2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar nasılsınız:) benm bugün anti d kan uyuşmazlığı iğnem yapılcak birde doğumdan snra 72 saat içinde yapılcak, iğneden falan korkmuorum Allahdan:)

inşallah öyle olur valla.oğluşum usluydu ikinci oğluşda uslu uslu olur inşallah benimde.aman sağlıklı olsunlarda en fazla 2 sene bunaltıyorlar.

inşallah uslu olur hepimizin ki çünkü benim oğluşum mum tuttururdu bebek kucağımda yemek yapar perde asardım 2 dk inse kucaktan ağlamaktan morarırdı umarım kızım öle olmaz...

merhaba kızlar nasılsınız:) benm bugün anti d kan uyuşmazlığı iğnem yapılcak birde doğumdan snra 72 saat içinde yapılcak, iğneden falan korkmuorum Allahdan:)

kızlar cahilliğimi mazur görün ama bişey sorcam bana hiç eşimin kan grubunu falan sormadılar,kan uyuşmazlığı biri + diğeri - olunca olmuyo mu?

cnm kan uyuşmazlığı annenin (-) babanın (+) olması durumudur, yani anne (+) baba (-) olsa kan uyuşmazlığı bulunmaz, başka sormak istedigin bişey olursa cvplarım cünkü bu konuda cok araştırdım cnm:)

cok şükür cnm kan uyuşmazlıgınız yok sevindim:) biz daha evlenmeden baktırdımız için gebe kalır kalmaz hemen doktora kendimiz söyledik, zaten ilk çocukda bi endişe olmuyor diğer gebelikler için oldukca tehlikeli bir durum.

canım benim ya Rabbim yardımcın olsun, Sürekli aklımda ve duamdasın, isim olarak özel dua ediyorum sana, hatta eşimede dedim dua et diye, ismini verdm, ismin yanlış hatırlamıyorsam gamzeydi değil mi:44:

nasıl duygulandım anlatamam, çok teşekkür ederim canım, dualarınıza çok ihtiyacım var, benimle aynı durumda gaye de var onuda unutmayın ve evet gamze ismim...

malkoç canım geçmiş olsun..inşallah ilaçla daha düzelir durum

teşekkür ederim canım,

AnneyimBen ve malkoç_ga çok geçmiş olsun kızlar.
gerçekten nazar değiyor topiğimize galiba

öyle oldu galiba, dualarınızı bekliyoruz...

çalışıyorum canım, arada çok bunaldığım oluyor isyan bayraklarını açıyorum bi sonra düzeliyorum...

bu arada kan uyuşmazlığı için sana verilen bilgi doğru anne - baba + olursa uyuşmazlık oluyor.

sende son durum ne? cumartesiden sonra gittin mi kontrole ?

tetanoss aşımı oldummmm oleyyy ama çok canım acıyo kolum ağrıyoooo ... toplum sağlığına gittim kayıt açtırdım ordan da aile hekimine gittim dünyanın en güzel enstrümanını dinledim gümbür gümbürdü maşşallah gitmicem demiştim ama gittim hallettim sonunda ohh şükür :))

kızlar kendi hastane çantasınıza neler koyacaksınız??

Kuzum ben şöyle yaptım listeyi ama eksik şeyler muhakkak vardır il bebiş sonuçta

1 tane 10 lu hastane çıkışı
2 tane 5 li zıbın takımı
2 tane iç zıbın takımı
2 tane çıtçıtlı badi
2 tane tulum
1 tane kadife tulum
1 tane kadife battaniye
Örme yelek ve şapkası var onları da alıcam çok üşürlermiş yeni doğduğunda birde soğuk olacak hava
1 paket yenidoğan bezi
1 paket yenidoğan ıslak mendil
Pişik kremi
4-5 tane ağız mendili
Biberon ve emziğini de almayı düşünüyorum

