2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben de dün mutemedliğe gidip görüştüm bu konuyu, dediler ki doğum belgesi ile birlikte eşin sgk ya gidecek, senin üstüne yada kendi üstüne alacak hiç farketmez kimin üzerine olacağı, eşin yapabiliyo.. prosedürleri sgk dan öğreniyormuşuz..

Sağol canım, o zaman doğum belgesiyle direk gitsin nüfus cüzdanına sonra gider... O da problem özel hastanelerde uyaran da olmaz bebeğe ssk yaptırın diye :)) herşeyi baştan planlamak lazım...

yok almıyolar..kontrol diye geçiyo..haftaya cumaya aldım randevumuzu..gidip nst ye gircem hemen sonra doktora gitcem..2,5 kiloyu geçti artık rahatladım biraz daha..

Daha büyür canım sen merak etme şubat ortaları mıydı senin doğum?Senin de az kaldı hadi hayırlısı bakalım.Bi tosuncuk gelicek

çok sevimli, çok da uygunmuş fiyatı ama vidalı falansa uymaz park yatağa... sağol melikecim...

siz benim yazdıklarımı okuyunca ben sizin yazdıklarınız okuyunca ağlıyorum ne olacak bu işin sonu :))))

ne güzel haberler bunlar, iyi olmanıza çok sevindik ailecek... berranın maşallahı var gerçekten, erken doğmuş gibi durmuyo hiç... ben de 35. haftama girdim, içimde bu kadar büyümüş olabilir mi hayret ediyorum sabahtan beri...

GAMZECİM çoook geçmiş olsun canım prensesine kavuştun gözün aydın, çok iyi gözüküyo yawrun,maşşallah resmine bakarken gözlerim doldu tüylerim haala diken diken,çok duygulandırdı bizi senin minik cadın Rabbim kucağına alacağın günü de gösterecek inşallah, sende resimlerini paylaşacaksın bizimle, biz yine bütün topik olarak duygulanıcaz ağlıcaz, tabi sevinçten :))

Canım bebek doğsun bak görürsün,erkekler bizim gibi değil yeni yeni fark ediyo işte baba olacağını hele bi kucağına alsın o zaman daha çok değişir:))))

Sağol canım, o zaman doğum belgesiyle direk gitsin nüfus cüzdanına sonra gider... O da problem özel hastanelerde uyaran da olmaz bebeğe ssk yaptırın diye :)) herşeyi baştan planlamak lazım...

özel hastanelerin uyaracağını bende pek sanmıyorum, o yüzden herşey kocaların başında:) muhtemelen biz bunları düşünecek kafada olamıcaz kocişleri şimdiden tembihleyelim onlar da şaşırmasınlar napcaklarını:)

Gamze ikinize de maşallah canım..
hayırlısıyla bi an önce minik berra kendi başına nefes almaya başlar.. zaten tamda bu hftalarda bebekler solunum egzersizlerine başlıyormuş.. yani en kısa zamanda inşallah başlıycak Berramızda.

2 çay kaşığı kadar bile olsa o gelen sıvı çok ama çok önemli..bebeklerimizin ilk aşısı o sıvı.. kompostaları da annen iyi akıl etmiş, süt oluşumu içinde çok faydası olur.. sıcak nemli havluyla annen göğüslerine masaj yapsın canım, oda sütünü çabuk getirmeye yardım eder. Allah yardımcınız olsun.. öpüldünüz

gamzeeee Allah analı babalı büyütsün..görünce çok tuhaf oldum yaa düşündüm ilk zamanlar neydi şimdi ney..kocaman olmuşlar bebişlerimiz içimizde resmen bi insan varmış bizim yaa :)) snde rahat ettin çok şükür artık suyu btti bitcek derdinde kalmadı bebeğinde sağlıkla çıksın küvezden artık bol bol koklaşırsınız.. Allah analı babalı büyütsün güzel bi ömür versin Berra'ya..bu arada oda bnm gbi erken doğmasına rağmen maşallah elvis presley gbi saçları var bnde öyle kapkara gür saçlarla doğmuşum.. ne hoş ya Allahın izniyle bizde o günleri görelim inşallah..

berkerdem canım aradım hocayı gel görmem lazım dedi akşam 6ya kadar gitmem lazım.. şimdi eşime ulaşmaya çalışıyorum müsait olursa gelsin alsın beni de gidelim.. sen de hastaneye gitsen zor mu olur?

ne bileyim daha yeni gittim ya ağrımda kesildi gibi ağrı olunca bebek kendini toplıyosa karnın sertleşiyosa kasılma oluyomuş benim kızım maşallah içerde tekme yumruk durmuyo çok şükür ben biraz daha kendimi dinleyim sıklaşırsa bende giderim acile

hiçbir öngörü yok canım, 1 hafta sonrada çıkabilir diyorlar 5 haftada kalabilir diyorlar, bekleyip göreceğiz, ne zamanki tek başına nefes alıp verebilir hale gelecek ancak o zaman.

