2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok hoş olmuşşş renklerrr..ne güzel yaa çok özendm sizmi boyadınız?

cnm zaten orda Image URL yazan bi kısım var ordaki yazan kısa o kısa olanı kopyalamıştım bn..

Ne demek canım,çok güzel olmuş gerçekten

Canım çok güzel olmuş:)))
canım benim çok sağol..

tekrar denedim yine olmadı...[/QUOTE]
verdiğiniz fikir gibi yapmayı deniycem, bunu yapamıycaz.. uğraşlarınız için teşekkür ederim.. yordum sizide, uğraşmayın artık olurmu
çok güzel olmuş canım..iyiki pembe yeşil yapmışsın duvarları 2 rengin uyumu çok güzel görünmüş..
çok sağol canım, hayalimde bu renkler vardı oldu da çok şükür

sadece bu kısmını canım.http://lbdf.lilypie.com/H1CXp2.png
çok güzel olmuş renkler iç acıcı süperrrrr
beğenmene sevindim Alevcim.. çok sağol
çok hoş olmuşşş renklerrr..ne güzel yaa çok özendm sizmi boyadınız?
çok teşekkürler canım, evet biz boyadık:) eşim, kızkardeşim ve ucundan azıcık da ben:))

Canımm odanız çok güzel duruyor dolabınızı da çook beğendim valla biz iki kişi çalışıyoruz ona rağmen zor kuzum

bugün kızım yok yine annennesinde.. vakti nasıl geçireceğimi şaşırmış durumdayım.. pc, tv, bişeyler atıştırma ve elişi örme arasında gidip gidip geliyorum.. aslında bu zamanımın kıymetini bilip kafayı devirip yatman lazım, yakında bu günleri mumla arıycam ama uyursam da akşam sersem gibi olurum... pöffff

Canımm odanız çok güzel duruyor dolabınızı da çook beğendim valla biz iki kişi çalışıyoruz ona rağmen zor kuzum

çok sağol canım, geçim zor gerçekten.. inşallah senin ufaklık vaktinde gelirde vize sorunu filan yaşamazsınız. ayrıca doğum işlemleri de ne zormuş sizin yaa.. Allah kolaylık versin tatlım

çok sağol canım, geçim zor gerçekten.. inşallah senin ufaklık vaktinde gelirde vize sorunu filan yaşamazsınız. ayrıca doğum işlemleri de ne zormuş sizin yaa.. Allah kolaylık versin tatlım

Valla kuzum öyle arada ocak annelerine bakıyorum 37.haftada olanlar bile sabırsız doğum için ben sırf şu işler yüzünden kızım 40.haftayı beklesin diye dua ediyorum :)

Hem duvarların rengi hem de dolabı çok güzel olmuşşşş ellerinize sağlık pollycimm.

3 farklı şekilde de kullanılabiliyormuş, salıncak ana kucağı sallanan koltuk.Beğendim ben girişte duruyordu jokerde dimi hatırladım şimdi.

çook şeker olmuş,sen anlatınca ben de tam böyle hayal etmiştim...

çook şeker olmuş!!sen anlatınca ben de tıpkı böyle canlandırmıştım kafamda:)ellerinize sağlık...

Kuzum seni belki tam anlayamam ama Gamzenin kızını gördükten sonra ben bi garip oldum hani bizimkilerde yaklaşık öyleler daha bi farklı bakmaya başladım sankim ya aldı beni bi dert onu bırakıp işe nasıl gelicem diye:26::26::26:

Valla kuzum öyle arada ocak annelerine bakıyorum 37.haftada olanlar bile sabırsız doğum için ben sırf şu işler yüzünden kızım 40.haftayı beklesin diye dua ediyorum :)
sağlıkla sıhhatle vaktinde gelsin inşallah..

Kızlar iyi akşamlar
Yarın görüşürüz....
kızlar bende kaçar iyi akşamlar kuzucuklarada sizede

iyi akşamlar arakdaşlar KİB.. öpüldünüzzz
çok sağol Güneş teyzesi.. uğraştık ama değdi sanırım:)

çook şeker olmuş,sen anlatınca ben de tam böyle hayal etmiştim...
:) hayallerin yıkılmadı yani.. benimde hayalimdi oldu şükür:)) teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…