- 9 Mayıs 2011
- 1.903
- 9
- 108
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #30.121
Kızlar benim bu aralar konuşurken sesim kısılmaya başladı.boğaz ağrısı falan yok maşallah gayet iyiyim ama sesim gidiyo.Sizlerde böyle bişey oluyo mu?
kızlar gecen gün bi sıkıntımı paylaşmışdım ama mevzuların arasında kaynadı gitti cok önemli benm için tekrar sölemek istiorum yardımcı olursanız cok sevinirim, ablamlar antalyadan gelicekler pazar günü ve iki cocuguda su çiçeği, ve ben küçükken su çiçeği geçirmişim ama buna rağmen acaba bebeğime geçebilirmiki? gerci hastanede çalışıorum ve hemen yan odada intaniye poliklinği var doktor hanıma sordum su çiçeği geçirdiysen bişey olmaz dedi ama genede nedense tatmin olamadım:/ bu konuda bilgisi yada deneyimi olan varmı arkadaşlar?
kızlar bebeklerinize isimleri hangi siteden baktınız hepsi farklı anlamlar yazmışlar ya anlamadım hangisi gerçek
Kızlar benim bu aralar konuşurken sesim kısılmaya başladı.boğaz ağrısı falan yok maşallah gayet iyiyim ama sesim gidiyo.Sizlerde böyle bişey oluyo mu?
cnm rennie yi içmeden önce ya 1 saat bekle yemek yedkten sonra yada yemeği yemeden 1 saat önce iç..sanırım mide doluyken pek fayda etmiyo..haklısın canım bende anneme gülmüştüm ama baktım alınıyo sustum bende onlara böyle ögretilmiş yıllarca :))
rennı duo kullanıyorum yemeklerden snra midem için ama o da yeterli olmuyor artık. sanırım bu yeni kan ilacından dogru diyorsun. neyse sabır sabır çekip katlanıcaz sanırım(
[
kızlar dün sormuştum ama gözden kaçtı sanırım cevaplarsanız sevinirim
yok cnm benim sesim kısılmıyo gayet gür ses bir ki bir ki ........
cnm sen zaten alman gereken cvp en yüksek merciden almışsın benim hiçbir bilgim yok bu konuyla ilgili diğer arkadaşlarında bilgisi olduğunu sanmıyorum o yüzden cvp vermemişlerdir ........
bnde sbh kalktığımda boğazlarım kurumuş hafif ağrı vardı sesim çatallaşmıştı..cnm dışarı çıktığında kesinlikle ağzından nefes alma..bütün soğuğu ve virüsleri ordan alıp hasta oluyoruz..dikkat et kndine bide ıhlamur fln iç boğazını yumuşat..bi kaşk bala bi parça çörek otuda katıp yiyebilirsin
canım benm hiç olmadı ama dikkat et faranjit olmasın faranjitte ilk belirtiler bogazda kaşınma ses kısıklıgı gbi geliyor cnkü. yani bende kronik faranjit var ve hep öle baslıyo hastalık.
Allah korusun,saglık sıhhat nasip etsin inşallah sana.
arkadaşlar ben nisan annesiyim bu gün 26+4 olduk.
ilk hamileleğim ve bebek hareketleriyle ilgili bişi sorcam size. bebeğim bir gün gece sabaha kadar hareket ederken bir gece çok az hareketediyo yada hiç etmiyo.
bunu yaşayan var mı aranızda. her kıpırdamayışında korkuyorum .
arkadaşlar ben nisan annesiyim bu gün 26+4 olduk.
ilk hamileleğim ve bebek hareketleriyle ilgili bişi sorcam size. bebeğim bir gün gece sabaha kadar hareket ederken bir gece çok az hareketediyo yada hiç etmiyo.
bunu yaşayan var mı aranızda. her kıpırdamayışında korkuyorum .
kızlar çok uykum geliyo yaa..halbuki bu gece okdr kötü bi uyku çekmedim sbh eşim gttktn sonra 1 e kdr uyudum..şimdi halaaa uykum var..bu ara uykuya doymuyorum..ne olaki?
kızlar çok uykum geliyo yaa..halbuki bu gece okdr kötü bi uyku çekmedim sbh eşim gttktn sonra 1 e kdr uyudum..şimdi halaaa uykum var..bu ara uykuya doymuyorum..ne olaki?
Normal canım,her zaman aynı olmuyo hareketleri...Bazen uyuyolar uzun süre.
aynı korkuyu bnde çok yaşadm cnm..ama şimdi alıştm artk..bigün çok hareketli oluyodu bi gün çok az hrkt ediyodu bzn sbh ve geceleri hrkt etmiyodu çok ağlayarak kalktığım olmştr yani ama ilerleyen haftalarda artık dönüşleri fln çok net oluyo eskisi gbi tekme atmıyo ama baya içerde hareketler yapıyo..o zmn daha rahat ediyosun çnkü azda olsa sürekli bi hareket var..sanırım o haftalarda hareketlerin hepsini duyamadığımız için endişe ediyoduk..mrk etme yani hergün aynı hareketlilikte olmuyolar..ama tabi bütün gün en ufak bi hareket duymazsan o zmn sağlık ocağına gdp doplerle dinlyebilirsin kalp atışlarını..rahatlamak için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?