2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben artk geceleri oturarak uyuyorum cünkü yan yatnca böbreklerime baskı yapıo bebiş onun canı saolsunda ben ayakta bile yatarım:) kocam başka odada yatıo gelio geceleri bana bakıp üzülüp gidio:))

ah sorma canım ne sağlık ocağı her hareket etmediğinde doktora taşınıyorum. bu günde gittim her şey iyi dedi ama gelde bana anlat. Rabbim korusun benim ve herkesin evladını

endişelerin normal cnm kolay değil o kdr uzun süre karnında taşı en ufak şeyde insan tırsıyo annelik içgüdüsü..mrk etme ilerki haftalarda daha rahatlarsın her hareketini hissetmeye başlayınca..Allah herkesin evladını korusun..annelik zormuş anne olunca anladm :)) henüz kucağıma alamasamda

Kızlar sgkyı aradım sigortalı olan ben olduğum için benim gitmem gerekiyormuş ya ben doğum yapmış olucam nasıl gidecem kii konsolosluğu da aradım benim ve eşimin doğum belgesini istedi yaa kimlik vermek için bebeğe anneme sordum nerden bilim nerde azerbaycandaki evdedir doğum belgen dedi ayy çok karma karışık oldu işler kızlar ne yapacağımı şaşırdım ya bebeğim kimliksiz mi klacak yaa off

kızlar markafonide arnetta pijamalar var lohusa için almayanlar baksın çok cicilerr çokta ucuzz

Aynen bitanem ya. Aminnnn. Sağlıla kucağımıza alırız İNŞALLAHHHHHHH

cnm moralini bozma yaa illaki vardır bi çözümü bebek kimliksiz kaldığı nerde görülmüş..böyle durumlar içinde bi çıkar yolu vardır..herkesin doğum belgesi duruyomuki sanki kaybolduğu durumlarda belki bi hal çaresine bakıyolardır..karamsarlığa kapılıp bebeği strese sokma..doğum yapcan kimlik çıkcak herşey illaki hallolcak..don't panic :))

Ay kuzum o kadar çok şey istediler ki sadece kimlik için dünyanın evrağını istediler doğum belgesi hastaneden alıcaz ya bebeğe o yetmiyor onu hem il sağlık müdürlüğünde hem iç işleri bakanlığında onaylat dediler ve doğumdan 1 ay sonra getirmelisin dediler ben nasıl toparlanıp bu kadar şeye koşturacam ufacık bebekle zaten minnak olacak bırkamam da valla acaip sinirlerim bozuldu bide bu sadece kimlik için daha onun oturma izni de var

ama güzelim şimdiden onun stresini yaşarsan doğuma kadar bebeği olumsuz etkilersin..sn şimdi akışına bırak son günlerde düşünrsünz eşinle neler yapabilcenizi o zmna kdr dahada bilgi sahibi olursun belki bi kolaylığı vardır doğumdan sonrada illaki bi şekilde halledilir..olmadı vekalet verme gbi bişi varmı hiç bi bilgim yok ama öyle bişi yaparsn snn yerine bi yakının ilgilenir gider gelir..yada bi topic aç snn durumunda olan varmı sor bakalm belki yardımları dokunur

maaş. canım çok güzel olmuş ellerine sağlık.

canım senin de odan hayırlı olsun fotolarını da ekle bakalım :)

Haklısın kuzum düşün düşün bebişimide sterese sokmayım akşını bırakıyorum olmadı gidip Azerbaycanda doğurup gelicem

Bişicik olmaz melikecim hepimizin ara ara oluyor o sancıları,olabiliyormuş zaten bu haftalarda.Doktordan dönünce haber bekliyoruz senden
Canım ya nasıl da güzel anlatmışsın,bardağın hep dolu tarafından bakarak.Bu kadar güçlü annenin de bu kadar güçlü minnoş kızı olur tabi maşallah ikinize de kocaman.Hastaneden çıkarkanki fotonuzu hayal ettim şimdi kuuzun kucağında,az kaldı onu da ekleyeceksin.Dualarımız sizinle öptük kocaman sizi

Benim mide bulantım önceki aylarda olmuştu ama kusma hiç olmadı bende.Arkadaşların dediği gibi demir ilacı yapıyor olmasın.Doktoruna danışırsan değiştirir belki ilacını sen de rahat edersin canım.

