2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Offf canım sıkılıyorrr.Böcüm akşam yemeğe gelemicek iş yemeği var ben de uykudan başımı kaldırıp da dershaneye gidemedim ders de çalışmak gelmiyor içimdennn.Püfff

arkadaşlar merhaba bursadaki arkadaşlara bişey sorucam emzirme atleti aldınızmı aldıysanız nereden aldınız ve fiyatını merak ediyorum çok soru sordum ama bu son benim zaten göğüs ölçüm büyüktü hamilelikten dolayı dahada büyüdü sütyen çok zor buldum ama atlette almak istiyorum büyük bedenleri varmıdır acaba?

Kızlar bu hafta beşik araba bakmaya gidecez inş. şu ev tipi anakucaklarından almaya gerek varmı gündüzleri onun içine koyarım diye düşünüyorum siz aldınız mı ne düşünüyorsunuz?:44:

ben yatak olarak park yatak aldım canım onu kendi evimde yatak odamda kullanıcam. 40 günümü annemin evinde geçireceğim onun içinde beşik aldım...

hem daha sonra gündüzleri annemin evinde olacağım yazın fln yine onda yatıracağım. işimi görecek diye aldım...

Son düzenleme:
Kızlar dr gittim demir ilacı yazdırmak için,kramp giriyo diyince baba Magvital diye bi ilaç yazdı bunu kullana var mı aranızda?

ben kullanıyorum cnm magvital i

polyanna canını sıkma cnm alışırsınız

malkaç (gamzecim) geçmiş olsun cnm test sonuçların ii çıkar inş

anneyim ben dikkat et cnm allah korumuş seni ve bebeğini geçmiş olsun

kızlar cahilliğimi mazur görün ama bişey sorcam bana hiç eşimin kan grubunu falan sormadılar,kan uyuşmazlığı biri + diğeri - olunca olmuyo mu?

canım ben evlilik işlemleri zamanında çok araştırmıştım annenin kan grubu pozitifse bir kere sorun yok demektir... ama anne negatif baba pozitifse sorun oluyor diye hatırlıyorum. benim pozitif eşiminde negatifti... ben de ozamanlar düğün telaşından az kavgalarımız oluyordu hep derdim kan grubun bile negatif. ordan aklımda kalmış...

:2:
Kağandan aldım ben 18 ya da 20 di tam olarak hatırlamıyorum.Büyük bedeni de var ayrıca.

Ben henüz almadım ama ortalama 20 civarı sanırım bir arkadaş e-bebekten almıştı Gamze sanırım çok memnun kalmıştı 18 liraymış en ucuzu o galiba aldığın yere göre 20 ve üstü diye gidiyor ben de alacağım daha.

Kuzum geçmiş olsun çok yorma kendini. Allah dualarını kabul etsin canım.

Canım çok geçmiş olsun inşallah hayırlısıyla gelsin bebiş.

Canım çok geçmiş olsun Allah korumuş dikkat et kendine.

çok şirinmiş cnm güle güle kullan..

Canım kıyamam size. Alışırsınız ilk zor olur tabi.

canım ben alıcam ama e-bebek internet üzerindenmi satış yapıyo öyleyse ben alamam oradan kredi kartı kullanmıyorum.sen bursadamısın?

kızlar söylemekten utanıyorum ama bu aralar çok fazla ishal oluyorum böyle olan var mı? bide çok ilginç bişi mesela birden çişim yokken bi sızıntı oluyo hemde tutamıyorum bile yani kendiliğinden gidiyo neneler gbi oldum ya..hani sıkışırsında kaçırırsın anlarımda bu ortada bişi yokken kendiliğinden kaçırıyo alttan kndimi kassam bile gidiyo..hiç böle bişi yaşamamıştım..

ben dışAardan yemek yiyince olmuştum dşardan hiçbişey yeme

canım ben alıcam ama e-bebek internet üzerindenmi satış yapıyo öyleyse ben alamam oradan kredi kartı kullanmıyorum.sen bursadamısın?

Evet Bursa'dayım ben de. Orhaneli yolunda var e- bebek hemen opeti geçince carrefourun aksındaki yol yani. Bak Güneş yazmış Kağan Kozmetikten almış 18 ya da 20 liraya onun sattıkları da güzeldir.

O ishal durumu bende de var

Canım çalışmak gelmiyorsa içinden zorlama kendini keyif yap kızınla
Öyle yapim dimii 2 gündür keyifteyiz zaten ye iç yat,sıkıldık 2 günde:))Sen naptın bugün?

Hayır yahu ebebeğin mağzası da var orhaneli yolunda ,kağandan aldım ben ordan da alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…