2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bir ara 4.yada 5.ayımda ben içmiştim o tozdan cnm rahatlıkla içebilirsin demişti doktorum zaten tek seferlik bişey demir ilacı da zaten kan ilacı demek

ben iki sene hiç yastıkta yatırmadım kızımı sonra yavaş yavaş alçak othellonun bebek yastıklarından kullandım şimdi biraz biraz normal boyuttaki kaz tüyünde yatırıyorum ama yeni doğanlarda zaten yan yatırılıyor hep.. o yan yatış yastıkları güzel almak isteyenler alabilir bence ama ben kullanmam o yüzden almayacağım zaten berra bebeğin başının altındaki de yastık değil sanırım gazlı bezden hafif bir destek yapmışlar boynuna sanırsam

herkese merhaba...
park yatak için uygun bir dönence modeli bilen var mı... benim netten tek bulabildiğim tiny love oldu... başka önrebileceğiniz bişi varsa die?

Canım ben gitti gidiyordan aldım park yatağa değil normal bebek odasına bağladık ama vidalı bilmiyorum uyar mı park yatağa :
KRAFT MÜZİKLİ DÖNENCE-%70 İND. KARGO-MAGAZADAN GittiGidiyor.com'da 48971167
Kurmalı filan müzikli durdurabiliyosun fiyatına göre güzel bişey...

Polly'im[/COLOR] teşekkür ederim kuzum..

günaydın arkadaşlar.........bizde oğlumla biraz geç kalktık kan hapını içtik açlıktan uzadık tesiri geçsin de kahvaltı yapalım diye bekliyoruz....dün gamzenin bebeğini eşimede gösterdim oda maşallah kocaman bebişmiş bunlar şimdi bu kadarmı yaaaa diyo inanamadı bana karşıda acayip hassaslaştı....

günaydın arkadaşlar.........bizde oğlumla biraz geç kalktık kan hapını içtik açlıktan uzadık tesiri geçsin de kahvaltı yapalım diye bekliyoruz....dün gamzenin bebeğini eşimede gösterdim oda maşallah kocaman bebişmiş bunlar şimdi bu kadarmı yaaaa diyo inanamadı bana karşıda acayip hassaslaştı....

Canimm hayirli ugurulu olsun bebeginjz..masaallahi var pek acleci cikti kizinbiz icak anneleriyiz ve hala doguramadikyasi uzun olsun saglikli anali babali buyusun insaallah

günaydın kızlar.........oğlumla kalktık rabbime şükür.....ilaç içtik bekliyoruz kahvaltı yapmayı acıktık .....

dün akşam gamzenin bebeğini eşime gösterdim oda şok oldu maşallah şimdi bu kadar büyükmü bu bebekler diyo ve bana karşı dahada hassaslaştı

inanılmaz duygulandım( cnm benm yaa nasıda masum melek rabbim en kısa zamanda bebeğinle kavuşmanızı nasip etsn gamzecim, berra bebeğimiz hoşgeldin diğer melek kardeşlerinin ablasısın sen güzel meleğimiz 40bin kere maşşallah subhanallah:))

teşekkür ederim yanıtın için. sen tecrübeli annesin iyi oldu yorumun. sen kızını ıkı sene hep yan mı yatırdın yoksa cevırerek mı? yoksa biraz hareketlenınce kendı mı belırlıyo bebişler uyku pozısyonlarını?

Demekki doğunca daha da hassas olucak eşin

canım ailem trafık kazası gecırdı yenı yıldan önce oraya gittik sonra onları yanımıza getırdık biraz basım kalabalıktı nete giremedim de. o yuzdendı gecmıs olsun dılekleri. şimdi cok sükü riyiler ufak tefek yaraları iyileşiyo onlaar da.
canım alıstırma yapıyorsunuz demek. aslında onun ıcın cok zor olsa gerek anneden ayrılmak ustelık kardes gelcek bunun kıskanclıgı da olabilir. ama bi acıdan da zor durumlarda anneannede kalması iyi olur.

çok çok geçmiş olsun canım ailene, şükürki şuan iyilermiş.

geçen sefer bana fena koymuştu ama bu kez iyiyim:)
henüz kardeş fikrini bilmiyor, sadece göbeğimi öpüyor, çarptığı zaman bebek acıdı diye sevip okşuyor filan.. tv de bebek gördüğü zaman bayılıyor.. inşallah kardeşi doğunca da bu sevecenliği devam eder.

merhaba kızlar...
gamzecim maşallah berraya,çok şeker duruyor..Allah analı babalı hayırla büyütsün inşallah..hepimizi çok duygulandırdı ilk yavruşumuz
bizi habersiz bırakmadığın için de ayrıca teşekkürler,o yoğunlukta

ayşen,ışıl,güneş teşekkür ederim kızlar..heps güzel günlerde kullansın inşallah eşyalarını..
ayşencim,ışıl sizin keçeden süsler de harika olmuş,elinize sağlık

bugün kızımın beşiği odamızda uyuduk..sanki daha güzel dinlendim,içim açıldı yahu

bu arada uhdeden ses yok,o da bebişlerini aldı mı ki yoksa kucağına..hayırlıca inşallah

güzel bir gün diliyorum hepinize

günaydın kızlarr...doktorumuza gittik bugüünnn...oğluşumu gördümmm...ağzını açıp kapatıyodu:))) bize döndü yüzünüüü..oo tombul yanaklarını gördük...2550 gr.olmuşş..ayrıca dönmüşte..ters duruyodu normalde...bundan sonra her hafta gidicekmişiz doktora..ve nst ye giricekmişiz sürekli..yavru kuşumu çok özlemiştimm..babasıda gördü..sabah sabah iyi geldii..

Maşallah canım oğluşuna ne kadar büyümüşBol bol görüceksin yani artık ne güzel...Benim bi sonraki randevum 7 şubatta:))))Senin doğum gününde yani

maşallah oğluşuna artık ocaktan sonra başlar doğumlar sağlıklı sıhatti kucağımıza alırız bebeklerimizi

Maşallah canım oğluşuna ne kadar büyümüşBol bol görüceksin yani artık ne güzel...Benim bi sonraki randevum 7 şubatta:))))Senin doğum gününde yani

büyüdü artık teyzesi yaaa..bide bana sor..tamamen kaplumbağa gibiyim..sırtüstü yattımmı kalkamıyorum daha..zavallı kocam kolumdan bacağımdan çekiştire çekiştire kaldırıyo..ne güzeellll..yaw bitek ben mi herhafta gidiyorumm artıkkk...

Eee büyüdükçe hareketler kısıtlanıyo ama az kaldı annesi sabret:)))Sen benden hafta olarak öndesin canım ondandır belki...Benim dr rahat bide herşey yolundaysa çok sık çağırmıyo.Şubatta giderim bende daha sık heralde.Her hafta gidince para alıyolar mı kontrol mu oluyo bazıları yoksa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…