2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar dun ablamlardan eve cıkacaktım merdıvenlerlerden yuvarlanıp dustum allahtan bısey olmadı cok korktuk ama yuce rabbım korudu bızı

Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine, Allah korumuş ikinizi de... Bu aralar çok dikkat etmemiz lazım merdivene buzlu yollara... Bende geçen gün işe gelirken ayağım kaydı düştüm ama popo üstü olduğu için panik yapmadım çok.. Bebişin de hareketleri iyiydi... Allah hepimizi ve bebişlerimizi korusun inşallah.

içerdeki minik şuan öyle sert darbeler vuruyo ki, ayyy sıkıldım burdan çıkarın beni der gibi:)))) bekle yavrucum az kaldı sabır:)

Kızlar günaydın,

dün yine sancı vardı bende, gecede sancı ile uyanınca sabah erkenden gittik hastaneye, önce nst ama sancı çıkmadı, doktor muayenesi sonra, alttan rahim boyu ölçüldü boyutu doğumun vaktini veriyormuş benimki normal çıktı kısalma vs yok henüz, bebeğin suyuna bakıldı pazartesiden bu yana yine azalmış, akciğer geliştirici iğne verdi 2 doz oldum, 2 dozda bu akşam olacağım.
İdrar tahlili ve kültürü istedi, enfeksiyon sancıyı yapabilir dedi, sonuçların çıkmasını bekliyorum, sonuca göre antibiyotik yazacak ilaçlı günler başladı yine (((

Merhaba güzeller...
Yeni ögrendigim küçük bir bilgiyi paylaşmak istedim belki siz biliyorsunuzdur ama ben dün ögrendim saglık ocagından.
Ben bebeğimi emziremeyeceğimi düşünüyorum çünkü hiç ucu yok ve bu emzzik başı gibi acayip birşey satılıyor ya emzirmek için ondan alacaktım.
Fakat saglık ocagındaki doktor bana doğana kadar uçlara masaj yaparsam ucunu cıkrtabilecegimi söledi. Bepanthene merhem ile ucuna masaj yapmamız lazımmış hem çatlamaları engelliyormus hemde ucu cıkıyormuş.bebek emdigi zamanda yarılmıyormus. böle süt kurumus gibi oluyordu bende ucu meğer o kuruyup çatlaması demekmiş. ben bugun basladım. eger aynı sorunu yasıyorsanız öneririm.

canım çoooookkkkk geçmiş olsun..dikkatli ol.çok az kaldı.

Çok geçmiş olsun canım inş. tahlil sonuçların temiz çıkar dikkat et kendine

ben pek iyi değilim..dün akşam işten ewe döndüm annem de yanımdaydı, konsola bi tabak koymak için eğildim bi daha doğrulamadım, kalçama bişi saplandı sanki elektrik çarpmış gibi, neyse annem yatırdı beni, eşim gelince de hemen hastaneye götürdü ağlaya ağlaya indim merdivvenleri, hem korktum hem de bebeğim için üzüldüm hssediyodu sanki benim acı çektiğimi, 2 dk hareketsiz durmadı. hastanede de fıtık başlangıcı ama yapacak bişi yok dendi muayene etti beyin cerrahı, ağrı kesici verdi o kadar..şimdi de ewde yatıyoruz. bu bel fıtığıyla nasıl doğurcam ben yaaaa canım çok acıyo ((

allah korumuş canım sizi, çok geçmiş olsun...

amannn ya...

canım dikkat et, hepimiz için geçerli acele ile hiçbir şekilde adım atmayalım, yere sağlam basalım ve nereye bastığımıza bakalım mutlaka...

geçmiş olsun canım çok....

