2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım çok geçmiş olsun,tahlil sonuçların temiz çıkar inş.dikkat et kendine.Sen ve bebiş iyi olsunda ilaç iç canım az kaldı sonrasında bu kadar ilaç içmiycez inş.

Canımm geçmiş olsun ne oldu böyle güzel mart annelerine nazar mı değidi dikkat et kendine
30.haftanız mübarek olsun :)) keşke daha öncedn 30. haftaya girenlere bi parti düzenleseydk..gerçi bi bn kaldm sanırım..1 haftam var bnm daha..

Sağol canımm bişey kalmamış seninde yüce rabbim 38 -39 ları görmeyi nasip etsin inş.

pompa mı :) benm cidden bilgim yokmuş bu konuda yaa. bende alım o zaman madem cıkarıyo. benm birinde minnacık uç var dgerinde hiç yok. korkuyorum smdi ya bebişi besleyemezsem diye. o zaman tam emzirmeden önce kullancaz pompayı kısa sürede iniyorsa.

Canım çok geçmiş olsun,dikkat et kendine...

geçmiş olsun canım.aranızda çok güçlü bir bağ var hissetmiştir kuzucuk...umarım ağrıların en kısa zamanda azalır ve düzelir.normal doğum istiyorsun sanırım.sağlık olsun.bebişler iyi olsunda,varsın sezeryan olsun.canını sıkma.

keşke geri dönüşüm kutusunuda boşaltabilsek daha sonra...tamamen kurtulmuş olrdk :))

cnm bende alıcam ama bedenine karar veremedim 90-95 oldu şuanda göğüslerim 95 mi alsam yoksa 100 sence kalıpları nasıl büyük mü küçük mü

caım benim hamile kalmadan önceki bedenim 80 di ben 85 aldım hayette iyi duruyor
bence sende şuanki bedeninden bir beden büyük al
100 beden alabilirsin yada 95 al

Canımm benim kıyamam üzme ama kendini inş. çok çıkmaz o zaman enfeksiyon hayırlısıyla bi bitirsek şu hamileliği dualarım seninle ve minik kızınla canım

Göğsümüzün ucu var mı yok mu nasıl anlıycaz acaba :) benimde küçük galiba ucu ama ucu yok nasıl oluyo hiç bi fikrim yok bunu biraz araştırıyım netten

Canım bencede bugün bi nazar duası herkes okusun en azından görenler bu yazıyı.. bi de bi ara herkes 2-3 tane Yasin alsa 40 Yasin yapsak topiğimizdeki tüm hamişlere?

çok geçmiş olsun bu aralar göbeklerden nereye basıyoruz göremiyoruz ki Allah korusun yavrularımızı

oyyy kıyamam ana yüreği işte..sanırım tam anlamıyla yaşamadn anlayamıcaz..onların gözüne bakınca tenine dokununca herşey çok daha farklı olmalı..heycanla o günü bekliyorum..Rabbim hepimize göstersin hayırlısıyla..

pazartesiden beri evde yatmaya devam ediyordum canım , pazartesi hastane, salı akşamı hastane ve bu sabah hastane dışında evden çıkmadım, evdede kahvaltımı hazırlama, portakal yıkama dışında yerimden kalktığım yok ((

bu arada allah kavuştursun sizide, sıkma canını ve dediğin doğru arada sırada bir yerlerde bırakmamız lazım hem anne hemde çocuk için gerekli olduğunda zorluk yaşamamak lazım, teyzelerim kuzenlerim hep bırakmıştır bebeklerini bize, hatta bırakıp tatile gidenler olmuştur 11 aylıkken.

hiç A ya denk gelmedi ama diğer harflerin hepsini kullandım maalesef ama ben kızıma güveniyorum hiç etkilenmedi kullandığım ilaçlardan...

Gamzecim çok geçmiş olsun... İnşallah bugünleri de birlikte atlatacağız, sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alacağız..

Amin canım, inşallah göreceğiz o günleri, teşekkür ederim iyi dileklerin için...

çok güzel fikir ne güzel olur ben hemen uygulamaya geçip akşam okuyayım o zaman .başkasının sana ettiği dua herzaman daha makbulmüş zaten .

çok teşekkürler geçmiş olsun dileklerini ileten güzel anneler, allah hepimizi daha kötüsünden korusun... kızlar ben hamileleiğimin başından beri sağlık ocağına hiç gitmedim hep özele gittim, gidip kayıt yaptırmak gerek diye duydum, bebeğin aşıları için falan, belimde çok ağrıyo ama hazır evdeyken gitsem mi sonradan neden gelmedin diye sorun çıkarırlar mı acaba??

amaaaaan geçmiş olsn cnm..ay içim bi tuhaf oldu okuyunca..ALlah korumuş..

Günaydınn kızlar nasılsınız bu gün Özge ve ben 30. haftaya girmiş bulunuyoruzz yaşasıınnnnnnn :119::119::119::119::119::124::124::124::124:

Günaydın kızlarGüneşli bir gün ne güzel ve haftanın son günü
Bugün 30 olduk bizde yaşasınnn

tebrikler arkadaşlar darısı bekleyen tüm arkadaşların başına inşallah......

anneyim ben cnm ok geçmiş olsun

Son düzenleme:

geçen gün aklıma geldi hiç dr yüzü görmeden doğuda 5-6 tane doğuran kadınlar varya hayranım artık onlara ben bitanesini doğurana kadar neler çekiyorum ,işte hepimiz aynıyız ,şükürki bebeklerimiz iyi bunlrada bize yüce mevlanın imtihanı naapalım cnm bunada şükür,sen içini ferah tut hiç bişeycik olmaz Allahın izniyle

Selam Herkese... Hayırlı Cumalar...

Banyomuzu yaptık. mis gibi olduk... sonra faturaları yatırmaya gittim. geç girebildim...
biraz geçmişe bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…