- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #30.221
iclal_18;
PrensesinUykusu;
çok teşekkür ederim arkadaşlar.. boyadık bitti çok şükür.. ama eksikleri çok daha.. onlarıda tamamladım mı hemen ekliycem fotoları
Eki Görüntüle 329957
şimdilik bunu ekleyim odanın rengini görmeniz açısından.. hava güneşliyken çektim renkler hafif açık çıkmış ama böyle yani..2 duvar karşılıklı yeşil, 2 duvar karşılıklı pembe..
Ayşennn ben bunu beğendimmMeleğineli sitesinden Nasıl sence?
daha sadece duvarı boyadık ben şimdiden gidip gidip bakıyorum:)))Değmez mi yaff süpersiniz,annecik babacık birlikte boyamış el emeği çok daha kıymetli zaten.Ve çok da şeker olmuşşş bütün herşey bitince insan daha da çok heyecanlanıyor gider gider bakarsın ben gibi saat başı
çok teşekkür ederim.. ben sadece topiği açmakla vesile oldum.. burası hepimizinpolly çok güzel olmuş ellerinize sağlık.Ayrıca senin biraraya gelmemizde emeğin çok fazla emeğine sağlık
Göründüğü kadarıyla çok güzel olmuş elinize sağlık tamalanınca daha da güzel olacak eminim
Ayşennn ben bunu beğendimmMeleğineli sitesinden Nasıl sence?
Güzelmiş canım sen beğen yeter yaparız hatta bu daha kolay sanki
güzelmiş cnm...ayşenim gizanın cicisi ellerinden öper teyzesi...
poliy....odanınz cok güzel oldu ferah aydınlık kızçe odası.............bu arada fikrine kızarmıyım hiç ben sana neler yazmıştım hahahah
güneşcim evet jokerdeki girişdeki salıncak bu bne beğendim ya nebileyim bizim olmadı böle cicilerimiz kuzularımızın olsun bari de bende binmiş kadar olayım......bu arada ben bişey yaptım........uyudum....yemek yapmaya geçiyorum şimdi
teşekkür ederim IŞILcım..güzelmiş cnm...ayşenim gizanın cicisi ellerinden öper teyzesi...
poliy....odanınz cok güzel oldu ferah aydınlık kızçe odası.............bu arada fikrine kızarmıyım hiç ben sana neler yazmıştım hahahah
güneşcim evet jokerdeki girişdeki salıncak bu bne beğendim ya nebileyim bizim olmadı böle cicilerimiz kuzularımızın olsun bari de bende binmiş kadar olayım......bu arada ben bişey yaptım........uyudum....yemek yapmaya geçiyorum şimdi
Kızlar bu arada salı günü benim idrar tahlilinde ilhihap çıkmıştı doktor idrar kültürü istemişti bugün aldım sonuçlarını bakteri ürememiş yani temiz çıkmış şükür
güzelmiş cnm...ayşenim gizanın cicisi ellerinden öper teyzesi...
Böcüe mail attım çıktısını alıp gelecek,du bakim anneme de gösterim de becerebilirim derse seni yormayalım biz.Haftaya gidicez zaten düzceye yaptırırım orda.Beceremem derse Ayşen Teyzesine başvuru yaparıs
Kızlar bu arada salı günü benim idrar tahlilinde ilhihap çıkmıştı doktor idrar kültürü istemişti bugün aldım sonuçlarını bakteri ürememiş yani temiz çıkmış şükür
teşekkür ederim IŞILcım..
:))) kızmamana sevindim, hem yazdıklarınız sayesinde verdiğiniz fikirlerle bunlar çıktı ortaya işte.. fena mı mis gibi oldu.
çok sevindim canım, bu sıkıntıdan da kurtuldun hadi gözün aydın
Öleymiş canım çok şükürBişicik olmaz melikecim hepimizin ara ara oluyor o sancıları,olabiliyormuş zaten bu haftalarda.Doktordan dönünce haber bekliyoruz senden
canım doğum günün kutlu olsun ( biraz geç oldu ama ) maçtan haberimolsaydı bende seyrederdim çok heyecanllı oluyo barcelona maçları :)
Teşekkür ederim canımm
Kuzum çok güzel olmuş bayıldım... güle güle kullansın güzel kardeşlerşimdilik bunu ekleyim odanın rengini görmeniz açısından.. hava güneşliyken çektim renkler hafif açık çıkmış ama böyle yani..2 duvar karşılıklı yeşil, 2 duvar karşılıklı pembe..
Ben kendiminkinde doğuramadım ama inşallah sana kısmet olur canımm :)) doktor bugün 29 şubatta gelebilir hazır ol dedi bana :)) babası mutlu tabi 4 yılda bir masrafa gircek ama ben çok korkuyorum inşallah 28 şubat yada 1 mart olurNe güzel yapmışBen doğum günümde ya doğuruyor ya da ha doğurdum ha doğuracağım halinde olacağım
Ohhh ohh yandannn
Çok sevindim canım demek ki doktorun dediği gibi oldu.
