- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #30.001
Tabi biz Berra ile aynı gün doğduk teyzesiii :)))) Teşekkür ederim canımmm, hep beraber nice güzel seneler geçirelim inşallah bebişlerimizle
KIZLAR KAÇ GÜNDÜR GİREMİYORUM DOĞRU DÜRÜST EVDEYKEN BÖYLE OLUYO HERALDE . GAMZENİN DOĞUM HABERİNİ ALINCA Bİ TUHAF OLDUM EŞİME SÖYLEDİM ODA İNANAMADI MESAJI OKUDU BENİMLE BİRLİKTE İLK BEBİŞİMİZE ALLAH UZUN ÖMÜRLER VERSİN . ÇOKTA TATLI GÖRÜNÜYO MAŞALLAHDR. UM İYİKİ RAPORUNU ALDIN 32. HAFTADA KASILMALARIN VAR İSTİRAHAT ET DEDİ BOL BOL ÇALIŞAN ARKADAŞLAR SİZDE DİKKAT EDİN KENDİNİZE BEBEĞİN Bİ YERE TOPLANDIĞI ZAMANLARDA KARNIMIZ SERTLEŞİYO YA ONLAR KASILMAYMIŞ AYNI ZAMANDA
canım maaş. çok alımlı çıkmışsın.
tşk ederim cnm sğl
Geçmiş olsun canım inşallah enfeksiyonun hemen geçer. Kan değerlerin için belki doktor ilacının dozunu arttırır benimkini değiştirip dozunu arttırdı yükseldi değerim.
Maşallah canım çok beceriklisiz ya çok da güzel olmuşşEki Görüntüle 329457
Kapı süsümüz bitti iki akşam yoğun bir çalışma sunucu tamamlayabildim acelem neyseHeves işte Bakalım teyzeler beğenecek mi?
Işıl teyseye bize bu modeli bulduğu için teşekkür ediyoruz oğlumla
cnm sabah sabah ağlattı berra bebek beni rabbim biran önce sağlıklı sıhhatli ordan çıkıp kucağına almayı nasip etsin inan içimdeki duyguyu anlatamam bütün gece aklımda sen vardın ama ikinizinde iyi olması beni çok mutlu etti ....
arkadaşlar size bişey danışmak istiyorum bu zamana kadar kontrollere hep özel hastaneye gittim doğum ücretinden dolayı doğumu devlet hastanesinde yapmak zorundayım doktor bebek iri olduğu için sezeryan olur dedi zaman yaklaştı devlet hastanesine gitsem ilgilenirlermi acaba ne yapcağımı şaşırdım yardım edin
Bebişi görünce heyecandan günaydın fln yazamadım tekrardan hepinize günaydın kızlarr nasılsınız ben bişey sorucam dün enfeksiyon çıkmıştı reçeteyi eşime vermiştim ilaçları alması için enfeksiyon için olan ilaç tek saşe halinede 1 bardak suda eritip içecekmişim 1 seferde çözüyor mu ki ilacın adı monurol kan ilacı yazacam demişti ama ilacın üstünde demir ilacı yazıyor kanla ilgli hiç bişi yok kafam karıştı yaa :44::44::44:
yasminka gecmis olsun canim umarim ailen iyidir simdi....
Melike biraz gec oldu ama dogum gunun kutlu olsun canim, bundan sonra guzel prensesinle birlikte nice mutlu, saglikli yillara... :)
canım ben bi kez gitmiştim iyi bi doktor b.evlerdekinden bahsediyosun sanırım ben beylikdüzü medilife tıp merkezine gidiyorum dr senem aras iyi bi dr çok ilgili hastalarıyla her ayın 25. inde saat 10 da bi sonraki ayın randevuları alınıyo gitmek istersen bilgin olsun
canım çok sağol bebiş iyi doğum pozisyonu da almış bazen öyle vuruyoki kafasıyla şimdi çıkıcak diye hissediyorum bide kafa aşağıda ayaklar yanda çok komik bi duruşu var.
evt ya eskiden kutu sütler bile ağzı açıkken 1 haftada bozuluyodu geçenlerde baya duran bi süt vardı hala sağlam :44::44:
canım maşallah biraz iri bi bebek olucak heralde bizimkinden küçük ama kilosu geçmişenfeksiyon için bol su iç geçmiş olsun
canım geçmiş olsun dikkat et kendine
canım krem sorun çıkarabilir bence dikkat et kullanma talimatında yazar aslında .
çok geçmiş olsun allah şifa versin
benden bu kadar yarın geçmişi okumaya devam
Geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun,zaten dinleniyormuşsun evde inşallah zamanını bekler kuzucuk sağlıkla alırsın kucağına.Odası gelince insan daha bir heyecanlanıyor:)
Yerim ben onun beşiği ile etajerini,güle güle kullansın canım.Mobilya kokusu geçince annesi minik minik kıyafetlerini de yerleştirir çok az kaldı kuzulara kavuşmaya
Melikecimm iyi ki doğdunnn,bir dahaki seneye kuzunla birlikte geçireceksin ne güsellllKuzucuk ve eşinle birlikte mutlu sağlık dolu nice nice yıllara:)
Çok geçmiş olsun,şükür çok ciddi yaralanmalar yokmuş.Hava şartları da kötüleşince kaza oranı da artıyor.Allah korumuş tekrar geçmişler olsun.
Gunaydın sekerım o dedıgn ılac ıdrar yolu enfksıyonu ıcın banada vermstı dr ılk basta ama ben yınede kullanmamıstım ılk 3 aydı sanırım sonra onu teyzeme vermstım:))) sana kan ılacı yazmamıs yada eczacı receteyı atlams olabılr:)
Alevvvv soyle bıdaha baktım mınık prensese bence yuzu gozukmesede gamzeye benzıoo hee ahahaha annesın kızı olck bu kız:))))
Ben ne yapayım şimdi içeyim mi ilaçları kuzum ayhh iyice hatlar karıştı yaa :S
zaten saçlarının rengi tenin rengi anneye benziyor eminim yüzündende bişeyler almıştır katılıyorum sana cnm
Bebişi görünce heyecandan günaydın fln yazamadım tekrardan hepinize günaydın kızlarr nasılsınız ben bişey sorucam dün enfeksiyon çıkmıştı reçeteyi eşime vermiştim ilaçları alması için enfeksiyon için olan ilaç tek saşe halinede 1 bardak suda eritip içecekmişim 1 seferde çözüyor mu ki ilacın adı monurol kan ilacı yazacam demişti ama ilacın üstünde demir ilacı yazıyor kanla ilgli hiç bişi yok kafam karıştı yaa :44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?