- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #30.041
bir ara 4.yada 5.ayımda ben içmiştim o tozdan cnm rahatlıkla içebilirsin demişti doktorum zaten tek seferlik bişey demir ilacı da zaten kan ilacı demekBebişi görünce heyecandan günaydın fln yazamadım tekrardan hepinize günaydın kızlarr nasılsınız ben bişey sorucam dün enfeksiyon çıkmıştı reçeteyi eşime vermiştim ilaçları alması için enfeksiyon için olan ilaç tek saşe halinede 1 bardak suda eritip içecekmişim 1 seferde çözüyor mu ki ilacın adı monurol kan ilacı yazacam demişti ama ilacın üstünde demir ilacı yazıyor kanla ilgli hiç bişi yok kafam karıştı yaa :44::44::44:
kızlar günaydın herkese.
topiğimizin ilk bebiş haberini aldık. heyecanlandık. bir de ben basınnın altındaki yastıgı gorunce merak ettim.
ben hiç yastık almadım henüz. yastık ılk zamanlar kullanılıyor mu? sizlerdn bilen var mı ? babyjem bogulma onleyıcı yastıgını fln gordum de ne zman kullanılmaya baslıcak bilenininiz var mı?
herkese merhaba...
park yatak için uygun bir dönence modeli bilen var mı... benim netten tek bulabildiğim tiny love oldu... başka önrebileceğiniz bişi varsa die?
Eki Görüntüle 329457
Kapı süsümüz bitti iki akşam yoğun bir çalışma sunucu tamamlayabildim acelem neyseHeves işte Bakalım teyzeler beğenecek mi?
Işıl teyseye bize bu modeli bulduğu için teşekkür ediyoruz oğlumla
bir ara 4.yada 5.ayımda ben içmiştim o tozdan cnm rahatlıkla içebilirsin demişti doktorum zaten tek seferlik bişey demir ilacı da zaten kan ilacı demek
ben iki sene hiç yastıkta yatırmadım kızımı sonra yavaş yavaş alçak othellonun bebek yastıklarından kullandım şimdi biraz biraz normal boyuttaki kaz tüyünde yatırıyorum ama yeni doğanlarda zaten yan yatırılıyor hep.. o yan yatış yastıkları güzel almak isteyenler alabilir bence ama ben kullanmam o yüzden almayacağım zaten berra bebeğin başının altındaki de yastık değil sanırım gazlı bezden hafif bir destek yapmışlar boynuna sanırsam
günaydın kızlar.........oğlumla kalktık rabbime şükür.....ilaç içtik bekliyoruz kahvaltı yapmayı acıktık.....
dün akşam gamzenin bebeğini eşime gösterdim oda şok oldu maşallah şimdi bu kadar büyükmü bu bebekler diyo ve bana karşı dahada hassaslaştı
Yasmincim çok sağol canım.. çok şükür bizler iyiyiz.. sen ve bebişinde iyidir inşallah.. senle ilgili bi yazı okudum geçmiş olsun yazıyordu ama geride dönemedim biriken sayfalar çok diye.. hayırdır??
Defneyi bugün yine anneannesine gönderdim.. geçen sefer ki gibi duygusala bağlamamıştım ki Gamzenin doğum haberini ve bebeğinin ilk fotoğrafını görünce muslukları açtım...
canım ailem trafık kazası gecırdı yenı yıldan önce oraya gittik sonra onları yanımıza getırdık biraz basım kalabalıktı nete giremedim de. o yuzdendı gecmıs olsun dılekleri. şimdi cok sükü riyiler ufak tefek yaraları iyileşiyo onlaar da.
canım alıstırma yapıyorsunuz demek. aslında onun ıcın cok zor olsa gerek anneden ayrılmak ustelık kardes gelcek bunun kıskanclıgı da olabilir. ama bi acıdan da zor durumlarda anneannede kalması iyi olur.
günaydın kızlarr...doktorumuza gittik bugüünnn...oğluşumu gördümmm...ağzını açıp kapatıyodu:))) bize döndü yüzünüüü..oo tombul yanaklarını gördük...2550 gr.olmuşş..ayrıca dönmüşte..ters duruyodu normalde...bundan sonra her hafta gidicekmişiz doktora..ve nst ye giricekmişiz sürekli..yavru kuşumu çok özlemiştimm..babasıda gördü..sabah sabah iyi geldii..
günaydın kızlarr...doktorumuza gittik bugüünnn...oğluşumu gördümmm...ağzını açıp kapatıyodu:))) bize döndü yüzünüüü..oo tombul yanaklarını gördük...2550 gr.olmuşş..ayrıca dönmüşte..ters duruyodu normalde...bundan sonra her hafta gidicekmişiz doktora..ve nst ye giricekmişiz sürekli..yavru kuşumu çok özlemiştimm..babasıda gördü..sabah sabah iyi geldii..
Maşallah canım oğluşuna ne kadar büyümüşBol bol görüceksin yani artık ne güzel...Benim bi sonraki randevum 7 şubatta:))))Senin doğum gününde yani
maşallah oğluşuna artık ocaktan sonra başlar doğumlar sağlıklı sıhatti kucağımıza alırız bebeklerimizi
büyüdü artık teyzesi yaaa..bide bana sor..tamamen kaplumbağa gibiyim..sırtüstü yattımmı kalkamıyorum daha..zavallı kocam kolumdan bacağımdan çekiştire çekiştire kaldırıyo..ne güzeellll..yaw bitek ben mi herhafta gidiyorumm artıkkk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?