2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kılzar sgkdan bahsedilmiş bu durumda ben ne yapacam doğum belgesi olacak kızım tamam ama bizim bıdığı üstümüze neye göre alacaklar yabancıyız ya biz bizim önce konsolosluğa gitmemiz lazım kimlik için sonra eminiyete gidip ona geçici kimlik numarası da almam gerekecek ayhh ben ne yapıcamm :18::18::18:

siz benim yazdıklarımı okuyunca ben sizin yazdıklarınız okuyunca ağlıyorum ne olacak bu işin sonu :))))
canım benim yaa bunlar sevinç, mutluluk gözyaşları

Seninde bebeişininde iyi olmanıza çok sevindim, inanıyorum ki herşey çok daha güzel olacak, şu an saat tam iki ve emin ki sen kızının yanındasın.... Rabbim kucağınada almayı nasip etsin...

bu arada tavsiyelerin için çok tşk ederim, ben lohusa pijamamı almıştım, ama hastanede gyeceğime pijamamı yoksa gecelik mi karar verememiştim, senin tavsiyene uyarak gecelik almaya karar verdim

Canım mideni bastırıcak bişeyler ye bence daha çok miden bulanmasın.Süt ve süt ürünleri dışında yiyebilirsin bence.

kan ilaçları mideni bulandırıyordur öncelikle cnm. ben günde 3 kez alıyorum, arkasından 1 saat aç kalmak iyice bulandırıyor. mideyi mahvettiğini doktorum söyledi, dayanacaksın dedi. . bir de geçen bir seminere gitmiştim. ordaki doğum koçu dedi ki. anneanneler babanneler derki çocuk saç lanıyor ya ondan bulanıyor. öyle birşey yok dedi. ne yapacak yani. saç çıkıp kopup amniyon sıvısının içinden çıkmayı başaracak ta midenize ve yemek borunuza mı kaçacak diyor epey güldürmüştü.tamamen bebeğin gün geçtikçe göğüs kafesinize doğru çıkmasındandır. 32. haftadan sonra aşağı inmeye başlar, rahatlarsınız demişti. bulantı ilacına gelince, şimdi tam hatırlamıyorum hamilelik kategorisini, ama gavisgon kullanabilirsin, doktorum hiç çekinme bunu kullanırken demişti. zaten 1 kere içiyorum ben korkuma çok çok bulanırsa, 4 kereye kadar kullanılabiliyor aslında... geçmiş olsun cnmmm

merhaba, evet gördüm canım Allah kabul etsin, cevap yazmıştım gözünden kaçtı sanırım. ekledim sizleride.

teşekkür ederiz teyzesi..

inşallah kar mağ yağmazda sağlıklı bi şekilde ulaşırız buluşma yerimize.. sonra da ooohhh sıcak sıcak gezeriz:))

amiiiiiiiiin inşaAllah o gün hava günlük-güneşlik bahar havasında olur, Rabbim nolurrr o gün hava çoooook güzel olsun

iyi güzel dedin de özgecim, peki sen çareyi nede buldun dersen, ben de daha bulamadım cnm. benim hamileliğin başlangıcından beri midem bulanıyor, bulanacak da sanırsam
o yüzden sana bir tavsiyem olamayacak malesef çok aç kalmamaya çalışıyorum, o biraz rahatlatıyor gibi

maşallah,kocaman olmuş :) bakalım bizim de salı günü randevumuz var,inşallah bizimki de dönmüştür,haftada bir gidip görceksin yani şimdi,çok zevkli olur :)Allah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip eder inşallah.aminn

Kızlar benim bu aralar konuşurken sesim kısılmaya başladı.boğaz ağrısı falan yok maşallah gayet iyiyim ama sesim gidiyo.Sizlerde böyle bişey oluyo mu?

haklısın canım bende anneme gülmüştüm ama baktım alınıyo sustum bende onlara böyle ögretilmiş yıllarca :))
rennı duo kullanıyorum yemeklerden snra midem için ama o da yeterli olmuyor artık. sanırım bu yeni kan ilacından dogru diyorsun. neyse sabır sabır çekip katlanıcaz sanırım (

İnş.canım,leblebi de iyi geliyo ya da haşlanmış patates ye şeker problemin yoksa..

haşlanmıs patatese bayılırımmm bak canım cekti şimdi :)) bi şekerim yok zaten kalan ne varsa bende :)))

bende öle ilk aylardan taaa bu zamana kdr bulantım aralıksız devam eskiden umursamazdım smdi korkar oldum. sanırım bulantı yuzunden kilo almadım.

kızlar gecen gün bi sıkıntımı paylaşmışdım ama mevzuların arasında kaynadı gitti cok önemli benm için tekrar sölemek istiorum yardımcı olursanız cok sevinirim, ablamlar antalyadan gelicekler pazar günü ve iki cocuguda su çiçeği, ve ben küçükken su çiçeği geçirmişim ama buna rağmen acaba bebeğime geçebilirmiki? gerci hastanede çalışıorum ve hemen yan odada intaniye poliklinği var doktor hanıma sordum su çiçeği geçirdiysen bişey olmaz dedi ama genede nedense tatmin olamadım:/ bu konuda bilgisi yada deneyimi olan varmı arkadaşlar?

Ben de ilk zamanlar mide bulantısından tek yiyibildiğim şey haşlanmış patatesti.Bana iyi geliyodu açıkcası,belki işe yarar.

Canım geçirdiysen bişey olmaz,anne geçirmediği zaman sorun oluyor.Ben geçirmedim mesela....

doktorda söylemiş ama bende zannetmiyorum geçeceğini.. şuan ablanın çocukları su çiçeği ise pazar gününe kadar kuluçka süreside dolmuş olur olur zaten..

canım anademi.com da söle bir bilgi var
Hamilelik sırasında suçiçeği çıkarmak riskli midir?

Aslında bu duruma göre değişir. Daha önce suçiçeği çıkardıysanız, muhtemelen bağışıklık kazanmışsınızdır, bu yüzden endişelenmeniz için fazla nedeniniz yok. Suçiçeği çıkarmış olanlar ve hastalığın adını bile duymayanlar dahil olmak üzere, Birleşik Devletler’deki yetişkinlerin yüzde doksanından fazlası bu hastalığa karşı bağışıklık kazanmış durumdadır. Su çiçeği aşısı olduysanız (ki bu aşı 1995’ten beri ABD′de mevcut), muhtemelen siz de bu hastalığa karşı bağışıklık kazanmışsınızdır.

Vücuda ilk defa verildiğinde standart miktar olan tek doz suçiçeği aşısı, aşıyı olanların yüzde 80 ila 85’inde hastalığı tamamen önler ve geri kalanlar içinde ciddi bir durum oluşmasının önüne geçer. Yapılan araştırmalar ikinci dozun daha fazla koruma sağladığını gösterdi ve bu yüzden Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezleri suçiçeği aşısının iki doz olarak yapılmasını tavsiye ediyor. Birçok yetişkin hastalığa karşı bağışık olduğu için,suçiçeği çıkaran hamile sayısı azdır. Tahminler her on bin hamileden biri ila yedisinin suçiçeği çıkardığını gösteriyor.Ama hastalığa karşı bağışık değilseniz ve olur da hamileyken suçiçeği çıkarırsanız, hastalığı oldukça ağır geçirebilirsiniz ve bu durumun bebeğinizi etkileme ihtimali az da olsa vardır. Bağışık olup olmadığınız konusunda emin değilseniz, basit bir kan testiyle öğrenebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…