- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #30.101
canım benim yaa bunlar sevinç, mutluluk gözyaşlarısiz benim yazdıklarımı okuyunca ben sizin yazdıklarınız okuyunca ağlıyorum ne olacak bu işin sonu :))))
kızlarrr midem cok kötü kaç gündür kus kus kus artık öldüm ölücem yaa doktoruma sölüyorum olur bu haftalarda diyo,anneme sölüyorum kızın saçlanıyo diyo ben anlamadım çözümü yok mu bunun. bulantı ilacı kullanamıyorum A grubu degil diyee.
bide bugun kan ilacımı yeni içtim midem kötü diye smdide aclıktan ölüyorummmmm 1 saatim dolmadı henüz
Canım mideni bastırıcak bişeyler ye bence daha çok miden bulanmasın.Süt ve süt ürünleri dışında yiyebilirsin bence.
kızlarrr midem cok kötü kaç gündür kus kus kus artık öldüm ölücem yaa doktoruma sölüyorum olur bu haftalarda diyo,anneme sölüyorum kızın saçlanıyo diyo ben anlamadım çözümü yok mu bunun. bulantı ilacı kullanamıyorum A grubu degil diyee.
bide bugun kan ilacımı yeni içtim midem kötü diye smdide aclıktan ölüyorummmmm 1 saatim dolmadı henüz
merhaba, evet gördüm canım Allah kabul etsin, cevap yazmıştım gözünden kaçtı sanırım. ekledim sizleride.merhaba polly.dün burdan mesaj yazdım ama okudunmu,gördünmü bilemiyorum.henüz bende bugünü okumadım çünkü.
Ben bir yasin okudum,eklemeni rica etmiştim.buarada dün alvgkhn ve biönceki gün de alyaprenses okumuştu,onları da görmüşsündür inşallah.allah kabul etsin
Herkese selam :))
canım kolay gelsin, odanızda hazırlanıyor ne güzel, prenseslerin güle güle oynasınlar, yatsınlar odalarında inşaAllah
ayyyy inanmıyorum yaaa, bu ne güzel bir tevafuk tamda biz oradayken, ay valla nasıl sevindim, bu küçücük yerde tıkıldım kaldım, valla bu ankaraya gelişim harika geçecek inşaAllah
denicem bakalım kuzummm inşallah azalır iiceeee(
amiiiiiiiiin inşaAllah o gün hava günlük-güneşlik bahar havasında olur, Rabbim nolurrr o gün hava çoooook güzel olsunmerhaba, evet gördüm canım Allah kabul etsin, cevap yazmıştım gözünden kaçtı sanırım. ekledim sizleride.
teşekkür ederiz teyzesi..
inşallah kar mağ yağmazda sağlıklı bi şekilde ulaşırız buluşma yerimize.. sonra da ooohhh sıcak sıcak gezeriz:))
günaydın kızlarr...doktorumuza gittik bugüünnn...oğluşumu gördümmm...ağzını açıp kapatıyodu:))) bize döndü yüzünüüü..oo tombul yanaklarını gördük...2550 gr.olmuşş..ayrıca dönmüşte..ters duruyodu normalde...bundan sonra her hafta gidicekmişiz doktora..ve nst ye giricekmişiz sürekli..yavru kuşumu çok özlemiştimm..babasıda gördü..sabah sabah iyi geldii..
kan ilaçları mideni bulandırıyordur öncelikle cnm. ben günde 3 kez alıyorum, arkasından 1 saat aç kalmak iyice bulandırıyor. mideyi mahvettiğini doktorum söyledi, dayanacaksın dedi. . bir de geçen bir seminere gitmiştim. ordaki doğum koçu dedi ki. anneanneler babanneler derki çocuk saç lanıyor ya ondan bulanıyor. öyle birşey yok dedi. ne yapacak yani. saç çıkıp kopup amniyon sıvısının içinden çıkmayı başaracak ta midenize ve yemek borunuza mı kaçacak diyorepey güldürmüştü.tamamen bebeğin gün geçtikçe göğüs kafesinize doğru çıkmasındandır. 32. haftadan sonra aşağı inmeye başlar, rahatlarsınız demişti. bulantı ilacına gelince, şimdi tam hatırlamıyorum hamilelik kategorisini, ama gavisgon kullanabilirsin, doktorum hiç çekinme bunu kullanırken demişti. zaten 1 kere içiyorum ben korkuma çok çok bulanırsa, 4 kereye kadar kullanılabiliyor aslında... geçmiş olsun cnmmm
İnş.canım,leblebi de iyi geliyo ya da haşlanmış patates ye şeker problemin yoksa..
iyi güzel dedin de özgecim, peki sen çareyi nede buldun dersen, ben de daha bulamadım cnm. benim hamileliğin başlangıcından beri midem bulanıyor, bulanacak da sanırsam
o yüzden sana bir tavsiyem olamayacak malesefçok aç kalmamaya çalışıyorum, o biraz rahatlatıyor gibi
haşlanmıs patatese bayılırımmm bak canım cekti şimdi :)) bi şekerim yok zaten kalan ne varsa bende :)))
bende öle ilk aylardan taaa bu zamana kdr bulantım aralıksız devam eskiden umursamazdım smdi korkar oldum. sanırım bulantı yuzunden kilo almadım.
kızlar gecen gün bi sıkıntımı paylaşmışdım ama mevzuların arasında kaynadı gitti cok önemli benm için tekrar sölemek istiorum yardımcı olursanız cok sevinirim, ablamlar antalyadan gelicekler pazar günü ve iki cocuguda su çiçeği, ve ben küçükken su çiçeği geçirmişim ama buna rağmen acaba bebeğime geçebilirmiki? gerci hastanede çalışıorum ve hemen yan odada intaniye poliklinği var doktor hanıma sordum su çiçeği geçirdiysen bişey olmaz dedi ama genede nedense tatmin olamadım:/ bu konuda bilgisi yada deneyimi olan varmı arkadaşlar?
kızlar gecen gün bi sıkıntımı paylaşmışdım ama mevzuların arasında kaynadı gitti cok önemli benm için tekrar sölemek istiorum yardımcı olursanız cok sevinirim, ablamlar antalyadan gelicekler pazar günü ve iki cocuguda su çiçeği, ve ben küçükken su çiçeği geçirmişim ama buna rağmen acaba bebeğime geçebilirmiki? gerci hastanede çalışıorum ve hemen yan odada intaniye poliklinği var doktor hanıma sordum su çiçeği geçirdiysen bişey olmaz dedi ama genede nedense tatmin olamadım:/ bu konuda bilgisi yada deneyimi olan varmı arkadaşlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?