- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #30.021
kızlar günaydın herkese.
topiğimizin ilk bebiş haberini aldık. heyecanlandık. bir de ben basınnın altındaki yastıgı gorunce merak ettim.
ben hiç yastık almadım henüz. yastık ılk zamanlar kullanılıyor mu? sizlerdn bilen var mı ? babyjem bogulma onleyıcı yastıgını fln gordum de ne zman kullanılmaya baslıcak bilenininiz var mı?
Eki Görüntüle 329457
Kapı süsümüz bitti iki akşam yoğun bir çalışma sunucu tamamlayabildim acelem neyseHeves işte Bakalım teyzeler beğenecek mi?
Işıl teyseye bize bu modeli bulduğu için teşekkür ediyoruz oğlumla
kızlar günaydın herkese.
topiğimizin ilk bebiş haberini aldık. heyecanlandık. bir de ben basınnın altındaki yastıgı gorunce merak ettim.
ben hiç yastık almadım henüz. yastık ılk zamanlar kullanılıyor mu? sizlerdn bilen var mı ? babyjem bogulma onleyıcı yastıgını fln gordum de ne zman kullanılmaya baslıcak bilenininiz var mı?
Kızlar kızımın ters döndüğünü hiss ettim ben resmen acaip bişey olmuştu o gün gidince doktor da ters döndüğünü söyledi zaten o günden beri çok hareketsiz onun öncesinde karnım dalglanıyordu resmen yaa kafama takılmaya başladı daha 2 gün oldu göreli doktor bişey yok iyi dedi de niye oynamıyor bu kız ters durduğu için mi offf uyanmadımı hala uyuyormu o kadar oynadım akşam karnımla hafif hafif sarstım yok tık yok öyle uyumuşum rüyamda bille onu gördüm
cnm bazen aldığı pozisyon oynasada hissetmeni engelliyor o yüzden olabilir
Öyle de olabilir dimi kuzum dün hastanede denk geldiğim bi hasta yüzünden acaip pimpirikli oldum paylaşıp kimsenin canını sıkmam istemem ama hep aklıma o hep endişeli gibiyimm
sağlık ocağına kaydın varmı cnm git bi kalp atışını dinle istersen için rahatlasın
melikecim mesajını alır almaz açtım hemen pcyi.
dün eşim izinliydi, defnenin odasını boyadık, şimdide temizliyordum ki mesaj geldi.. içim kıpır kıpır oldu valla..
haber verdiğin için çok sağol canım benim.. şimdi geçmişe bi bakayım
ben detaylara cok takılırım canım .. ama yastık olayını hiç dusunmedık.Ay çok dikkatlisin yaseminciğim, benim hiç dikkatimi çekmemişti, ne güzel anne olacaksın sen, ben de oğlum gibi balık burcuyum ya, sadece bakıp bakıp ağladım. Gerçekten yastık işini hiç düşünmedik demi.
Valla bızımde babamız gıdıp yastık alms ben zor yatarım:)))) Bıldıgm kadryla ılk basta cougun basına yastık koyulmuo dıe bılıorumm yada cok cokk ınce yastık olabılr bılemedm sımdı:))
bende düşünüyorum yastıklar boyunları için cok büyük gelir gibi geliyor. yan yatısı duydum da canım bebişler i yan yatırcagımızda mı koycaz bu yastıgı arada cevırınce fln? bilemedim. yan yatış almayı düşünüyorum zaten ama normalıne gerek var mıd ıye dusundum de. sen hangi marka aldın canım? h.sonu bakayım bende.Eki Görüntüle 329609
cnm ben bu yastığı aldım sadece yan yatış yastığı alın diyorlardı onun fiyatı 20 tl idi bende bunu aldım 27 tl
dün eşim izinliydi, defnenin odasını boyadık, şimdide temizliyordum ki mesaj geldi.. içim kıpır kıpır oldu valla..
haber verdiğin için çok sağol canım benim..
şimdi geçmişe bi bakayım
GAMZECİM seni de tebrik ederim canım.. Allah analı babalı büyütsün.. İnşallah herşey yolundadır ve öylede devam eder.
HOŞGELDİN BEBEK
haber verdiğin için çok sağol canım benim..
şimdi geçmişe bi bakayım
GAMZECİM seni de tebrik ederim canım.. Allah analı babalı büyütsün.. İnşallah herşey yolundadır ve öylede devam eder.
HOŞGELDİN BEBEK
ben detaylara cok takılırım canım .. ama yastık olayını hiç dusunmedık.
bende düşünüyorum yastıklar boyunları için cok büyük gelir gibi geliyor. yan yatısı duydum da canım bebişler i yan yatırcagımızda mı koycaz bu yastıgı arada cevırınce fln? bilemedim. yan yatış almayı düşünüyorum zaten ama normalıne gerek var mıd ıye dusundum de. sen hangi marka aldın canım? h.sonu bakayım bende.
cnm bebeği yan yatış yastığına yatırıyorsun ben resimde gördüğünü aldım sevi bebenin ürünü bu
GEÇMİŞ DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN meLİKECİM...NİCE NİCE YAŞLARINDA eşin ve bebişin/bebişlerinle birlikte olman dileğiyle.Selam kızlarrr...
Bizde doktora gittik bi sürü kan verdik ama sonuçlar 6 gün sonra çıkcakmış bakalım hayırlısı...
