2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Göründüğü kadarıyla çok güzel olmuş elinize sağlık tamalanınca daha da güzel olacak eminim

daha sadece duvarı boyadık ben şimdiden gidip gidip bakıyorum:)))
polly çok güzel olmuş ellerinize sağlık.Ayrıca senin biraraya gelmemizde emeğin çok fazla emeğine sağlık
çok teşekkür ederim.. ben sadece topiği açmakla vesile oldum.. burası hepimizin

Göründüğü kadarıyla çok güzel olmuş elinize sağlık tamalanınca daha da güzel olacak eminim

çok sağol ayşencim, hayırlısıyla bitince tüm ayrıntılarını eklerim inşallah

Ayşennn ben bunu beğendimmMeleğineli sitesinden Nasıl sence?

güzelmiş cnm...ayşenim gizanın cicisi ellerinden öper teyzesi...

poliy....odanınz cok güzel oldu ferah aydınlık kızçe odası.............bu arada fikrine kızarmıyım hiç ben sana neler yazmıştım hahahah

güneşcim evet jokerdeki girişdeki salıncak bu bne beğendim ya nebileyim bizim olmadı böle cicilerimiz kuzularımızın olsun bari de bende binmiş kadar olayım...... bu arada ben bişey yaptım........uyudum....yemek yapmaya geçiyorum şimdi

Kızlar bu arada salı günü benim idrar tahlilinde ilhihap çıkmıştı doktor idrar kültürü istemişti bugün aldım sonuçlarını bakteri ürememiş yani temiz çıkmış şükür

Ay zevkle yaparım ben kuzucuklara tabi ki.
Yarın tatile girelim nasıl uyuyacağım tahmin edemezsin Işıl

teşekkür ederim IŞILcım..
:))) kızmamana sevindim, hem yazdıklarınız sayesinde verdiğiniz fikirlerle bunlar çıktı ortaya işte.. fena mı mis gibi oldu.
Kızlar bu arada salı günü benim idrar tahlilinde ilhihap çıkmıştı doktor idrar kültürü istemişti bugün aldım sonuçlarını bakteri ürememiş yani temiz çıkmış şükür

çok sevindim canım, bu sıkıntıdan da kurtuldun hadi gözün aydın

En iyisini onlaırn olsun istiyoruz dimi hep en iyileri onların olsun inşallah.
Aman uyunmıcak gibi değil Işıl, yatak ve yastık gell diye bağırıyor yaf bizeeBugün hiç çıkmadım dışarı biraz önce burnumu terastan çıkarayım dedim sesler geliyordu dışarıdan amanın nasıl soğuktur oo Allahım dışarda kalmak zorunda olanlara yardım etsin ya dondurucu bir soğuk var...
Dur dur anneannesine soralım da yaık zaten kendi kapı süsünü bitirene kadar kızcağız uykusuz kaldı yormayız inşallah anneannesi ben halledrim der

Canım benim içimden geldi bana yük olmaz bak bizimkisi akşamdan akşama yapmama rağmen bitti çok da zevkliydi kadını yorma sen hiç. Yapmadıysa bu yaştan sonra keçe işine bulaştırma kadını ben zevkle yaparım kızımıza. Bu arada anladığım kadarıyla buzlar erimiş sanırım

Kızlar selam geldik bizz.. Çok şükür bebişim, suyu, hareketleri herşeyi iyi bi de nst ye bağlandık ilk kez :)) sancımda yokmuş yani var aslında ama doğum sancısı değilmiş en azından onu anladık idrar kültürü verdik sonucunu bekliyoruz.. doktor amcamız artık izne ayrılma zamanın geldi dedii.. dinlenmem gerekiyomuş.. haftaya sanırım son kez gitcem işe bakalım sonuçlar da çıkınca haberleşcez...

Bişicik olmaz melikecim hepimizin ara ara oluyor o sancıları,olabiliyormuş zaten bu haftalarda.Doktordan dönünce haber bekliyoruz senden
Öleymiş canım çok şükür bebiş iyi olsun da ben bi şekilde atlatırım :)

canım doğum günün kutlu olsun ( biraz geç oldu ama ) maçtan haberimolsaydı bende seyrederdim çok heyecanllı oluyo barcelona maçları :)
Teşekkür ederim canımm

Kuzum çok güzel olmuş bayıldım... güle güle kullansın güzel kardeşler
Ne güzel yapmış Ben doğum günümde ya doğuruyor ya da ha doğurdum ha doğuracağım halinde olacağım
Ben kendiminkinde doğuramadım ama inşallah sana kısmet olur canımm :)) doktor bugün 29 şubatta gelebilir hazır ol dedi bana :)) babası mutlu tabi 4 yılda bir masrafa gircek ama ben çok korkuyorum inşallah 28 şubat yada 1 mart olur

Ohhh ohh yandannn
Çok sevindim canım demek ki doktorun dediği gibi oldu.

Demek ki öyle olmuş iyi ki idrar kültürü istemiş hemen ilaç vermemiş.

Bu arada ben çıkacağım çıkamıyorum size yazmaktan kocamla buluşup yemek yiyeceğiz sonra da arkadaşlara gideceğiz HEPİNİZİ ÖPTÜM İYİ AKŞAMLAR GELİNCE OKURUM SOHBETİNİZİ

Evettt kendileri bu sefer kırmızı gül yerine kırmızı karanfille gelmişler.O zaman da gülmeden duramıyorum kiDün bir baktım ben demeden makinadan bulaşıklar çıkarılmış, yenileri yerleştirilmişSefiyorum napimmmm

rica ederim cnm bebişler 3 aya kadar kendi belirleyemiyor senin şekil vermen lazım ben bazen sırt üstü bazen yüzüstü yatırıyordum ama başını hep yana çeviriyordum tabi hep aynı yöne değil bir uykuda sağa çevirdiysem bir uykuda sola çeviriyordum öyle berra bebek gibi yani onu sırt üstü yatırmışlar ama başını yana çevirmişler o tarz yatırıyordum ben de gerçi benim kızım daha çok yüzüstü yatmayı sevdi hala da bi garip uyur ya neysemmöyle iştee

dönmesi çok güzel bizimki hala ters duruyor taş gibi kaburgalarımın altında
çocukları su çiçeği olmuşken niye geliyorlarki bence ablanın düşünüp senin yanına yaklaştırmaması lazım tabi de sen doktorun ne derse onu yap cnm

normal cnm bizimkiler de bazen kıpırdıyor bazen kıpırdamıyor endişe etme bence

hadi gözün aydın ayşencim ben bugün evde durursun diye düşünmemiştim zaten güneşe sorabilirsin bu arada afiyet olsun koçişinle sana

demekki sana kırmızı karanfiller almış........romantik enişte.....

melikecim gözün aydın hadi bakalım şubatta tek tek başlıycaz doğuma bizim 39 günümüz kaldı....

akşam akşam bebişinide gördün maşallah, mutlu mesut eve gidersin şimdi.. doğum gününün üstüne birde bebeişini görmek süper olmuştur
ayrıca çok teşekkür ederiz Melike teyzesi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…