2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bayıldm buna bazen fena oluyorum sıkılmadan bakabilicek miyim kızıma acaba iyi anne olabilecek miyim diye kendimi yiyorum bakalım umarım herşey güzel olur

Bende varım kuzum benimde toplum sağlığına gidip kayıt açtırmam lazım bende olmadım tetanoz aşısı
Özge ve azeri 30. haftanız hayırlı olsun...
polyycim 32. haftan hayırlı olsun...

Teşekkürler canımmm

ne kadar güzel yazmışlar yaa bire bir aynııı

Ay çook güzelll yerim ben onun düşünmekten büyüyen başınıııııı

Valla çocuk sahibi olan iki arkadaşım ahtapot ve kavun örneğinin birebir aynı olduğunu söylediler.

Doğrudur canım her çocuk farklı benim ilk çocuğum ama o kadar çok çocuk baktım ki benim küçük kardeşim(şu an biri 10 biri 1,5 yaşında o kadar küçüğü bile var yani) var özellikle ondan dolayı çok tecrübeliyim onun maşallahı vardı bakalım bizimki nasıl olucak.Ahtapot ve kavun örneklerini yaşamayız umarım

Kızlar şimdi geçmişi okumayı bitirdim, yine neler olmuş böyle..

anneyim ben, perim ,malkoç canım geçmiş olsun hepinize,valla yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik nazar mı değiyor nedir

Gamzecim biliyorum yatmak çok sıkıcı,seni en iyi anlayan benim heralde bu durumda ama sonra sıkıntı çekmemek için şimdi 1-2 hafta daha en azından yatıp,bol su iç tatlım.

pollycim canım çok zor eminim,ama çok iyi yapmışsın, zararın neresinden dönsen kardır derler ya o hesap şimdiden hem defnenin hem de senin alışman için iyi olmuş,son gün defnecik annenlere gitseydi hem sen daha çok vicdan azabı duyardın hem de defne kardeşinin yüzünden onu istemediğinizi düşünebilirdi.
İkinci çocuk daha da fazla sorumluluk gerektiriyor,ilk çocuğu da kırmadan üzmeden pek çok şeyi organize etmek durumunda kalıyorsun sanırım. Sizin şu an yaşadıklarınız bizlere de tecrübe oluyor.

Kızlar bu hafta beşik araba bakmaya gidecez inş. şu ev tipi anakucaklarından almaya gerek varmı gündüzleri onun içine koyarım diye düşünüyorum siz aldınız mı ne düşünüyorsunuz?:44:

Kızlar bu hafta beşik araba bakmaya gidecez inş. şu ev tipi anakucaklarından almaya gerek varmı gündüzleri onun içine koyarım diye düşünüyorum siz aldınız mı ne düşünüyorsunuz?:44:

Ben de almadım alsam mı diye düşünmekteyim,salıncak tarzında olanlar da var bu haftasonu ona da bakalım bari biz.
Özgecim yaff ağlıcam ama şimdi nasıl güzel yazmışlar böhühühühü

ayy ben çok duygusallaştım.hamilelikten öncede duygusaldım bi de balık burcuyum şimdi ikiye katlandı.bi de son günlerde bebeğimin doğacağı an ,onu kucağıma alacağım an geliyor aklıma göz yaşlarımı tutamıyorum.

Ben de almadım alsam mı diye düşünmekteyim,salıncak tarzında olanlar da var bu haftasonu ona da bakalım bari biz.
Özgecim yaff ağlıcam ama şimdi nasıl güzel yazmışlar böhühühühü

Bizim müdürün eşi de doğum yaptı onlara gittim oturma odasında iki kanepe arasına bildiğimiz çamaşır ipi gibi bi ip germişler birde çarşaf dolamışlar bebek orda yatıyo ana kucağı beşik salıncak hepsi öylece duruyor ordan başka yerde uyumuyormuş o aklıma geliyor hep ama çok da hoş duruyor şu renkli renkli olanlar e bebekde bi tane gördüm 200 tl alıp almamakta çok kararsızım :44::44::44:

merhaba kızlar ben nisan annesiyim 2012 ama erken doğum tehlikem var suyum az bi çoğalıyo bi azalıyo okuyunca gözyaşlarımı tutamadım

