- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #28.781
Kızlar günaydın,
dün yine sancı vardı bende, gecede sancı ile uyanınca sabah erkenden gittik hastaneye, önce nst ama sancı çıkmadı, doktor muayenesi sonra, alttan rahim boyu ölçüldü boyutu doğumun vaktini veriyormuş benimki normal çıktı kısalma vs yok henüz, bebeğin suyuna bakıldı pazartesiden bu yana yine azalmış, akciğer geliştirici iğne verdi 2 doz oldum, 2 dozda bu akşam olacağım.
İdrar tahlili ve kültürü istedi, enfeksiyon sancıyı yapabilir dedi, sonuçların çıkmasını bekliyorum, sonuca göre antibiyotik yazacak ilaçlı günler başladı yine(((
çok teşekkürler geçmiş olsun dileklerini ileten güzel anneler, allah hepimizi daha kötüsünden korusun... kızlar ben hamileleiğimin başından beri sağlık ocağına hiç gitmedim hep özele gittim, gidip kayıt yaptırmak gerek diye duydum, bebeğin aşıları için falan, belimde çok ağrıyo ama hazır evdeyken gitsem mi sonradan neden gelmedin diye sorun çıkarırlar mı acaba??
Canım bencede bugün bi nazar duası herkes okusun en azından görenler bu yazıyı.. bi de bi ara herkes 2-3 tane Yasin alsa 40 Yasin yapsak topiğimizdeki tüm hamişlere?
canımmm cok geçmiş olsun. bende saglık ocagına kaydımı dün yaptırdım sdece gec kalmıssın biraz dedi 30 haftalık olduk kızımla cnkü. hatta ilk tetanoz asımı da çarşamba yaptırdım. 2. dozu gec kaldıgım için yapamayacaklarmıs onu da dogumda yapcaklarmıs sölicekmişim doktoruma. o yuzden bence git kaydol cnkü hem senin takibini yapıyorlarmıs bana gün verdi gel kontrole diye. dogumdan snra da eve geliyorlarmıs bebegin takibi için.zaten bebegin asıları da orda olcak mecbur. ası için cok kavga etmiştim saglık ocagında ama dün kayda gttm doktorumla tanıstım valla kendi özel doktorumdan daha iiler. okdr cok ilgileniyorlarki ben sok oldum.
ben pek iyi değilim..dün akşam işten ewe döndüm annem de yanımdaydı, konsola bi tabak koymak için eğildim bi daha doğrulamadım, kalçama bişi saplandı sanki elektrik çarpmış gibi, neyse annem yatırdı beni, eşim gelince de hemen hastaneye götürdü ağlaya ağlaya indim merdivvenleri, hem korktum hem de bebeğim için üzüldüm hssediyodu sanki benim acı çektiğimi, 2 dk hareketsiz durmadı. hastanede de fıtık başlangıcı ama yapacak bişi yok dendi muayene etti beyin cerrahı, ağrı kesici verdi o kadar..şimdi de ewde yatıyoruz. bu bel fıtığıyla nasıl doğurcam ben yaaaa canım çok acıyo((
hayırlı cumalar kızlar ınsallah herkez ıyıdır
semracım cok ıyı anlıyorum senı nasıl zor gelıyodur bende ılk defa babasıyla gondrmıstım 1 hafta bayramda tobe bı daha kesınlıkle gondermem cok cok zor bı durum aglamaktan helak olmustum valla :))
kızlar dun ablamlardan eve cıkacaktım merdıvenlerlerden yuvarlanıp dustum allahtan bısey olmadı cok korktuk ama yuce rabbım korudu bızı
Kızlar günaydın,
dün yine sancı vardı bende, gecede sancı ile uyanınca sabah erkenden gittik hastaneye, önce nst ama sancı çıkmadı, doktor muayenesi sonra, alttan rahim boyu ölçüldü boyutu doğumun vaktini veriyormuş benimki normal çıktı kısalma vs yok henüz, bebeğin suyuna bakıldı pazartesiden bu yana yine azalmış, akciğer geliştirici iğne verdi 2 doz oldum, 2 dozda bu akşam olacağım.
İdrar tahlili ve kültürü istedi, enfeksiyon sancıyı yapabilir dedi, sonuçların çıkmasını bekliyorum, sonuca göre antibiyotik yazacak ilaçlı günler başladı yine(((
Merhaba güzeller...
