2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sağol melikecim, hayırlısıyla tadıcaksın inşallah o güzel duyguyu.. öyle muhteşem bişey ki.

onu yaradan Allah'a kurban olurum ben..

ama gerçekten bırakmak gerekiyor, akılları erince çoook zor çok..

İnşallah kuzum... Bu geceyi ikinizde hayırlısıyla atlatında, sonra sana da ona da kolay olur inşallah...

canım bende özele gidiyorum.6 haftalıkken idrar testi verdim.birde 30.hafatada tekrar verdim.enfeksiyon erken doğum riskini tetiklediği için ona dikkat ediyorlar.

evet cnm düzenli olarak kontrole gidiyorum ama sadece sağlık ocağı istedi

canım, şeker testin yapıldığında idrar tahlili de yapmadılar mı?? bana bu zamana kadar 3 kez yapıldı. bi hamileliğimin başında 9 haftalıkken, bi şeker testinde, bide salı günü olan kontrolümde. seninde 1-2 hafta içinde tekrar isterler kan-idrar tahlili.

İnşallah kuzum... Bu geceyi ikinizde hayırlısıyla atlatında, sonra sana da ona da kolay olur inşallah...

inşallah canım inşallah..

teşekkürler canım.herkes ilk duyduğunda şaşırıyor.hatta ilhan irem in sevecen diye bir şarkısı var.hatta eşimin ailesi adımı sormuşlar sevecen demiş.tamamda kzıın adı ne demişler böyle birkaç kere daha sormuşlar

ÖZGE ve AZERİİ 30.haftanız hayırlı olsun arkadaşlar..

BERKERDEMe de 1-2 gün kaldı sanırım. darısı kalan arkadaşlara

canım bende özele gidiyorum.6 haftalıkken idrar testi verdim.birde 30.hafatada tekrar verdim.enfeksiyon erken doğum riskini tetiklediği için ona dikkat ediyorlar.

evet cnm düzenli olarak kontrole gidiyorum ama sadece sağlık ocağı istedi

Bu defa gittiğimde doktora sorayımmı acaba kızlar belki ister o zaman

Canım benim yaaa üzülme,hemen yarın olsun da kızına kavuş...Ben de arada kalması taraftarıyım çünkü acil bi şey olunca durmuyo çocuklar alışık olmadığı için.Ama zor olur tabii bırakmak.

ÖZGEcim çok sağol canım, az önce aradım kuzeniyle oynuyolarmış.. gündüz rahatda gece nasıl olacak bilmiyorum :26::26:

tam 1 yıl oldu sütten keseli.. önceleri bıraktırmaya alıştırsaydım böyle zor olmazdı benim içinde.. neyse artık girdik bi yola.. yarıyıl tatili bitene kadar bi kaç kez daha bırakırım inşallah

Alışır inş.canım defnecik kalmaya,arada bırakabilmek iyi gerçekten...Ben çalışıcağım için zaten bırakıcam ama gece de kalır arada,gerçi babaannede pek bırakmak istemiyorum gece annemde uzakta bakalım nolcak ilerde...

hayırlı cumalar kızlar ınsallah herkez ıyıdır

semracım cok ıyı anlıyorum senı nasıl zor gelıyodur bende ılk defa babasıyla gondrmıstım 1 hafta bayramda tobe bı daha kesınlıkle gondermem cok cok zor bı durum aglamaktan helak olmustum valla :))

kızlar dun ablamlardan eve cıkacaktım merdıvenlerlerden yuvarlanıp dustum allahtan bısey olmadı cok korktuk ama yuce rabbım korudu bızı

Canımm çok çok geçmiş olsun dikkat et kendine

canım çoooooooookkkk geçmiş olsun, aman yüzdük kuyruğa geldik, çok dikkat et..
verilmiş sadakanız varmış. Allah korusun beterinden.

1 hafta uzun bi süre sen iyi dayanmışsın, gerçi ağla ağla için dışına çıkmıştır((
ben yarın gidip alıcam.. bizim amacımız gece uykusunda ayrı durabilmesi. çişe kalktığında filan inşallah cıngar çıkarmaz(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…