Kızlar benim bu aralar konuşurken sesim kısılmaya başladı.boğaz ağrısı falan yok maşallah gayet iyiyim ama sesim gidiyo.Sizlerde böyle bişey oluyo mu?
Geceleri burnum hep tıkalı oluyor benim de ağzımdan nefes almak zorunda kalıyorum.Ama ses kısılması olmadı hiç.Sen yine de ıhlamur iç canım c vitamini için meyva ye dicem onun da asidi boğazını etkiler ıhlamur çok iyi geliyor.
Benim de bu yaşıma kadar geçirdiğim tek bulaşıcı hastalık su çiçeğiHem de yılbaşına kaşınarak girmiştim ilkokuldayken hiç unutamam.Ama zararlımıdır bu süreçte size bilemiyorum.Doktoruma haftaya gidicem ama sen zaten danışmışsın iki doktora da dimi? Hiç telaş yapma bazen biz bile hissedemiyoruz uzanınca birz tatlı birşeyler atıştırdıktan sonra hareket etmeye başlıyorlar.Uzun uzun uyuyabiliyorlarmış.

Azericim prosedürler çok sıkıcı gerçekten ama üzülme nasıl olsa bir şekilde hallolacak eşin halleder hepsini üzme sen kendini ve bebişi
Pollycimmm odanızı boyamışsınızzzz süperrrr.Huzurlu güzel günlerde uyusun kuzucuk odasında ellerinize sağlık canım

canım gözün aydın maşallah bebişine yüzünüde göstermiş biz her zamnki giibi göremedik çok utangaç yüzünü hep elleriyle saklıyo ama pipisini göstermeye hiç çekinmiyo

canım sende beni tarif etmişsin resmen kaç gündür tembellikten ne iş yapıyorum ne internete giriyorum

canım doğum günün kutlu olsun ( biraz geç oldu ama ) maçtan haberimolsaydı bende seyrederdim çok heyecanllı oluyo barcelona maçları :)

canım kızın güle güle uyusun içinde çok şirinler

bende çok severim maç izlemeyi bizde uefa şamp. ligi maçlarını izliyoruz :)

ellerine sağlık bayıldım gerçekten çok gze olmuş maşallah sana

bende iki gündür var fena ağrı yapıyor gerçi benimkinin oynamasıda fena canımı yakıyor bundan sonra daha da dikkat ederim

evt bizimde öyle ayaklarını bi yaslıyo fena acıtıyo

canım ondan bana da vermişti az enfeksiyon vaar demişti şimdi akıntımın şeklli değişti mantardan olabilir dedi genelde olurmuş 1 günlük fitil verdi

benşm annem çok minik ince bi yastık yapıcakmış bizimkiler kullanıyo yastık.

maşallah kocaman olmuş bebişin bizimki daha 1900 gr anca olmuş :)

hiçbir öngörü yok canım, 1 hafta sonrada çıkabilir diyorlar 5 haftada kalabilir diyorlar, bekleyip göreceğiz, ne zamanki tek başına nefes alıp verebilir hale gelecek ancak o zaman.

canım iyi olmanıza çok sevindim dün eşimle resme beraber baktık kocaman bi kız maşallah hiç prematüre gibi durmuyo inş. en kısa zamanda kucağına alırsın berrayı.

esperanza canım maşallah bebişe benim doğum kilomu bile geçmiş senin ki senin de az kalmış beklemek daha sabırsız yapıyo insanı

Azericim prosedürler çok sıkıcı gerçekten ama üzülme nasıl olsa bir şekilde hallolacak eşin halleder hepsini üzme sen kendini ve bebişi
Sağol canım benimmm

canım gözün aydın maşallah bebişine yüzünüde göstermiş biz her zamnki giibi göremedik çok utangaç yüzünü hep elleriyle saklıyo ama pipisini göstermeye hiç çekinmiyo

Maşallah oğluna canım bizim kız ezelden beri çok edepsiz cinsiyetini de çok erken öğrendik ayrıntılıda da bize çok güzel pozlar verdi doktor bile poz vermeyi çok seviyor bu dedi şimdi giderkende hiç ellerini yüzüne tutmuyor ay çok mu arsız olacak bu kız ne

arkadaşlar ben bunu cok beğendim geçen hafta sonu eşimle joker bebede baktık cok kullanışlı geldi bana...kendi kendine sallanıyo....müzikli titreşimli ışıklı vs heryerede rahatlıkla taşınabilir....netteki fiyatları 370 tl joker bebede 329 tl

Çok güzelmiş canım ne kadar süre kullanabiliyor bunu bebekler?

ışılcım kızımın orda duracağını bilsem hemen alırım ama gereksiz masraf olmasınnn

ışılcım kızımın orda duracağını bilsem hemen alırım ama gereksiz masraf olmasınnn

Kuzum biz geçen haftasonu beşik falan bakarken bunlarada baktık çoğu maksimum 9-12 kilo yazıyordu bebişler ne hızla kilo alıyorlar yani ne kadar kullanırlar bilmiyorum yoksa bende istiyorum almak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…