- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #28.761
Kızlar günaydın,
dün yine sancı vardı bende, gecede sancı ile uyanınca sabah erkenden gittik hastaneye, önce nst ama sancı çıkmadı, doktor muayenesi sonra, alttan rahim boyu ölçüldü boyutu doğumun vaktini veriyormuş benimki normal çıktı kısalma vs yok henüz, bebeğin suyuna bakıldı pazartesiden bu yana yine azalmış, akciğer geliştirici iğne verdi 2 doz oldum, 2 dozda bu akşam olacağım.
İdrar tahlili ve kültürü istedi, enfeksiyon sancıyı yapabilir dedi, sonuçların çıkmasını bekliyorum, sonuca göre antibiyotik yazacak ilaçlı günler başladı yine(((
ben pek iyi değilim..dün akşam işten ewe döndüm annem de yanımdaydı, konsola bi tabak koymak için eğildim bi daha doğrulamadım, kalçama bişi saplandı sanki elektrik çarpmış gibi, neyse annem yatırdı beni, eşim gelince de hemen hastaneye götürdü ağlaya ağlaya indim merdivvenleri, hem korktum hem de bebeğim için üzüldüm hssediyodu sanki benim acı çektiğimi, 2 dk hareketsiz durmadı. hastanede de fıtık başlangıcı ama yapacak bişi yok dendi muayene etti beyin cerrahı, ağrı kesici verdi o kadar..şimdi de ewde yatıyoruz. bu bel fıtığıyla nasıl doğurcam ben yaaaa canım çok acıyo((
30.haftanız mübarek olsun :)) keşke daha öncedn 30. haftaya girenlere bi parti düzenleseydk..gerçi bi bn kaldm sanırım..1 haftam var bnm daha..
aynı dert bende de war, göğüs ucum war ama çok küçük, her zaman da çıkmıyo..ben de lansinoh krem ile 2 günde bir uçlarına masaj yapıyorum inşalah çıkar, bi de uç çıkarıcı pompa aldım ben emzirmeden önce 2 dk kullansan ucunu çıkarıyo ama şimdi kullanmak yasak tabi, ben sadece denedim gerçekten çıkarıyo ama çabuk iniyo
ben pek iyi değilim..dün akşam işten ewe döndüm annem de yanımdaydı, konsola bi tabak koymak için eğildim bi daha doğrulamadım, kalçama bişi saplandı sanki elektrik çarpmış gibi, neyse annem yatırdı beni, eşim gelince de hemen hastaneye götürdü ağlaya ağlaya indim merdivvenleri, hem korktum hem de bebeğim için üzüldüm hssediyodu sanki benim acı çektiğimi, 2 dk hareketsiz durmadı. hastanede de fıtık başlangıcı ama yapacak bişi yok dendi muayene etti beyin cerrahı, ağrı kesici verdi o kadar..şimdi de ewde yatıyoruz. bu bel fıtığıyla nasıl doğurcam ben yaaaa canım çok acıyo((
"Gebeliklerin önemli bir kısmı sağlıklı bir şekilde başlar ve ailenize sağlıklı bir bireyin katılmasıyla yeni bir sonla yeni bir hayat başlar. 9 ay insan hayatında önemi yadsınmayacak kadar uzun bir dönemdir. Bu dönemin keyfini çıkarın. Olumlu düşünmek için birçok nedeniniz var. Bunlardan en önemlisi olasılık hesaplarının sizin bu dönemi iyi bir şekilde atlatacağını göstermesi, diğeri doktor kontrollerinizde gebeliğinizin iyi seyrettiğinizin doktorunuz tarafından onaylanması, bir diğeri de çıkabilecek sorunların önemli bir kısmının günümüz tıp bilimi sayesinde aşılabilir olmasıdır.
Gebeliğiniz boyunca doktorunuza güvenin, size olumlu duygular aşılayanlarla birlikte olun, olumsuzluk aşılamaya çalışanları ise "geri dönüşüm kutusuna" gönderin." Dr. Kağan Kocatepe
cnm bende alıcam ama bedenine karar veremedim 90-95 oldu şuanda göğüslerim 95 mi alsam yoksa 100 sence kalıpları nasıl büyük mü küçük mü
yok canım maalesef temiz çıkmayacak, enfeksiyon var onu biliyoruz derecesini öğrenmek için yapıldı bugün yeniden, ona göre antibiyotiğin dozunu ayarlayacak...
zaten eğer dünden beri yaşadığım sancı diye adlandırdığım şey hakikaten sancı değilse böbreklerim ağrıyor demek oluyor, sancıyı hissettiğim yer ile böbreklerim aynı yerde(
hamileliğin 6. haftasından beri enfeksiyon ve antibiyotikten başımı alamadım böbrek mi dayanır artık bu duruma((
Göğsümüzün ucu var mı yok mu nasıl anlıycaz acaba :) benimde küçük galiba ucu ama ucu yok nasıl oluyo hiç bi fikrim yok bunu biraz araştırıyım nettenaynı dert bende de war, göğüs ucum war ama çok küçük, her zaman da çıkmıyo..ben de lansinoh krem ile 2 günde bir uçlarına masaj yapıyorum inşalah çıkar, bi de uç çıkarıcı pompa aldım ben emzirmeden önce 2 dk kullansan ucunu çıkarıyo ama şimdi kullanmak yasak tabi, ben sadece denedim gerçekten çıkarıyo ama çabuk iniyo
aaaahhh canım yaaa çok çok geçmiş olsun((
bu sabah kötü başladık yaaa.. ben hüzünlü, senin bel ağrın, Esmanın düşmesi, Gamzenin sancıları....