Canım ben almayı düşünüyorum, Çünkü mutfakta bir şeyler yaparken odada durmayacak belki, e mutfaktada yere yatıramam, onun içine koyarım, mutfakta yanımda olur, yada ütü odasında ütü yaparken filan, yere yatırmak istemem açıkcası.... ama hani şu üstünde br sürü oyuncak filan var, abartılı olanlardan almayacağım... çünkü ben kendimi onun içinde düşünüyorumda tepemde bir sürü sallanan şey, bunalırım yani, etrafını bile doğru dürüst seyredemez, sade bir şey düşünüyorum.... bazı çocuklar belkide bu yüzden durmak istemiyorlar, üstü kalabalık, abartılı olanlarında

Çingene salıncağı derler bizim orda onaa:)Çocuklar da pek sever vallaBen de fisherprice ın akvaryum modeli var ona bakıyordum.Gözle görmek lazım.Ama kesinlikle sallanmalı bence,200 lira verip de kendiliğinden sallanmayan birşey olmasın.
merhaba kızlar ben nisan annesiyim 2012 ama erken doğum tehlikem var suyum az bi çoğalıyo bi azalıyo okuyunca gözyaşlarımı tutamadım

İnşallah zamanında gelir senin de bebişin.Çok zor bir durum ama sen moralini yüksek tut bol bol dinlen.

Bak o yönden hiç düşünmemiştim kuzum haklısın o çok kalabalık olanlar abartılı dediğin gibi mutfakta falan yanımızda durması için lazım olur doğru söylüyorsun ona da bakayım bu hafta inş.

B]İnşallah zamanında gelir senin de bebişin.Çok zor bir durum ama sen moralini yüksek tut bol bol dinlen.[/B][/QUOTE]
sağol inşallah sürekli yatıyorum tam 1 aydır hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle zamanında elirler

tamamen katılıyorum.oğlumda sade bir anakucağı aldım çok rahat ettim.mutfakta tehlikesiz bi yere koyup yanında herşeyi rahatça yapıyordum.

Evet kuzum çok sevmiş bebek onu doktorda sıkı sıkı osardığı için bebek kendini anne karnındaymış gibi hiss ediyor ondan rahat uyuyor demiş masivanın dediği gibi ama mutfakta fln iş yaparkende lazım olacak benim baktığım titreşimli hafta sonu iyice bakıp bi fiyat araştırayım ona göre alırım

bence hatırlatmakta fayda var cnm

Evet kuzum bi şikayet yok ama ben hafif yanma var deyim de istesin seve'nin taktiği

Canım kolay gelsin,çok yorma kendini...
Tebrikler bu arada 30.hafta
Sağol canım, sanada tebrikler Darısı diğer aradaşlarımıza inşaAllah

ÇOOK SAĞOL CANIM AYRICA ÇOK ŞANSLISIN NE KADAR DÜŞÜNCELİ BİR EŞE SAHİPSİN, MAŞŞALLAH SİZE
Eşim yönünden ne kadar şükretsem az gelir, bu gurbet ellerde şefkatiyle annemi-babamı, muhhabetiyle dostlarımı, hizmetiyle bir yardımcıyı aratmadı, hani derler ya bana hem eş, hem ana-baba, hem dost oldu diye, hakikaten öyle.... Herşeyim o benim...Rabbim onu başımdan eksik etmesin

bende dün kaydımı yaptırdım, tetanos açısını ankarada ki doktorum gerek görmediği için yaptırmamıştım, sağlık ocağındaki doktorumda erken doğumu tetikler diye bu haftadan sonra yapmıyorlarmış, benimde kaldı yani...hayırlısı

masivacım etejerin hayırlı olsun..derslerinde kolaylık diliyorum
Tşk ederim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…