2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar benim bu aralar konuşurken sesim kısılmaya başladı.boğaz ağrısı falan yok maşallah gayet iyiyim ama sesim gidiyo.Sizlerde böyle bişey oluyo mu?

yok cnm benim sesim kısılmıyo gayet gür ses bir ki bir ki ........

cnm sen zaten alman gereken cvp en yüksek merciden almışsın benim hiçbir bilgim yok bu konuyla ilgili diğer arkadaşlarında bilgisi olduğunu sanmıyorum o yüzden cvp vermemişlerdir ........

Kızlar benim bu aralar konuşurken sesim kısılmaya başladı.boğaz ağrısı falan yok maşallah gayet iyiyim ama sesim gidiyo.Sizlerde böyle bişey oluyo mu?

canım benm hiç olmadı ama dikkat et faranjit olmasın faranjitte ilk belirtiler bogazda kaşınma ses kısıklıgı gbi geliyor cnkü. yani bende kronik faranjit var ve hep öle baslıyo hastalık.
Allah korusun,saglık sıhhat nasip etsin inşallah sana.

ve bebeğimin ilk fotoğrafı :)

Eki Görüntüle 329195

şuan evde misafir var aklım sizde. umarım herkes iyidir. aklım gamzedeydi...
canım bebeğin çok güzel. binlerce kez maşallah...
Allah sana ve eşine bağışlasın. gözlerim dola dola okudum yazdıklarını...
Allah analı babalı büyütsün...

ikinizede maşallah... herşey dahada güzel olacak canım...

topiğimize de hayırlı olsun ilk bebeğimiz dünyaya geldi...

bnde sbh kalktığımda boğazlarım kurumuş hafif ağrı vardı sesim çatallaşmıştı..cnm dışarı çıktığında kesinlikle ağzından nefes alma..bütün soğuğu ve virüsleri ordan alıp hasta oluyoruz..dikkat et kndine bide ıhlamur fln iç boğazını yumuşat..bi kaşk bala bi parça çörek otuda katıp yiyebilirsin

cnm rennie yi içmeden önce ya 1 saat bekle yemek yedkten sonra yada yemeği yemeden 1 saat önce iç..sanırım mide doluyken pek fayda etmiyo..

Sağol canım dikkat etmeye çalışıyorum.Balla çörek otunu hiç duymamıştım denerim.

birkaç gündür aynı problem bende de var,özellikle sabah sesim çıkmıyo ve boğazım çok sık kuruyor ama acımıyor..faranjit de değil olsam anlarım...öğretmenlikten de değil çünkü hiç sesim yükselmiyo son zamanlarda...sürekli su içme ihtiyacı duyuyorum..evde kombiden dolayı kuryo herhalde diye düşünmüştük biz ama bilemiyorum ben de sebebini..

ben kbb polikliniğinde çalışıorum ve kbb doktorum buket hanım kesinlikle yanlarında durma görüşme hatta ablanla dahi görüşme dedi ve bende cok endişe ettim:/ hani bi doktor böyle deyipde öbürü tam tersi bişey söleyince çelişkiye düştüm ve bu yüzden fikirlerinizi almak istedim:/ cok teşekkürler arkadaşlar cevplarınız için:)

Amin canım hepimize inş.Olabilir canım daha önce faranjit olmuştum ama hiç ağrı falan olmayınca aklıma bile gelmedi.

arkadaşlar ben nisan annesiyim bu gün 26+4 olduk.
ilk hamileleğim ve bebek hareketleriyle ilgili bişi sorcam size. bebeğim bir gün gece sabaha kadar hareket ederken bir gece çok az hareketediyo yada hiç etmiyo.
bunu yaşayan var mı aranızda. her kıpırdamayışında korkuyorum .

kızlar çok uykum geliyo yaa..halbuki bu gece okdr kötü bi uyku çekmedim sbh eşim gttktn sonra 1 e kdr uyudum..şimdi halaaa uykum var..bu ara uykuya doymuyorum..ne olaki?

Normal canım,her zaman aynı olmuyo hareketleri...Bazen uyuyolar uzun süre.

aynı korkuyu bnde çok yaşadm cnm..ama şimdi alıştm artk..bigün çok hareketli oluyodu bi gün çok az hrkt ediyodu bzn sbh ve geceleri hrkt etmiyodu çok ağlayarak kalktığım olmştr yani ama ilerleyen haftalarda artık dönüşleri fln çok net oluyo eskisi gbi tekme atmıyo ama baya içerde hareketler yapıyo..o zmn daha rahat ediyosun çnkü azda olsa sürekli bi hareket var..sanırım o haftalarda hareketlerin hepsini duyamadığımız için endişe ediyoduk..mrk etme yani hergün aynı hareketlilikte olmuyolar..ama tabi bütün gün en ufak bi hareket duymazsan o zmn sağlık ocağına gdp doplerle dinlyebilirsin kalp atışlarını..rahatlamak için..

kızlar çok uykum geliyo yaa..halbuki bu gece okdr kötü bi uyku çekmedim sbh eşim gttktn sonra 1 e kdr uyudum..şimdi halaaa uykum var..bu ara uykuya doymuyorum..ne olaki?

Canım bu haftalar da olabiliyomuş öyle.Sürekli uyumuk istiyomuş insan.Herkese göre değişiyo tabi...Bol bol uyu olsun bebişler doğunca çok arıycaz uykuyu:)

ah sorma canım ne sağlık ocağı her hareket etmediğinde doktora taşınıyorum. bu günde gittim her şey iyi dedi ama gelde bana anlat. Rabbim korusun benim ve herkesin evladını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…