2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yok kuzum arabamız yok ev için alıcaz inş.güle güle kullansın bebişin canımm

okurken güldümde bu kdrda olmaz heralde yaa :44: bu arada sabiha paktuna'nın çocuklarla doğru iletişim kitabını okuyorumda ne çok yanlış bildiğimiz şey var kızlar..hemde önemsiz sandığımız çok önemli şeyler..sizede tavsiye ederm bu kitabı bnde kndi yöntemlerimle akıllı uslu bi çocuk yetiştirmeyi düşünüyodum ama bunu yaparken çok yanlışlar yapcaktım iyiki bu kitabı okumuşm..

buda çok güzeldi..hele son paragrafı resmen eşimle bni tarif etmiş :))

kızlar kendi hastane çantasınıza neler koyacaksınız??

bn çantama 2 sbhlık 2 gecelik 1 pijama takımı
6 iç çamaşırı
5-6 çorap
emzirme atleti emzirme sütyeni
orkid uzun-hasta bezi bikaç tane
terlik
rulo havlu kağıt
bikaçtane el havlusu
süt artırıcı çay
göğüs pedi ve göğüs ucu kremi
kapalı olduğum içinde geceliğime uygun şal koydum
htrladıklarım bunlar cnm...

Yok kuzum arabamız yok ev için alıcaz inş.güle güle kullansın bebişin canımm

benim bebişim büyüdü artık hepsini kullandı eskitti kardeşine yeni bir anakucağı almayı düşünüyoruz araba için bakalım önce bir doğsunda...fisherprice da bozuldu ama oyuncaklara bakması için evde ona oturtabilirim tabi durursa bize gelen küçük bebekleri oturtuyoruz bazen gerçi kızım çok kıskanıyor onun eşyalarına başka bir çocuk dokununca ama neyse...çok komik yaww...eğer sadece evde kullanıcaksan al bence bir tane sallananlardan cnm..

Son düzenleme:
merhaba kızlar nasılsınız:) benm bugün anti d kan uyuşmazlığı iğnem yapılcak birde doğumdan snra 72 saat içinde yapılcak, iğneden falan korkmuorum Allahdan:)

ya kızlar bzdede var kan uyuşmazlığı hatta dr. bugn onun içn tahlil istedi.. yrn yaptrcm..ne için anlamadm bu anti d iğnesi nasıl bişi ne işe yarıyoki..bn sadece doğumdan sonra iğne olcamı sanıyodum..oda bebek pozitif olursa..biri bni aydınlatsın..ztn bi korkum vardı içimde uyuşmazlıkla ilgili..ama iğneleri olursam bi sorun olmaz dimi?:26:

''Kan uyuşmazlığında amaç annenin Rh pozitiflere karşı antikor oluşturmasını engellemektir. Bu nedenle kan grubu Rh(-) eşi Rh (+) olan gebelere 28. haftada anti-D iğnesi yapılmalıdır. Bu ilaçlara halk arasında uyuşmazlık iğnesi adı verilir. Doğumdan sonra bebeğin kan grubu pozitif ise ilk 72 saat içinde yeniden anti-D yapılmalıdır.'' (alıntı)

Kızlar dr gittim demir ilacı yazdırmak için,kramp giriyo diyince baba Magvital diye bi ilaç yazdı bunu kullana var mı aranızda?

cnm bende magnorm kullanıyorum içeriği aynı firma farklıdır herhalde günde 1 tane kullanabilirsin demişti bana dr ama ben 4-5 günde 1 kullanıyorum ,muzda yiyebilirsin cnm günde 1 tane ilaç niyetine:)

bn 29. haftamda olcam ama pazt anca olabilirm sonuca göre ayyy off 29.hafta olsa olmazmı? :18:

Gamzecim yarın tekrar gideceğiz bakalım su durumumuz nasıl? Bende merak ediyorum,inşallah daha iyidir. Yarın akşama haber veririm gelişmeleri.

cnm bende magnorm kullanıyorum içeriği aynı firma farklıdır herhalde günde 1 tane kullanabilirsin demişti bana dr ama ben 4-5 günde 1 kullanıyorum ,muzda yiyebilirsin cnm günde 1 tane ilaç niyetine:)

Hergün yiyiyorum zaten canım,ben de hergün içmeyi düşünmüyorum 2-3 günde bir içsem yeter heralde.Bi de kalsiyum verdi bana oda günde 1 tane.Bir sürü ilaç içiyoruz valla...

Kızlar dr gittim demir ilacı yazdırmak için,kramp giriyo diyince baba Magvital diye bi ilaç yazdı bunu kullana var mı aranızda?

canım magvital ben kullanıyorum her gün yatmadan önce yarımdan biraz fazla suda eritip içiyosun, bende de kramplar oluyo dediğiimde dr vermişti geçen hafta hiç içmedim kramplar başladı, şimdi yine içmeye başladım, işe yarıyo yani

Bende de çok sık olmuyo ama arada oluyo diye verdi.Ben de arada içiyim artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…