Canım benim içimden geldi bana yük olmaz bak bizimkisi akşamdan akşama yapmama rağmen bitti çok da zevkliydi kadını yorma sen hiç. Yapmadıysa bu yaştan sonra keçe işine bulaştırma kadını ben zevkle yaparım kızımıza. Bu arada anladığım kadarıyla buzlar erimiş sanırım
Demek ki öyle olmuş iyi ki idrar kültürü istemiş hemen ilaç vermemiş.
Bu arada ben çıkacağım çıkamıyorum size yazmaktan kocamla buluşup yemek yiyeceğiz sonra da arkadaşlara gideceğiz HEPİNİZİ ÖPTÜM İYİ AKŞAMLAR GELİNCE OKURUM SOHBETİNİZİ
rica ederim cnm bebişler 3 aya kadar kendi belirleyemiyor senin şekil vermen lazım ben bazen sırt üstü bazen yüzüstü yatırıyordum ama başını hep yana çeviriyordum tabi hep aynı yöne değil bir uykuda sağa çevirdiysem bir uykuda sola çeviriyordum öyle berra bebek gibi yani onu sırt üstü yatırmışlar ama başını yana çevirmişler o tarz yatırıyordum ben de gerçi benim kızım daha çok yüzüstü yatmayı sevdi hala da bi garip uyur ya neysemmöyle işteeteşekkür ederim yanıtın için. sen tecrübeli annesin iyi oldu yorumun. sen kızını ıkı sene hep yan mı yatırdın yoksa cevırerek mı? yoksa biraz hareketlenınce kendı mı belırlıyo bebişler uyku pozısyonlarını?
günaydın kızlarr...doktorumuza gittik bugüünnn...oğluşumu gördümmm...ağzını açıp kapatıyodu:))) bize döndü yüzünüüü..oo tombul yanaklarını gördük...2550 gr.olmuşş..ayrıca dönmüşte..ters duruyodu normalde...bundan sonra her hafta gidicekmişiz doktora..ve nst ye giricekmişiz sürekli..yavru kuşumu çok özlemiştimm..babasıda gördü..sabah sabah iyi geldii..
çocukları su çiçeği olmuşken niye geliyorlarki bence ablanın düşünüp senin yanına yaklaştırmaması lazım tabi de sen doktorun ne derse onu yap cnmkızlar gecen gün bi sıkıntımı paylaşmışdım ama mevzuların arasında kaynadı gitti cok önemli benm için tekrar sölemek istiorum yardımcı olursanız cok sevinirim, ablamlar antalyadan gelicekler pazar günü ve iki cocuguda su çiçeği, ve ben küçükken su çiçeği geçirmişim ama buna rağmen acaba bebeğime geçebilirmiki? gerci hastanede çalışıorum ve hemen yan odada intaniye poliklinği var doktor hanıma sordum su çiçeği geçirdiysen bişey olmaz dedi ama genede nedense tatmin olamadım:/ bu konuda bilgisi yada deneyimi olan varmı arkadaşlar?
arkadaşlar ben nisan annesiyim bu gün 26+4 olduk.
ilk hamileleğim ve bebek hareketleriyle ilgili bişi sorcam size. bebeğim bir gün gece sabaha kadar hareket ederken bir gece çok az hareketediyo yada hiç etmiyo.
bunu yaşayan var mı aranızda. her kıpırdamayışında korkuyorum .
hadi gözün aydın ayşencim ben bugün evde durursun diye düşünmemiştim zatenDemek ki öyle olmuş iyi ki idrar kültürü istemiş hemen ilaç vermemiş.
Bu arada ben çıkacağım çıkamıyorum size yazmaktan kocamla buluşup yemek yiyeceğiz sonra da arkadaşlara gideceğiz HEPİNİZİ ÖPTÜM İYİ AKŞAMLAR GELİNCE OKURUM SOHBETİNİZİ
Evettt kendileri bu sefer kırmızı gül yerine kırmızı karanfille gelmişler.O zaman da gülmeden duramıyorum ki Dün bir baktım ben demeden makinadan bulaşıklar çıkarılmış, yenileri yerleştirilmiş Sefiyorum napimmmm
Kızlar selam geldik bizz.. Çok şükür bebişim, suyu, hareketleri herşeyi iyibi de nst ye bağlandık ilk kez :)) sancımda yokmuş yani var aslında ama doğum sancısı değilmiş en azından onu anladık idrar kültürü verdik sonucunu bekliyoruz.. doktor amcamız artık izne ayrılma zamanın geldi dedii.. dinlenmem gerekiyomuş.. haftaya sanırım son kez gitcem işe bakalım sonuçlar da çıkınca haberleşcez...
Öleymiş canım çok şükürbebiş iyi olsun da ben bi şekilde atlatırım :)
Kuzum çok güzel olmuş bayıldım... güle güle kullansın güzel kardeşler
Ben kendiminkinde doğuramadım ama inşallah sana kısmet olur canımm :)) doktor bugün 29 şubatta gelebilir hazır ol dedi bana :)) babası mutlu tabi 4 yılda bir masrafa gircek ama ben çok korkuyorum inşallah 28 şubat yada 1 mart olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?