- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #2.901
İnşallah aynı zamanda olur doğumlarımız ne güzel olur :).Benim testleri de şimdi yapıcak o zaman, yalnız ne testleri yapılacağını bilmiyorum neler yapılıyor? Ben Özel erdem hastanesine gidiyorum ama sanırım memnun değilim. Tam bilgi vermiyor doktor, bu hafta kramplarım vardı doktoru arıyım dedim cep numarası kartının üstünde yazmıyor. 10 Ağustosda gittiğimde ne yapacağını da bilmiyorum, ilaç olarak multivitamin verdi içinde folik asit varmış ama ne biliyim ilaç ne işe yarıyor ne kadar kullanıcam hiçbir bilgi yok.Sizin doktorlarınızda öylemi, benm, cok sey bekliyorum acaba? Sen hangi hastaneye gidiyorsun canım?
İlk hamileliğim diye ben mi abartıyorum acaba yoksa 24 saat doktorumuza ulaşabiliyor olmamız gerekmiyor mu? Haftaya gittiğimde cep numarasını isticem vermezse bende yeni bir doktor arayışına giricem bakalım...
Canım testler hakkında çok ayrıntılı bilgim yok aç karnına yapıldı kan ve idrar testi sanırım şekere kan değerlerine hastalık olup olmadığına bakıyorlar. tabiki bilgi almak hepimizin hakkı ama işte malesef doktorların bazıları böyle ilgisiz davranmaları hoş değil bize bilgi vermek onların görevi valla bu internet olmasa sırf onların söylediklerine kalsak kör cahil dolaşırdık ortalıkta allahtan kendimiz araştırıyoruz ben İzmirdeyim canım Atatürk Araştırma hastanesine gidiyorum. banada sadece folic asid verdiler şimdilik. benimde elimde olsa doktorun odasına taşıncam orda yatcam kalkcam