GAMZEcim çok geçmiş olsun canım.. ciğer geliştirici iğne vermesi iyi olmuş doktorun.. tadbiri elden bırakmamak lazım.. pazartesiden bu yana yordun mu kendini veya yatmadın mı?? neden azaldı acaba yine suyun(
idrarında seni bırakmayan enfeksiyon yine kendini gösteriyor demekki((
hayırlısı olsun canım, bebeişin sağlıkla gelişsinde, gününü beklemeyeceği belli oldu artık.. sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah.

Ablam yok ama ben burdayım diyor annesi

:))))) yavrum o bile anladı demekki evdeki sessizliği.. kıyamam ben ikisine de

Canım çok geçmiş olsun,Allah korumuş...

geçmiş olsun canım.Allah(c.c.) tan akciğer geliştirici iğneler var.umarım tahlillerde normal çıkar.birşey çıkarsa da ilaçla atlatırsın.meleklerimiz için herşeye değer.Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin...

Günaydınn kızlar nasılsınız bu gün Özge ve ben 30. haftaya girmiş bulunuyoruzz yaşasıınnnnnnn :119::119::119::119::119::124::124::124::124:

30.haftanız mübarek olsun :)) keşke daha öncedn 30. haftaya girenlere bi parti düzenleseydk..gerçi bi bn kaldm sanırım..1 haftam var bnm daha..

aynı dert bende de war, göğüs ucum war ama çok küçük, her zaman da çıkmıyo..ben de lansinoh krem ile 2 günde bir uçlarına masaj yapıyorum inşalah çıkar, bi de uç çıkarıcı pompa aldım ben emzirmeden önce 2 dk kullansan ucunu çıkarıyo ama şimdi kullanmak yasak tabi, ben sadece denedim gerçekten çıkarıyo ama çabuk iniyo

canımmm geçmiş olsunn. banada öle olmustu gecen hafta nst de zerre sancı cıkmadı. ama idrarda kum döktügüm cıktı. umarım ciddi birşey degildir. antibiyotik mecbur kullanıcaz ama dikkat et A grubu en fazla B grubu olsun antibiyotik. bazı doktorlar C grubu veriyor onlar tehlikeli yaa.

içerdeki minik şuan öyle sert darbeler vuruyo ki, ayyy sıkıldım burdan çıkarın beni der gibi:)))) bekle yavrucum az kaldı sabır:)
Annesinin yanında olduğunu gösteriyo maşallah kuzuya Benimkide bugün çok hareketli maşallah.. Aman hep böle olsunlar sonra korkuyoruz :))

Gamzecim çok geçmiş olsun... İnşallah bugünleri de birlikte atlatacağız, sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alacağız..

Çok geçmiş olsun canım inş. tahlil sonuçların temiz çıkar dikkat et kendine

yok canım maalesef temiz çıkmayacak, enfeksiyon var onu biliyoruz derecesini öğrenmek için yapıldı bugün yeniden, ona göre antibiyotiğin dozunu ayarlayacak...

zaten eğer dünden beri yaşadığım sancı diye adlandırdığım şey hakikaten sancı değilse böbreklerim ağrıyor demek oluyor, sancıyı hissettiğim yer ile böbreklerim aynı yerde (

hamileliğin 6. haftasından beri enfeksiyon ve antibiyotikten başımı alamadım böbrek mi dayanır artık bu duruma ((

aaaahhh canım yaaa çok çok geçmiş olsun((

bu sabah kötü başladık yaaa.. ben hüzünlü, senin bel ağrın, Esmanın düşmesi, Gamzenin sancıları....

Rabbim hayırlara çıkarsın.. topiğe bi nazar duası okusak fena olmaz..

hayır olsun cnm..bilinçaltıyla alakalı bişi..o kdr stresliyzki farketmedn bilinçaltımıza neler atıyoruz..şuan sevgiye ve şefkate yoğun olrk ihtiyaç duyduğumuzdan ve eşlerde hayat arkadaşımız olduğundan onları kaybetme sevdiklerimizi kaybetme korkusu var..mrk etme tamamen psikolojik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…