- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #29.981
maşallah bebişine. tosuncuğumuza
ilacı değiştirdi doktorum demişsin. günde 1 kez ferro sanol dan günde 3 kez tardy ferona döndü benim doktor da dün. senin ilaç isimleri nasıldı? faydası olduğuna sevindim. umarım bende de faydası olur
çok geçmiş olsun cnm.
Günaydın kızlar Melikecim doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu yıllara kızınla beraber.İnş.Gamze sağlıkla kavuşur kızınına ilk meleğimiz biraz aceleci çıktı dualarım onunla vee gelelim bana sonuçları göstermeye gittik kanım düşük çıktı ve idrarda enfeksiyon çıktı çok değil dedi doktor ama yine de ilaç yazdıı
ayhhh çok heyecanlı..gamzecim inşallah iyisinizdir
herşeyini de hazır etmişti,iyi de yapmış..inşallah yavruş odasına bi an önce sağsalim ulaşır
özgecim teşekkür ederim..darısı urasa inşallah..
bakalım eklemeyi becerdim sanırım..bu da asel hanımın beşiği ve etejeri..inşallah kendi odasına geçince dolabını da alırız...şimdilik yerimize göre aldık
slm kızlar,
dün doktorumuzdaydık. 2.800gr olmuş tombik kızım. gayet iyiymiş durumu ama benim durumum pek iç açıcı değil. aşırı derecede kansızlığım çıktı yine. günde 3 öğün kırmızı et verdi dr. ilacımıda günde 2ye çıkardı. kan verilmesi gerekebilirmiş bana. 3 haftaya kadar doğumum var ama bu halde seni doğuma alamam dedikanımı düzeltmemiz gerekiomuş. 10 gün sonra tekrar gidicem ve belki hastaneye yatırıp kan vericekler. kırmızı et dışında neler yiyebilirim sizce??
şimdi dönüp geçmişi okuyayım bakalım, umarım herkes iidir
canım ben bi kez gitmiştim iyi bi doktor b.evlerdekinden bahsediyosun sanırım ben beylikdüzü medilife tıp merkezine gidiyorum dr senem aras iyi bi dr çok ilgili hastalarıyla her ayın 25. inde saat 10 da bi sonraki ayın randevuları alınıyo gitmek istersen bilgin olsun
canım çok sağol bebiş iyi doğum pozisyonu da almış bazen öyle vuruyoki kafasıyla şimdi çıkıcak diye hissediyorum bide kafa aşağıda ayaklar yanda çok komik bi duruşu var.
evt ya eskiden kutu sütler bile ağzı açıkken 1 haftada bozuluyodu geçenlerde baya duran bi süt vardı hala sağlam :44::44:
canım maşallah biraz iri bi bebek olucak heralde bizimkinden küçük ama kilosu geçmişenfeksiyon için bol su iç geçmiş olsun
canım geçmiş olsun dikkat et kendine
canım krem sorun çıkarabilir bence dikkat et kullanma talimatında yazar aslında .
çok geçmiş olsun allah şifa versin
benden bu kadar yarın geçmişi okumaya devam
Eki Görüntüle 329457
Kapı süsümüz bitti iki akşam yoğun bir çalışma sunucu tamamlayabildim acelem neyseHeves işte Bakalım teyzeler beğenecek mi?
Işıl teyseye bize bu modeli bulduğu için teşekkür ediyoruz oğlumla
Geçmiş olsun,zaten dinleniyormuşsun evde inşallah zamanını bekler kuzucuk sağlıkla alırsın kucağına.Odası gelince insan daha bir heyecanlanıyor:)merhaba masivacım kanamalarım çok az da olsa devam ediyor maalesef evdeyim hep uzanıyorum dinleniyorum. sen nasılsın minnak nasıl?
gamze nasıl oldu acaba çok merak ettim bebiş nasıl acaba?
c.tesi bebeğimizin oda takımı gelicek odasını hazırlayacağız. çok heyecanlıyım o yüzden. çok yorgunum çok ta halsizim hep yatıyorum genelde.
Yerim ben onun beşiği ile etajerini,güle güle kullansın canım.Mobilya kokusu geçince annesi minik minik kıyafetlerini de yerleştirir çok az kaldı kuzulara kavuşmayaayhhh çok heyecanlı..gamzecim inşallah iyisinizdir
herşeyini de hazır etmişti,iyi de yapmış..inşallah yavruş odasına bi an önce sağsalim ulaşır
özgecim teşekkür ederim..darısı urasa inşallah..
bakalım eklemeyi becerdim sanırım..bu da asel hanımın beşiği ve etejeri..inşallah kendi odasına geçince dolabını da alırız...şimdilik yerimize göre aldık
Melikecimm iyi ki doğdunnn,bir dahaki seneye kuzunla birlikte geçireceksin ne güsellllSelam kızlarrr...
Bizde doktora gittik bi sürü kan verdik ama sonuçlar 6 gün sonra çıkcakmış bakalım hayırlısı...