Yeni ögrendigim küçük bir bilgiyi paylaşmak istedim belki siz biliyorsunuzdur ama ben dün ögrendim saglık ocagından.
Ben bebeğimi emziremeyeceğimi düşünüyorum çünkü hiç ucu yokve bu emzzik başı gibi acayip birşey satılıyor ya emzirmek için ondan alacaktım.
Fakat saglık ocagındaki doktor bana doğana kadar uçlara masaj yaparsam ucunu cıkrtabilecegimi söledi. Bepanthene merhem ile ucuna masaj yapmamız lazımmış hem çatlamaları engelliyormus hemde ucu cıkıyormuş.bebek emdigi zamanda yarılmıyormus. böle süt kurumus gibi oluyordu bende ucu meğer o kuruyup çatlaması demekmiş. ben bugun basladım. eger aynı sorunu yasıyorsanız öneririm.
aslında ben tetanoz aşımı kendi doktoruma sordum gerek yok dediama herkes de yaptırmış,gerek olmasa neden bu kadar insan yaptırsın dimi.. hastane ortamında doğum olacağından bi sorun olmaz dedi, sağlık ocağından senin ararlar istiyosan yaptırırsın dedi, kimse de aramadı ööle kaldı...şimdi aradım sağlık ocağını, gelin kayıt olun dediler, ultrason yokmuş ama.. neyse hazırlanımda gidim bari yawaş yawaş,başka zaman giddemem..
Herkese Hayırlı Cumalar, Şu an burada Ezan okunuyor, Okunan ezanlar ve cuma vakti hürmetine Rabbim hepimizi, evlatlarımızı, eşlerimizi korusun, evlatlarımızı hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin, Evlat isteyenlerede hayırlı evlat versin
Göğsümüzün ucu var mı yok mu nasıl anlıycaz acaba :) benimde küçük galiba ucu ama ucu yok nasıl oluyo hiç bi fikrim yok bunu biraz araştırıyım netten
Canım bencede bugün bi nazar duası herkes okusun en azından görenler bu yazıyı.. bi de bi ara herkes 2-3 tane Yasin alsa 40 Yasin yapsak topiğimizdeki tüm hamişlere?
AMİİİİİNNN canım AMİN.. Allah hepimize göstersin o güzel günleri.oyyy kıyamam ana yüreği işte..sanırım tam anlamıyla yaşamadn anlayamıcaz..onların gözüne bakınca tenine dokununca herşey çok daha farklı olmalı..heycanla o günü bekliyorum..Rabbim hepimize göstersin hayırlısıyla..
çok sağol canım.. gerçkten öyle.. ben geç kaldım kızımı bırakmakta şimdi de bana fena halde koyuyor bu durumpazartesiden beri evde yatmaya devam ediyordum canım , pazartesi hastane, salı akşamı hastane ve bu sabah hastane dışında evden çıkmadım, evdede kahvaltımı hazırlama, portakal yıkama dışında yerimden kalktığım yok((
bu arada allah kavuştursun sizide, sıkma canını ve dediğin doğru arada sırada bir yerlerde bırakmamız lazım hem anne hemde çocuk için gerekli olduğunda zorluk yaşamamak lazım, teyzelerim kuzenlerim hep bırakmıştır bebeklerini bize, hatta bırakıp tatile gidenler olmuştur 11 aylıkken.
IŞILcım artık kendimizi fazla yormamakta fayda var.. sonra topikcek erken doğururuz :)) Allah korusunpolicim üzülme annene göndermişsin yavruyu bende biraz anneden ayrı kalmaları taraftarıyım...
dün akşam banada acayip bir sancı girdi uykumdan uyandım doğuruyorum sandımmm....arabada tamirde allahım nasıl gidicez hastaneye diye düşünmeye başladım o arada uyumuşum...acaba 2 gündür cok yoruyorum kendimi ondanmı oldu....pazar günü ren.var dr sorucam bakalım sancımı neyin nesi ama doğum sancısı böle bişyse cok fenaydı.......
bu arada nazar ayeti ve yasinden bahsedilmiş ben her cuma yasin okuyorum ve hepimiz adına dua ediyorum Allah kabul ederse az öncede duamızı yaptık rabbim kabuleder inşallah...
bugün eltimde mevlüt var hazırlanıp çıkıcam kızlar öptüm sizi see youuuuuu
aaa canım benim çok sağol.. 30u geçtik ya artık pek takılmıyorum haftalara:))))Özge ve azeri 30. haftanız hayırlı olsun...
