2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bencede bugün bi nazar duası herkes okusun en azından görenler bu yazıyı.. bi de bi ara herkes 2-3 tane Yasin alsa 40 Yasin yapsak topiğimizdeki tüm hamişlere?[/QUOTE]

nazar duasını hepimiz için okudUM.gerçekten topiğe nazar değdi.suyu azalan-artan,düşen,sancılanan ne ararsan var.Yasin okuma bence de iyi olacak.

ay cnm geçmiş olsn..valla baya uğraştın sn ama Allahda bu zahmetlerin sonucunda sağlıkla mutlulukla bebeğine kavuştursun inşallah..Hayırlısıyla kurtarsın vaktinde zamanında..

canımmm cok geçmiş olsun. bende saglık ocagına kaydımı dün yaptırdım sdece gec kalmıssın biraz dedi 30 haftalık olduk kızımla cnkü. hatta ilk tetanoz asımı da çarşamba yaptırdım. 2. dozu gec kaldıgım için yapamayacaklarmıs onu da dogumda yapcaklarmıs sölicekmişim doktoruma. o yuzden bence git kaydol cnkü hem senin takibini yapıyorlarmıs bana gün verdi gel kontrole diye. dogumdan snra da eve geliyorlarmıs bebegin takibi için.zaten bebegin asıları da orda olcak mecbur. ası için cok kavga etmiştim saglık ocagında ama dün kayda gttm doktorumla tanıstım valla kendi özel doktorumdan daha iiler. okdr cok ilgileniyorlarki ben sok oldum.

Canım bencede bugün bi nazar duası herkes okusun en azından görenler bu yazıyı.. bi de bi ara herkes 2-3 tane Yasin alsa 40 Yasin yapsak topiğimizdeki tüm hamişlere?

bncede çok iyi olur bn varım valla..sonrada herkes kolay doğum duası okusun..Allahın izniyle tam süper olur..

günaydın arkadaşalar geçmişe göz gezdirdim ......

policim üzülme annene göndermişsin yavruyu bende biraz anneden ayrı kalmaları taraftarıyım...

pericim cnm cok geçmiş olsun..

malgoc ga ...cnm cok geçmiş olsun....

dün akşam banada acayip bir sancı girdi uykumdan uyandım doğuruyorum sandımmm....arabada tamirde allahım nasıl gidicez hastaneye diye düşünmeye başladım o arada uyumuşum...acaba 2 gündür cok yoruyorum kendimi ondanmı oldu....pazar günü ren.var dr sorucam bakalım sancımı neyin nesi ama doğum sancısı böle bişyse cok fenaydı.......

bu arada nazar ayeti ve yasinden bahsedilmiş ben her cuma yasin okuyorum ve hepimiz adına dua ediyorum Allah kabul ederse az öncede duamızı yaptık rabbim kabuleder inşallah...

bugün eltimde mevlüt var hazırlanıp çıkıcam kızlar öptüm sizi see youuuuuu

aslında ben tetanoz aşımı kendi doktoruma sordum gerek yok dedi ama herkes de yaptırmış,gerek olmasa neden bu kadar insan yaptırsın dimi.. hastane ortamında doğum olacağından bi sorun olmaz dedi, sağlık ocağından senin ararlar istiyosan yaptırırsın dedi, kimse de aramadı ööle kaldı...şimdi aradım sağlık ocağını, gelin kayıt olun dediler, ultrason yokmuş ama.. neyse hazırlanımda gidim bari yawaş yawaş,başka zaman giddemem..

Herkese Hayırlı Cumalar, Şu an burada Ezan okunuyor, Okunan ezanlar ve cuma vakti hürmetine Rabbim hepimizi, evlatlarımızı, eşlerimizi korusun, evlatlarımızı hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin, Evlat isteyenlerede hayırlı evlat versin

Dün şifonyerimiz geldi, hazır gelmişken bende aldıklarımızı makinaya attım, kurudular, Bugünde ütümüzü yapıp, dolabımıza yerleştireceğim

Bu arada bebeğin aşıları için sağlık ocağına kaydımız olması lazımmış, dün gittim, kaydımı yaptılar, Çok güzel ilgilendiler... Birde burası küçük bir yer ve köylerden gelen çok olduğu için anketle sorular sorarak,bilgilendirme de yapıyorlar, hemşire ooo sen herşeyi bizden iyi biliyorsun neredeyse diyor burada çoğu hamile bayanlar birşey bilmediği için hamileliğe, doğuma dair, hamilelikten sonraki döneme dair bilgi veriyorduk, ama sana bir şey anlatmamıza gerek yok dedi, bende kadınlar kulubu sağolsun dedim

