2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ay çok dikkatlisin yaseminciğim, benim hiç dikkatimi çekmemişti, ne güzel anne olacaksın sen, ben de oğlum gibi balık burcuyum ya, sadece bakıp bakıp ağladım. Gerçekten yastık işini hiç düşünmedik demi.

Son düzenleme:
Kızlar kızımın ters döndüğünü hiss ettim ben resmen acaip bişey olmuştu o gün gidince doktor da ters döndüğünü söyledi zaten o günden beri çok hareketsiz onun öncesinde karnım dalglanıyordu resmen yaa kafama takılmaya başladı daha 2 gün oldu göreli doktor bişey yok iyi dedi de niye oynamıyor bu kız ters durduğu için mi offf uyanmadımı hala uyuyormu o kadar oynadım akşam karnımla hafif hafif sarstım yok tık yok öyle uyumuşum rüyamda bille onu gördüm

Valla bızımde babamız gıdıp yastık alms ben zor yatarım:)))) Bıldıgm kadryla ılk basta cougun basına yastık koyulmuo dıe bılıorumm yada cok cokk ınce yastık olabılr bılemedm sımdı:))

cnm ben bu yastığı aldım sadece yan yatış yastığı alın diyorlardı onun fiyatı 20 tl idi bende bunu aldım 27 tl

cnm bazen aldığı pozisyon oynasada hissetmeni engelliyor o yüzden olabilir

Dayanamadım Polly'e müjdeyi mesaj attım ilk bebeğimiz geldi diye :)) Dünden beri girmiyo merak ettim hem bi sorayım dedim durumu nasıl hem de haberi olsun topiğimizin kurucusu bebeişimizin geldiğini bilmek onun da hakkı

melikecim mesajını alır almaz açtım hemen pcyi.
dün eşim izinliydi, defnenin odasını boyadık, şimdide temizliyordum ki mesaj geldi.. içim kıpır kıpır oldu valla..
haber verdiğin için çok sağol canım benim..

şimdi geçmişe bi bakayım

GAMZECİM seni de tebrik ederim canım.. Allah analı babalı büyütsün.. İnşallah herşey yolundadır ve öylede devam eder.
HOŞGELDİN BEBEK

Hadi hayırlı olsun odanız inşallah.. Kolay gelsin kuzum çok yorma kendini.. Artık bu sevinçle bi çırpıda bitirirsin zaten temizliğiiii :))
Geçmişe bak Berra'nın resmine bak çok tatlı maşallahh

ben detaylara cok takılırım canım .. ama yastık olayını hiç dusunmedık.
Valla bızımde babamız gıdıp yastık alms ben zor yatarım:)))) Bıldıgm kadryla ılk basta cougun basına yastık koyulmuo dıe bılıorumm yada cok cokk ınce yastık olabılr bılemedm sımdı:))

Eki Görüntüle 329609

cnm ben bu yastığı aldım sadece yan yatış yastığı alın diyorlardı onun fiyatı 20 tl idi bende bunu aldım 27 tl
bende düşünüyorum yastıklar boyunları için cok büyük gelir gibi geliyor. yan yatısı duydum da canım bebişler i yan yatırcagımızda mı koycaz bu yastıgı arada cevırınce fln? bilemedim. yan yatış almayı düşünüyorum zaten ama normalıne gerek var mıd ıye dusundum de. sen hangi marka aldın canım? h.sonu bakayım bende.

pollycim günaydın canım. defne ve sen nasılsın? epeydir vaktım olmuyordu okuyup cıkıyordum. topiğin ilk bebişi hepimizi heyecanlandırdı canım.
artık 2012 mart annelerının dogum haberleri linkini acsak mı?

Canım kolay gelsin,odanız da hayırlı olsun...Çok yorma kendini dikkat et.

Alyaprenses

alvgkhn

yasemince34

bsdmd

sizlerin adlarını da kaydettim arkadaşlar.. Allah kabul etsin

GEÇMİŞ DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN meLİKECİM...NİCE NİCE YAŞLARINDA eşin ve bebişin/bebişlerinle birlikte olman dileğiyle.

Amin canım Amin.. İnşallah bebeklerimizin 2-3. yaşlarını da burdan duyurmak nasip olur.

nasıl duygulandım anlatamam ...

ve bebeğimin ilk fotoğrafı :)

Eki Görüntüle 329195
alevin mesajından sonra birde senin yorumunu okuyup, üstüne bide bebişinin fotoğrafını görünce fena halde ağlamaya başladım. biri beni durdursun... gözlerim şişti, başım ağrıdı.. ama bunlar hep ama hep sevinçten.. dualarım sizinle Gamzecim.. Maşallah BERRA bebeğe.. kilosu da gayet iyi, inşallah en kısa zamanda sütünde tamamen gelir ve bebeişin hemen toparlayıp taburcu olursunuz.. bişeyler hissetmen için erken, çünkü dediğin gibi henüz dokunamamışsın.. bi dokun, bi emzir işte o zaman dünyalar senin olacak Allahın izniyle..40.000 kere maşallah
bu modeli bende görmüştüm ve çok hoşuma gitmişti.. çok güzel olmuş ellerine sağlık canım..

Yasmincim çok sağol canım.. çok şükür bizler iyiyiz.. sen ve bebişinde iyidir inşallah.. senle ilgili bi yazı okudum geçmiş olsun yazıyordu ama geride dönemedim biriken sayfalar çok diye.. hayırdır??
Defneyi bugün yine anneannesine gönderdim.. geçen sefer ki gibi duygusala bağlamamıştım ki Gamzenin doğum haberini ve bebeğinin ilk fotoğrafını görünce muslukları açtım..

Canım kolay gelsin,odanız da hayırlı olsun...Çok yorma kendini dikkat et.

çok teşekkür ederiz Özge teyzesi.. senin gönderdiğin baskı gibi yaptık pembe - yeşik:)

Melikecim sanada çok teşekkür ederim canım... hayırlısıyla tüm eksilerini tamamlarız inşallah.

herkese merhaba...
park yatak için uygun bir dönence modeli bilen var mı... benim netten tek bulabildiğim tiny love oldu... başka önrebileceğiniz bişi varsa die?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…