polyycim 32. haftan hayırlı olsun...
maşallah tosun paşayabizde bugn gttk kontrolümüze..minnak küçüğümün suratını gördüm kızlarrr çok tatlıydı..normal usg ama dr gösterdi yüzü diye orda resmen gördüm onun o güzel yüzünü dr.da dedi maşallah çok tatlı diye içim bi tuhaf oldu ilk defa öyle net gördm onu..29+4 gözüküyodu ilerde yani..boyu 38cm kilosu 1.426 gr olmuş oğluşumun..kan uyuşmazlığı için bi takım tahliller verdi onlarıda yrn yaptrcm..
günaydın arkadaşalar geçmişe göz gezdirdim ......
policim üzülme annene göndermişsin yavruyu bende biraz anneden ayrı kalmaları taraftarıyım...
pericim cnm cok geçmiş olsun..
malgoc ga ...cnm cok geçmiş olsun....
dün akşam banada acayip bir sancı girdi uykumdan uyandım doğuruyorum sandımmm....arabada tamirde allahım nasıl gidicez hastaneye diye düşünmeye başladım o arada uyumuşum...acaba 2 gündür cok yoruyorum kendimi ondanmı oldu....pazar günü ren.var dr sorucam bakalım sancımı neyin nesi ama doğum sancısı böle bişyse cok fenaydı.......
bu arada nazar ayeti ve yasinden bahsedilmiş ben her cuma yasin okuyorum ve hepimiz adına dua ediyorum Allah kabul ederse az öncede duamızı yaptık rabbim kabuleder inşallah...
bugün eltimde mevlüt var hazırlanıp çıkıcam kızlar öptüm sizi see youuuuuu
bizde bugn gttk kontrolümüze..minnak küçüğümün suratını gördüm kızlarrr çok tatlıydı..normal usg ama dr gösterdi yüzü diye orda resmen gördüm onun o güzel yüzünü dr.da dedi maşallah çok tatlı diye içim bi tuhaf oldu ilk defa öyle net gördm onu..29+4 gözüküyodu ilerde yani..boyu 38cm kilosu 1.426 gr olmuş oğluşumun..kan uyuşmazlığı için bi takım tahliller verdi onlarıda yrn yaptrcm..
günaydınlarr...
bugün içim bi buruk... dokunsalar ağlayacak gibiyim.. yavru kuşumu babasıyla anneannesine gönderdim.. bugün tam 29 ay oldu kızım doğalı ve 29 aydır ilk kez ayrı kalıyorum.. bi tuhafım..
gönderme sebebim doğuma hazırlık.. ben hastanedeyken annemlerde veya evimizde bensiz durabilmesini sağlamak.. gündüzleri bi şekilde duruyor çok şükür.. bu kez ilk kez gece de ayrı kalıcaz.. yarın gidip alıcam..
Yavrum babasıyla giderken "anne geeelll" dedi.. gidemedim... babayla arabaya binip ekmek almaya gidicek diye kandırdık...
SİZ SİZ OLUN BEBEĞİNİZİN GECE EMZİRMELERİ BİTTİĞİ AN ANNEANNE OLSUN BABAANNE OLSUN GECE BIRAKIN KALSIN ONLARDA.. YOKSA BENİM GİBİ ÇOK ZORLANIRSINIZ..
bizde bugn gttk kontrolümüze..minnak küçüğümün suratını gördüm kızlarrr çok tatlıydı..normal usg ama dr gösterdi yüzü diye orda resmen gördüm onun o güzel yüzünü dr.da dedi maşallah çok tatlı diye içim bi tuhaf oldu ilk defa öyle net gördm onu..29+4 gözüküyodu ilerde yani..boyu 38cm kilosu 1.426 gr olmuş oğluşumun..kan uyuşmazlığı için bi takım tahliller verdi onlarıda yrn yaptrcm..
Özge ve azeri 30. haftanız hayırlı olsun...
polyycim 32. haftan hayırlı olsun...
Sağol canım teşekkür ederiz
ya canım şu an buna ihtiyacın vardı. senden sonra gözü gibi bakacak tek kişi sadece annen emin ol canım...
defnecikte emin ol buruktur. ama sende tek başına hem hamilesin buna ihtiyacın vardı bence...
şu zor anları atlatınca iki prensesinde yanında dizinin dibinde olacaklar. hiç üzülme canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?