2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tabi biz Berra ile aynı gün doğduk teyzesiii :)))) Teşekkür ederim canımmm, hep beraber nice güzel seneler geçirelim inşallah bebişlerimizle

Ne güzelllll... Ozaman sen bundn sonra onun doğumgünü annesi sayılırsın:))))) Aminn canım cumlemız ınsallahh saglıkla bebeklrımızı kucagımza alıp uzunnn uzunnn guzel saglıklı huzrlu seneler gecırırz:)

bende iki gündür var fena ağrı yapıyor gerçi benimkinin oynamasıda fena canımı yakıyor bundan sonra daha da dikkat ederim

Geçmiş olsun canım inşallah enfeksiyonun hemen geçer. Kan değerlerin için belki doktor ilacının dozunu arttırır benimkini değiştirip dozunu arttırdı yükseldi değerim.

Sağol canım benim
Maşallah canım çok beceriklisiz ya çok da güzel olmuşş

ve bebeğimin ilk fotoğrafı :)

Eki Görüntüle 329195

MAŞALLAHHHH Canımmm çok tatlı bebişin yaa çok duygulandım Allah nazarlardan saklasın minik prensesimizi inş. en kısa zamanda evinize dönersinizz

Alevvvv soyle bıdaha baktım mınık prensese bence yuzu gozukmesede gamzeye benzıoo hee ahahaha annesın kızı olck bu kız:))))

Bebişi görünce heyecandan günaydın fln yazamadım tekrardan hepinize günaydın kızlarr nasılsınız ben bişey sorucam dün enfeksiyon çıkmıştı reçeteyi eşime vermiştim ilaçları alması için enfeksiyon için olan ilaç tek saşe halinede 1 bardak suda eritip içecekmişim 1 seferde çözüyor mu ki ilacın adı monurol kan ilacı yazacam demişti ama ilacın üstünde demir ilacı yazıyor kanla ilgli hiç bişi yok kafam karıştı yaa :44::44::44:

canım, ben de aynı durumdayım.takibe özele gidiyorum ama doğumu devlette yapıcam...almak zorundalar, öyle bişey yok....ben istanbuldayım, burda devlete gitmek,sıra almak çile..o yüzden özele gidiyrm mecbur.ama doğum için boluya gidicem, annemlerin yanına.orada devlet hastanesinde doğum yapıcam inşallah

ve bebeğimin ilk fotoğrafı :)

Eki Görüntüle 329195

kuzum canımmm, şu güzelliğe bakın hele. Gamzecim,gözlerim doldu prensesimizin resmine bakarken.. bir de karnımdakine baktım, sen de bu kadar büyüdün mü ufaklık diye. Allah analı babalı sağlıklı büyütmek nasip etsin canım.Sana da sağlıklar diliyorum. En kısa zamanda bol bol koklayacağın günler gelecek, Dua ediyoruz hepimiz. TOPİĞİN PRENSESİ..HOŞGELDİN BERRA BEBEK ...

Gunaydın sekerım o dedıgn ılac ıdrar yolu enfksıyonu ıcın banada vermstı dr ılk basta ama ben yınede kullanmamıstım ılk 3 aydı sanırım sonra onu teyzeme vermstım:))) sana kan ılacı yazmamıs yada eczacı receteyı atlams olabılr:)

yasminka gecmis olsun canim umarim ailen iyidir simdi....

Melike biraz gec oldu ama dogum gunun kutlu olsun canim, bundan sonra guzel prensesinle birlikte nice mutlu, saglikli yillara... :)

Geçmiş olsun canım

kızlar geçmiş olsn dilekleriniz için teşekkür ederim..

Ben ne yapayım şimdi içeyim mi ilaçları kuzum ayhh iyice hatlar karıştı yaa :S

Ben ne yapayım şimdi içeyim mi ilaçları kuzum ayhh iyice hatlar karıştı yaa :S

Sen ıc canım ben nıe ıcmemıstım bana demstıkı cok hafıf bı ıdrar yolu enfksıyonun var demstı bende madem cok hafıf ıcmem ozmn demstım almstm ama ıcmemıstım:))) Bol su ıcmıtım mnk bebegme bısey olr dıe korkmustumm ama sımdı gıtsm sımdı verse pasa pasa ıcerım:))) ıhmal etme ALLAH korusun

zaten saçlarının rengi tenin rengi anneye benziyor eminim yüzündende bişeyler almıştır katılıyorum sana cnm

:))) Vallaa benzıooo heee yerım onu ben mınık böcekkk geldı dunyaya uzun ömurlu olsun ınsallah:)) Bende pazrtesı gorcm bebegmı ınsallah yenı drmlada tanıscm ınsallah anlasbılrız

kızlar günaydın herkese.
topiğimizin ilk bebiş haberini aldık. heyecanlandık. bir de ben basınnın altındaki yastıgı gorunce merak ettim.
ben hiç yastık almadım henüz. yastık ılk zamanlar kullanılıyor mu? sizlerdn bilen var mı ? babyjem bogulma onleyıcı yastıgını fln gordum de ne zman kullanılmaya baslıcak bilenininiz var mı?

Berra Bebek hoşgeldi, ağlıyorum 10 dakikadır, o kadar güzel bir duygu ki, Allahım onu annesinin kollarına ve memelerine bir an evvel kavuştursun. Bizlere de sağlıklı doğumlar versin.

canım kan ve demir ilacı aynı şey..bana da doktorum söylemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…