanmıştım.
merhaba, birkaç gündür yazamıyordum ben de şimdi geçmişi okuydum bir sürü şeyden bahsedilmiş. ben de uni baby yenidoğan ıslak mendil aldım 12li paket ve onu kullanmayı düşünüyorum açıkçası kurularım da sonra poposunu.
alışverişlerden odalardan bahsedilmiş oda takımı alan kuran arkadaşları da tebrik ediyorum oda da hazır olunca heyecan daha da artıyordur. biz de dün odayı boyattık önümüzdeki h.içi de oda takımımız gelecek bakalım nasıl duracak çok heyecan verici. ama daha eksikler var tabi tül yok halı yok alt açma alamadım.
arkadaşlar penye alt açma seti bulup alan var mı? battaniyeli set? aziz bebenin görmüştüm bir mağazada karar verip alamamştım bir daha da bulamadım. kapitone ya da kışlık kalın var ben penye olsun kumaşı istiyorum pembe de battaniyesi olsun...
yaaaaa bu arada sorduğum bir soru yine kaynamış gitmiş :2: saç boyatan ya da dr na bunun zararı olup olmadığını soran varmı,, ben önümüzdeki cuma kontrole gidicem o zaman sorucam kendi dr ma,,,
birde ankara da yaşayan arkadaşlar doğum ile ilgili seminer gibi birşeylerden haberiniz olursa birbirimizi bilgilendirelim
yaaaaa bu arada sorduğum bir soru yine kaynamış gitmiş :2: saç boyatan ya da dr na bunun zararı olup olmadığını soran varmı,, ben önümüzdeki cuma kontrole gidicem o zaman sorucam kendi dr ma,,,
birde ankara da yaşayan arkadaşlar doğum ile ilgili seminer gibi birşeylerden haberiniz olursa birbirimizi bilgilendirelim
cnm ben başlı başına boyatmayı düşünmedim normalde 15 günde bir dip boya yaptırırdım hayatta boyasız gezmezdim ama hamile kaldıktan sonra boyatmayı hiç düşünmedim ama doğumdan sonra rabbim nasip ederse 10.000 bakıma giricem boyatıp kaynak taktırıcam....ama dün kuaförde 9 aylık bir hamile vardı bitkisel boya ile boyattı saçlarını boyayı kendi getirmişti...
Saçımı boyatmadığım için bilemiyorum en doğrusu doktorunun söyleyeceği şeydir bence.
hayırlı pazarlar kızlar..umarım herkesin keyfi yerindedir..
cuma günü kontrolüm vardı..güzel geçti..kızım iyiydi şükür..
ve yeğenim katıldı aramıza...annede bebek de çok iyi maşallah..biz gittiğimizde yatıyordu paşamız..çok tatlı bişey..bolca emiyordu annesini..
hepimiz sağlıklıca kucağımıza alırız inşallah yavrularımızı
cnm ben hep pnye takım aldım hemde kadife heryerdede satlıyo penye olan kapitoneli
ve yeğenim katıldı aramıza...annede bebek de çok iyi maşallah..biz gittiğimizde yatıyordu paşamız..çok tatlı bişey..bolca emiyordu annesini..
Ben Bursa'da bu tarz şeyler satan bir yerden aldım pek internetten alışveriş yapmıyorum. Sen Çanakkale'de yaşıyorsun sanırım orada yok mu toptan satan yerler? Bu arada ben Çanakkaleliyim ama merkez değil.
Ben Bursa'da bu tarz şeyler satan bir yerden aldım pek internetten alışveriş yapmıyorum. Sen Çanakkale'de yaşıyorsun sanırım orada yok mu toptan satan yerler? Bu arada ben Çanakkaleliyim ama merkez değil.
canım bazı doktorlar sorun olmaz bazıları ise sakınncalı buluyoo
henüz kesin kanıtlanmış bişey değil yani
ben iki doktora gidiyorum ikisinede sordum birisi kesinlikle olmaz bitkisel dahil dedi sabret dedii o doktorum zaten çamaşır suyu vs.. kimyasal temasıda yasaklıyo ve kokusundanda uzak duruyosun bebeğin kıyafetlerini sabunlu suyla yıka asla deterjan vs.. kullanma demişti
diğeri sorun olmaz dedi boyatabilirsin dedi ama ilk 3 ayy o da olmaz demişti
teşekkür ederim bende ikilemde kaldım açıkçasııı, bakalım benim dr ne dicek
birde çanakkaledeymişsin bende bi aksilik olmazsa birkaç ay sonra oraya taşınıcam, sormak istediklerimi sana sorabilirim de miartık bebiş görmeye de gelirim
tabiki canım buyur
çanakkalenin neresindensin canım ben merkezde oturuyorum
malesef yok cnm ama bir tanesi şu ayı şeklinde olan alt açma varya onun beyazı battaniyesiyle takım birtaneside penye kenarları fistolu beyaz battaniyeside penye ve kapittoneli.....canım fotosu var mı aldığının görebileceğim?
soracaklarım genel konular aslında,, kaç yıldır ordasın?,, uzun süreli yaşanabilecek yermi sence? kışın gerçekten çok soğuk oluyomu?,, nereler oturmak için ideal yerler,, (toki nin orası ve esenler mah duydum)
birkaç ay önce ramazan bayramında geldim ve inanılmaz kalabalıktı :) ama şehir olarak çok beğendim,, büyük biryer olmaması ve sakin bir şehir olarak görünmesi hoşuma gitti açıkçası..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?