Rabbim hayırlara çıkarsın.. topiğe bi nazar duası okusak fena olmaz..
hayırlı cumalar kızlar ınsallah herkez ıyıdır
semracım cok ıyı anlıyorum senı nasıl zor gelıyodur bende ılk defa babasıyla gondrmıstım 1 hafta bayramda tobe bı daha kesınlıkle gondermem cok cok zor bı durum aglamaktan helak olmustum valla :))
kızlar dun ablamlardan eve cıkacaktım merdıvenlerlerden yuvarlanıp dustum allahtan bısey olmadı cok korktuk ama yuce rabbım korudu bızı
günaydınlarr...
bugün içim bi buruk... dokunsalar ağlayacak gibiyim.. yavru kuşumu babasıyla anneannesine gönderdim.. bugün tam 29 ay oldu kızım doğalı ve 29 aydır ilk kez ayrı kalıyorum.. bi tuhafım..
gönderme sebebim doğuma hazırlık.. ben hastanedeyken annemlerde veya evimizde bensiz durabilmesini sağlamak.. gündüzleri bi şekilde duruyor çok şükür.. bu kez ilk kez gece de ayrı kalıcaz.. yarın gidip alıcam..
Yavrum babasıyla giderken "anne geeelll" dedi.. gidemedim... babayla arabaya binip ekmek almaya gidicek diye kandırdık...
SİZ SİZ OLUN BEBEĞİNİZİN GECE EMZİRMELERİ BİTTİĞİ AN ANNEANNE OLSUN BABAANNE OLSUN GECE BIRAKIN KALSIN ONLARDA.. YOKSA BENİM GİBİ ÇOK ZORLANIRSINIZ..
GAMZEcim çok geçmiş olsun canım.. ciğer geliştirici iğne vermesi iyi olmuş doktorun.. tadbiri elden bırakmamak lazım.. pazartesiden bu yana yordun mu kendini veya yatmadın mı?? neden azaldı acaba yine suyun(
idrarında seni bırakmayan enfeksiyon yine kendini gösteriyor demekki((
hayırlısı olsun canım, bebeişin sağlıkla gelişsinde, gününü beklemeyeceği belli oldu artık.. sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah.
geçmiş olsun canım.Allah(c.c.) tan akciğer geliştirici iğneler var.umarım tahlillerde normal çıkar.birşey çıkarsa da ilaçla atlatırsın.meleklerimiz için herşeye değer.Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin...
canımmm geçmiş olsunn. banada öle olmustu gecen hafta nst de zerre sancı cıkmadı. ama idrarda kum döktügüm cıktı. umarım ciddi birşey degildir. antibiyotik mecbur kullanıcaz ama dikkat et A grubu en fazla B grubu olsun antibiyotik. bazı doktorlar C grubu veriyor onlar tehlikeli yaa.
Gamzecim çok geçmiş olsun... İnşallah bugünleri de birlikte atlatacağız, sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alacağız..
keşke geri dönüşüm kutusunuda boşaltabilsek daha sonra...tamamen kurtulmuş olrdk :))
Göğsümüzün ucu var mı yok mu nasıl anlıycaz acaba :) benimde küçük galiba ucu ama ucu yok nasıl oluyo hiç bi fikrim yok bunu biraz araştırıyım netten
Canım bencede bugün bi nazar duası herkes okusun en azından görenler bu yazıyı.. bi de bi ara herkes 2-3 tane Yasin alsa 40 Yasin yapsak topiğimizdeki tüm hamişlere?
semracım cok ıyı anlıyorum senı nasıl zor gelıyodur bende ılk defa babasıyla gondrmıstım 1 hafta bayramda tobe bı daha kesınlıkle gondermem cok cok zor bı durum aglamaktan helak olmustum valla :))
kızlar dun ablamlardan eve cıkacaktım merdıvenlerlerden yuvarlanıp dustum allahtan bısey olmadı cok korktuk ama yuce rabbım korudu bızı
Günaydınn kızlar nasılsınız bu gün Özge ve ben 30. haftaya girmiş bulunuyoruzz yaşasıınnnnnnn :119::119::119::119::119::124::124::124::124:
Günaydın kızlarGüneşli bir gün ne güzel ve haftanın son günü
Bugün 30 olduk bizde yaşasınnn
tebrikler arkadaşlar darısı bekleyen tüm arkadaşların başına inşallah......
anneyim ben cnm ok geçmiş olsun
pazartesiden beri evde yatmaya devam ediyordum canım , pazartesi hastane, salı akşamı hastane ve bu sabah hastane dışında evden çıkmadım, evdede kahvaltımı hazırlama, portakal yıkama dışında yerimden kalktığım yok((
bu arada allah kavuştursun sizide, sıkma canını ve dediğin doğru arada sırada bir yerlerde bırakmamız lazım hem anne hemde çocuk için gerekli olduğunda zorluk yaşamamak lazım, teyzelerim kuzenlerim hep bırakmıştır bebeklerini bize, hatta bırakıp tatile gidenler olmuştur 11 aylıkken.
hiç A ya denk gelmedi ama diğer harflerin hepsini kullandım maalesef ama ben kızıma güveniyorum hiç etkilenmedi kullandığım ilaçlardan...
Amin canım, inşallah göreceğiz o günleri, teşekkür ederim iyi dileklerin için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?