Gamze bugün bebişine kavuşuyor demek, hayırlı doğumlar olsun sağlıkla kurtulsunlar ikiside inşallah çok sevindim kuzusu 18 Ocak doğumlu olcak benim de bugün doğum günümmmmmmmm :119::119::119::119::119: demek ki çok tatlı çok zeki çok çalışkan çok mikemmellll bi bebek olcak kendimden biliyorum:)))
Neyse biz gidip kızımla bi karnımızı doyurup gelelim...
Amin canım Amin.. İnşallah bebeklerimizin 2-3. yaşlarını da burdan duyurmak nasip olur.Kızlar bugün topiğe ilk girdiğimde sayfaya baktım 2890larda falandı, 2011 mart annelerinde mi nerdeydi 3000 lerde doğumlar başlamıştı.. size de kızlar yavaş yazın biraz 3000 lere erkenden geldik diycektim ki Gamze'nin doğum haberi geldi :) Demek ki 3000 lerde doğum başlıyo bunu öğrendik.. Şimdi hem Gamze'ye hem de bize Allah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin hem de topiğimizi nazardan korusunDarısı 4000-5000-6000...li sayfalarımıza bebişlerimizle birlikte inşallah....
nasıl duygulandım anlatamam ...kızlar gamzenin mesajını iletiyorum size 14:20 de berra bebek doğdu 1930 gr bir kız kucağıma alamadım daha kucağıma alamadım hatta yüzünüde göremedim saat 9 da ilk kez görücem spinal yapıldi uyuşukluğum yeni geçmeye başladı ayrıntıları daha sonra paylaşırım suan solunum cihazına bağlı yoğum bakımdaa......ben fena oldum yaaa
herkese merhaba kızlar....
öncelikle dualarınıız için çok çok teşekkür ederim...
kendimden başlayayım, spinal ile doğum yaptım öyle aman aman canım yanmadı sonda daha çok canımı acıttı.
anında uyuştum ve hiç birşey hissetmeden doğum gerçekleşti göğüslerimden itibaren uyuşuktum,uyuşukluk 3 saat sonra tamamen geçti, uyuşukluk giderken ağrılarda başladı ama ağrı kesici iğnelerin zamanlaması ve dozu güzel ayarlandığından çok sıkıntı yaşamadım ve yaşamamaya devam ediyorum.
katı yiyecek yasak sıvı alıyorum ve bol kahve içmem gerekiyormuş, baş ağrısını önlemek içinmiş olay kafein tüketmek....
kanamam oluyor ama henüz beni rahatsız etmedi.
saat 9 da ilk kez yürüdüm ve kızımı gördüm görüş saatleri öğlen 2 akşam 9 ama yüzü bize dönük değildi...
2 kere süt sağımı yaptım 2 saatte bir yapmayada devam edicem 2. sağımda azıcık sıvı geldi hamileliktede hiç sıvı gelmemişti ilk oldu yani 1-2 damla gerçi.
doğuma eşimi almadılar, sezeryan olacak ve eşini isteyenler hastanelerine şimdiden sorsun o gün hayal kırıklığı uğramayın.
kızıma gelirsek, benden alır almaz doktor bastı yaygarayı, herkes şaşırdı 33 haftalık bebeğin ağlayabilmesi beklenen bir durum değilmiş, maşallahı vardı bebişimin, ilk yarım saatlik gözlemde ise solunum sıkıntısı çekmiş şu anda solunum cihazına bağlı ama üzeri kapalı küvezde durmuyor üstü açık küvezde...
ilk 24 saat beslemeyecekler serum bağlı, benim sütümde biran önce gelirse sütümle besleyecekler inşallah...
aklıma gelenler bunlar kızlar, sormak istediğiniz birşey varsa cevaplamaya çalışırım...
işin duygusal kısmına gelirsek henüz hiçbirşeyin farkında değilim şaşkınlık ve anlamlandıramama var, içimdeymiş gibi geliyor belki dokunamamış olmak koklayamamış olmaktan kaynaklanıyor olabilir...
alevin mesajından sonra birde senin yorumunu okuyup, üstüne bide bebişinin
bu modeli bende görmüştüm ve çok hoşuma gitmişti.. çok güzel olmuş ellerine sağlık canım..Eki Görüntüle 329457
Kapı süsümüz bitti iki akşam yoğun bir çalışma sunucu tamamlayabildim acelem neyseHeves işte Bakalım teyzeler beğenecek mi?
Işıl teyseye bize bu modeli bulduğu için teşekkür ediyoruz oğlumla
ben detaylara cok takılırım canım .. ama yastık olayını hiç dusunmedık.
bende düşünüyorum yastıklar boyunları için cok büyük gelir gibi geliyor. yan yatısı duydum da canım bebişler i yan yatırcagımızda mı koycaz bu yastıgı arada cevırınce fln? bilemedim. yan yatış almayı düşünüyorum zaten ama normalıne gerek var mıd ıye dusundum de. sen hangi marka aldın canım? h.sonu bakayım bende.
pollycim günaydın canım. defne ve sen nasılsın? epeydir vaktım olmuyordu okuyup cıkıyordum. topiğin ilk bebişi hepimizi heyecanlandırdı canım.
artık 2012 mart annelerının dogum haberleri linkini acsak mı?
Canım kolay gelsin,odanız da hayırlı olsun...Çok yorma kendini dikkat et.
Alyaprenses
çok teşekkür ederiz Özge teyzesi.. senin gönderdiğin baskı gibi yaptık pembe - yeşik:)
Herşey bitince eklersin resimleri canım çok merak ediyorum.Eminim kızların odası çok güzel olacak...Ankarada olsaydım duvar süslerini de ben yapardım:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?