ALLAH yardımcın olsun canım çabuk atlatıcağına inanıyorum ben öbür bebişimde hastanedeyken 28 haftalık bebişler bile taburcu oldular senin kızın büyük maşallah

Milupa Anne Bebek Kulübü
Sevgili Anneler! Beslenme Uzmanımız 21 Ocak Cumartesi günü Ankara Ankamall 5M Migros'a geliyor. Bebek beslenmesi seminerimiz Migros mağazası içinde sebze meyve reyonu yönünde, mutfak kısmında saat 15:00 de başlayacaktır. Sizleri süprizlerimizle bekliyor olacağız.

ankaralı annelere duyurulur...

koca göbeklerimizle bizi görürlerse süprizin alasını yaparlar diye düşünüyorum:))) he he heeeehhheeeeee

Son düzenleme:
GAMZE canım berra bebek çok iyi görünüyo maşallah yazdıklarını okuduktan beri bide berre bebeğin resmini görünce salya sümüğüm valla..RABBİM yardımcınız olsun inşallah seninde sütün gelir de hemencik toparlanıp çıkar..sende doya doya kucağına alıp koklarsın..

cnm ztn kan ilacını demir seviyesini yükseltmek için almıyomuyuz..emin değilim ama kan değilde kandaki demir oranı önemli diye biliyorum..yoksa mesela diyoruz ya yoğurtla ıspanak yenince vücuttaki demiri atıyomuş diye..yani kana bişey olmaz kan durup dururken kurumaz yada azalmaz heralde vücuttan ama demir düşerse buda kötü sonuçlar doğurablr diye biliyorum..yani yanılıyoda olabilirm..

kızlarrr midem cok kötü kaç gündür kus kus kus artık öldüm ölücem yaa doktoruma sölüyorum olur bu haftalarda diyo,anneme sölüyorum kızın saçlanıyo diyo ben anlamadım çözümü yok mu bunun. bulantı ilacı kullanamıyorum A grubu degil diyee.
bide bugun kan ilacımı yeni içtim midem kötü diye smdide aclıktan ölüyorummmmm 1 saatim dolmadı henüz

merhaba polly.dün burdan mesaj yazdım ama okudunmu,gördünmü bilemiyorum.henüz bende bugünü okumadım çünkü.
Ben bir yasin okudum,eklemeni rica etmiştim.buarada dün alvgkhn ve biönceki gün de alyaprenses okumuştu,onları da görmüşsündür inşallah.allah kabul etsin

Herkese selam :))

ayy bayıldım harika olmuş maşaAllah ya bizm topiğin anneleri hem çok zevkli hem çok becerikli inşaAllah bende ankaraya gidişimde alıp yapmayı düşünüyorum, canım ya kullandığın malzemeleri bana yazar mısın, çarşıya çıkmışken hepsini almak istiyorum, diktin mi, yapıştırıcıda kullandınmı, keçelerin kalınlığı nasıl, kesmekte zorlandın mı:44: işte yaparken ki teknikleri ve mazlemeleri yazarken sevirnim

ayyy anneciğim mi yazmış, ne güzel yaaa....valla ne kadar maç, futbol hastasıda olsa duygusal hassas bir insan olduğu buradan belli, valla o pastayı görsem bende çok duygulanırdım, Rabbim muhabbetinizi, sevginizi daim etsin, sizi ömür boyu evletlarınızla birlikte etsin

canım kolay gelsin, odanızda hazırlanıyor ne güzel, prenseslerin güle güle oynasınlar, yatsınlar odalarında inşaAllah

Canimm hayirli ugurulu olsun bebeginjz..masaallahi var pek acleci cikti kizinbiz icak anneleriyiz ve hala doguramadikyasi uzun olsun saglikli anali babali buyusun insaallah
ya işte ne zaman ne olacağı belli olmaz diye buna denilir, daha ocak annelerinden bekleyenler varken mart bebişimiz dünyaya geldi, Rabbim sizede hayırlısı ile bebişinizi kucağınıza almayı nasip etsin

maşaAllah oğluşuna Rabbim tamamına erdirsin, ay ne güzel ya sürekli greceksin, benim 5 hafta oldu, azartesi görecem inşaAllah ama meraktançatlıyorum ve çok özledim kuzumu, Allahtan o kadar hareketli ki, o rahatlatıyor beni...

ayyyy inanmıyorum yaaa, bu ne güzel bir tevafuk tamda biz oradayken, ay valla nasıl sevindim, bu küçücük yerde tıkıldım kaldım, valla bu ankaraya gelişim harika geçecek inşaAllah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…