2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok güzel görünüyo ellerinize sağlık bitmiş hali de çok güzel olucak inş.

Kızlar bu arada salı günü benim idrar tahlilinde ilhihap çıkmıştı doktor idrar kültürü istemişti bugün aldım sonuçlarını bakteri ürememiş yani temiz çıkmış şükür

canım gözün aydın kültür temiz çıkmış çok şükür

son durum bilgisi :)

pijamada rahatmış, ama kanaman azalınca :) birde ince sabahlık dışında polar illa şıkıdım olsun diye uğraşmayacağınız bir sabahlığada ihtiyacınız olacak, durduk yere çok terliyorsunuz ve yürüyüşlerde kalın birşey giyinmeniz gerekiyor , benim o eksiğim oldu normal poları sırtıma takıyorum sabahlığım evde çünkü

canım gözün aydın önemli bişey yokmuş artık dinlen sende 37 ye kaadar beklemek çok zor olur zaten nst de kasılmalar kaç çıkıyodu dikkat ettin mi benim ki gerçekten çok mu acaba 59u gördüm ben

canım gözün aydın önemli bişey yokmuş artık dinlen sende 37 ye kaadar beklemek çok zor olur zaten nst de kasılmalar kaç çıkıyodu dikkat ettin mi benim ki gerçekten çok mu acaba 59u gördüm ben

59 dan birşey olmaz canım, ne 80 ler 90 lar gördüm doktor önemli değil dedi :)

malkoçç canım minik kızını öğlen 2 de görücektin
nasıldı güzel kızın burda tüm teyzeleri ona bol bol dua ediyoruz
inşalah tez zamanda anneciğinin kollarına kavuşacak

topiğimizin ilk prensesi hoşgeldiiiiiiiiiiii
inşallah en yakın zamanda annesinin kucağında fotolarını da görürüz.

ve bebeğimin ilk fotoğrafı :)

Eki Görüntüle 329195

gamzeciiimm Allah nazalardan saklasın bu berracık nasıl şirin bişey böyle tıpkı annesi olucak bu ya inan içim içime sığmıyo dünden beri hamileliğimin gerçek olduğuna bigün benim de bebişimin böyle doğacağına inandırdın sen beni:) sanki hep içimde kalıcakmış gibi geliyodu galiba ne biliim bi tuhaf oldum senin kuzunu görünce Allah bahtını güzel yazsın tez zamanda kollarına gelsin kızın tatlım cok cok cok tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün inşallah...

canım seni görmüşken hemen yazayım dedim.bende yasin_i şerif okudum.kaydedersin.

kızlar berra bebişe maşallah

size bir soru benim kızımhep 1-2hafta küçük çıkıyoya annemde illa diyoki sen geç hamiş kaldın 2hafta geç doğurucan anlayamıyolar diyo içinizde böyle bişey yaşayanlarınız varmı nolurrrrrrrrrrrrrrrrrr bilen varmı

ve bebeğimin ilk fotoğrafı :)

Eki Görüntüle 329195

maşallah ikinizide çok tatlı görünüyor yaa gözlerim dolu dolu oldu. içim bir tuhaf oldu. çoooooook tatlı. analı babalı sağlıkla büyüsün saçları falan oyy. çok tatlı maaşallh..
sana da çok geçmiş olsun. ama demeden geçemiyeceğim pozitif enerjin buraya kadar geliyor adaşım hep böyle devam et...

GAMZECİM maşallah kızına da sanada, allah en kısa zamanda kavuşmak nasip etsin berra bebiş ile. Güzel haberlerle uçurdun valla hepimizi :)) Allah analı babalı büyüsün inşallah güzel haberlerin devamını bekliyoruz:))

yok canım öyle bişey.. orasını Allah bilir.. benim ilk kızım günü gününe geliyordu ve ben ne zaamn hamile kaldığımı biliyordum ama 40+5 te doğurdum.. atıyorum yine günü gününe giden bi bebek 38.haftada doğduğunda 2 hafta önce mi hamile kalınmış oluyor..

sen içini ferah tut, beslenmene dikkat et, Allah'ın izniyle bebeişin sağ salim dünyaya gelir.

Ya arkadaşlar 5,5 aya kadar bulantım vardı 1 ay ara verdi tekrar eskisi gb olmasada bulantı başladı azda olsa çıkardım.Var mı bu durumda olan,yada hala bulantısı olan

ayyy odanıza bayıldım, çok güzel olmuş, tam prenseslere layık olmuş, Rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin, darısı bize inşaAllah

canım benim çok sağol, ben nasıl bir model yapacağıma daha karar veremedim, ama neler lazım olduğunuda bilemediğim için sorayım, ona göre ankaradan hepsini tam alayım dedim, inşaAllah bende içime sinen birşey yapabilirim

Kızlar bu arada salı günü benim idrar tahlilinde ilhihap çıkmıştı doktor idrar kültürü istemişti bugün aldım sonuçlarını bakteri ürememiş yani temiz çıkmış şükür
canım hadi gözün aydın, bende çok korkuyorum idrar yolu enfeksiyonundan, bu yüzden bol bol su içerim, ne kadar yanarsam, terlersem terleyeyim ayağımdan çorabımı, patiğimi, erliğimi eksik etmem

canım benim en hayırlı zamanda gelsin inşaAllah, bebişimizde iyiymiş maşaAllah, Rabbim tamamına erdirsin

canım benim yaa çok sağol, bu telaşenin arasında bizimlede irtibatını kesmiyorsun, canım benim yaa , ben pijama ile sabahlık almıştım almıştım, bir tanede gecelik ile polar sabahlık alayım inşaAllah

Son düzenleme:
Ya arkadaşlar 5,5 aya kadar bulantım vardı 1 ay ara verdi tekrar eskisi gb olmasada bulantı başladı azda olsa çıkardım.Var mı bu durumda olan,yada hala bulantısı olan

bu aylarda reflüden kaynaklanan mide bulantıları başlayabilirmiş doktorum söylemişti.Uzman tv de de var geniş açıklama izlersen fikir sahibi olursun bence

biride bana yardımcı olsun lütfen.Profillerinizin altında kaçıncı haftada olduğunuzu gösteren bi çizelge varya onu nasıl yapıyosunuz ben yapamadımda

canım annenin söylediklerinde bence haklılık payı var şöyleki;
benim regl sürem 35 gündü,dolayısıyla benim yumurtlama günüm daha geç(ki ovulasyon testi uygulamıştım 22.gün falandı)bunu doktorumla paylaştığımda dedi senin son adetini bir hafta sonra olarak bile kabul edebiliriz dedi,yoksa hep geriden takip ediyor gibi olucak...benim de bir hafta küçük gibi oluyor..ama ben biliyorum geç döllenme olduğunu böyle olunca önden bile gidiyor sayılabilir..benzer bir durum sende de varsa olabilir canım

polyy canım çok güzel olmuş boyası ve dolabına bayıldım..hakkaten anne emeği var ya maşallah...güzel günler geçirsin yavruşlar inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…