- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #28.721
Ne güzelmiş adın gerçekten Sevecen mi?? İlk kez duydum ve çoook hoşuma gittii
İnşallah canım, bebekleri sağlıkla kucağımıza alalım istediğimizi yiyebilcez :) Kepekli makarna ve esmer pirinç yasak değil benim diyette ama pirince cesaretim yok :) sadece kepek makarna yiyorum :)
Canımmm Allah kavuştursun bebişine ama haklısın ayrı kalmayı da öğrenmeleri lazım.. Sen de dirayetli ol üzme kendini yarın kavuşcaksın Defne'ciğe... (Bekara karı boşamak kolaymış, ben tabi daha evlat tadını almadım ya bırakırım heryere) :)
Günaydınn kızlar nasılsınız bu gün Özge ve ben 30. haftaya girmiş bulunuyoruzz yaşasıınnnnnnn :119::119::119::119::119::124::124::124::124:
sağol melikecim, hayırlısıyla tadıcaksın inşallah o güzel duyguyu.. öyle muhteşem bişey ki.
onu yaradan Allah'a kurban olurum ben..
ama gerçekten bırakmak gerekiyor, akılları erince çoook zor çok..
buarada günaydın demeyi unuttumherkese günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr..hayırlı cumalar...
30.haftalarına giren azerii ve özgeye ye de kocaman bir tebrik yolluyorum
Kuzum benim sağlık ocağında kaydım çıkmıyor diye gitmedim hiç özele de gidiyordum devlete de sadece 5 haftalıkken idrar testi istenmişti ondan sonra iki doktorda istemedi bu aylarda tekrar yapıtmak gerekirmi senden sadece sağlık ocağı mı istedi ?
Kuzum benim sağlık ocağında kaydım çıkmıyor diye gitmedim hiç özele de gidiyordum devlete de sadece 5 haftalıkken idrar testi istenmişti ondan sonra iki doktorda istemedi bu aylarda tekrar yapıtmak gerekirmi senden sadece sağlık ocağı mı istedi ?
canım, şeker testin yapıldığında idrar tahlili de yapmadılar mı?? bana bu zamana kadar 3 kez yapıldı. bi hamileliğimin başında 9 haftalıkken, bi şeker testinde, bide salı günü olan kontrolümde. seninde 1-2 hafta içinde tekrar isterler kan-idrar tahlili.Kuzum benim sağlık ocağında kaydım çıkmıyor diye gitmedim hiç özele de gidiyordum devlete de sadece 5 haftalıkken idrar testi istenmişti ondan sonra iki doktorda istemedi bu aylarda tekrar yapıtmak gerekirmi senden sadece sağlık ocağı mı istedi ?
İnşallah kuzum... Bu geceyi ikinizde hayırlısıyla atlatında, sonra sana da ona da kolay olur inşallah...
Ne güzelmiş adın gerçekten Sevecen mi?? İlk kez duydum ve çoook hoşuma gittii
İnşallah canım, bebekleri sağlıkla kucağımıza alalım istediğimizi yiyebilcez :) Kepekli makarna ve esmer pirinç yasak değil benim diyette ama pirince cesaretim yok :) sadece kepek makarna yiyorum :)
Canımmm Allah kavuştursun bebişine ama haklısın ayrı kalmayı da öğrenmeleri lazım.. Sen de dirayetli ol üzme kendini yarın kavuşcaksın Defne'ciğe... (Bekara karı boşamak kolaymış, ben tabi daha evlat tadını almadım ya bırakırım heryere) :)
canım bende özele gidiyorum.6 haftalıkken idrar testi verdim.birde 30.hafatada tekrar verdim.enfeksiyon erken doğum riskini tetiklediği için ona dikkat ediyorlar.
evet cnm düzenli olarak kontrole gidiyorum ama sadece sağlık ocağı istedi
günaydınlarr...
bugün içim bi buruk... dokunsalar ağlayacak gibiyim.. yavru kuşumu babasıyla anneannesine gönderdim.. bugün tam 29 ay oldu kızım doğalı ve 29 aydır ilk kez ayrı kalıyorum.. bi tuhafım..
gönderme sebebim doğuma hazırlık.. ben hastanedeyken annemlerde veya evimizde bensiz durabilmesini sağlamak.. gündüzleri bi şekilde duruyor çok şükür.. bu kez ilk kez gece de ayrı kalıcaz.. yarın gidip alıcam..
Yavrum babasıyla giderken "anne geeelll" dedi.. gidemedim... babayla arabaya binip ekmek almaya gidicek diye kandırdık...
SİZ SİZ OLUN BEBEĞİNİZİN GECE EMZİRMELERİ BİTTİĞİ AN ANNEANNE OLSUN BABAANNE OLSUN GECE BIRAKIN KALSIN ONLARDA.. YOKSA BENİM GİBİ ÇOK ZORLANIRSINIZ..
ÖZGE ve AZERİİ 30.haftanız hayırlı olsun arkadaşlar..
BERKERDEMe de 1-2 gün kaldı sanırım. darısı kalan arkadaşlara
Bu defa gittiğimde doktora sorayımmı acaba kızlar belki ister o zaman
Canım benim yaaa üzülme,hemen yarın olsun da kızına kavuş...Ben de arada kalması taraftarıyım çünkü acil bi şey olunca durmuyo çocuklar alışık olmadığı için.Ama zor olur tabii bırakmak.
ÖZGE ve AZERİİ 30.haftanız hayırlı olsun arkadaşlar..
BERKERDEMe de 1-2 gün kaldı sanırım. darısı kalan arkadaşlara
ÖZGEcim çok sağol canım, az önce aradım kuzeniyle oynuyolarmış.. gündüz rahatda gece nasıl olacak bilmiyorum :26::26:
tam 1 yıl oldu sütten keseli.. önceleri bıraktırmaya alıştırsaydım böyle zor olmazdı benim içinde.. neyse artık girdik bi yola.. yarıyıl tatili bitene kadar bi kaç kez daha bırakırım inşallah
hayırlı cumalar kızlar ınsallah herkez ıyıdır
semracım cok ıyı anlıyorum senı nasıl zor gelıyodur bende ılk defa babasıyla gondrmıstım 1 hafta bayramda tobe bı daha kesınlıkle gondermem cok cok zor bı durum aglamaktan helak olmustum valla :))
kızlar dun ablamlardan eve cıkacaktım merdıvenlerlerden yuvarlanıp dustum allahtan bısey olmadı cok korktuk ama yuce rabbım korudu bızı
hayırlı cumalar kızlar ınsallah herkez ıyıdır
semracım cok ıyı anlıyorum senı nasıl zor gelıyodur bende ılk defa babasıyla gondrmıstım 1 hafta bayramda tobe bı daha kesınlıkle gondermem cok cok zor bı durum aglamaktan helak olmustum valla :))
kızlar dun ablamlardan eve cıkacaktım merdıvenlerlerden yuvarlanıp dustum allahtan bısey olmadı cok korktuk ama yuce rabbım korudu bızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?