2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkür ederim Ben önce maltofer kullanıyordum kan değerim düşük çıkınca günde 2 gyno ferro sanol kapsüle geçtik. 9'dan 10,5'e çıkmış değerim doktor hamilelik dönemi için normal dedi. Umarım senin kan değerin de çıkar.

Geçmiş olsun canım inşallah enfeksiyonun hemen geçer. Kan değerlerin için belki doktor ilacının dozunu arttırır benimkini değiştirip dozunu arttırdı yükseldi değerim.

Güle güle kullansın bebişin inşallah güzel günlerde.

Ben de de kansızlık çıkmıştı gyno ferro sanalı günde 2 kullanınca bir ayda 9'dan 10,5'e çıkmış inşallah senin de yükselir canım Kızına da maşallah

Teşekkür ederim canım inşallah su içmeyi arttırabilirsem çabucak geçer de kurtuluruz.

yasminka gecmis olsun canim umarim ailen iyidir simdi....

Melike biraz gec oldu ama dogum gunun kutlu olsun canim, bundan sonra guzel prensesinle birlikte nice mutlu, saglikli yillara... :)

Son düzenleme:

Kapı süsümüz bitti iki akşam yoğun bir çalışma sunucu tamamlayabildim acelem neyse Heves işte Bakalım teyzeler beğenecek mi?
Işıl teyseye bize bu modeli bulduğu için teşekkür ediyoruz oğlumla

Çok güzel olmuşşş canım ellerine sağlık,vallahi bu ne hız yahuu:)Benim de uyku kaçtı ,senin zuzuları çitten atlatayı bakim işe yarayacak mı

Geçmiş olsun,zaten dinleniyormuşsun evde inşallah zamanını bekler kuzucuk sağlıkla alırsın kucağına.Odası gelince insan daha bir heyecanlanıyor:)
Yerim ben onun beşiği ile etajerini,güle güle kullansın canım.Mobilya kokusu geçince annesi minik minik kıyafetlerini de yerleştirir çok az kaldı kuzulara kavuşmaya
Melikecimm iyi ki doğdunnn,bir dahaki seneye kuzunla birlikte geçireceksin ne güsellllKuzucuk ve eşinle birlikte mutlu sağlık dolu nice nice yıllara:)

Çok geçmiş olsun,şükür çok ciddi yaralanmalar yokmuş.Hava şartları da kötüleşince kaza oranı da artıyor.Allah korumuş tekrar geçmişler olsun.

polyyanna, ben bır yasın suresı okudum canım, haber vereyım dedım.
Allah kabul etsın duaları, bebısler saglıkla gelsın ınsallah....

günaydın kızlar nasılsınız bebişler de iyidir umarım.GAMZEcim sana da hem geçmiş olsun hem de gözünaydın diyeyim prenses erken gelmiş umarım sağlığınız iyidir ikinizin de.dualarımız seninle ve bebeğinle.bir araya gelebildiniz mi bilmiyorum ama bizim için de kokla öp güzel kızını.en kısa zamanda toparlanırsınız inşallah.

günaydın kızlarrrr gamzeden haber varmı die önce geçmişi okuyorddummm birde ne göreyim minik berra doğmuşşş inanamadım görünceeee maşallah sana sağlıkla sıhhatle büyü inşallahhh minik kuş ne tatlısın sen...

ve bebeğimin ilk fotoğrafı :)

Eki Görüntüle 329195

canım ya Allah analı babalı büyütsün... çok duygulandım... çok tatlı maşallah... inşallah bizlerde sağ salim alırız bebişlerimizi kucağımıza..topiğimizin ilk bebişi... çok güzel bi duygudur heralde yaaaa bide öpüp kokladığında tadından doyulmaz....

Günaydın kızlarrr.. 3000. sayfa ve Berra bebek bizimle...

Doğum günün kutlu olsun inşallah eşin güzel bir sürpriz yapmıştır
Canım teşekkür ederimm... Yapmış yapmış ağlamaktan helak olsum minicik bi pasta almış üstüne de "iyiki doğdun anneciğim" yazdırmış ay hala aklıma geldikçe gözlerim doluyooo

Melike biraz gec oldu ama dogum gunun kutlu olsun canim, bundan sonra guzel prensesinle birlikte nice mutlu, saglikli yillara... :)
Teşekkür ederim canımmm

Melikecimm iyi ki doğdunnn,bir dahaki seneye kuzunla birlikte geçireceksin ne güsellllKuzucuk ve eşinle birlikte mutlu sağlık dolu nice nice yıllara:)

Aminn canım hep beraber inşallahh..

Eki Görüntüle 329195

Oyyyy ben senı yerım annemmmmm masallahhh cok saglıklı gozukuoo gamzecım. ALLAH bagıslasın analı babalı buyutsun ınsallah okdar duygulandımkı aklım hep sende vallaa yuzsuzlugu ele alıp esıme hadı hastaneye gıdelım dıyesım bıle geldı:)) En kısa zamanda bu mınık meleklee sıcacık evınde olmanı dılıorum hersey gonlunuzce olsun inşallah..

Rabbim yardımcıları olsun.İnşAllah en kısa zamanda berra yı kucağına alır,kokusunu içine çeker.dualarımız onlarla..

Melikecim canım benm senındemı doğumgünün vardı:))) Ben daha yenı goruorum hayatım Doğumgünün kutlu olsun nıce guzel senelrın olsun ınsallah

Melikecim canım benm senındemı doğumgünün vardı:))) Ben daha yenı goruorum hayatım Doğumgünün kutlu olsun nıce guzel senelrın olsun ınsallah

Tabi biz Berra ile aynı gün doğduk teyzesiii :)))) Teşekkür ederim canımmm, hep beraber nice güzel seneler geçirelim inşallah bebişlerimizle

Eki Görüntüle 329195

sevgili gamze :) öncelikle geçmiş olsun ve tebrik ediyorum canım. evet biraz erken oldu anlamlandıramaman normaldir ama bebişin umarım tez zamanda küvezden cıkar, sende sağlıgına kavusursun ve anlamını bulur :) maşallah berra bebeğe. canım bebeğinin boyu kılosu iyiymiş eminim toparlar solunum cıhazından cıkar. berra bebeği görmek hepimizi cok etkiledi canım. hepimiz senın gıbı anne olacagımız günü bekledigimizden. Berra bebeğe uzun, saglıklı ve güzel bir ömür diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…