Kendim içim
2 pijama takımı
1 gecelik ve sabahlık
Terliklerim
6-7 tane kilot
Emzirme atleti
3-4 tane kalın çorap
Orkid uzun olanlardan
Göğüs pedi
Lohusa tacı ve makyaj malzemesi :)
Foto.mak.ve bi paket pil o telaşla unutlur pil fln biter şimdilik bunlar belki eksikler vardır

Canım kan uyuşmazlığı testi pozitif mi çıktı bizde de var çünkü iki defa test yapıldı ikiside negatif çıktı doktor iğneden fln bahsetmedi testi isterken pozitif çıkarsa iğne yaparız demişti

saol cnm bende yavaştan hazırlasam ii olcak şimdi liste yapıyorum

canım bizde de war uyuşmazlık. ben 28. haftamda anti d iğnemi oldum iki sonuç da negatif çıkmıştı dr yaptırman lazım dedi ve yaptırdık, doğumdan hemen sonra da bi kez daha yaptırıcaz

canım bizde de war uyuşmazlık. ben 28. haftamda anti d iğnemi oldum iki sonuç da negatif çıkmıştı dr yaptırman lazım dedi ve yaptırdık, doğumdan hemen sonra da bi kez daha yaptırıcaz

Bana niye yapmadı iğne yaa bişey olurmu ki acaba ilk testi yaptı 17.hafta falandı herhalde bişey demedi negtif sonuç çıktı birinide geçen şeker yüklemesiyle birlikte yaptırdık oda negatif çıktı baktı sonuçlara iyi dedi o kadar :44:

ay cnm ya ben hayatta kızımı başkasına bırakmam kendi aileme bile yani gece yatıya bırakmam ne gerek var kii...
ben gittiğim her yere kızımı götürüyorum doğumuma da götürücem zaten herşeyi söyledim biliyor kardeşini bekliyor o da ..ben kızımı hiç bir zaman bırakmadığım için midir nedir asla bir yere gittiğimizde yabancılık çekmez anne sen git ben kalıcam der hatta bazen kayınvalidemde bırakıyorum oynuyor görümcelerimle sonra eve getiriyorlar gece bırakmak çok gereksiz bence ama tabi herkesin hayatı farklı..hem sen üzülüyorsun hem kızın ne gerek var biraz sıkıntı çekersin ama ayrı olduğunda çektiğin sıkıntıdan daha az olur bu benim fikrim tabii gerçi eşlerimizin fikirleri de çok önemli benim eşim kesinlikle yalnız bırakmaz başka bir yerde kızını her yere gitsin oynasın ama gece olunca evinde olacak der ben de aynı fikirdeyim tabi..allah sana kolaylık versin madem bırakmak zorundasın onu düşünmemeye çalış..insan düşündükçe daha kötü oluyor çünkü...

ay çok geçmiş olsun cnm ya allah korumuş gerçekten sana da nazar değdirmişler bence..dikkatli ol duasız çıkma dışarı
senin gebeliğin de çok sıkıntılı geçti be cnm allah sağsalim doğurmanı nasip etsin inşallahh anladığım kadarıyla canı tez bir tipsin birzcık otursan bebek de rahat edecek:))))

ay evet çok tatlı oluyorlar ben de görmek istiyorum yaaaaaaaaaaa

abartmayalım cnm o kadar da değil çocuğuna göre değişir çektikleriniz ben sadece 1 ve 4 numarayı yaşadım diğerlerini yapmadı benim uslu kızışım
Kızlar bu hafta beşik araba bakmaya gidecez inş. şu ev tipi anakucaklarından almaya gerek varmı gündüzleri onun içine koyarım diye düşünüyorum siz aldınız mı ne düşünüyorsunuz?:44:

eğer araba için ana kucağı alacaksanız ayrıca ev tipi almana gerek yok bence ben onunla evin içinde taşıyordum yemek yediriyordum dışarı çıktığımızda da arabada kullanıyordum gene de babam ev tipi fisherprice ın yağmur ormanından hediye etmişti ikisi de kullanışlı aslında sen bilirsin cnm bebekler seviyor sallanan şeyleri.:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…