Neyse ben geçmişi okuyayım

Özge ve azeri 30. haftanız hayırlı olsun...
polyycim 32. haftan hayırlı olsun...

canım ya çok geçmiş olsun bebeğim hissediyordu sanki dedin ya bir an gözlerim doldu vala... canım dikkat et kendine. doktorun bu konuda sana yardımcı olacaktır. en kolay doğum şekli hangisi ise onu uygularsın...

ya canım nasıl oldu... Canı veren Allah işte bebeğini ve seni korumuş. Aman dikkat et son aylar bende merdivenden çok korkuyorum. yavaş yavaş iner çıkarım...

canım ya neler yaşamışsın bu enfeksiyon dan nedir çektiğimiz nelere yol açıyor. hepsinin sebebi bu...
az kaldı canım biraz daha sık dişini. ne kadar bebiş içeride kalsa faydalı...

kremin yaralara iyi geldiğini biliyordumda ucu büyütmesini bilmiyordum. zaten bu kremi doğumdan bir ay önce kullanmaya başlayın diyorlar. ama ben 1 sefer kullandım geçenelrde elimde eşantiyon vardı... yara olmuştu hemen geçirdi yarayı...

bizde bugn gttk kontrolümüze..minnak küçüğümün suratını gördüm kızlarrr çok tatlıydı..normal usg ama dr gösterdi yüzü diye orda resmen gördüm onun o güzel yüzünü dr.da dedi maşallah çok tatlı diye içim bi tuhaf oldu ilk defa öyle net gördm onu..29+4 gözüküyodu ilerde yani..boyu 38cm kilosu 1.426 gr olmuş oğluşumun..kan uyuşmazlığı için bi takım tahliller verdi onlarıda yrn yaptrcm..

evet işte benmde senn gbi. beni arayan soran olmadı ben burda kızlardan ögrendim asıyı doktoruma kızdım snra neden sölemedin dye gerek yok dedi. ama ne olur ne olmaz tetanoz sonucta. sen git gitmişkende bari 1 doz ası yaptır dgerini zaten yapamıcaklar oda doguma kalır sennde benm gbi. ultrasonları yok saglık ocagının ama cok ilgililer cep tlf. falan da veriyorlar doktorlarınız eger uzak ise acil durumlarda saglık ocagı ii fikir eve yakın oldugu için.

amiiiinnn..cümlemize

evet valla çok iyi olur.. az önce nazar duasını okudum Rabbim kabul eylesin.

AMİİİİİNNN canım AMİN.. Allah hepimize göstersin o güzel günleri.
çok sağol canım.. gerçkten öyle.. ben geç kaldım kızımı bırakmakta şimdi de bana fena halde koyuyor bu durum((

IŞILcım artık kendimizi fazla yormamakta fayda var.. sonra topikcek erken doğururuz :)) Allah korusun

Özge ve azeri 30. haftanız hayırlı olsun...
polyycim 32. haftan hayırlı olsun...
aaa canım benim çok sağol.. 30u geçtik ya artık pek takılmıyorum haftalara:))))

maşallah tosun paşaya inşallah sonuna kadar sağlıklı sıhhatli devam eder.

Canım Allah kabul etsin dualarını...
Dikkat et kendine yorma yavaş yavaş yaparsın acele etme canım...

canım gözün aydın bebişine maşallah...

bende ekrandan seyrederken oyy canım maşallah diyorum doktor gülüyor...

Son düzenleme:

ya canım şu an buna ihtiyacın vardı. senden sonra gözü gibi bakacak tek kişi sadece annen emin ol canım...
defnecikte emin ol buruktur. ama sende tek başına hem hamilesin buna ihtiyacın vardı bence...
şu zor anları atlatınca iki prensesinde yanında dizinin dibinde olacaklar. hiç üzülme canım...

Son düzenleme:
bu arada dün gece banyodan sonra göbüşe bi baktım eski ince çatlaklarımın üzerinde 4-5 tane yeni çatlak( aynada düz durunca farkedilmiyo:)))) yan durunca pembe pembe belli oluyo.. parmağımla yüzeysel kontrol ettim.. evet çatlak..zaten kaç gündür kaşınıp duruyordum:) hadi hayırlı olsun bana :))))))))))))))

eşime mesaj attım, bugün ev yalnız çekilmiycek, halanlara gideyim mi diye, tamam dedi.. birazdan hazırlanıp çıkayım bari.. hem yürüyüş olur hem vakit geçer..

Maşallah canım oğluşuna

aynen öyle.. o yüzden gözüm arkada değil, ama işte annelik....CANIMDAN AYRI KALMA DUYGUSU.... Rabbim her ayrılığı böyle tatlı nasip etsin..

çok sağolun canım arkadaşlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…