2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ne güzel yapmış Ben doğum günümde ya doğuruyor ya da ha doğurdum ha doğuracağım halinde olacağım

Teşekkürler canım daha güzelleri senin olsun

bende doğumdan sonra çalışmadığım için çalışan annelerin iç dünyalarını tam olarak anlayamam.. ama çok zor olduğu kesin
Rabbim sabrını verir muhakkak.. canları sağ olsunda. şimdiden düşünme sen bunları..

canım inşallah biran önce kucağına alırsın bebişini. Allahım korusun sizi. v

Teşekkür ederim canım bu modeli görmemiştim ben Işıl gösterdi çok zevkliydi yapması dikmek biraz uğraştırıyor ama değer kuzuma.

Değmez mi yaff süpersiniz,annecik babacık birlikte boyamış el emeği çok daha kıymetli zaten.Ve çok da şeker olmuşşş bütün herşey bitince insan daha da çok heyecanlanıyor gider gider bakarsın ben gibi saat başı

Teşekkür edrim canım daha güzelleri kızının ve senin olsun

Canım iyi haberlerinizi almak ne güzel bundan sonrası sorunsuz geçecek inşallah Berracık sütünü de emip hemen güçlensin derin derin nefesler alsın inşallah

Canım teşekkür ederim gördüğün renklerden keçeler aldım kağıtlara şablon çizip sonra keçeye çizdim, kestim kuzular ve yıldızlar ve tabandaki halka iki kat içi silikon dolu. Dikmeyi bitirmeye yakın içini doldurup dikmeyi tamamladım. Dikerken aynı renk ip kullandım ben ipleri de keçeciden aldım ama senin evde benzer renk iplerin varsa dikiş ipini iki kat yapıp kullanabilirsin. Dikerken iğneyi batırıp bir kere üzerine sarıp öyle çektim tülbent kenarı kıvırırken yapılan gibi. Yapıştırıcı keçeci de vardı. Likit silikon diye geçiyor güzel yapıştırıyor. Başka sorun olursa cevaplarım. Bu arada halkanın çapı 35 cm. Ortadaki boşluğun çapı 20 falan onu kendine göre ayarlayabilirsin ben internetteki modeli bilgisayarda büyütüp oranlayarak yaptım. Başka sorun olursa cavaplarım.

Teşekkürler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…