- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #28.881
Kızlar bu hafta beşik araba bakmaya gidecez inş. şu ev tipi anakucaklarından almaya gerek varmı gündüzleri onun içine koyarım diye düşünüyorum siz aldınız mı ne düşünüyorsunuz?:44:
Kızlar dr gittim demir ilacı yazdırmak için,kramp giriyo diyince baba Magvital diye bi ilaç yazdı bunu kullana var mı aranızda?
kızlar cahilliğimi mazur görün ama bişey sorcam bana hiç eşimin kan grubunu falan sormadılar,kan uyuşmazlığı biri + diğeri - olunca olmuyo mu?
arkadaşlar merhaba bursadaki arkadaşlara bişey sorucam emzirme atleti aldınızmı aldıysanız nereden aldınız ve fiyatını merak ediyorum çok soru sordum ama bu son benim zaten göğüs ölçüm büyüktü hamilelikten dolayı dahada büyüdü sütyen çok zor buldum ama atlette almak istiyorum büyük bedenleri varmıdır acaba?
arkadaşlar merhaba bursadaki arkadaşlara bişey sorucam emzirme atleti aldınızmı aldıysanız nereden aldınız ve fiyatını merak ediyorum çok soru sordum ama bu son benim zaten göğüs ölçüm büyüktü hamilelikten dolayı dahada büyüdü sütyen çok zor buldum ama atlette almak istiyorum büyük bedenleri varmıdır acaba?
günaydın arkadaşalar geçmişe göz gezdirdim ......
policim üzülme annene göndermişsin yavruyu bende biraz anneden ayrı kalmaları taraftarıyım...
pericim cnm cok geçmiş olsun..
malgoc ga ...cnm cok geçmiş olsun....
dün akşam banada acayip bir sancı girdi uykumdan uyandım doğuruyorum sandımmm....arabada tamirde allahım nasıl gidicez hastaneye diye düşünmeye başladım o arada uyumuşum...acaba 2 gündür cok yoruyorum kendimi ondanmı oldu....pazar günü ren.var dr sorucam bakalım sancımı neyin nesi ama doğum sancısı böle bişyse cok fenaydı.......
bu arada nazar ayeti ve yasinden bahsedilmiş ben her cuma yasin okuyorum ve hepimiz adına dua ediyorum Allah kabul ederse az öncede duamızı yaptık rabbim kabuleder inşallah...
bugün eltimde mevlüt var hazırlanıp çıkıcam kızlar öptüm sizi see youuuuuu
Kızlar günaydın,
dün yine sancı vardı bende, gecede sancı ile uyanınca sabah erkenden gittik hastaneye, önce nst ama sancı çıkmadı, doktor muayenesi sonra, alttan rahim boyu ölçüldü boyutu doğumun vaktini veriyormuş benimki normal çıktı kısalma vs yok henüz, bebeğin suyuna bakıldı pazartesiden bu yana yine azalmış, akciğer geliştirici iğne verdi 2 doz oldum, 2 dozda bu akşam olacağım.
İdrar tahlili ve kültürü istedi, enfeksiyon sancıyı yapabilir dedi, sonuçların çıkmasını bekliyorum, sonuca göre antibiyotik yazacak ilaçlı günler başladı yine(((
hayırlı cumalar kızlar ınsallah herkez ıyıdır
semracım cok ıyı anlıyorum senı nasıl zor gelıyodur bende ılk defa babasıyla gondrmıstım 1 hafta bayramda tobe bı daha kesınlıkle gondermem cok cok zor bı durum aglamaktan helak olmustum valla :))
kızlar dun ablamlardan eve cıkacaktım merdıvenlerlerden yuvarlanıp dustum allahtan bısey olmadı cok korktuk ama yuce rabbım korudu bızı
ben yatak olarak park yatak aldım canım onu kendi evimde yatak odamda kullanıcam. 40 günümü annemin evinde geçireceğim onun içinde beşik aldım...
Eki Görüntüle 325968
hem daha sonra gündüzleri annemin evinde olacağım yazın fln yine onda yatıracağım. işimi görecek diye aldım...
günaydınlarr...
bugün içim bi buruk... dokunsalar ağlayacak gibiyim.. yavru kuşumu babasıyla anneannesine gönderdim.. bugün tam 29 ay oldu kızım doğalı ve 29 aydır ilk kez ayrı kalıyorum.. bi tuhafım..
gönderme sebebim doğuma hazırlık.. ben hastanedeyken annemlerde veya evimizde bensiz durabilmesini sağlamak.. gündüzleri bi şekilde duruyor çok şükür.. bu kez ilk kez gece de ayrı kalıcaz.. yarın gidip alıcam..
Yavrum babasıyla giderken "anne geeelll" dedi.. gidemedim... babayla arabaya binip ekmek almaya gidicek diye kandırdık...
SİZ SİZ OLUN BEBEĞİNİZİN GECE EMZİRMELERİ BİTTİĞİ AN ANNEANNE OLSUN BABAANNE OLSUN GECE BIRAKIN KALSIN ONLARDA.. YOKSA BENİM GİBİ ÇOK ZORLANIRSINIZ..
Ben henüz almadım ama ortalama 20 civarı sanırım bir arkadaş e-bebekten almıştı Gamze sanırım çok memnun kalmıştı 18 liraymış en ucuzu o galiba aldığın yere göre 20 ve üstü diye gidiyor ben de alacağım daha.
Offf canım sıkılıyorrr.Böcüm akşam yemeğe gelemicek iş yemeği var ben de uykudan başımı kaldırıp da dershaneye gidemedim ders de çalışmak gelmiyor içimdennn.Püfff
kızlar söylemekten utanıyorum ama bu aralar çok fazla ishal oluyorumböyle olan var mı? bide çok ilginç bişi mesela birden çişim yokken bi sızıntı oluyo hemde tutamıyorum bile yani kendiliğinden gidiyo neneler gbi oldum ya..hani sıkışırsında kaçırırsın anlarımda bu ortada bişi yokken kendiliğinden kaçırıyo alttan kndimi kassam bile gidiyo..hiç böle bişi yaşamamıştım..
canım ben alıcam ama e-bebek internet üzerindenmi satış yapıyo öyleyse ben alamam oradan kredi kartı kullanmıyorum.sen bursadamısın?
kızlar söylemekten utanıyorum ama bu aralar çok fazla ishal oluyorumböyle olan var mı? bide çok ilginç bişi mesela birden çişim yokken bi sızıntı oluyo hemde tutamıyorum bile yani kendiliğinden gidiyo neneler gbi oldum ya..hani sıkışırsında kaçırırsın anlarımda bu ortada bişi yokken kendiliğinden kaçırıyo alttan kndimi kassam bile gidiyo..hiç böle bişi yaşamamıştım..
Öyle yapim dimii 2 gündür keyifteyiz zaten ye iç yat,sıkıldık 2 günde:))Sen naptın bugün?Canım çalışmak gelmiyorsa içinden zorlama kendini keyif yap kızınla
canım ben alıcam ama e-bebek internet üzerindenmi satış yapıyo öyleyse ben alamam oradan kredi kartı kullanmıyorum.sen bursadamısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?