Gamze bugün bebişine kavuşuyor demek, hayırlı doğumlar olsun sağlıkla kurtulsunlar ikiside inşallah çok sevindim kuzusu 18 Ocak doğumlu olcak benim de bugün doğum günümmmmmmmm :119::119::119::119::119: demek ki çok tatlı çok zeki çok çalışkan çok mikemmellll bi bebek olcak kendimden biliyorum:)))
Neyse biz gidip kızımla bi karnımızı doyurup gelelim...
günaydın kızlar
uzun zamandır sadece okuyordum yazamadım.. ailem trafik kazası gecirdi onların yanına gittik. sonra onlar geldiler bize.
ufak tefek yaraları vardı onların hastane işleriyle ilgilendik. bende işteyken forumu takip ettim.
malkoçun yatışını takıp etmiştim. umarım saglıkla gelir bebeği. artık mart anneleri olarak dogumlara baslıyoruz demek.
erken gelen bebişler saglıkla gelsin. tüm bebişler saglıkla gelsin.
iki gündür cok etkilendim ki sabaha karsı rüyamda dogum yaptıgımı gördüm. cok erken dıyorum ama saglıklı doguyor.
Eki Görüntüle 329457
Kapı süsümüz bitti iki akşam yoğun bir çalışma sunucu tamamlayabildim acelem neyseHeves işte Bakalım teyzeler beğenecek mi?
Işıl teyseye bize bu modeli bulduğu için teşekkür ediyoruz oğlumla
Canım teşekkür ederimm... Yapmış yapmış ağlamaktan helak olsum minicik bi pasta almış üstüne de "iyiki doğdun anneciğim" yazdırmış ay hala aklıma geldikçe gözlerim doluyoooDoğum günün kutlu olsun inşallah eşin güzel bir sürpriz yapmıştır
Teşekkür ederim canımmmMelike biraz gec oldu ama dogum gunun kutlu olsun canim, bundan sonra guzel prensesinle birlikte nice mutlu, saglikli yillara... :)
Melikecimm iyi ki doğdunnn,bir dahaki seneye kuzunla birlikte geçireceksin ne güsellllKuzucuk ve eşinle birlikte mutlu sağlık dolu nice nice yıllara:)
kızlar gamzenin mesajını iletiyorum size 14:20 de berra bebek doğdu 1930 gr bir kız kucağıma alamadım daha kucağıma alamadım hatta yüzünüde göremedim saat 9 da ilk kez görücem spinal yapıldi uyuşukluğum yeni geçmeye başladı ayrıntıları daha sonra paylaşırım suan solunum cihazına bağlı yoğum bakımdaa......ben fena oldum yaaa
Melikecim canım benm senındemı doğumgünün vardı:))) Ben daha yenı goruorum hayatım Doğumgünün kutlu olsun nıce guzel senelrın olsun ınsallah
herkese merhaba kızlar....
öncelikle dualarınıız için çok çok teşekkür ederim...
kendimden başlayayım, spinal ile doğum yaptım öyle aman aman canım yanmadı sonda daha çok canımı acıttı.
anında uyuştum ve hiç birşey hissetmeden doğum gerçekleşti göğüslerimden itibaren uyuşuktum,uyuşukluk 3 saat sonra tamamen geçti, uyuşukluk giderken ağrılarda başladı ama ağrı kesici iğnelerin zamanlaması ve dozu güzel ayarlandığından çok sıkıntı yaşamadım ve yaşamamaya devam ediyorum.
katı yiyecek yasak sıvı alıyorum ve bol kahve içmem gerekiyormuş, baş ağrısını önlemek içinmiş olay kafein tüketmek....
kanamam oluyor ama henüz beni rahatsız etmedi.
saat 9 da ilk kez yürüdüm ve kızımı gördüm görüş saatleri öğlen 2 akşam 9 ama yüzü bize dönük değildi...
2 kere süt sağımı yaptım 2 saatte bir yapmayada devam edicem 2. sağımda azıcık sıvı geldi hamileliktede hiç sıvı gelmemişti ilk oldu yani 1-2 damla gerçi.
doğuma eşimi almadılar, sezeryan olacak ve eşini isteyenler hastanelerine şimdiden sorsun o gün hayal kırıklığı uğramayın.
kızıma gelirsek, benden alır almaz doktor bastı yaygarayı, herkes şaşırdı 33 haftalık bebeğin ağlayabilmesi beklenen bir durum değilmiş, maşallahı vardı bebişimin, ilk yarım saatlik gözlemde ise solunum sıkıntısı çekmiş şu anda solunum cihazına bağlı ama üzeri kapalı küvezde durmuyor üstü açık küvezde...
ilk 24 saat beslemeyecekler serum bağlı, benim sütümde biran önce gelirse sütümle besleyecekler inşallah...
aklıma gelenler bunlar kızlar, sormak istediğiniz birşey varsa cevaplamaya çalışırım...
işin duygusal kısmına gelirsek henüz hiçbirşeyin farkında değilim şaşkınlık ve anlamlandıramama var, içimdeymiş gibi geliyor belki dokunamamış olmak koklayamamış olmaktan kaynaklanıyor olabilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?